Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Gaboo007
üzenetére
Ejj, hát ez nagyon durva.
Én még kint a mínuszban sem mertem 3DMark idejére 1.47v fölé menni. Ezek az i7-esek nagyon kényesek, állandó használatra az 1.35v a határ kb., utána fogy az élettartam. 1.45v fölött pedig elégtelen hűtéssel bekövetkezhet a degradáció is. 
1.6v az elég gyilkos, csak DICE vagy LN2 társaságában mernék neki annyit adni, még vízzel is felejtős.
Sőt, még a VALID is necces, nem hogy Vantage. Ez C0-ás 920-as?
A teszt alatt csoda, hogy nem kapcsolt le a hővédelem, magok szerintem bőven 90C fölött lehettek.
Sefi84: Ezek után nehéz lenne eladni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem valami melegedős az a proci, és úgy látom a magas fesztől nem degradálódott.
C0?
Én még kint a mínuszban sem mertem 3DMark idejére 1.47v fölé menni. Ezek az i7-esek nagyon kényesek, állandó használatra az 1.35v a határ kb., utána fogy az élettartam. 1.45v fölött pedig elégtelen hűtéssel bekövetkezhet a degradáció is.