- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
asuspc96
senior tag
válasz
subaruwrc #13749 üzenetére
Figyelj én teljes mértékben elhiszem, hogy Nálad megvan....ebben nem is vitáztam...de gondold el miért mondanék baromságot ha utána én lennék kellemetlen helyzetben és ezen felül Téged is ebbe hozhatlak....
Ha jól tudom akkor ez 3D11 volt....Na sebaj...fel a fejjel semmi remény
asuspc96
-
jones965
Modder
-
-
Csorosz
aktív tag
válasz
subaruwrc #13492 üzenetére
Ja. Új szerzemény.
2x 5770 Amd.
Be van kapcsolva a cf, a Vantage is és a 2011 is majdenm duplázik, de például furmark alatt a második kari nincs terhelve, nem megy fel a hőmérséklete.
És ráadásul a BF3 akad mint állat főleg nagy mapon, fullhd-ben akár minimum beállitáson is, ami röhej... -
helkis
veterán
válasz
subaruwrc #13432 üzenetére
azért kell neki az órajel, alapon olyan 16k körül volt a pont
4400-hoz 1.7v-kellett, szóval megy majd még feljebb is, talán tolok alá egy x48-at, vagy p45-öt később..ja 1napot se bírt, szemét gigabyte..
+a kártyát meg sem kentem igazán, ezt tudja alapfeszen +20%-al.
-
helkis
veterán
-
N_A_S
veterán
válasz
subaruwrc #13277 üzenetére
Lehet hogy igazad van.. miután leírtam rájöttem én is hogy nem feltétlenül igaz, de már nem tudtam szerkeszteni.
(#13278) 04ahgy
Nem tudom ezek mennyire CPU limites eredmények, de ezek alapján merészeltem levonni a következtetést:
[link]
[link]
[link]
[link]
De lehet hogy valóban a 190.62 Gyurka's Driver hoz ennyit a GT1-ben(#13279) tom_tol
Azt nem tettem hozzá hogy 8800GTS esetében. Bár ez sem feltétlen igaz.. -
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #13025 üzenetére
Jah, pont néztem, hogy tuning terén lehet az a plusz 3Mb L3 még hátrányosan is hat. Nem tudom, hogy a C2 stepping mennyivel lesz ütősebb mint a C1. Addig nem merek belevágni, amíg ezt nem látom. Utána nincs kedvem cserélgetni. Meg szimpi az MSI Big Bang XPower II lap is, sajna még nem kapható itthon. Bár ahogy nézem mindenki Rampage -el nyomja... Lehet csak megszokásból. Ellenben az MSi-ről nagyon jókat hallani, szóval inkább türelmes leszek, és várok.
-
-
-
04ahgy
nagyúr
válasz
subaruwrc #12765 üzenetére
Hát én a retail CPU fenegyereke vagyok, ő meg a retail VGA-é.
tom_tol: PÜ ment.
A PowerColort amúgy meg ne írjátok le, ugyanolyan kizárólagos partnere az AMD-nek, mint a Sapphire vagy a HIS. Az AMD EVGA-ja.
Amúgy meg úgyis referencia felépítésű egyelőre minden HD7970, tom_tol-é is, csak a matricája tér el Jones965-étől, stb...
Nézzétek amúgy meg Jones965-öt: retail Point of View referencia GTX580. Úgy megy neki vízzel, mint nálunk az ASUS referenciakártya modokkal és LN2 hűtéssel.
HGyu
-
Cybertrone
veterán
válasz
subaruwrc #12663 üzenetére
265ft+áfa
Legalábbis a debreceni klinika atommagkutató részének a töltőállomásánál
Nem a megvétele a drága, ha nem a tárolásaEgy 25l-es tároló kb 300k, bár ezek klinikai adatok, lehet magán embernek olcsóbb! A legnagyobb amit eddig töltettünk, és szállítottunk az egy 350l-es tartály volt... közel 4misit kóstált
Azt mondta az arc hogy havi szinten mililitereket párolog az anyag belőle, megfelelő tárolás mellet!
Egyéb kérdés?
Magánember egy dupla falú termoszban veheti a cuccost, csak abból picit masszívabban párolog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest