Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• veze

őstag

Zyxel nsa210 NAS-ra telepitetetm transmission klienst FFP Stick segitségével SSH-n keresztül. Müködik is rendben, egy kis problémám van..
    Telepités közben a letöltés helyének létrehoztam egy könyvtárat
    "mkdir /i-data/md0/video/download"
    létre is jött és funkcional. De nem tudok belemásolni már letöltött adatokat illetve törölni sem tudok benne fájlkezelővel, mert rendszergazdai jogosultságot kér..windows alol rendzsergazdaként a rendszergazda jelszavammal sem tudom
    Linux (ubuntu) alól ugyszintén nem Gyanitom hogy hogy az ffp stick rendszergazda szintű jelszava kéne.. de. ilyet nem kért az ffp stick ha az SSH ban megadott root jelszavammal probálom ( winalol total commander) az sem megy..
    Egy dolgot lehet: kimásolni belöle, vagy a "torrent fájl törlése a letöltött adatokkal együtt" módot választva kitörlödik
    kérdés.. hogy tudom SSH -val belépbe a könyvtár jogosultságait módósítani, vagy ugy létrehozni másik könyvtárat hogy szabadon jogosultságok kérése nélkül lehessen benne törölni , belemásolni mondjuk az ubuntu fájlkezelőjável
    (egyébként Windows fájlkezelővel is kezelhetö a particio a NAS-on keresztül, ami ext3 fájlrendszerű)

Új hozzászólás Aktív témák