- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A topicot az autós szimulátorok világával - ezen belül legfőképp a SIMBIN Studios játékaival - kapcsolatos kötetlen információcsere és segítségnyújtás céljából gondoltam létrehozni. Jöhetnek a különböző (legálisan használható) kiegészítő modok linkjei, a különböző spontán funrace-ek, vagy komolyabb multis versenyek meghívói, játékbeli setupok, kormánybeállítási és egyéb tanácsok, azt hiszem sokan vagyunk akik tudnánk profitálni a tapasztalatokból. Anno a Race07 Series PH topic is hasonló céllal indult, ám az már kinőtte magát kizárólag a PH WTCC liga topicjává, így remélem ez egy nagy, kötetlen topikként megmaradhat. Az infókat a multis szerverekről, az ötleteket, tanácsokat és a hozzászólásokat is várjuk nagy szeretettel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zahi
aktív tag
Igen, ha regelsz, akkor nem gond az indulás. A Szükséges dolgok meg letölthetők az RC-HU oldaláról.(MOD+Pályák, ha esetleg nincs meg valamelyik)
Én sajna továbbra is csak olvasó vagyok, Winchester híján az indulásom lehetetlen..Régi Vinyóm van , egy 40 gigás a P4-ből, de más a csatoló felület,tehát ahhoz meg átalakító kéne(IDE-SATA), ami szintén pénz..Vagyis ott vagyok, ahol a part szakad
@Fess: Nem tudok ma sem menni, neked kellene hozni a csapatnak pontot ...Legalább a csapat álljon valahogy
-
Zahi
aktív tag
Zodo, inkább nem minőstem a PSC-t...Én lennék a kupa kezdeményzője, de hááát...Jelenleg úgy áll a dolog, hogy nekem minden ,csak nem élvezet...Kivétel nélkül minden versenyem másnak köszönhetően ment a levesebe!!
Komolyan fontolóra vettem a további részvételt, mert képtelenség célba érni ahol szeretnék,vagy tudnék, a jelenlegi résztvevők néhánya miatt..
Lehet, hogy engem már nem csak 1 személy büntet, vagy más magasabb rendű dolgok vannak a háttérben , de egyetlen-egy futamot sem tudtam eddig ott befejezni, ahol lennem kéne, vagy jobban mondva: Ahová sorolnám magam...
Nem mindig 1 személy a hibás ,de mindig Én iszom meg a levét, tehát valaki "odafentről" nem enged kibomtakozni sztem...Bár, ha meggondolom más is szívott már nem keveset...Picit olyan néha, mint a public szerverek. Nagyon kellene már egy összeszokott brigád, versenyző team, akikkel lehet versenyezni és nem kell félnem attól, hogy KI teszi vajon tönkre a versenyét ma mindenkinek??!!!
De , ha nem mindenkinek, akkor is 2-3 versenyző minimum "copik"!!!
Ráadásul nekem most egyéb gondjaim is lettek, az egyik Kedvenc pályámon nem is tudtam menni!!(Oschersleben)
ÚH nekem gond, mert a kupa nagyon közel áll hozzám, szeretem nagyon, de a versenyek nem rajtam állnak sajna.....Persze ez alakulhat azért, mert versenybíróként biztos va beleszólásom a dolgokba, de hálisten nem egyedül döntök dolgokról, tehát nem csak engem ér köpködni!Nagyon-nagyon bízok benne, hogy lemorzsolódnak lassan a nem oda illő emberek!
Persze emiatt a post miat biztos megkapom a beosztásom, de még így sem azt mondtam, amit szerettem volna, UH: nem érdekel!
Ettől függetleneül a PSC rohadt jó!! -
Zahi
aktív tag
Szia Zodo! Én személy szerint nem használom a Profilert! Nekem is voltak fennakadások vele kapcsolatban ,próbáld ki anélkül.! Simán: Windows /Eszközök Menüben Beolvasod az eszközt, és tulajdonságoknál a Beállítások menü...Bekonfigolod, a profilert meg nem használod!!!!!!Játékon belül meg tudod a többit álllítgatni!
Simán: FACA! Nekem legalább is..Próbáld ki az alkalmazás nélkül, sztem nem vesztesz vele semmit -
TannerHUN
aktív tag
Arra viszont figyelj, hogy pl a Race 07-ben csak 270°-ot fordul a játékban a kormány. Lehet 300 is, de passzolom mennyi a határ... Tehát ha beállítottál 720°-ot a profiler-ben, akkor a játékban már 300 körül nem fog látszódni a kéz fordulása. Emiatt is szokták kikapcsolni a kormány láthatóságát
-
Kroni1
veterán
Windows eszközök a Vezérlőpultban, itt játékeszközök, ezen belül rákattintasz a kormány tulajdonságaira és itt valahol már meg fogod találni.. Itt állits be egy max értéket amit használsz, profilert én nem használom, de ha ott kevesebbet adsz meg egy adott játékhoz ahol a beállíitottnál kisebb elford. szükséges, akkor sztem ugy jó lesz..
-
dino_m
senior tag
Köszi, közben megoldódott. A Steamre gyanakszom, hogy valamit összekutyultak.
Egyszer csak elkezdett telepítgetni, azután kiírta, hogy ezt frissíteni kell, majd félóra múlva még egyszer letöltött kb. 3Gb-ot és azóta, hogy felkerült a gépemre a fél internet, minden működik.
-
Allbundy
tag
-
törölt tag
Versenyzés szempontjából sztem a 2010-s verzió jobb, a célvégén egy erős masszív féktáv van..egyenes szakaszon, azaz jó kifékezési pont, és a hátsó egyenes végén a jobbost könnyebb eltalálni, mert van egy zászló a belső rázón.
Ez a verzió gyorsabb, de könnyebb hibázni benne sztem. próbáltad a 2010-t?...vagy fel is tehetem, ha kipróbálnád.
oks. most Hockenheim-ben taposom a Marussia-t, van rá esély hogy szárazon is nyerjek versenyt -
törölt tag
Ezen a pályán az utolsó kanyar a legrosszabb szvsz, annyira más a ritmusa, egy nagy beesés és nagy sebességvesztés, majd egy elég keserves kigyors.
a sikán is elég lökött, mert tud dobni kellemetlent is és akkor elég összeszedni az autót és ráfordulni az egyenesre, de a célrafordító az über ritmustalan szvsz. -
Zahi
aktív tag
Nekem is ma dől el, hogy holnap lesz-e indulás..? Ha igen, akkor sajna jó sokáig nem leszek, tekintve, hogy a külföldön nem mindenhol van net hozzáférés..Legalább is 1 hely már volt(Karlsruche), ahol nem tudtunk netezni!!
Ha indulok holnap, akkor sajnos meg kell kérjünk valakit, hogy csinálja a szervereket helyettem.. De ha nem megyek holnap, a jövő hétvége a következő időpont, csak más hely..
(Német) Játszani biztos nem fogok tudni egy darabig
Viszont lesz munka, azzal meg sok előnyben részesül az ember..
Na majd később re, addig is jók legyetek.
-
Allbundy
tag
Elnézést, de muszáj volt rohannom, a család ...
Jó parti volt, ezen a pályán mondjuk szinte lehetetlen előzni, de mindig belerontottam.Eddig nagyon szerettem ezt a pályát, most egy cseppet meginogtam. Porschéval a második sikán vagy lassú, vagy vágós. Egyiket sem akartam, el is dobáltam ott szépen a kocsit. Most jól jönne a lelkemnek egy kis Hockenheim
-
törölt tag
Jó ötlet, alapvetően a szimesek nem szeretik az új ligákat, mivel, szvsz teljes joggal, azt szeretnék ha a már meglévők lennének feltöltve jelentkezőkkel, és nem sok kicsi kis létszámú liga legyen.
Tehát fel kell rá készülni, hogy nem lesz népszerű
De
érdemes bepróbálkozni ezzel a moddal egy már meglévő Race07-re épülő ligánál, hogy mi lenne ha....mert lennénk 4-n inne, és ha ott is lenne jelentkező akkor már halleluja.
Szal vagy megcsináljuk, és toborzunk, vagy az előbbi.
én 2003-ban kezdtem, megjártam már pár ligát sokféle játékkal. igaz abbahagytam 3-4 évre, de sok tapasztalatom van ilyen téren, én elkötelezett PH!-s vagyok...mivel volt itt egy nagyon jó ligánk, a PH! autóverseny topik, és az nekem nagyon sokat adott, többek közt barátot is (JuanG aki meghalt sajnos
)
Tehát én mindkét megoldásban benne vagyok. -
fess
őstag
direktlinkelni kell a gamedata mappát.
indíts el a parancssort,majd írd be ezt a parancsot,a te könyvtárszerkezetednek megfelelően:
mklink /D "d:\game\steam\steamApps\Steamneved\race07ds\Gamedata" "d:\game\steam\steamApps\Steamneved\race 07\Gamedata" (csak egy szóköz van ott ahol nagy a szünet,a fórum tördeli így szét)Először a dedi szeró gamedata mappáját nevezd át. Ha működik,létrejön egy olyan a dedi szerónál,hogy gamedata.ink. Ez a race 07 gamedata mappájára mutat,minden megtalálható benne amit oda bemásoltál/telepítettél,csak nem foglalja kétszer a helyet. Ha valami nem megy írd ide fórumba,ha Allbundy elolvassa majd megmondja a tutit,nekem is ő segített.
-
-
törölt tag
Egyenlőre medium-n vagyok, mert nem érzem még hogy megvan minden kanyar.
amikor belépsz a MoTeC-be, a leggyorsabb köröd van kiemelve,a -section times- lapon a -tools- menüben van egy track editor, ezen belül ha belekattintasz a pályába, akkor kiírja melyik szektort számolja ott...vagy szektorra kattintasz és a pályát jelöli
sztem elég lesz majd a szektoridők, és akkor nem kell annyi képet csinálni, elég egy a pályáról hogy kb. mindenki lássa a sebességi fokozatokat, az elérhető sebességeket, és a gázelvételi-gázos szakaszokat, a G-force sárgáját sztem kapcsold ki mert csak kitakarja hogy honnan zöld, honnan fekete a gázkezelésed a pályán.Direkt korán keltem hogy megnézzem, tegnap de. jöttünk haza, du. meg meló, szal érzem miért nem szeretem ezt a pályát
kép:az első kanyar (3) egy több töréses kanyar, ez még hagyján, de ha elcsesztem, elbukom az egyenest is.
már a bemenetel is vakon megy, mert a célvégi bal(1-2) már meghatározza hova érkezel, honnan tudod elkezdeni ezt a nagy jobbost, ..aztán vakon kezd a visszafordító utáni gyors sikán(7) is, amit pedig illik jól venni mert fontos rész a következő kombináció.....és akkor még nincs vége, vakon kell indítani a következő gyors sikánt(12) is.saját idő:[link]
-
zodo
nagyúr
Tegnap futottam egy futamtávot az eddigi legjobbnak vélt beállításokkal (1:43.999) csak annyi változtatással hogy előre és hátra is lágyakat tettem.
Gumimelegedés:
Nem láttam nagy hőfokbeli különbséget max 1-2 kanyarban ment fel 100 fokra a hátsó amik átlag 85-90 körül futkároznak. Nyilván jobb tapadás és nagyobb mértékű kopással párosítva.
Elsők ugyanúgy mint médium gumikon szinte fel sem melegetek az ideális 85 körüli értékre max azokban a kanyarokban ahol a hátsók is a legmelegebbek.Gumikopás:
Cirka mint a közepes keveréknél szinte egyformán kopnak ami a 14. körben 78% kivéve a jobb elsőt ami 85%Köridőket nézve pedig stabil 44 közepét lehet átlagolni viszont a best lap ideje 1:43:605 nem egy eget verő különbség a közepes gumikhoz de érezhetően stabilabb, vezethetőbb érzést ad.
-
törölt tag
A hideg gumik érdekes dolog, Valencia-ban pl. az első versenyen nagyon korán kiálltam a rajtrácsra, és a többiek később jöttek,...úgy lehűltek a gumik, hogy nagyon óvatosan voltam kénytelen menni pár kanyarig, be is előztek
...bár ehhez hozzátartozik hogy én ilyen vagyok, alapfelfogásom ligázásban, hogy két igazán bosszantó dolog van az online versenyzésben, leszakadni mert elment a net, és kiesni az első kanyarban.
Szal a hideg gumik: próbálkoztam az elől lágy, hátul medium gumikkal pont ezért...Valencia-ban nem volt akkora probléma, mert betapadt így is 80-85 fokon is. Az ideális 85-95 lenne, masszívan 90 fokhoz közel.
Tehát az első gumit nekem is meg kell fejtenem. De sztem érdemes lehet az elől lágy, hátul medium.
Valencia-ban nem volt gond, mert maximum terpesztésen használtam az első gumikat, és a guminyomást is úgy állítottam hogy a gumi belső és középső részének hőfoka közel legyen, a külső le van tojva
A Maximum terpesztés miatt viszont viszonylag elviselhető hőfokon voltak az első medium gumik is. -
törölt tag
nem tudom, amíg nem próbáltam absz. nem tudom... Magny Cours technikás pálya, lejtős kanyar, döngetős rész, visszafordító, gyors sikán, kifele dől kanyar, szűk átdobós sikán, sok olyan megoldás élvezetes kombinációja ami miatt mégsem könnyű egyértelmű beállítást találni....amennyire emlékszem én mondjuk mégsem kedvelem igazán.
De kíváncsi vagyok rá....az a probléma az összetett pályákkal, amik mégis átlagos hosszúak, hogy kompromisszumos megoldást kell használni, pl. a kerék össze ill széttartása segít a dimb-domb pályákon kanyarodni, de melegíti a gumikat, és ellened dolgozik azokon a szakaszokon ahol állsz a gázon. szinte minden pályán ez van, mégis van ahol hangsúlyosabb hogy milyen irányban kell menni...teszem azt Monza-ban hiába van Lesmo vagy Ascari ahol kellene a leszorítóerő, összességében mégis megéri alacsony leszorítóerővel menni az egyenesek miatt, persze ez inkább a formula autóknál látványos, mert azok nagy leszorítóerőt termelnek. Egy Porsche már nem feltétlen jobb minimum szárnnyal Monza-ban, sőt látatlanban mondom hogy nem.
Na mindegy, a levegőbe beszélek, mert még nem mentem Magny Cours-ban a Porsche-vel
Az alapbeállítás megtalálására jó pálya sztem....mert ami itt működik az mindenhol jó alap lehet. -
törölt tag
köszi, megnézem ha hazaértem.
Azért emelem ki én is a pályanézetet, mert ebben a modban talán ez az egyetlen igazán használható rész...minden mást meglehet figyelni a XD real time kijelzőben.
Mivel ebben a modban a setup nem teljesen nyitott, így a pálya és egymás stílusának tanulmányozása lehet téma, és segítheti a gyorsaságot.
és ennek fényében érdemes átbeszélni a beállításokat, pl. én megmondom hogy milyen merevítést használok
elől-hátul és miért..a pálya melyik részén nyerek, vagy bukok vele.
Magny Course-ról még nem tudok mit mondani, mert nem mentem rajta, de majd..
Valencia-ban viszont ha látom milyen kanyarbemeneti sebesség van, akkor már tudom mondani, ha az enyén jobb, hogy az én beállításaimban mit használok ami ott működik.
Mert jobb az ha egy saját alapbeállt módosítunk, mint egy kapott setup-l megyünk, és nem tudjuk miért nem működik, vagy mitől gyorsultunk.az alul-felül kormányzás nem alulkormányozottság és túlkormányozottság, ezt tudod. Az alulkormányzás az hiba, lecsúszol az ívről, a felülkormányzás viszont extrém technikás vezetési tulajdonság, ami a szimesek körében nem túl gyakori...ez azt takarja, hogy egy kanyarban olyan sebességel mész be hogy tudod el fog indulni a hátulja, és bár még nem történt meg de te már 'felülkormányzol'....ezt leggyakrabban rázókövek használatánál lehet megfigyelni amikor egy valódi autóversenyző úgy dobja át az autót, hogy a kerék már a levegőben úgy áll hogy ellenkormányozza a földet éréskor bekövetkező csúszást.
Az alul és túlkormányozottságot kanyar bemenetelnél a gázelvételi difi zártsága ill. nyitottsága, az autó merevsége, a rugózás merevsége, a kerék össze ill széttartása..stb, és persze a leszorítóerő befolyásolja.
ha elírtad sry a sok karakterért. -
törölt tag
semmi mást, a telemetriára vonatkozó részt is csak azért mert kell.
még az elözőhöz:
aki megcsinálja, két dolog még a tuti kedvéért, amikor a neved.plr-ben megadjátok a két fontos elérési utat, a MoTeC.exe-re mutatót, és a logfolder-re mutatót, akkor érdemes úgy csinálni, hogy megkeresed a MoTeC.exe-t, jobb klikk és tulajdonságok. általános menüben a helynél található elérési utat kijelölitek és azt másoljátok be a .plr-be a Data Acquisition File= a macskakörmök közé...akkor biztos hogy jó.
logfolder-nél ugyanígy, a MoTeC LogFolder= két macskaköröm közé a kimásolt elérési út
ide még a logfolder után kell egy \ és aztán lezárni "jó hétvégét!
...akinek van digi-je, az nézze a SachenRing MotoGp-t, jó az a pálya -
zodo
nagyúr
Mostanáig telepítettem a csomagot + PSMC + 4 db plusz pályát és futottam 5 kört Spa08 pályán.
Minden játék működik, egyesével indítottam, teszteltem őket és közben próbáltam lekövetni a telepítés menetét. GTR, GTR2, GTLegend -nél kérdezi hogy hova tegye de ekkor is csak a Steam mappáig jut és nem a SteamApps-ig. Szóval így kerülnek a Common mappába, külön-külön játékként.
Raceroom Racing Experience-t nem tettem újra, talán nem is fogom.Wtcc2010 és Caterham kaptak a Race07-en kívül, külön-külön mappákat.
Porsche modban most vettem csak észre hogy gőzölög a kipufogó és szórja a lángot.
Telemetry progit meg majd holnap feldobom. -
Zahi
aktív tag
Sztem Reinstall és telepítsd az általad kijelölt mappába...
vagy pakolj vissza mindent, amit áthelyeztél..Ebben az esetben abban a mappában(Common) kell lennie valaminek,(sztem az .ini fálj arra a mappára mutat) ami nélkül nem müxik, tehát ideiglenesen tedd oda a modot is.De ha az .ini fájlban megnézed, akkor tuti ott a bibi..Írd át a játék mappa helyét.
Most hirtelen nem jut eszembe más...Előbb ellenőrizd az .ini fájl-t, Addig ne csinálj semmit!! ha csak az a baj, akkor elég átírni és kész!!!
-
törölt tag
bcki mit csináltál?
elolvastam, lehet hogy inkább a régi cuccokat kellett volna az új helyre tenni?
én nem piszkáltam ilyeneket, csak a letöltött moddokat tettem be a steam-n belül oda ahova való...de ezt te is tudod nagyon jól, gondolom rfactor alatt kikupálódtál könyvtárszerkezetileg. -
Zahi
aktív tag
Nem tudom, hogy nem-e azért, mert nem adtál neki telepítési könyvtárat..? Nekem a GTR-1,2-t tette a Common mappába, mert azoknak nem adtam meg az útvonalat. Race 07 sorozatnál Én választottam ki a helyét, így ne lett bibi, mindent berakott nekem oda, ahol lennie kell (Kivéve persze a GameData mappát, azt Én hoztam létre) Én is azt jvaslom, amit Bundy: Tedd át a "helyére" amit kell
Costum Skin meg nem az kell úgy sem, ami ott van, sok vizet nem zavar..(Costum Skin mappa a Sim Bin mappán belül kell. Az meg Tudod: C:/...) -
Allbundy
tag
UIData, UserData és Gamedata mappákat tedd vissza az eredeti helyére. Néha csinált már ilyet a Steam, hogy frissítés után hol a Commonban, hol a neved alatt volt a cucc.
UserDatában a gyári setupok vannak, azok amiket lakattal jelez bent a garázsban. CustonSkin-t kitörölheted, de felesleges, mert újra létrehozza -
törölt tag
Nem tudsz valahol OldRing többféle vonalvezetést?...amit találtam Race07-re az nem az amit kerestem
...ez a hosszú verzió, én meg azt kedveltem nagyon ahol a célvégi jobb-bal-jobb-ból a jobbos bukkanóra megyünk...rFactor alatt megvan, nem hiszem el hogy ne tette volna át valaki ide is....biztos jobban ismertek Race07 oldalakat.
Egyébként ahogy kipróbálok többféle cuccot Race07 alatt úgy tetszik egyre jobban ez a Porsche, jól összerakták.. -
Allbundy
tag
(TCP+UDP 48942 – 48957, és 34200-34500 ill. UDP 26900-26907)
Nálam és másnál is ezek vannak odairányítva a szervergépre. Lehet hogy sok, de biztos működik.
Egyébként tegnap valami net-szolgáltató-járvány lehetett, nálam is kétszer elment a net, egyszer Istambulban, persze játék közben, utána még egyszer játék közben, Crossfire. Szökőévben egyszer van ilyen, de más is mondta, hogy tegnap gáz volt.
Lesz ma valami gurulás?
-
Allbundy
tag
Bizonyos portokat nyitni kell a routeren(ha a mögött vagy), illetve ehhez fix belső IP kell a gépednek.
A portok:
34200-34500
48942-48957
26900-26907(TCP+UDP 48942 – 48957, és 34200-34500 ill. UDP 26900-26907)
-
törölt tag
-
törölt tag
Assetto nálam is várós...valamikor a Namie NetKar-l kezdődött, aztán a a NetKar Pro, és jelenleg is próbálgatom az AC-t de kegyetlen...
ezen a videón a srác 1min22-t megy..: youtube
Én uezen a pályán, ezzel a kocsival 1:26...és nincs benne több
tudom hogy hol van, de amíg nem lesz H váltóm, addig nem fog összejönni, kuplung nélkül akkorát vár a játék váltásoknál hogy nagyon sok idő elmegy.
G25-l mindenhol fél-egy másodperccel lassabb voltam mint pillangóváltózva automata kuplungon, kivéve a NetKar-t ...szal biztos vagyok benne hogy az Assetto Corsa-nál is vissza kell majd szokni. -
Allbundy
tag
Ha megvan az Evo, nincs vele semmi dolgod (mint ahogy a többi kiegészítővel se).
Elindítod a Race07-et, és ott lesz minden pálya és autó.
Egyetlen különbség a menü kinézetében van, kinek mi tetszik. Csak ezt befolyásolja az, hogy melyikkel indítod.
Meg még olyan apróságokat, hogy milyenek a gombok visszajátszásnál, milyenek a kanyarjelző nyilacskák, stb. -
Zahi
aktív tag
Én nem sokat gondolkodtam rajta!
Megláttam, mit tartalmaz (mindent!!
) és rögtön vásárlás mellett döntöttem...Nekem spec megérte. Kinek-hogy...? 17 game+ a RaceRoom, sztem nem olyan rossz 35 euro-ért...
Steam-en is megtudod venni sima bankkártyával is már..Ha nem, akkor olyan Giftelje neked, akinek van lehetősége.Sokkal egyszerűbb, nem kell kódokat irogatni. Csak megjön a csomag, oszt letölt-telepít. Nekem is így volt.(KÖSZI GÁBOR!!)
@ A pályákat úgy válogattam össze, hogy ami az alap Race 07-ben benne van! De, ha valaki felrakja ezt a mod-ot, már nem sok vizet zavarna 1-2 pálya berakása sem..De azért nem bonyolítjuk, ha nem muszály, nem igaz?
@ a WTCC 2012-es pakkot azért nem használtuk "amott" Mert szó szerint 1 ,azaz egy ember lefikázta-kiszavazta..!!! Sajna az ottani főnök RÁ hallgatott!
Holott messze nem olyan rossz az, mint EGYesek állítják.!! A Jelenlegi autókhoz sokkal közelebb vannak a benne levők szerintem, mint a 2007-esek, 20110-esek!! De mivel Én "nem értek hozzá", a véleményem sem nyom semmit a latban. tehát a 2012-es mod kilőve
Vannak hibái, nem azt mondom, de azért a gyárinak se kevés!! Na erről ennyit, úgyis talon már, mert hamarosan jön a 2013-as
Ha valakinek kedve támad a délután folyamán, mehetnénk GTR Evo-t, vagy Retro-t..Kinek van meg, attól függ, persze..? Retro jó lenne most, néztem videókat régebbi versenyekről, kedvet kaptam hozzá!!
A jó kis Chevy!!
-
zolee5016
őstag
-
zodo
nagyúr
Megkerestem mit írtam a másik topikban erről a WTCC v2-es Trackpack-ről.
"Pályacsomag nem keveredik mert külön "2012" nevű mappát hozz létre a Locations-on belül."Szerk:
V2 telepítője figyelmeztet ha esetleg fent lenne az alap 2012-es mod:
"Ha fent van már a V1 akkor töröld ki GameData/Teams/WTCC_2012 mappát!" -
Allbundy
tag
Automata box tökéletes, szerintem nem lehet kézzel jobban csinálni. Tartja a tempót, befordít, megállít pont a jó helyen, illetve azonnal indul ha végeztek. Ráadásul van időd amíg a saját helyedre érsz, elfogadni a javításokat vagy cseréket. Egy dolgod van, időben limiter tempó alá lassítani.
Akkor van gond vele, ha a ligában használatos a boxutca-áthajtásos büntetés, mert akkor ki kell kapcsolni(illetve tk. nem muszáj, csak megáll és indul tovább ha nem állítasz be semmit, az nem sok veszteség laza versenyben).
Én Estorilban nem tudtam kicseréltetni a defektes gumit, tesztelni kell hogy miért. Vagy én voltam béna, vagy a mod nem engedte azon a pályán, meglátjuk.A gumitesztelésnél nem tartom jónak a MoTec kizárólagos használatát, mert nem vagyunk Schumacherek, hogy azonos köröket tudjunk futni, ráadásul a gumihoz és az állapotához azonnal és tökéletesen alkalmazkodva. Végül Estorilban elég sok kör sikeredett, ez alapján ott alig volt előnye a softnak. A medium gumi kopása mindössze 5% körül volt, úgyhogy véleményem szerint fontosabb lesz az optimális gumihőmérséklet alapján választani az összetételt, mindegyik kibírja lazán a mostani versenytávokat. Illetve ez vezetéstől is függ, softot könnyű volt 110 fok fölé melegíteni hátul, onnantól nyúlós volt, vissza kellett hűteni.
Ezzel ellentétben Brno-ban akár két másodperc is lehet a soft előnye, melegedési probléma nélkül. Valencia pedig átmenet a kettő között. Mindenesetre ez is izgalmas része lesz a kupának -
törölt tag
Főleg azért raktam fel a képet, hogy ha valaki a gumikkal játszana akkor össze tudja hasonlítani, én tegnap délután nem voltam, de ma ha ideférek a géphez fűnyírás után (de az is lehet hogy most), rápróbálok gyors köröknél a puha és a kemény gumira is.
Az a -Medium- gumis MoTeC kép amit feltettem az pont ezért volt, mert össze lehet vele vetni hogy puha gumival melyik kanyarban nyersz, illetve a kemény gumival melyik kanyarban buksz a közepessel szemben...legalábbis az olvastam lejjebb hogy tesztelni kellene a gumikat.
Ezért tettem fel a guminyomás és a gumihő MoTeC cuccát is.... tesztelésekre használom a MoTeC-t, de beáll elemzésekre is jó, elég gyorsan lejön hol buksz tempót, vagy éppen nyersz, de az is elég ha mész vele pár gyors kört, és ha mindent el is cseszed valahol, akkor is kirakja amit ebből a beállból ki lehet hozni (persze az is jel ha egy beállítással sokat esel
)
pl: -
Allbundy
tag
Na néhány dolog, pótlásként.
A "UiData\Movies\" mappában lévő Nvidia-nevű file az új, azt kell törölni ha zavar.
Nem dobál ez a kocsi mindenütt, Valencián, Hungaroringen illetve Brno-ban sem.
Boxolásnál négy dolog van, amire figyelni kell. Egyrészt a játék főmenüjében valahol be lehet állítani, hogy automata box legyen. Ez az elején nagyon ajánlott. Azután bent a boxban például időmérő alatt, be tudsz előre állítani különböző konfigurációkat, tankolás, gumicsere, stb. Verseny közben elő kell hozni a box panelt(nem tudom mi az alapértelmezett gombja, nálam X). Ott a legfelső sorban az előre beállított dolgok közül tudsz választani, jobbra-balra nyilakkal. Alatta külön a tankolást, gumikat és a javításokat lehet állítgatni, szintén a négy nyíl billentyűvel, aktiválni enterrel lehet. Zöld lesz amit bekapcsoltál. Ugyan ez a panel jelzi ha meghibásodás van, vörös szöveggel. A legalsó sor több funkciós. Itt lehet kérni a boxot, majd itt lehet aktiválni is, miután beértél.
Fontos begyakorolni a box bejáratot, limiterrel, mert a játék verseny közben kegyetlenül büntet sebesség túllépésért. Ha S&G-t kapsz, akkor csakl simán be kell meni a boxba, nem kell semmit nyomni(feltéve ha automatán vagy). Ha te vezetsz a boxban, nagyon figyelni kell a megállásra, tolatni gázos, egy határ után azért is bünti jár, plusz nem is tudsz boxolni. -
zolee5016
őstag
Már fenntvan.....
csak úgy a nyakambaszakadt az egész....
Nem tudom gyakoroljak-e(szükség van rá az tuti ,a pályákat 80%-ban nem ismerem,lett egy vagon kategória,autó,amiket azért szokni kell....)vagy nyomjam....
Egy valami verseny-játékláz is elkapott egy kicsit,
Nem mai a játék,elmentünk egymás mellett úgymond,más irányban játszottam ezidáig,de ez most nagyon bejön.
próbálok figyelmesebb lenni,és kevesebb hülyeséget kérdezni......
(mentségemre szolgáljon,most is melózok,és ilyenkor hajnalban hazaérve már kevesebb a türelmem keresgélni,ha meg szabados vagyok(család is rendben van)akkor meg inkább a játék a verseny érdekel jobban...)
-
holodp
aktív tag
Letöltöttem én is, tegnap kipróbáltam, nem rossz. De Estorilt nem nagyon szeretem, túl huplis.
Egy kérdés: Nem tudjátok mit kell kitörölni ahhoz, hogy a játék elindításánál ne lássam még a Simbin "cégér" előtt ezt a modder team kisvideót is? Csak még egy dolog, amit át kell pörgetni... -
törölt tag
Nézem az autókat, van Huttu és Duhan is...régen mennyit próbálkoztam a beállításaikkal...mindketten fékkel forduló szimes
A 29-s rajtszámú autóval megyek, vagy 29 vagy 69 (személyes kötődés Biaggi és Hayden miatt).
Itt most összeszedtük a pénzt az UPS szponzorálta 29-s rajtszámú autóra. -
törölt tag
megnézem még a MoTeC-t...azt szerettem, elvileg az is működik:
Here is mine from my GTR Evo install:
"
Data Acquisition Rate="10" // rates 1, 2 ,5, *10*, 20, 50, 100
Data Acquisition In Race="1"
Data Acquisition EXE="Data Acquisition EXE="C:\Derek\Applications\Motec i2 Pro\MoTeC.exe"
Data Acquisition File="C:\Users\DerekGAMERIG\Documents\SimBin\RACE 07\USERDATA\\vehicledata.spt"
MoTeC LogFolder="C:\MoTeC\Logged Data"
MoTeC Minimum Time="20" // minimum MoTeC recording time (sec)
MoTeC Multiple Logs="1" // generate unique filename for each new logI was originally incorrect about the double slash character. It is there and I have Motec telemetry working perfectly in both GTR2 and Evo. Good luck!
"
..bár olyan sok mindent nem lehet állítani ezen a Porsche-n...se váltó, se rugó, de nem is baj talán.
-
zodo
nagyúr
Egy baj van vele hogy külön monitor kell hozzá hogy valóban real legyen vagy ha jól olvastam valahol akkor létezik már okos telcsire (nekem nincs ilyenem) valami app vagy mittudoménmi
és nézheted a teló kijelzőjén a telemetry adatokat.
Nekem nagyon hiányzóznak az rFactor-os rfDynHUD plugin adta kijelzők. -
Allbundy
tag
Nem kell, Mastersen nem használtuk. Azt hiszem elsősorban kameraállásokat módosítja, az nekünk mindegy, állítólag javítja az üzemanyag fogyasztást(így se jó
), ai javítás (szintén nem kell nekünk), a töltö képernyő pedig irreleváns. Amelyiket akarjátok, nálam mindkettő bent van, átrakom amelyik kell. letöltés, ha kell
Az a helyzet, hogy Yaka valszeg így is-úgy is agyonvág
Tehát azt viccnek szántam elsősorban, de ha be lehet állítani szerveren automatikus súlyozást, akkor mehet.
A kezdést pedig szerintem tág határok között tudjuk módosítani, végül is buli akar lenni. Akár a napot is áttehetjük, ha mindenkinek megfelel. Kivéve ha jó sokan lennénk, akkor kell a fix időpont (bárcsak..)
Ott vagyunk már!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen alaplapot vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BMW topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged