- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
killerjohn
addikt
Köszi a tippet. megnéztem az itteni (munkahelyi) gépemen. a C&Q-nak azért örültem volna jobban, mert automatikus, és nem tudok elb*szni semmit sem. ez meg elég bonyolultnak tűnik... pl én nem értek ezekhez a feszültség értékekhez (az Advanced CPU Setting oldalon pl semmit sem értek), és nagyon nem szeretnék elfüstölni egy 50.000-es procit
a húzást még be merem vállalni, mert arról még van némi elképzelésem
A C&Q mindig bezavar a tuningba? csak mert hátha mázlim lesz velemindenesetre megpróbálom a tuningot C&Q nélkül (BIOS frissítés után), aztán meglátom, mi lesz. Kíváncsi vagyok, mit lehet kihozni a gépből, de nekem fontosabb az energiatakarékosság+élettartam, mint az a pár % sebesség.
Aktív témák
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest