- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Sziasztok!
AMD64-es rendszert szeretnék venni. Mintmegtudtam, Venice magos legyen, szerintem egy 2800-3000+ jü lesz nekem.
Az alaplappal azonban nagy gondban vagyok. (Főleg, hogy semmit sem értek hozzá.)
Milyen legyen? Főleg chipset-ügyben. Ja, merthogy Linux menne rá kizárólag.
Hallottam, az nforce néha összeteszi magát. A VIA-t ki szidja, ki dicséri. (Én előbbi.
)
Ráadásul a videokártyám AGP-s, úgyhogy vagy AGP-foglalatos kell, vagy pedig olyan integrált, amit a Linux is ismer. (Magyarul nvidia.
)
Jópár embernek van már ilyenje otthon - tudtok javaslatokat adni? Tuningolni soha nem akarok, fő a halk, hűvös működés. Nomeg PCI-csatlakozó is legyen rajta, lehetőleg egynél több.
Köszönettel:
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
)