- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibcsi55555
tag
Ebben igazad van, a world3d jó kis gyűjtemény volt és abban is igazad van hogy sokan külföldre dolgoznak. Én beszélek angolul, szóval nem baj ha nem magyarul van a tutorial, de azért az anyanyelv az azért csak más
Igen, sajnos az emberek sokszor lusták utána/visszaolvasni jó pár dolognak és a sok ismétlődő kérdéssel elrontják az egészet.
Ezért szerintem valami olyasmit kellene kreálni hogy kezdő és haladó csoport, vagy valami hasonló nevekkel ellátott csoportot.
Ha valaki teljesen abszurd basic dolgot kérdez (pl guglizható is), és ezt a haladó csoportban teszi fel akkor azt átmoderálni a másik standard-be és ennyi. Mondjuk ehhez kellene egy moderátor is.Sajnos abban is igazad van hogy kritikát meg nem úgy veszik nagyon sokan hogy próbálunk segíteni, hanem csak "okoskodásnak", avagy valami bántásnak érzik. Azokat nem is értem hogy miért kezdenek bele a grafikusi pályába. Mindenkinek valahol el kell kezdeni és kell az útmutatás

Én drukkolok, hogy a site majd beinduljon, de tényleg kétséges egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Dell Vostro 3400 / Intel core i5-11generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / WINDOWS11
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igen, sajnos az emberek sokszor lusták utána/visszaolvasni jó pár dolognak és a sok ismétlődő kérdéssel elrontják az egészet.