- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
-
Mobilarena
A topicot az autós szimulátorok világával - ezen belül legfőképp a SIMBIN Studios játékaival - kapcsolatos kötetlen információcsere és segítségnyújtás céljából gondoltam létrehozni. Jöhetnek a különböző (legálisan használható) kiegészítő modok linkjei, a különböző spontán funrace-ek, vagy komolyabb multis versenyek meghívói, játékbeli setupok, kormánybeállítási és egyéb tanácsok, azt hiszem sokan vagyunk akik tudnánk profitálni a tapasztalatokból. Anno a Race07 Series PH topic is hasonló céllal indult, ám az már kinőtte magát kizárólag a PH WTCC liga topicjává, így remélem ez egy nagy, kötetlen topikként megmaradhat. Az infókat a multis szerverekről, az ötleteket, tanácsokat és a hozzászólásokat is várjuk nagy szeretettel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
" A részvételhez szükséges a Race07 alapverziója, és a True2Life PorscheCup mod. "
Gondoltam elolvasod a linkelt tartalmat.
szerk:
ha WTCC az irányvonal akkor pedig a másik topikban érdeklődj. Race 07 Series PH! WTCC
-
zodo
nagyúr
válasz
TannerHUN #1027 üzenetére
Köszi szépen az infót.
Végül feladtam mert minden fájlt áttúrtam de nem találtam.
Vannak pillanatok (talán a sebesség függő kormányzás állítása kapcsán) mintha szinkronban lennének de ezek tényleg csak a mp tört részei.
Annyira nem zavaró csak gondoltam gyakorlom a belső nézeti vezetést és feltűnt a jelenség ill. orvosolható mint rF-ban. -
zodo
nagyúr
Megnézem, köszi de szerintem nem egyre gondolunk mert ott ugyanazokat az értékeket lehet módosítani mint a profilerben.
Mondjuk nem szoktam minden játéknak külön profilt készíteni a profilerben és mégis szinkronban mozogtak ha átírtam a beállított fordulási értéket csak ép hiányzik vagy nem találom az alábbi lehetőséget.
(plr-ben és controlset / .rcs fáljában kerestem)Steering Wheel Range="400" // Degrees of rotation of in-game steering wheel
-
zodo
nagyúr
Hello!
Újraraktam a gépet és packot de nem találom hogy hol tudnám átírni a kormány elfordulás mértékét.
Belső nézetben szeretném ha annyit fordulna mint amennyit a logi profilerben beállítottam.mint pl. rfactor / controller.ini / Steering Wheel Range: xxx
Létezik rá megoldás?
-
zodo
nagyúr
Szia!
ha még vagy.
Érdeklődés hiányából még a soron következő Oschersleben futam sem lett megtartva szóval már én is csak olvasni járok ide.
Nem gond, legalább megvan minden Simbin játék, később még jól jöhetnek.
Különben tudom hogy nem kizárólag a Porsche mod végett lett nyitva a topik de ha tudok segítek.
rF valahogy jobban fekszik, mármint ahhoz szoktam így ha lesz időm akkor azon fogom tolni a jövőben.(#513) dino_m
Sajna nem tudom a választ.
Anno nekem is ugyanezt dobta, viszont nálam nem volt telepítve a Race07.
Törölve volt minden játék, steam kliens mikor megvettem a full packot, szóval teljesen elölről kezdve a telepítéseket is ezt adta.
Valamiért most is két Race07 + Race07 install2 mappám van pedig úgy rémlik minden lépésre figyeltem telepítésekor.Csak tipp!
Valamelyik játéknál, talán pont a GTR/ek -nél lehet telepítési útvonalat választani és lehetséges hogy itt kellene megadnod a Race07 mappádat.
-
zodo
nagyúr
Készüljek, lesz ma valami ?
-
zodo
nagyúr
-
zodo
nagyúr
válasz
SamuraiKenji #492 üzenetére
Ja ja, igazad van!
Tisztára megkavart már ez a évjárat mizéria, köszi az észrevételt!Szóval a 7-es kell és punktum
-
zodo
nagyúr
válasz
Allbundy #490 üzenetére
Ezek szerint egy kört sem mentél még a futam előtti napon egyik verzión se.
Érdemi különbség az egyes kanyarban rejlik lásd fércrajzom.
Egy-két videót elnézve a DTM és a Porsche kupások is a 06-os ívet használják, szerintem maradjunk mi is ennél.
-
zodo
nagyúr
Live szerver: PH Porsche / 911
-
zodo
nagyúr
válasz
#70869248 #481 üzenetére
Nem néztem a 2010-et mert a 6, 7-es rémlett korábbról.
Többiek , igaz nem jártak erre de nem mondtak ellent.
Visszaolvastam de 07 kell mert van olyan akinek nincs meg vagy valami ilyesmi.(#482) Dragbajnok
Akár már jöhetsz is, egyáltalán nem gond, sőt.
Szerver: PH Porsche / 911
-
zodo
nagyúr
válasz
#70869248 #479 üzenetére
Igen necces kanyarok pláne a síkán, a célegyenes ráfordító még csak csak elmegy azaz nekem a síkán előtti féktáv sem jön ki hogy jó legyen.
Hozzáteszem mint korábban írtam a rázókról hogy most is van ami gáz nélkül kiválóan vehető és van ami szó szerint keresztbe tesz vagy ép segít is csak ahhoz jól kell megtalálni a helyes stílust.
Különben egész szűk pályának mondanám és talán ezért sem olyan ritmusos mint lehetne egy GT autó számára de ez van és akár éles induláskor, kukázhatjuk is ezt a pályát.kb 1 óra és jövők.
-
zodo
nagyúr
válasz
#70869248 #463 üzenetére
Gondolom már rájöttél magadtól is ha ránéztél.
Válasz: NemFent voltam másfél órát. Talán hermanyi nézett fel a másik topikból.
Holnaptól már csak esténként érek rá.
Szerk:
Érdekes pálya amiről elsőre nem is tudtam hogy anno már mentem rajta 2010 végén.
Egész jó beállítást találtam ami kb már-már felér egy alapnak. -
zodo
nagyúr
Csend és nullaszag
Szerver on: PH Porsche / 911
-
zodo
nagyúr
Köszi a futamokat!
Allbundy mi történt?
Jól mentél és egész szép hajsza volt, pár körön keresztül. -
zodo
nagyúr
válasz
Allbundy #443 üzenetére
"Erre persze megoldás, ha két verseny van egy nap."
Úgy érted, két helyszín?
Ligás történethez annyit hogy nekem sincs kedvem vérprofin levezényelni mert egyedül nem is tudnám de számomra tarthatatlan a jelenlegi állapot. pl létszám
Na de akkor el kezdek nézelődni hogy miként lehetne jobbá, szervezettebbé tenni. -
zodo
nagyúr
válasz
#70869248 #440 üzenetére
Azért kérdeztem mert ha többieknek is jó akkor toljuk el két hetes megrendezésekre a futamokat hogy te is részt tudj venni rajtuk.
Mivel alig vagyunk páran azért is javasolnám hogy legalább a futamokon legyen minél több résztvevő ha már a gyakorlásokon is max ketten körözünk.Ezzel a mod-al szívesen mennék liga szinten de ahogy elnézem nincs túljelentkezés igaz nincs nagy dobra verve. Zahi bejelentésekor gondoltam pikk pakk összeáll legalább 10-12 fő de hogy komolyabbnak tűnjön nyilván kellene saját honlap, hotlaps tábla ami erre a játékra macerás ha jól tudom és non-stop elérhető szerver akár ts-el támogatva.
Gondolkodtam egy ilyen történet fabrikálásán mint a jelenlegi, kizárólag fun jelleggel alapszabályok mellett de kicsi vagyok hozzá és egyelőre időm sem engedi de ha van önjelölt hosszútávú segítő akkor beszélhetnénk róla. Aztán ki tudja van egyáltalán értelme mivel mindenki az új megjelenésű szimeket várja, no meg egyelőre nyár van. -
zodo
nagyúr
Szerver: PH Porsche / 911
-
zodo
nagyúr
válasz
Allbundy #435 üzenetére
Körülbelül ezeket az értékeket használtam mindkét típusnál mert így kapom a beállításaim mellé az ideálisnak mondott külső/közép/belső hőértékeket.
Első kerekek hőfokaival még mindig nem tudtam mit kezdeni.
Jó esetben max a nyújtott kanyarokban melegszenek fel ideálisra de gyorsan vissza is hűlnek.
Hátul ha lágyon megyek sem lesz több 100-nál erős igénybevételnél de átlagban 85-90 fokot mutat a RTT. -
zodo
nagyúr
válasz
#70869248 #432 üzenetére
Hát, igen mint mindig nehéz egy tuti kört összerakni.
Remélem holnap még a futam előtt megérkezik a futár és nem emiatt bukom megint a szereplést.
Töröltem ezt a progit, érdekes meg minden de jobb úgy sem leszek tőle.Nálam is kb 172/180 a bevált érték igaz túlfújva 200+ még nem igazán néztem.
-
zodo
nagyúr
válasz
Allbundy #421 üzenetére
Ez egyszerűbb megoldás volt, köszi mindkettőtöknek a helpet.
Működik is, problémamentesen.Szerver kész: PH Porsche / 911
(#423) fess
Dedi szerveren mentem 12 kört és max 1 ezred néha az eltérés. Infó kép Zahi te ne nézd meg!
(#428) Zahi
Igazad van majd nyitunk neki egy topikot ha úgy alakul.
-
zodo
nagyúr
Nem tudom csak kérdeztem hogy okosabbak legyünk.
Este megnézem ha sikerül belőnöm a dedi szerót hogy mit mutat a játék és mit a Motec, köridőket tekintve.
Ez a pályára kidobós módszer melyik opció ?
Szerintem irtó rossz megoldás és hogy még véletlenül se aktiváljam.Hideg gumival kezdeni a mért kört
szóval így is úgy is lesz egy "felvezető köre" a játékosnak és nem beszélve ha bedob valaki elé aki épp tempót autózik.
-
zodo
nagyúr
válasz
#70869248 #401 üzenetére
Hát nem könnyű pálya ahogy írtad, vakon kanyarok még úgy ahogy összejönnek de a (3) -as több töréses az valami fránya. Néztem egy-két valós onbord felvételt de azokon pofon egyszerűnek tűnik pedig szerintem se normális. Tízből, kétszer sem megyek be és jövők ki ugyanúgy
Időd épp nem látni.
Este meglesem a track editor részt.
Nézegettem már de nem akartam belebonyolódni. -
zodo
nagyúr
Tegnap futottam egy futamtávot az eddigi legjobbnak vélt beállításokkal (1:43.999) csak annyi változtatással hogy előre és hátra is lágyakat tettem.
Gumimelegedés:
Nem láttam nagy hőfokbeli különbséget max 1-2 kanyarban ment fel 100 fokra a hátsó amik átlag 85-90 körül futkároznak. Nyilván jobb tapadás és nagyobb mértékű kopással párosítva.
Elsők ugyanúgy mint médium gumikon szinte fel sem melegetek az ideális 85 körüli értékre max azokban a kanyarokban ahol a hátsók is a legmelegebbek.Gumikopás:
Cirka mint a közepes keveréknél szinte egyformán kopnak ami a 14. körben 78% kivéve a jobb elsőt ami 85%Köridőket nézve pedig stabil 44 közepét lehet átlagolni viszont a best lap ideje 1:43:605 nem egy eget verő különbség a közepes gumikhoz de érezhetően stabilabb, vezethetőbb érzést ad.
-
zodo
nagyúr
rfVCRmerge -hez hasonló nincs a Simbin játékokhoz?
b-type
Ok, kíváncsi leszek mit mondasz majd ha mentél pár kört és összevetetted az adatokat.
Napokban mentem elsőként ezen a pályán, szerintem élvezhető de majd kiderül mennyire versenyezhető.
Tegnap főként a pálya megismerésével ment ill. magam módján állítgattam ezt azt az autón.
Gondoltam nem nagyon lehet már több benne max 2-3 tízed erre ma lefaragtam 8-at így 44 alatt/közelében vagyok és még mindig nem jó a beállítás mert szinte hidegek az első gumik.
Hátsó sem okés mert úgy gondolom annak kellene jobban fogynia de szinte egyformán kopnak. -
zodo
nagyúr
válasz
#70869248 #392 üzenetére
Írd csak on -ba, max nem olvassa aki nem akar foglalkozni a témával.
Kösz ha ránézel, igaz nem igazán sikerült közeli időket autóznom mert épp a konyhát festettem közben.Igen a difi és egyéb beállításokra gondoltam és az ebből fakadó hiába fékezek, engedem fel a féket, adok gázt és mégsem kanyarodok úgy ahogy kéne jelenségre.
Ami kiderült a progi szerint tudnék 1:43:3xx körüli időt ha össze tudnám tenni a kanyarokat, mindezt 6 kör átlaga alapján.
Érdekes hogy a két beállítás között is csak mínusz 1 tízed van, igaz vezethetőbb egyes szakaszokon.Nem tudom hogy de jó lenne összeraknom azt az alap beállítást és most ezen leszek.
-
zodo
nagyúr
Szerintem nem off téma, mondjuk fenntartással kezelem mert az autók beállításai nálam egyenlő a woodoo témakörrel. pl.: rwd autóból pillanatok alatt tudok orrtúrós, alul kormányzott verdát fabrikálni.
Nyilván a profiknak nagy segítség de nekünk is hasznos lehet ha már megismerjük.
Porsche modal kapcsolatban ezek szerint nem nagyon tévedtem ha b-type is jónak titulálja.Nos feltettem, beüzemeltem ezt a progit és gyorsba mentem 6-6 kört az alap és a tegnap tákolt beállításaimmal.
Szóval szép és jó de ebből én nem sokat hámozok ki.
Nyilván egy-két apróság szembe tűnik de hogy jelenlegi "tudásommal" ez alapján hangoljam a verdát az szinte lehetetlen kategória.A vezetéstechnikai részhez csak annyit hogy az olvasottak alapján, próbálom kezelni az autót és úgy vélem ez az a mod ami hozzám legközelebb áll amellyel tökéletesebbé tudom tenni a versenyzésemet.
Ez nem feltétlenül függ össze a gyorsasággal, sőt mondhatnám hogy inkább a hosszútávon, megbízhatóbb versenyzők közé sorolnám magam. Lásd az eddigi statisztikám. (kicsit lassan töltődik be a lap)pl.:
Az alul vagy felül kormányzást, le vagy fel váltással is kezelem ezáltal talán többet váltok a kelleténél
Nem hiszek a féktávon párhuzamosan beeső féktávokban de persze néha úgy alakul ezért inkább korábban szoktam fékezni mert a kigyorsítás fontosabb
Semleges gáz mellett általában jól kezeli a rázókat ez a verda -
zodo
nagyúr
Porsche szerver üzemkész, Magny Cours.
ph porsche / php
-
zodo
nagyúr
Mostanáig telepítettem a csomagot + PSMC + 4 db plusz pályát és futottam 5 kört Spa08 pályán.
Minden játék működik, egyesével indítottam, teszteltem őket és közben próbáltam lekövetni a telepítés menetét. GTR, GTR2, GTLegend -nél kérdezi hogy hova tegye de ekkor is csak a Steam mappáig jut és nem a SteamApps-ig. Szóval így kerülnek a Common mappába, külön-külön játékként.
Raceroom Racing Experience-t nem tettem újra, talán nem is fogom.Wtcc2010 és Caterham kaptak a Race07-en kívül, külön-külön mappákat.
Porsche modban most vettem csak észre hogy gőzölög a kipufogó és szórja a lángot.
Telemetry progit meg majd holnap feldobom. -
zodo
nagyúr
Különben ti átírtok bármit is pl a plr fájlban?
pl.: Steer Ratio Speed -
zodo
nagyúr
válasz
#70869248 #365 üzenetére
Fentebb írtam hogy bevásároltam a mega csomagot csak nem oda települtek az új csomagok ahova kéne.
Játékok elindultak de az add-on pályák, módok nem is látszottak csak a gépen.
Most áthelyeztem a mappákat és ez lett a vége.Szerk:
Nem is értem, most vannak jó helyen csak ő tette át az "common" mappába.
Valószínű hogy a RaceOn konvertálás vagy egyéb játékfrissítések kavarnak be amit a jó ég tudja hova tett.(#366) Zahi
Írtam steam-en is ha minden igaz akkor neked hogy ma sajna kimarad pedig készültem.
Azt hiszem újra rakom steam kliens-től kezdve az egészet.
-
zodo
nagyúr
Kezdem a műtétet
ha nem vagyok itt akkor valami nagyon nem sikerült.
-
zodo
nagyúr
Köszi a gyors help-et mindkettőtöknek.
Este majd visszateszem őket a helyükre.Telepítésnél nem is tudok helyet megadni.
Race07-nél talán meg kellett adjam de minden kiegészítő elemnél csak rányomtam telepítésre és slusz.
Letölti, telepíti és nem kérdez semmit. -
zodo
nagyúr
válasz
Allbundy #353 üzenetére
Ugyan a Race07 elindult de az ismert Steam\SteamApps\z0d0\race 07 mappa kicsit átalakult.
UIData és CustomSkin mappák maradtak csak benne.
UIData / 1 db config fájl
CustomSkin / Alap templatesGameData mappám új helye: Steam\SteamApps\common\RACE 07
Ezen belül megmaradt a Locations mappám benne a korábban telepített pályákkal.
Teams mappában ott szerepel a Porsche Supercup mod is mint külső telepítésUserData mappám is ide került de nincs benne csak a CarSetups mappa.
Add-on opció nem látszik a pályaválasztásnál.
Porsche Supercup sem mutatja mint telepített mod. -
zodo
nagyúr
Bevásároltam a mega csomagot, telepítek ezerrel de nekiállt konvertálgatni , frissíteni.
Remélem jól elcseszi a könyvtár szerkezetemet, stb de akkor morcos leszek. -
zodo
nagyúr
Futamra elvileg én is beesek de délelőtt semmi móka.
b-type
Kösz az off infót.
-
zodo
nagyúr
Érdeklődés hiányából, bezártam.
-
zodo
nagyúr
b-type szeróját nem látom.
Készítettem egy Ph Porsche / prohardver szerót, valaki ránézhetne.
-
zodo
nagyúr
válasz
Allbundy #321 üzenetére
Ezek kellenek a steam portokkal együtt?
Game ports:
Q: What ports is needed to host RACE on the internet?
A: TCP+UDP 48942 – 48957 and UDP 26900-26907Q: I am on a firewall protected LAN network and want to host a RACE server for other users of the same LAN network, what ports do I need to open?
A: TCP+UDP 48942 - 48957 and UDP 48958-48973Steam Ports to get rid of 5000+ ping:
Forward TCP ports 27020 to 27050
Forward UDP ports 27000 to 27020 -
zodo
nagyúr
Addig míg Zahi nem készít ránézne valaki a Ph fbmw szeróra mit ír? Jelszó nincs
-
zodo
nagyúr
válasz
#70869248 #310 üzenetére
Állat DIY cucc
Kösz a meglesést. Elsőre én is a G hatásra tippeltem volna de az lentebb van külön, persze lehet fent is kicsiben. Na mindegy majd ha kijön ránézek erre a játékra az tuti.Zahi
rFactor alatt is ugyanilyen jó a Porsche mod, mappaszerkezet kb ugyanaz mint itt vagy még szabadabb és a kijelzők is (rev. limit pl. saját készítésű) szimpatikusabbak persze rengeteg rossz mod létezik így nem csoda ha nem jött be.
-
zodo
nagyúr
válasz
#70869248 #300 üzenetére
Feltelepítettem a múlt héten de csak a menüvel ismerkedtem ill. egy free pályán mentem egy szintén free verdával a rendszer szerint 70 kört de nem hinném hogy annyi lett volna a boxkihajtásokkal együttvéve sem.
Nem annyira jött át hogy miben más mint az elődök ill. nem olvastam át hogy mik ezek a játékos szintek vagy kategóriák és fizetni sem fogok egy-egy verdáért/pályáért. Szóval bő fél óra alatt nem esett le az állam.
Különben AC-ra várok.(#301) Allbundy
Kösz ismét. Anno GTR Evo-t indítva nem tudtam vezérelni és ebből hittem hogy egyesével konfigolnom kell legalább a különálló részeknél az alap dolgokat.
-
zodo
nagyúr
35 se rossz pénz érte de kivárom ezt két napot, hátha igaz a pletyka és olcsóbban is hozzá lehet jutni.
GTR Evo megvan ugyan de elindítva nem volt még így konfigolva sincs de bármelyik kategóriával szívesen körözök már ami eddig megvan, többi meg nem sokára érkezik ha jól alakul.E és jövőhét szabis de lakásfelújítás van szóval csak 20 óra felé tudok jönni.
-
zodo
nagyúr
válasz
Allbundy #294 üzenetére
Köszi az infót így akkor hagyjuk a 08 Imolát.
Elvileg már van rá lehetőség hogy az Otp-s Maestro kártyámmal is tudjak vásárolni a steam-en és azt csiripelik a madarak hogy pár nap múlva, summer sale 11.-től de ez még nem hivatalos.
Kivárom és bepakolom a mega csomagot ha minden jól megy. -
zodo
nagyúr
válasz
zolee5016 #289 üzenetére
Úgy összességében a paypal, steam vásárlás témakör végett tettem off-ba, semmi illegális.
Az összes eddigi Simbin játék egy csomagban, vásárlásán töröm a fejem.
-
zodo
nagyúr
Amúgy melyik évad béli pályákkal megyünk ahol nincs jelzés?
Hungaroring nyilván 11-es és Slovákia is egyértelmű mert csak egy kiadás van ha jól tudom.1 Estoril
2.Valencia 07
3.Magny-Cours
4.Oschersleben
5.Nürnburgring
6.Brno
7.Slovakia -Ring GP
8.Hungaroring
9.ImolaMert hogy nálam főként csak 06, 07 pályák vannak az alap Race07 végett.
Ha van itt paypal értő szívesen veszem a segítségét mert tervbe van a mega bundle pack csak se angol tudás, se számla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest