-
Mobilarena
A topicot az autós szimulátorok világával - ezen belül legfőképp a SIMBIN Studios játékaival - kapcsolatos kötetlen információcsere és segítségnyújtás céljából gondoltam létrehozni. Jöhetnek a különböző (legálisan használható) kiegészítő modok linkjei, a különböző spontán funrace-ek, vagy komolyabb multis versenyek meghívói, játékbeli setupok, kormánybeállítási és egyéb tanácsok, azt hiszem sokan vagyunk akik tudnánk profitálni a tapasztalatokból. Anno a Race07 Series PH topic is hasonló céllal indult, ám az már kinőtte magát kizárólag a PH WTCC liga topicjává, így remélem ez egy nagy, kötetlen topikként megmaradhat. Az infókat a multis szerverekről, az ötleteket, tanácsokat és a hozzászólásokat is várjuk nagy szeretettel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Örömmel hallom! (Főleg hogy új szervezésben, a régi szervező nem volt feltétlenül szimpatikus..
) Viszont vszleg nem fogok tudni csatlakozni, maximum egy két futamon tudnék ott lenni, melo sport meg család miatt nincs nagyon időm nyüstölni a gépet, már vagy egy fél éve el is van rakva a kormány és csak a szekrényben áll sajnos..
De ha van lehetőség néha felnéznék majd valami versenyre, bár még nem tudom mikor lesz időm ilyesmire!
Addig is jó gurulást neked és minden indulónak!
U.I.: Hol van amugy infó erről a bajnokságról?!
-
.LnB
titán
Ezekkel pont nem mentem
Legutóbb a Nissan GTR-es Competitions-t próbáltam, de az nem nagyon feküdt. Hirtelen nem is tudom a helyezésemet. (nem tudom megnézni, melóba vagyok) Hungaroring + WTCC Honda kombót nyomtam eddig a legtöbbet. Az nagyon tetszik ott, 6. legjobb magyar idő (ez tuti, erre emlékszem). És 27. világ szintem (azt hiszem). -
guftabi96
addikt
Igen, én is gondolkoztam ilyenen, hogy valami ligába kellene belépni, csak 3 ok miatt maradtam a public szervereknél:
-Nem vagyok elég jó, elég sok lemaradásom van
-A felszerelésem (kormány) nagyon fapados
-Idő. Van, hogy van fél órám játszani, és olyankor leülök egy kicsit, és körözgetek -
TannerHUN
aktív tag
Manapság nagyon jóra sikerültek az integráltak. Core i3, i5 és i7 esetén nem az alaplapon, hanem a processzorba van beleintegrálva. Innentől már csak egy olyan alaplap kell, aminél van VGA vagy DVI kimenet. A teljesítményről mindenki tud tájékozódni különböző oldalakon. Annyit elárulok, hogy nem piskóta a teljesítménye
Persze az igazi teljesítmény az i7-től kezdődik, de szerintem akinek olyan processzora van az nem használja.
Szóval neki lehet vágni a Race 07-nek, mert szépen fog futni. -
TannerHUN
aktív tag
Ha egyből a Race Injectionnal kezdem is hibásan jön le
Előbb nézem meg direkt.
Így próbáltam eddig (ez a hivatalos kiadási dátum szerinti):
RACE 07 - The Official WTCC Game
*GTR Evolution
*STCC - The Game
*RACE On
*Formula Raceroom
*RACE 07: Andy Priaulx Crowne Plaza Raceway
*STCC 2 - The Game
*GT Power Pack - Expansion Pack to RACE 07
*Retro Pack - Expansion Pack to RACE 07
*The WTCC 2010 Pack - Expansion Pack to RACE 07
*Race InjectionEzt pedig ma:
Race 07
Race Injection -
Allbundy
tag
-
Allbundy
tag
Ha nincs meg egy kiegészítő, amire építkezik egy mod, az nem összeomláshoz vezet, hanem nincs hang, modell vagy textúra, illetve nem tud csatlakozni szerverhez.
A probléma szerintem ez: "Gamedata-t a gamedataba."
Helyette a modból a Gamedata TARTALMÁT kell betenni a Gamedata-ba.
Másik hiba: customskint a >C:\Users\Neved\Documents\SimBin\Race 07\CustomSkins< mappába kell tenni (ezen belül érdemes egy saját mappát létrehozni, jelen esetben pld.: Masters HTCM7, és ebbe rakni az egyes skineket). Itt lehet mappákat alkotni, a játék könyvtárában NEM -
havri1
félisten
Így van, ide másoltam be.
Gamedata-t a gamedataba.Ezeket próbáltam
MOTEC elindult szerencsére, a lényeg már megvan
Most jön a True2Life Racing Porsche Mobil1 SuperCup 2007 v1_2 by True2Life Racing-Gunthar Rowe -
dredbiro
senior tag
nem tudom mi lelte a játékomat,de most meg indításnál kéri,hogy másoljam vágólapra a reg kódot,de nem tudom játékon belül hova kell beilleszteni,lehet hogy ezért vannak gondok a szerver keresésnél,de akkor felmerül bennem a kérdés,eddig miért nem írta ki a kódot?
közben megnéztem,nekem is ugyan az a cím amit írtál,tehát nem értem mostmár -
TannerHUN
aktív tag
Szép hangja van!
Bár már érződik az a modern RX7/8-as borzasztó fűnyíró+szúnyog hangja. Ki nem állhatom élőben és játékokban... Ha lenne nálam egy 100 Kg-os kalapács és megtehetném, ott azon nyomban verném szét ezeket az autókat... Le szoktak a közeli városokból jönni a gazdag kölykök villogni vele, de szerintem már a lányokat sem érdekli különösebbenSőt az 50-75 ccm-es motorokat szoktam/szoktuk még "szúnyog motor"-nak nevezni
Belekerül milliókba a motor és olyan borzasztó hangja van "zzzzzzzzíííííííííííííííí" egyfolytában, aztán még a zsiguli is lekörözi őket...
-
dredbiro
senior tag
tegnapi nap történt,találtam egy jó szervert,nem volt nagy lag,egész jó versenyt futottunk,kb a 8. körben összement előttem 2 autó a célegyenes végén,nyomtam egy kövér féket,abs hiányában keresztbe fordultam a kocsival és ugy csusztam át a sikánon,bele egy ott áthaladó autóba,erre fel kivágtak a szerverről,mostmár vissza sem tudok lépni,esélyem sem volt megírni hogy nem szándékosan okoztam balesetet (monzai pályáról beszélek) szerintem nem ez a megfelelő módja hogy egyből kivágjuk az embert,jo lenne ilyen esetekben felülvizsgálni az esetet,erre értettem,hogy bunkó módi
-
neilszab
őstag
A nyílt szerver az első futam verdájával megy, ami vagy a Lotus Elan 26R, vagy a Ferrari 275 GBT/C lesz, erről pont most van folyamatban a szavazás: HGTLM9 - Suzuka (Szezonnyitó)
-
atomeec
senior tag
Profil meglett
Viszont majd még nagyon utána kell néznem ezeknek a dolgoknak, mert pl a kettes szerverhez nem is tudtam csatlakozni, mert hogy módosított dolgokat tartalmaz. A másik fórumra már évek óta be vagyok regisztrálva, ideje lesz átböngészni, hogy működnek a dolgok.
Utána még a linkelt adatbázis alapján kinéztem egy pályát, hogy menjek pár kört, milyen időt megyek igy kapásból...hát a 100. helyen valami 1:27 volt, nekem 1:31 volt a legjobb köröm (kábé negyed órát játszottam). Nem mondom, hogy nagyon rossz, mert senki se fut rekordot két kör alatt, meg hát nekem még az egész nagyon új, a pályák, az irányítás (Dirt 2 meg kamionozás szokott lenni
).
Szépen lassan majd fejlődöm
-
atomeec
senior tag
Rendben, csak nem akarok az a kategória lenni, akit a pokolba kíván a nép...pár kört menni kellett, hogy ne a kavicságyban kössek ki egy-egy kanyarban...A játékon belül ranglista nálam nem megy (Steam-es, legalábbis úgy rémlik, hogy próbáltam nézni). Akkor ha este lesz időm, vadászok egy szervert próbaképp
-
atomeec
senior tag
Köszönöm előre is. Akkor már kapásból egy kérdés. Tegnap körözgettem Imolában Audi R8-cal, mind az időmérőt, mind a versenyt "simán" nyertem. Létezik valami adatbázis, ahol utána lehetne nézni, hogy mások milyen időket futnak adott autóva, adott pályán? Akkor lenne egy összehasonlítási alapom, mert ugye a cél az lenne, hogy majd egyszer online toljam
-
neilszab
őstag
Kezdődnek a mai nyílvános FunRace-ek Suzukában!!
Egész este megy majd a móka, amíg csak van érdeklődés, most is vannak fent szerveren, infó itt: GTR-Masters: Suzuka FunRace est
Gyertek bátran, de a szerveren tessék viselkedni!
-
-Rolika-
senior tag
Hétvégén letöltöttem mindent ami a bajnoksághoz kell, sőt szinte majdnem mindent és szépen be is pakolgattam a játék könyvtárába a dolgokat.
Lehetséges, hogy ez a probléma forrása. Megcsináltam a steames ellenőrzést. Azt irta, hogy 40 fájlt újra letölt, utána megcsináltam még egyszer és akkor már minden jó volt, viszont elinditottam a játékot és sajnos megint ugyanaz volt a hiba, hogy a Class Unknown. Hétvégén lesz egy kis időm és felteszem újra a játékot és semmi felesleges dolgot, csak a T2L modot és a pályákat.
Megtudhatnám mik az alapfokú elvárások? -
Allbundy
tag
Érdemes minden más modot áthelyezni ez időre (csak a Teams mappában lévő mod-mappákat)
A Porsche összeakad tudomásunk szerint: Super Turing, Indicar, F1frt2011.
Ezen kívül Zahinál van még valami, jó lenne ha kitesztelné, tanácsok helyettvagy mellett.
(A Race07-ben összesen 256 ID osztható ki autó típusoknak. Ez kevés, ezért az egyre gyakoribb akadás. Mindenkinek javaslom, hogy egy ugyanolyan mappaszerkezetet hozzon létre, ahová áthelyezheti a cuccokat ideiglenesen. Ez ugye nem igényel plusz helyet, sem időt. Nálam pld.: SteamAps/NEVEM/BiztMent/race 07/GameData/Teams/ az útvonal. ) -
Kroni1
veterán
Azt olvastam, hogy szavazásra kiirtad, én irtam, hogy a most csütörtökre készülök keményen lelkileg, tudtam is h a jhét nem lesz jó.. De a TS-t nem is kapcsoltam be mert nincs rendes mikim még, ugyhogy nem is hallottam ott mi volt. Jhét az tuti nem jó nekem, de mindegy, ahogy nézem a melo miatt 3-4 futam sajnos tuti ki fog maradni, hacsak nem tudom megoldani valami csoda folytán a dolgot..
Nekem egész jól sikerült mindkettő, ezért sajnálom picit h jhéten nem leszek, de amugy egyetértek, hogy kell a gyakorlás, itt is kb. mindenki az első kanyarokban akart nyerni de a 15 kör alatt azért szépen kialakult az erősorrend, úgyhogy ezt kéne tudatositani még, h ne törjünk zuzzunk az első kanyarokban, mert annak sok értelme nincs, csak felbosszantjuk egymást a nem korrekt kilökésekkel és tönkretesszük mások versenyét feleslegesen!
-
Cortinaar
csendes tag
Köszönöm a válaszod, megvettem a GTR Evolutiont, amihez ajándékba adták a Race07-et (mindössze 999 Ft volt a kettő együtt és tényleg jó az irányítás, élvezetesek a versenyek.
Meglátom, hogy mennyire köt majd le, de sok széria szerepel, így remélem változatos és izgalmas marad. -
fess
őstag
18:00-kor kezdődhetne már a q. Este benéztem,azt hittem csak 1 futam lesz, ha tudom maradok a másodikra is. Én a rajtrácsra akkor megyek ki,amikor már csak 2-3 hiányzik a rajtrácsról,pont azért,hogy ne hűljön ki a gumi.
A box másnak működik rendesen? Cserélnek gumit ha kell? -
Allbundy
tag
Egyedül jó is Nürburgring, csak csatában nem annyira. Noris egyszerű, talán a legegyszerűbb nem ovál pálya. Éppen ezért marad együtt a mezőn, és minden kanyarban lehet előzni.
Természetesen ezek csak javaslatok, és ráadásul csak az én igényeimet tükrözik, kéretik ennek figyelembevételével elbírálni.
Köszönöm -
Allbundy
tag
Misano-t azonnal vétózom! Rengeteg jó olasz pálya van, ne ezt. Ha ajánlani kell, akkor pld. Apulia, de még Mugello is sokkal jobb. Nürburgringet is kivetetném szívem szerint, nem az a csatázós pálya, jobban illik ide Hockenheim vagy akár egy ős-Porsche pálya: Norisring.
Persze ezek egyéni preferenciákValenciából és Brno-ból a '10-est kérjük szépen, a többi egyelőre rendben
-
hermanyi
addikt
Abroncs összetartáson változtattam elöl (Steady setupjában )és a hátsó stabilizátoron , így azt kell mondjam kezesbárány lett a BMW . Rázokra is rá lehet engedni szépen már. Még amit szoknom kell ,hogy nem rángatjuk a verdát hanem fordulunk vele a kanyar bejáratnál .
(verseny közben néha elkap a hév és a G27-et kicsit hirtelenebbül kezdem tekergetni
.
-
hermanyi
addikt
Vagy csak túl agresszív a vezetési stílusom
A setupal ( ugyan ez ) van aki 1:41 közepét simán tudja. Nem árulom el ki az de Steady-nek írja magát
Amúgy a lágyításon gondolkoztam én is ,vagy csak azon ,hogy meg kellene tanulnom sokkal lágyabban vezetni és nem rángatni a gépet (nem belerántani a kanyarba hanem szépen ráfordulni az ívre ) . Este sikerült már 23 liter üzemanyaggal egymás után 1:42:2 es időket mennem többször is egymás után. Van még benne szerintem még 4-6 tized ,de ahhoz még egy kicsit rövidebbeket kellene fékeznem, ami a kapott replay fájlból kiderül ,hogy lehetséges lenne. -
Allbundy
tag
RC-HU futamok általában szombaton vannak, némelyik vasárnap. Ezt igazán tudhatnád, hogy mikor nem érsz rá
A vasárnapi futamok hatkor, fél hétkor vannak, így az ötórai kezdés nem jó. a 20 óra esetleg, de az pedig már késő lehet valakinek.
Kedd VSR, szerda Masters. Marad a hétfő, csütörtök és a péntek. -
Kroni1
veterán
-
törölt tag
Nyilván nincs semmilyen unszimpi a progi részéről
Ez csak egy program, ráadásul az ilyenek mint a Reiza kamionja is, feltelepíted és már jó, ...és van amit kell kicsit állítgatni.
A Lupo és a Suzuki Bio egyszerű mint a raklap, nulla setup, de online mindkettő nagyon élvezetes és kiszámítható. EuroRing meg EuroRing...nekem különösen kedves, mert nem egyszer mentem már rajta ezzel-azzal.
Aztán vannak persze gyorsabb autók és más jó pályák...
Az rFactor-ra kegyetlen sok cucc van, nem mindegy mit próbálsz ki, mert a fele tákolmány meg lopott cuccok barkácsolása.
Azoknál az alap, a játékba eleve meglévő autók is 100* jobbak, csak hát ha rFactor akkor modding..kevesen használják azokat. -
törölt tag
Nyilván nincsenek óriási hülyeségek az rFactor-ban..akár nemzetközi ligákat nézek, akár itthoniakat.
Én is használom a mai napig.
Rakj fel olyan moddokat amik jók...ha gondolod összeírok pár pályát és autót ami kipróbáltan jó.
De ha EuroRing és VW Lupo, vagy Suzuki Bio, ezek elférnek ezen a kicsi pályán.
szerk:
De kipróbáltam amit írsz, nálam nincs ilyesmi. -
Steady74
addikt
Azért race on-ban is van bmw baromság, elég csak a kerékvető használatára gondolni. egy példa, spa 2008-as pálya az aue rouge utáni egyenest követő jobb-bal-jobb kombináció. ha csak az ember egy picit ráteszi az első kereket a rázóra, azonnal keresztbe fordít. mondjuk lehet szarul megírt pálya, de akkor is... sok eredeti pályán is ez a helyzet.
-
Kroni1
veterán
-
TannerHUN
aktív tag
Ismerem a Rally Masters-t sőt a 2001-ben kiadott Rally Throphy-t is. Mi így nem csináltuk, mivel anno a haverjaim teljesen már kategóriával (játékkal) játszottak mint én... Kitartás nálam is megvan, de minden tiszteletem a Tiéd ezzel a 960 órával
hermanyi - Akkor nem tudom miért érzem jobban az autót a Race07-nél...
Lehet ott menni azért szépen az alap setuppal is, csak az üzemanyagot és hasonlókat kell csökkentei pl quali-ra. Lehet, hogy igazad van és az én időm rossz, de mondom hasonlókat megyek az erőgépekkel, mint a Race07-ben a kisebb kategóriákkal...
Lényeg ami lényeg, élvezhető mindkét szimulátor és ez a lényeg
ui: Egyébként ha van itt valaki aki jól ért az rFactor-hoz, kérem battyogjon már át az rFactor topic-ba és segítsen! Köszi!
-
TannerHUN
aktív tag
Igen abból a szempontból jobb, hogy nem kell vadászgatni pályák/autók után. Én viszont fordítva vettem észre ezt. Azaz megyek pár kört a Race 07-ben aztán pedig az rFactor-ban... Sokkal jobban tudok kormányozni, jobban érzem az autót és még sorolhatnám
Szerintem érted
Nem azért győzködtelek, hogy mindenképp próbáld ki! Csak szimplán egy próbát megér, hátha megtetszik.
-
törölt tag
Megteheted hogy sorokat hagysz ki akár a Race07 akár az rF motor, vagy felfüggesztés számításaiból. ..ezt még forráskód nélkül megteheted. Ilyenkor butább lesz a mod. ..ha a benzintankot szeretném 50 méterrel az autó fölé tenni, azt mindkét játékban tök ugyan úgy kell megcsinálni....ellentétben mondjuk az iRacing-l, ahol teljesen máshogy és máshonnan számol.
Megtehetem hogy a Race 07 egyik autójában a tömeget átírom brutálisan, érzetre full más lesz az autó, de ettől még a fizikája uaz, nem?
Ismerem a véleményed, ódzkodsz az rF-től, és tiszteletben tartom, nem meggyőzni akarlak hogy ne tedd.
Tudok olyan moddról ahol a BMW hasonlóan jó mint a Race 07-ben, ami egy jól megírt játék nem véletlenül futnak vele a mai napig jó ligák, ...csak az rFactor egyik hátránya, hogy olyan rengeteg cucc van hozzá, hogy alig találsz játékostársakat akik uazt használnák...és persze nincs WTCC license.
Vannak olyan jól megírt moddok, amiket én is használok a mai napig az rF-ben, pedig megvan az rF2...és szinte minden más autós játék, legutóbb pl. a Next Car Game. ...és vannak elég pocsék konverziók is.
De használom a Reiza kamionos játékát is, ami szintén egy ISI termék.szerk: Szal aki azt mondja neked, idézem: "hiába azonos a felépítés, másképp számol a Sim Bin motor, tehát más a fizika!!"
Az hülyeség, ugyan úgy számol, mert nincsen Sim Bin motor, csak ISI...más dolgokat kapcsolnak ki és be, és más értékeket írnak, de a fizikai motor az ugyan úgy számol. -
TannerHUN
aktív tag
Látom meg is vitattátok a témát, úgyhogy nincs mondanivalóm
Egyébként ha megnézitek a régi DOS-os játékokat pl a Duke Nukem 3D és pl a Shadow Warrior-t, ugyan az a motor megy alatta, csak kicsit átírva. Tehát befejezném a mondanivalómat ott, hogy az rFactor "ISImotor" nevezetű engine működik a játék alatt egy kis változtatással, azért is érzed/érezzük másnak az autók fizikáját/irányítását. Szerintem így már érthető mindenki számára a dologKár hogy nem próbálod ki, azért egy-két videót nézz meg mindenképpen belőle, megéri
-
törölt tag
..ha az fizikát az autó viselkedésére értjük?
Fizikai számításokról beszélünk, az hogy milyen és mennyi képleten keresztül számolja a fizikát
pl. iRacing vs. GTR2 vs. LFS vs. AC...stb.
Ezeknek más a fizikájuk.Az amerre tekergetni akarod, azt gondolhatod simán, de ne terjeszd...gyakorlatilag azt mondod, hogy a NFS Shiftre írt SK mod és maga az alapjáték, a Shift külön fizika lenne.
A Race 07 és az rFactor azonos fizikai számításokat használ, mindegy hogy .tbc vagy .tyr a gumifájl kódolása, megnyitva azonos a felépítés.
Ahogy írtam már, mindkettő ISI motoros játék, azonos a fizikai motor, annyi különbség van, hogy a Race07 az rFactor egy korábbi verzióját használják (és azért írok rFactor-t és nem ISI engine-t mert a két játék összehasonlításáról van szó).
A GTR2 is egy korábbi verzióját használja, amiben van eső....de ezt nem a Simbin 'fejlesztette' bele, azt is megvették. Mivel maga az rFactor nem játéknak készült, az ISI csak a motorját akarta eladni.
Így fordulhatott elő hogy a GTR2-ben van eső, az rFactor-ban pedig nincs...pedig nyilván az ISI beletehette volna, hiszen a saját motorjuk....de ők nem játékot fejlesztettek, hanem játékmotort.Tehát a Race07-ben szereplő Retro résznek, és a WTCC résznek is uaz a 'fizikája'...attól még hogy te másként érzed, és így értelmezed a fizikát.
Nincsen vele bajom, csak nincs moddonként más és más fizika, a számítási motor ugyan az. Játékmotoronként van más és más fizika, mivel mindegyik mást és máshogy számol hogy megpróbálják lemodellezni a valóságot. -
törölt tag
A Race 07 az rFactor egy korábbi verzióját használja, ennyiben másabb a fizika motor szerint(!)
gMotor2:
[link]Egyébként meg szerződés szerint, így fordulhat elő hogy az egyikben van eső, a másikban nem.
szerk:
Az ISI sajátosságokat végig lehet érezni a Race07-ben, és az összes ISI játékban.
Az a különbség amit érzel az kb. annyi mint egy-egy rFactor mod közt is van. pl. az említett bitang jó Historix és egy 'butább' mod közt. -
Kroni1
veterán
-
TannerHUN
aktív tag
-
TannerHUN
aktív tag
Úgy ahogy mondod
Érdekesség miatt megemlíteném a Fiat 126P-t aminek csak az első sebességében volt "süvítő" hangja a többiben már nem. Ha jól tudom a gyár ezt amiatt csinálta, hogy a teljesítmény ne romoljon váltásoknál. A Group B autói nagyon komoly masinák voltak anno, kár hogy már nincs hasonló kategória Rally-ban
neilszab - Köszönjük a videót, mindenképp megnézem!
-
Steady74
addikt
Én még ZIL tip. teherautón tanultam meg vezetni C jogsihoz, ott kellett a dupla kuplung az asszinkron váltó miatt, utána katonáéknál KRAZ, URAL, GAZ, Csepel tip. autóknál is kellett használni. Jó kis móka volt URAL-lal, menni, 100 km-en 120 litert evett benzinből, és cserébe krvára nem ment
terepen viszont durván jó volt.
A visszaváltásról. A gázfröccs egy jó dolog, de a ritmust elég nehéz eltalálni, ha viszont sikerül az sokat dob az autó vezethetőségén. Picit megtartva a fordulatot egészen jó visszaváltásokat lehet elérni. Ha viszont alacsony fordulaton váltasz vissza RWD autót, az sem pörget meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hová lett 1000 mAh?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bundle topik
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest