Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Linux Mint 11 van a gépen friss telepítés.
Ha wifi-vel és böngészővel használják a netet akkor iszonyat lassú kb 40-50kByte/sec. Sokszor be sem tölti az oldalt.
Ha synaptic-kal telepítek valamit akkor működik rendesen wifi-vel.
UTP kábellel minden rendben, akkor jól működik minden.
Korábban 9-es Mint volt rajta és akkor is előjött ez a hiba, de nem egyből hanem talán valamelyik frissítésnél. Nem én használom a gépet így nem tudom pontosan mikor jelentkezett először.
Többször van olyan, hogy nem az oldalt tölti be hanem valami.php-t akar letölteni.
Google-n egyelőre nem találtam megoldást. DNS hiba? Annak meg utp-vel is kellene jelentkezni.Másik gép ugyanazon a routeren OSX-el működik rendesen.
Gép: Toshiba Satellite L30
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest