- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
szevasztok arcok.
huh, jo regen neztem fel ide (tokom az angol kiosztasu bill-be, mindig yont irok z helzett)
de pont melovaltas volt, ugyhogy porgok ezerrel, nincse ido semmire.
namondok par okosat gzorsan:
1. faszom a z betube
2. bici: ha elmosott arnyekokat akarsz(ami igazabol a fenyforras erossegenek ill a fenyt blokkolo targynak attol a felulettol mert tavolsaganak fuggvenye, melyre az arnyek vetul ), akkor lodd at arnyektipust area shadowr-ra, vagy ha nem akarsz orakig tarto renderidot akkor advanced raytrace-re. Amugz ref-nek a hdri miatt vannak ilyen arnyekai, amit ha ram hallgat egybol ki is dob a francba, vagy legalabbis minimum kombinalja egy direkt fenyforrassal, mert igy abszolut kontraszttalan a bevilagitas. Raadasul szerintem hot felesleges csak megdobja a renderidot.
3. ref meg annyit hogy szerintem vagy csinald vastagabbra a deszkakat iroasztalon, vagy csereld le a texturat, mert ez a fenyo szeru fa anyag + a butorlapok vastagsaga utik egymast. ill. szerintem meretaranybeli gondok is vannak, nezd csak meg a kihuzhato bill. tarto reszt, europa kevesbe szerencses felen szuletett emberkek orulnek ha az egesz iroasztaluk van akkora mint a te asztalod bill. tarto resze
ja amugy teccik a hatso konyvespolc vagy miarak anyaga, ayt jol eltalaltad.
4. menth telleg jol haladsz, ket dolgot mondanek csak egyik a felni, aminek a pereme lehetne sokkal leharcoltabb, mert most hot szabalyos az egesz viszont texturaja meg utott kopott rozsdas. 2. dolog a kereszt, nekem nem igazan teccik, mint otlet, picit odaeroszakolt. B kategorias akciofilm utoerzese van tole az embernek.najo ennyi befogtam.
ja ui.> tegnapelott pofan locsolt a serj tankian biibibibibiiii

Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest