Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorbert989
tag
Napot!
Adott egy centos 4.8-as szerver.
Én ezen futtatok egy cod2-es szervert,minden jó és szép.
Feltelepítettem rá egy webmint és a webmint a cod2 es szerver leállítására /indítására szeretném használni.A webminnek van egy opciója hogy custom commands.Itt Egy általam beírt parancsot elküld a gépnek,konkrétan cd /home/xyx/cod2.sh
A cod2.sh tartalmazza a játékszerver indítási paramétereit.
Idáig megvagyok midnen jó és szép megint
Hogyan tudnám ezt leállítani?
Gondolkoztam a kill parancsal de az tudomásom szerint csak pid id-ket lehet vele kilőni.
Ugyebár ha egyszer megadom hogy pl: 1455 es pidet lőjje ki kill-el akkor ez meg is lesz,de ha ez után megint elinditom a szervert akkor már változik a pid id és a 1455-ös már nem az lesz aminek kéne lennie.
Olyan parancsra(nem scriptre)lenne szükségem amivel meg tudom odlani a változó pid lekérést,és ugyebár ssh-n adja le a parancsokat,olyan kéne amivel általába putty-n keresztül is megtudnám valosÍtani..
Várom a hozzászólásokat.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs