- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topicot az autós szimulátorok világával - ezen belül legfőképp a SIMBIN Studios játékaival - kapcsolatos kötetlen információcsere és segítségnyújtás céljából gondoltam létrehozni. Jöhetnek a különböző (legálisan használható) kiegészítő modok linkjei, a különböző spontán funrace-ek, vagy komolyabb multis versenyek meghívói, játékbeli setupok, kormánybeállítási és egyéb tanácsok, azt hiszem sokan vagyunk akik tudnánk profitálni a tapasztalatokból. Anno a Race07 Series PH topic is hasonló céllal indult, ám az már kinőtte magát kizárólag a PH WTCC liga topicjává, így remélem ez egy nagy, kötetlen topikként megmaradhat. Az infókat a multis szerverekről, az ötleteket, tanácsokat és a hozzászólásokat is várjuk nagy szeretettel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zahi
aktív tag
Nem tudom, milyen "beugrós"-ként jönnél..Ha csak 1-2 alkalommal, akkor az éles versenyen sajna nem lehet.
Szerveren igen,feljöhetsz kipróbálni magad, de nevezés és folymatos részvétel nélkül a versenyen inkább nem. Több a hátul ütője, mint az előnye. Állandó résztvevőkkel szeretnénk menni, akik részt vesznek a "hivatalos" bajnokságban....Tudom, hogy ez kevés magyarázat, de sokáig tartan felsorolni az okokat.Bocsi, és köszi az érdeklődést. De mondom, a gyakorló szeróra feljöhetsz, az nem gond
(ott is be van állítva 45 perc qualy, meg 2X 4 kör verseny) -
zodo
nagyúr
Igaz, ezért is írtam az én verziómat mert mint írtam magam is csak ismerkedem a játék lehetőségeivel.
Bajnokságban csak a gyári játékos szinteknek megfelelő opciók variálhatóak ami főként a verseny kör vagy perc száma ill. segítségek ki-be kapcsolásán alapul.(#151) zolee5016
Megállítani nem lehet viszont (akár Bajnokságot indítva is) ott az alapértelmezettként beállított "T" betű mint időgyorsítás lehetőség.
Mondjuk tudom hogy uncsi egyedül de főmenüben ott van az Egyéb versenyek => Gyakorlás vagy Verseny az idővel lehetőség.
-
Zahi
aktív tag
Hát igen..Magam is így gondolom, a diesel-eknek munkagépben a helye, esetleg kamion versenyen..
EMLÉKEZZÜNK a régi szép időkre, amikor még élvezet volt minden autó hangja!!!!! 4 tárcsás Wankell!!
(1991 Le Man győztes
)
-
Stunter
csendes tag
Szerintem nem érdemes leírni egy autót a hangja miatt. Az audi nyilván tdi-vel versenyzik hisz hatalmas tapasztalatuk van ebben a konstrukcióban (jó pár eredményt is hozott..)
A gt illetve az LMP2 egyértelműen izgalmasabb mivel sokkal kisebb költségvetésből lehet versenyképes autót összetákolni és a pénzügyek jobban korlátozottak.
A porsche "szinte" biztosan jön 2014-be nem véletlenül ment a nagy PR 2015-től viszont jön a nissan is végre teljes gyári csapattal az LMP1-be úgyhogy izgalmas évek ellőtt állunkUI: "mákkal nyertek" alatt mit értesz? én végig néztem de nem láttam olyan nagy kiugró szerencsét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest