- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Aktív témák
-
emre33
addikt
válasz
REDeath #4627 üzenetére
nem kapcsol be msn alatt, tapasztalat, csak akkor ha szükség van rá, ha egy alkalmazás ''nagyon'' használja a progit
És nem ugrál hanem csak egy pillanatra ''bekapcsolja'' a cpu, míg szükség van rá.
Igen használd nyugodtan, nem veszítesz vele csak nyersz
És ne felejtsük el hogy a C&Q mármikor kikapcsolható, a gép ujrainditása nélkül !!
[Szerkesztve] -
D-LAN|FuRioN
aktív tag
-
-
rob210
nagyúr
válasz
REDeath #4477 üzenetére
Azért kerül egy két táp annyiba mert már fejlettebb technológiákat és nagyob biztonságot ad.
Azaz nekem is 9k volt a tápom igaz ez akciósan volt ennyi nekem
De ebben van aktív PFC meg miegymás.
Azaz ha a gépemen bár mi zárlatot kapna azonnal lekapcsol és nem hagyja végigégni a teljes rendszerem, mint egy olcsó deer,acorp,codegen,stb...táp.
A táp egy nagyopn fontos alkotó ha ez tönkre megy minden tönkre mehet vele.
Nekem már nem egyszer mentette meg a rendszerem.
Nagyon jó beruházás volt -
rob210
nagyúr
válasz
REDeath #4455 üzenetére
Nincs a konfigodban a lap típusa.
Visszaolvasni meg már nincs erőm.
Ha nyomod a lap típusát, leírom ilyen típusú hűtőket tehetsz rá olcsótól a drágáig.
Nagyon sok féle hűtés van már levegőből is chipsetre ami nagyon beválik.
A gyáriak álltalában mind szarok.
/kivétel asus, abit heatpipe/ -
rob210
nagyúr
válasz
REDeath #4418 üzenetére
Én megmondom ez miért van, mert amíg rászánják magukat a munkára addig eltelik 30 perc ezt ugye nem kell fizetni így az aktív munkadíjj minden órában 30perc.
Egyébbként Mistrallal mindenki óvatósan, a haver beadta a gépét és amit lehetett kicseréltek neki.
Még jó hogy megvolt az eredeti számlája az alkatrész listával, olyan balhét csaptunk, hogy csak na.
Ráadásul egy hétig volt bent a gépe azért mert ki kellett cserélniük egy ramot.
Nem írom inkább le, hogy milyen bandának tartom őket. -
rob210
nagyúr
válasz
REDeath #4417 üzenetére
Alap felszereléssel nem igazán lehet jól tuningolni.
A hütőbordákat célszerű lecserélni.
Hiszen eleve a procit se az alap boxos hűtővel fogod tuningolni ha igazán jó eredményt akarsz elérni.
NAgyon jó fajta chipsetthűtőket lehet ma más kapni.
Meg van egy pár fajta vga hűtő is amik nagyon jól beválnak.
Nekem a víz előtt egy titan vga hűtő volt a chipsetten halkabb és jobb eredményt ért el mint a gyári.
Igaz full réz hűtőként kellett is hogy jobb eredményt érjen el -
Tomyhawk90
tag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
REDeath #4283 üzenetére
Hát egyenlőre én sem nagyon használom ki, de olcsón jutottam hozzá...
...és azért van már 1-2 alkalmazás ami kihasználja. Lassan-lassan egyre bővül a többszálú feldolgozást támogató progik. Meg legalább nem csinálja össze magát, ha tényleg multitask-osként használom az oprendszert. (digitalizálás & filmnézés 1szerre)
-
-
REDeath
őstag
válasz
REDeath #4222 üzenetére
jah és persze az is lehet hogy ram melett a procit is igen visszavetted, a kisebb szorzó az általában behulyíti gépet, de ez is lapfüggő... próbáld ki 12-es szorzóval és nagyobb ''fsb'' vel...
Persze ha a ramokat akarod a gyári maximumon járatni akkor... de mondom probáld ki hogy ramok nincsenek levéve 300-ra, elvégre ez megalázás egy 600 Mhz-es RAM-nak!!!! -
dokar
addikt
válasz
REDeath #4199 üzenetére
igen, de csak DDR510-ről van screenshotom
inkább hideg kell neki (nagy mínusz), mint fesz, vagyis optimálisan:
kis extrafesz és hatalmas dermesztő hideg
elsőre kicsit kezelhetetlennek tűnik az oldal
ja tudom
meg kéne már végre csinálnom, hogy ki lehessen kapcsolni az automatikus görgetést
Amugy asszem a 4-ik egész jól felküldte kompreszorral az E6-os 3000+ venice-t 3400-ra...
az egy állat (jó értelemben), főleg hogy 939-es a 3000+ procija, azaz 1800-ról tolta fel 3400-re -
MooN00
aktív tag
válasz
REDeath #4105 üzenetére
Álltalában akkor szokott ilyesmi történni, ha telepítesz/törölsz dolgokat , és éppen a REG.adatban turkál a gép, és megfagysz, újraindulsz stb. és megszakadt fájlok maradhatnak a memóban (is).
Nekem akkor fordult ez elő, amikor az Alkeszt (120°)-t tettem fel, aztán a north istenverte szekurity megszakította, se szó se bip-bip nélkül , aztán már a felh. fiókba se tudtam restart után belépni, mert előjött a kék halál.
Csak a csökkentett mód, és egy Uninstall segített.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest