Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomyLeeBoy
tag
válasz
x123456
üzenetére
Szia!
tcpdump-al figyeltem a 80-as portot... Hát nem teljesen egyértelmű. Ha belső hálóról írom a domaint a böngészőbe, akkor egy csomó oda-vissza forgalmat jelenít meg a tcpdump a 192.168.1.1-től és afelé vissza. Ha külső hálóról próbálom, nem jelenik meg rögtön semmi, kis idő múlva 2-3 sor ugyancsak a 192.168.1.1-től és afelé, de emiatt teljesen nem tudom beazonosítani hogy honnan érkezett pontosan....
Talán még annyi, hogy az ip után van mégegy szám 192.168.1.1.1234 ami változik. Dea zt nemtudom mit jelent pontosan.
eval dialog-ra meg gugliztam mert nem tudtam mi az. Mondjuk még most sem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs