- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Sziasztok!
AMD64-es rendszert szeretnék venni. Mintmegtudtam, Venice magos legyen, szerintem egy 2800-3000+ jü lesz nekem.
Az alaplappal azonban nagy gondban vagyok. (Főleg, hogy semmit sem értek hozzá.)
Milyen legyen? Főleg chipset-ügyben. Ja, merthogy Linux menne rá kizárólag.
Hallottam, az nforce néha összeteszi magát. A VIA-t ki szidja, ki dicséri. (Én előbbi.)
Ráadásul a videokártyám AGP-s, úgyhogy vagy AGP-foglalatos kell, vagy pedig olyan integrált, amit a Linux is ismer. (Magyarul nvidia.)
Jópár embernek van már ilyenje otthon - tudtok javaslatokat adni? Tuningolni soha nem akarok, fő a halk, hűvös működés. Nomeg PCI-csatlakozó is legyen rajta, lehetőleg egynél több.
Köszönettel:
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő