- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Sziasztok!
AMD64-es rendszert szeretnék venni. Mintmegtudtam, Venice magos legyen, szerintem egy 2800-3000+ jü lesz nekem.
Az alaplappal azonban nagy gondban vagyok. (Főleg, hogy semmit sem értek hozzá.)
Milyen legyen? Főleg chipset-ügyben. Ja, merthogy Linux menne rá kizárólag.
Hallottam, az nforce néha összeteszi magát. A VIA-t ki szidja, ki dicséri. (Én előbbi.)
Ráadásul a videokártyám AGP-s, úgyhogy vagy AGP-foglalatos kell, vagy pedig olyan integrált, amit a Linux is ismer. (Magyarul nvidia.)
Jópár embernek van már ilyenje otthon - tudtok javaslatokat adni? Tuningolni soha nem akarok, fő a halk, hűvös működés. Nomeg PCI-csatlakozó is legyen rajta, lehetőleg egynél több.
Köszönettel:
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest