- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi, köszi, akkor mégsem haluztam...

A második bekezdésben, amit írtál, az sajnos nem működik, mert a pasas szimmetrikus, s a tengely mentén balról is, jobbról is csak egy olyan poligon áll, ami nem látszik. Ha ezek valamelyikére rányomok egy Grow-t, akkor az az adott poligon szomszédaira is hatással lesz, elrontja a modellt.
Ezért hát elszánt vertex és edge irtásba kezdtem, igaz, hogy smooth után ezek a részek csúnyák, de úgyis takarásban vannak.
Elkezdtem attach-olni az object-eket, ill. a low poly modell hibáit javítani, hát, volt belőlük dögivel...
Cserébe úgy veszem észre, nagyon meghálálja a gép: Gyorsan kezeli a Viewport-ot, s elég egyszer rátenni a MeshSmooth-ot, az egész karakteren látszódik az eredmény, nem kell végigszenvedni a bakancstalptól a hajáig. Mennyei. 
Jövő héten biztosan elkészül a végső változat, újra lelkes vagyok. (Picit ugyanis elszontyolodtam legutóbb, hogy egy csomót szenvedtem vele, s szar lett az egész. Szóval a héten inkább filmet néztem, illetve GTA-ztam.
)
Akad néhány object, amire nem szeretnék MeshSmooth-t tenni, mert csak lassítaná a gépet. (fogak, bakancs fűzője...) Még az nem tiszta, hogy ezt hogyan lehet megoldani, hogy attach-olom a részeket, ám ezeket nem simítja, csak a többit, amit kell. Láttam az Element alatt Smoothing Groups opciót, de az - ha jól tudom - NURMS-re vonatkozik, nekem viszont az nem felel meg.
Magyarul lehet-e egy Object-hez úgy MeshSmooth-t rendelni, hogy az nem minden Element-re lesz hatással?
op9: Az autó fantasztikus lett, melóhelyen is koppant néhány áll a padlón, mikor megláttuk...

Ez kicsit más, de még csak beírom.
Haversrácnál belenéztem a Sky Captain című filmbe, s kis híján megállt bennem az ütö, mikor fél perc után megemlítette, hogy amit látok, az ez egy az egyben számítógép által generált kép... 
Hú, basszus ezt a hsz.-t sem fogtam rövidre...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Jövedelem
- Milyen videókártyát?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Analóg fényképezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Minőségi dobozos Asus TUF RTX 3070 VGA kártya garanciával!!! AkciÓÓÓ
- Apple iPhone 14 Pro - 256 GB - szürke (310) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max - 128 GB - kék (309) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 14 - 128 GB - feher (308) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cserébe úgy veszem észre, nagyon meghálálja a gép: Gyorsan kezeli a Viewport-ot, s elég egyszer rátenni a MeshSmooth-ot, az egész karakteren látszódik az eredmény, nem kell végigszenvedni a bakancstalptól a hajáig. Mennyei.
)