- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
szevasztok arcok.
huh, jo regen neztem fel ide (tokom az angol kiosztasu bill-be, mindig yont irok z helzett)
de pont melovaltas volt, ugyhogy porgok ezerrel, nincse ido semmire.
namondok par okosat gzorsan:
1. faszom a z betube
2. bici: ha elmosott arnyekokat akarsz(ami igazabol a fenyforras erossegenek ill a fenyt blokkolo targynak attol a felulettol mert tavolsaganak fuggvenye, melyre az arnyek vetul ), akkor lodd at arnyektipust area shadowr-ra, vagy ha nem akarsz orakig tarto renderidot akkor advanced raytrace-re. Amugz ref-nek a hdri miatt vannak ilyen arnyekai, amit ha ram hallgat egybol ki is dob a francba, vagy legalabbis minimum kombinalja egy direkt fenyforrassal, mert igy abszolut kontraszttalan a bevilagitas. Raadasul szerintem hot felesleges csak megdobja a renderidot.
3. ref meg annyit hogy szerintem vagy csinald vastagabbra a deszkakat iroasztalon, vagy csereld le a texturat, mert ez a fenyo szeru fa anyag + a butorlapok vastagsaga utik egymast. ill. szerintem meretaranybeli gondok is vannak, nezd csak meg a kihuzhato bill. tarto reszt, europa kevesbe szerencses felen szuletett emberkek orulnek ha az egesz iroasztaluk van akkora mint a te asztalod bill. tarto resze
ja amugy teccik a hatso konyvespolc vagy miarak anyaga, ayt jol eltalaltad.
4. menth telleg jol haladsz, ket dolgot mondanek csak egyik a felni, aminek a pereme lehetne sokkal leharcoltabb, mert most hot szabalyos az egesz viszont texturaja meg utott kopott rozsdas. 2. dolog a kereszt, nekem nem igazan teccik, mint otlet, picit odaeroszakolt. B kategorias akciofilm utoerzese van tole az embernek.najo ennyi befogtam.
ja ui.> tegnapelott pofan locsolt a serj tankian biibibibibiiii

Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asztalos klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest