- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hrvp
aktív tag
válasz
nightshadow #13004 üzenetére
" The only downside to this is that every single time you
get shot in the face on Battlefield 4, the only thing you can blame
is yourself…"
Neem, még mindig mondhatom, hogy a játék a szar -
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #12935 üzenetére
Érdekes, a 40H6400-ra az első tesztben:
Balck level...... the deepest we’ve measured on 2014 LED LCD TVs
a műsikban:
Against: Doesn't deliver deep blacks
Mindehhez a harmadik tesztben, az 55-ösre:
with an averaged black level
-
blakey
titán
válasz
nightshadow #12912 üzenetére
Inkább bekapcsolható, mert ugye eleve nem 3D-ben indul
.
-
runner 125
nagyúr
válasz
nightshadow #12912 üzenetére
Ok, köszi!
A fentebbi 4K Samsung-gal kapcsolatban nincs tapasztalatod esetleg?
-
Piftuka
veterán
válasz
nightshadow #12768 üzenetére
Köszönöm a választ!
"Piftuka: 32F6100 [link], a többi gyártónak vagy nincsen ekkora méretben valódi 100Hz-es tévéje (pl. Sony, Panasonic) vagy drágább, mint 100k (pl. LG32LA660)."
Hú, ez most kicsit meglepett. Azt hittem, nagyobb a választék. Az F6100-as nem szimpatikus. Az E6100 képe, és tudása szerintem jobb volt. (Boltban láttam mindkettőt működés közben.)
Akkor gondoljuk tovább... szükséges a valódi 100 Hz a jó képminőséghez?
Az alábbi készülékeket néztem ki:
LG 32LN570R
LG 32LN5400SHARP LC32LE350
SONY KDL32W600AD
PHILIPS 32PFL3008 H/12
PHILIPS 32PFL4208 HMindegyik 100.000 forint alatti áron volt kapható. (Feltételezem, hogy mindegyik 50 Hz-es...)
A megtekintés alapján egyértelműen a SONY-nak volt a legjobb képe, szorosan követte őt a PHILIPS 4208.- A fentiek közül melyiket érdemes, ill. nem érdemes megvásárolni?
Másik kérdés:
A UPC honlapján megnéztem, hogy melyik készülékek támogatják a mediacard-ot, és azt írja, hogy a SONY 24KDLW600ABAEP támogatott és a SONY 32KDLW650ABAEP.Ez azt jelenti, hogy a W600-as csak 24 colos méretben használható? Valamint azt, hogy a W sorozatból csak az "ABAEP" betűjelűek, az "AD" pedig nem?
-
Bruuce87
csendes tag
válasz
nightshadow #12837 üzenetére
-
TeeJay
félisten
válasz
nightshadow #12864 üzenetére
köszi
a 640S is Edge LED-es már ugye?
illetve ha jól látom 200Hz-es, a 660S számomra adna bármi többletet ha csak filmnézésre kell meg néha tévézni? -
TeeJay
félisten
válasz
nightshadow #12862 üzenetére
LG 42LA620S
LG 42LA640S
LG 42LA660S
ezek közül melyiket érdemes?
640-et néztem, nekem se smart se 3D nem kellene csak egy jó TV amit laptoppal hajtok meg HDMI-n keresztül. -
drmazsi
aktív tag
válasz
nightshadow #12860 üzenetére
Köszi!
Nem érdekel a 3D.
Viszont ha ma lemaradok róla, akkor mit ajánlanál?
-
drmazsi
aktív tag
válasz
nightshadow #12856 üzenetére
Melyiket ajánlod az akció keretében?
Max pénz rá 180 ezer Ft.Főleg este lenne használva, pc lenne rajta főleg, néha Tv is menne.
De ha nem akció keretén belül, akkor mit ajánlanál helyette?
-
albiosz
őstag
válasz
nightshadow #12847 üzenetére
2012. őszén vettem Samu tévét, akkor már 3 évet adtak, pedig nem volt felső kategóriás. De akkor ezek szerint változott a dolog.
MM, Edigi jóval drágább sajnos. Akkor marad a bolti. Pcdreamshop volt ajánlott anno, ha jól emlékszem. Ha valami gebasz van a tv-vel, ők kijönnek megcsinálni? Mert láttam olyan boltot, ahová be kell vinni gariztatni. BKV-val kicsit körülményes lenne.
-
albiosz
őstag
válasz
nightshadow #12837 üzenetére
Helló! Én is 32-eset vennék majd nemsokára. Gyári garanciával hol érdemes nézelődni? Ahogy nézem a legtöbb helyen 2 év bolti van, a Samsung meg mintha 3-at adna, de ez lehet időközben már változott.
-
Gicz
addikt
válasz
nightshadow #12843 üzenetére
képminőséget tekintve a 605 is odatartozhat szerintem
(smart, 3D, bizbaszok nem nézve)
-
Gicz
addikt
válasz
nightshadow #12840 üzenetére
ezek mellé a sony W655, vagy 605? vagy azok már nem férnek bele az árba?
-
Phobion
őstag
válasz
nightshadow #12840 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
Phobion
őstag
válasz
nightshadow #12838 üzenetére
Nézési távolság kb. 2-3m. Az igényeket tekintve pedig, hát, annyiért a lehető legjobbat
, mit takarna ez amúgy?
-
szinpeti
csendes tag
válasz
nightshadow #12792 üzenetére
Köszönöm szépen, ez frankó lesz. VB-re akarom venni, de úgyse bírok magammal, megveszem hó elején
szerk: Tom5 köszi neked is!!
-
válasz
nightshadow #12771 üzenetére
Kössz!
-
válasz
nightshadow #12753 üzenetére
Köszi!
Van esetleg valami jó összehasonlítós, tesztelős oldal, ami megbízható?
Kössz!
-
ToxLee
őstag
válasz
nightshadow #12763 üzenetére
Az F6400 nem natív 100Hz-es? Mi ez a CMR?
-
ToxLee
őstag
válasz
nightshadow #12763 üzenetére
Köszönöm. Panasonic kiesett a Pixisből? Led-nél csak samsung a nyerő?
-
ToxLee
őstag
válasz
nightshadow #12761 üzenetére
Azt én is sejtettem, de azért mégis a többire is kérnék választ.
-
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #12725 üzenetére
Csak most olvastam ezt, de annyi adalék hozzá, hogy pár hónapja felhívtam az LG magyarországi képviseletét, és megkérdeztem, hogy hány herzes az adott készülék (LA620). Azt az érdekes választ kaptam, hogy ezt ők sem tudják, mert az LG (a koreai) ezt nem teszi közzé.
Úh ossza be magának mindenki az információt -
Gicz
addikt
válasz
nightshadow #12727 üzenetére
Rátapintottál a lényegre. Ők már megvették, és marhára nem esne jól nekik ha szemmel láthatóan bebizonyítanám, h "át lettek verve" vásárláskor, illetve h hónapok óta hülyeséget magyaráznak a fórumban....
Pedig én is át lettem verve, 2012-es LM671-em van, 400Hz MCI-vel, és baromira nem 100hz-es, az FPD benchmark disc bebizonyította.... ezért is hadakozok ennyit, h mások ne járjanak így.
-
Gicz
addikt
válasz
nightshadow #12725 üzenetére
hagyd, nem érdemes velük hadakozni, nekik a 100hz azt jelenti hogy folyamatos a mozgás....
szeretik a szappanopera effektet, nincs mit tenni, nem tudják mi az a mozgóképfelbontás és nem is akarják. én már féligmeddig feladtam, hogy megértessem velük h mi is ez.
Az h ők azt gondonlják h ez a 100hz-esség, az nem is érdekel, cska amiatt irok be mindig ha erről van szó, h a friss érdelődők ne legyenek félrevezetve.
többször felajánlottam nekik, h jöjjenek el velem mediamarktba, egymás mellett nézzük meg a 620 és a 660s-t, az FPD benchmark disc mozgóképfelbontás tesztjével, de egyikük sem volt hajlandó 5 percet áldozni az életéből erre.
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #12720 üzenetére
A digital versust nem tartom mércének, a hdtv test sokkal hitelesebb szerintem. Mondjuk ott is irják hogy nincs interpoláció a 620ban.
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #12720 üzenetére
Woow 3csillag, pedig ez állítólag jobb tv mint a W650,
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
nightshadow #12716 üzenetére
Előbb amúgy full általánosítottál, gyakorlati tapasztalat nélkül, ,,mivel a LA620S 200Hz MCI, meg az LA640S is is ugyanaz,, -> ezért képfrissítésbe megegyeznek.
Pl. LN570 100Hz MCI, LN5400 100Hz MCI, nálad ezek ugyanazok mivel 100 és 100, gyakorlatban marhára nem!
Azt is megírtam, Trumotion esetén, hogy BFI vel nem lesz folyamotos a mozgás, és a köztes képkocka kiszámolás-ból az következik, BFI-től nem lesz az, és még írhatnám... stb. stb. -
LucasGrant
aktív tag
válasz
nightshadow #12714 üzenetére
Sokan velem együtt azt is leírták, hogy pl. az LA620S/640S 100Hz-es, lehet látni, hogy milyen szépen dolgozik a Trumotion benne, ez a funkció se véletlenül van benne.
(Részemröl egy időre skippelem ezt a témát) -
cadgers
aktív tag
válasz
nightshadow #12701 üzenetére
Sony 32w650 és az LG 32la660S között filózok
LG 100 Hz-es, viszont elvileg rosszabb a feketéje, kontrasztja az IPS miatt.
Input lagra nem tudom milyenek lehetnek. Melyiket választanád ha leginkább játékra lenne? -
cadgers
aktív tag
válasz
nightshadow #12695 üzenetére
32"-osban akkor nem létezik valós 100 Hz-es Sony?
-
pzstm
titán
válasz
nightshadow #12695 üzenetére
W805B meg 815B is valós 100Hz nemde?
-
jubilleum
senior tag
válasz
nightshadow #12576 üzenetére
Egyébként szabad megkérdeznem, hogy miért pont erre böktél rá?
-
krisztianm
csendes tag
válasz
nightshadow #12592 üzenetére
kb 100
-
jubilleum
senior tag
válasz
nightshadow #12576 üzenetére
REndben, megnézem, köszönöm
-
dorika87
őstag
válasz
nightshadow #12524 üzenetére
Köszönöm, megnézem.
De legalább örülök, hogy nem vagyok egyedül a helyzettel
-
gekkoXT
senior tag
válasz
nightshadow #12464 üzenetére
Szia!
Meg is vettem a F6400-at és tényleg baromi jónak tűnik!!! Jó volt ez a mia akció, ezért volt hirtelen fontos szinte nulláról upgradelni a tévé tudásomat!
-
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #12467 üzenetére
"Philips 7109 will be available in 40 and 48” called 42PFS7109, 49PFS7109 and 55PFS7109"
Csak szemétkedem
-
Sari
tag
válasz
nightshadow #12386 üzenetére
Köszi!
Bocs de nem tudtam reagálni. És ha fullHD-t szeretnék? -
Mosqu!to
addikt
válasz
nightshadow #12454 üzenetére
Ó bakker, én meg egy hete vettem F6100-at, pedig ezzel szemeztem...
-
Naigen
aktív tag
válasz
nightshadow #12454 üzenetére
Köszönöm
-
lorinser
senior tag
válasz
nightshadow #12430 üzenetére
Sőt, még a Philips-nél is lesz 42"-os UHD TV.
-
Trak
addikt
válasz
nightshadow #12436 üzenetére
De igen, mert 5-10 évvel ezelőtt az adattárolás ás az internet sebessége sem volt olyan szinten, mint manapság, mint a következő években lesz, amikor elterjed a 4k.
Manapság az 50-100, sőt 200 megabites net már nem nagy dolog, sok éve még csak álmodoztunk róla. -
pzstm
titán
válasz
nightshadow #12434 üzenetére
lehet nekem ki is marad a 4k most az 50W828-al, s majd egyből 8k-ra térek át
-
Trak
addikt
válasz
nightshadow #12434 üzenetére
Kb. hasonló vélemények voltak 5-8 éve a FHD és a Blu-Ray kapcsán, mégis azért itthon is elterjedt.
Tény, hogy nem olyan szinten, mint gazdagabb országokban, ezért valamelyest egyetértek az érveléseddel. -
Gicz
addikt
válasz
szerintem az egész jó lenne monitornak
én bírnám
-
lukirobi
tag
válasz
Biztosan lesz majd később értelme, jó pár év múlva, amit most vettem tv-t a Ti segítségetekkel, az meg addig kihúzza bőven gondolom, aztán majd egy 3-4 év múlva lehet már beruházok egy UHD-re, ki tudja mi lesz addig..
Viszont ezt a méretcsökkenést inkább nagyobb baromságnak tartom, főleg uhd esetén..ok, akinek grafikai melóra kell, annak még jól is jöhet, de inkább akkor egy arra speckó moncsit vesz szerintem... -
pzstm
titán
válasz
50" alatt én sem sok értelmét látom
-
lukirobi
tag
válasz
nightshadow #12426 üzenetére
Már 50" ban is van UHD?? Na az biztosan nagyszerű lehet majd később mikor lesz rá igazán tartalom is..olyan 1 méterről
-
superg
senior tag
válasz
nightshadow #12426 üzenetére
Hát itt röpködnek a herzek 1200,1800
-
trickyy
senior tag
válasz
nightshadow #12422 üzenetére
Köszönöm nektek, akkor mindenképp ez lesz!
-
trickyy
senior tag
válasz
nightshadow #12419 üzenetére
Köszönöm!
Miért egyébként? Ha egy két érvet írnál megköszönném, mert teljesen tájékozatlan vagyok a témában.
-
válasz
nightshadow #12393 üzenetére
Köszi, megrendelve!
-
válasz
nightshadow #12390 üzenetére
Köszi!
Tehát akkor nem nyúlok mellé, bármelyiket veszem is.
Valószínűleg a Samsung lesz... -
gumisxxx
tag
válasz
nightshadow #12388 üzenetére
Azt nem tudod véletlenlenül,hogy az mkv-t,mindkettő lejátsza normálisan? 720p és 1080p rip-re gondolok.
Pl:The.Mist.2007.1080p.BluRay.DD5.1.x264.HuN 2TB merevlemezt ismerik? -
gumisxxx
tag
válasz
nightshadow #12385 üzenetére
Oké,köszi.Közben változott a helyzet,az asszony kitolta a keretet 120k-ra,de ez tényleg a vége,és 40"-42" méretet szeretne.Világosban nézzük többet a tv-t,még annyi,hogy a médialejátszója vigye az mkv-t.
-
gumisxxx
tag
válasz
nightshadow #12381 üzenetére
Értem amit írsz,de miben lehet észrevenni a különbséget? Néztem még az LG 32LN5400 is.Nem tudom mennyire számít,de mi többet nézzük a tv-t világosban és lámpánál.Az LG 32LN5400 és a Samsung UE32F5000 az ugye ugyanazt tudja? Ezek nem jók filmnézésre és tv-re?
-
gumisxxx
tag
válasz
nightshadow #12379 üzenetére
Szia!
Köszi.Samsung UE32F5000 nem jó? Az is full hd,csak jobb az ára. Lg-ben mi az alternatíva?
-
WeghA
tag
válasz
nightshadow #12361 üzenetére
Ettől féltem. Az erősítőmön digitálisba csak egy optikai és egy koax csatlakozás van. Blu-ray lejátszó vásárlása előtt állok még szerencsére így akkor optikai kimenetest kell válsztanom.
-
WeghA
tag
válasz
nightshadow #12359 üzenetére
Több külső eszközre gondoltam. Hdmi-n csatlakoztatott UPC Médiabox, Blu-ray lejátszó, Asus O!Play médialejátszó.
-
w.miki
veterán
válasz
nightshadow #12320 üzenetére
Samsung 32F6100-ról mi a véleményed? Ez is van olyan jó, mint a F6400?
Ilyen okos/internetes funkciókra igazából nincs szüksége, de nem tudja, hogy esetleg másban is rosszabb-e, az a készülék. -
Kabel15
aktív tag
válasz
nightshadow #12338 üzenetére
Ez viszont nem 100hz. VB re meg az kéne.
-
kopee1980
tag
válasz
nightshadow #12284 üzenetére
A Panasonic ET 60-hoz belinkel tesztekben a kalibrált értékek nem ugyanolyanok. Melyik program számít jobb kalibrátornak?
-
littledon
tag
válasz
nightshadow #12281 üzenetére
Köszönöm szépen! Samsungból melyiket ajánlanád? Sharpból esetleg van olyan régebbi modell amit érdemes számításba venni? Ezen kívül érdekelne még, hogy a felsoroltak közül melyiknek lehet a legszebb képe, melyik a legmegbízhatóbb?
-
lukirobi
tag
válasz
nightshadow #12278 üzenetére
Köszönöm.
Ennél nagyobba ebben az árban (200k) nincs gondolom akkor alternatíva..
-
medve28
csendes tag
válasz
nightshadow #12253 üzenetére
Hát azt a tényt nem emlitette az eladó hogy minőségibb alkatrészekből van.
Köszönöm az infót akkor meg is van a nyertes típus 6500-ás. -
Gicz
addikt
válasz
nightshadow #12254 üzenetére
miféle review az, ahol nincs ANSI kontraszt mérés, nincs infó a feketéről, nincs infó a mozgóképfelbontásról, és nem kalibrálják a tv-t?
lényegében elmondják h hajlított, meg h szép, de a képminőségről semmi nincs
jobban szeretem a hdtvtest.co.uk-t, meg az avforums.com-ot
viharkabát: igen feketét szúr be.
a dejudder az a kép folymatosságáért felel a.k.a. szappanopera effekt, a deblur pedig a mozgóképfelbontásért.
a 620-ban pl csak dejudder van, de a 760-ban van deblur is. -
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #12243 üzenetére
Tudom, hogy már sokszor lefutott kör az 50/100 Hz-es téma, de mégis szeretnék pontosítani valamit.
Ha jól tudom:
- a valós képek száma minden tévénél 50
- továbbá a 100 Hz-es tévék minden valós kép közé beszúrnak még 1-1 interpolált képet is
- és aztán vannak, amik meg a valós képek közé feketéket szúrnak beNamost van a sokat szidott szappanopera hatás, ami a mozgásjavító technológiák bekapcsolásából ered és ami sokakat zavar (engem is)
Kérdés:
1. Ilyen esetben, ha a mozgásjavítást a menüben kikapcsolom, akkor lényegében visszateszem 50 Hz-re a képet?
2. A legtöbb típusból a mozgásjavítás több fokozatú - ez hogy működik, ha csak az interpolálást kapcsolhatom ki-be?
3. Sőt, mozgásjavítás 50 Hz-esnek ismert készülékeken is van, ott mit kapcsol? -
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #12245 üzenetére
Viszont az LG-t preferálta, ami tapasztalatom szerint felhősebb, mint a Samsung.
-
Kabel15
aktív tag
válasz
nightshadow #12241 üzenetére
Viszont nem szívesen bámulnám a fehér foltokat éjszaka a tévén. A másik pedig, hogy arról még mindig mennek/mentek a viták hogy az F6400 50/100 as. Mindenki mást mondott.
-
vt500mike
csendes tag
válasz
nightshadow #12230 üzenetére
Köszönöm, ettől féltem
Pedig a korábban kalkulált 184 e ár nagyon vonzó volt. -
vt500mike
csendes tag
válasz
nightshadow #12217 üzenetére
Az hol lehet látni, hogy minden Sony TV-re van ez az akció?
-
kopee1980
tag
válasz
Trükkösek ezek az Media Marktosok:
A Sony KDL-42W805 a webáruházban 230.000.- amiből ha lejön a kedvezmény akkor 184.000 lesz.
Egyébként meg az akciós újságukban ugyanez a TV 200.000.- -
Kabel15
aktív tag
válasz
nightshadow #12219 üzenetére
Nem gáz 46" ban nem 100hz? Mármint sport műsort lehet nem néznék ekkora képen 100hz nélkül :/
-
zolem
aktív tag
válasz
Mennyire gáz az r470 képe ?
-
Willie
őstag
válasz
nightshadow #12206 üzenetére
Értem, kár, hogy ebben az árkategóriában a 46" felejtős. A legolcsóbbnak tűnő F6100 is 180-190.000 Forintnál kezdődik.
Gondolkozok rajta, olvasgatok a fórumban. Ha esetleg kérdésem lenne, akkor jelentkezem majd.
-
Willie
őstag
válasz
nightshadow #12204 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Ahogyan látom elég nagy az árkülönbség a gyártók között. Úgyhogy inkább máshogy tenném fel a kérdést, engem a 100 Hz mellett csak a képminőség érdekel, és 150.000 Forintom van rá, nagyon maximum 170.000 Ft. A TV-re egy médialejátszó csatlakozna HDMI-n keresztül, emiatt a beépített médialejátszó profisága nem igazán szempont. A 3D, smart, az ezekhez hasonló funkciók sem vonzanak igazán. Mit tudnál így javasolni?
-
cool13
őstag
válasz
nightshadow #12197 üzenetére
Ezt néztem én magam is.
-
cool13
őstag
válasz
nightshadow #12171 üzenetére
Köszönöm! De ez nekik sok tudásra azt mondják. Olyan tudsz/tudtok ajánlani, ami nem tud smart, 3D, stb felesleges dolgot. Max 100Hz vagy a fölött. Idősebbek ők, internet sincs. Értelmetlen. Csak stabil, jó minőség legyen sok garival. És ne dögöljön be a jövő héten.
-
batis88
csendes tag
válasz
nightshadow #12172 üzenetére
Köszönöm az infót. Esetleg képminőségről a hátom tv tekintetében van lényeges különbség? Azt tudom, hogy az LG IPS panel, amiről azt hallottam, hogy filmezéshez jó, viszont élőbe csak a Samsungot láttam, az LG-t, meg a Sonyt-t nem.
-
adam3
aktív tag
válasz
nightshadow #12138 üzenetére
Köszönöm, arról van valami információ/cikk, hogy az idei modellek mennyivel lesznek "okosabbak"/jobbak?
-
ftiii
csendes tag
válasz
nightshadow #12110 üzenetére
A felhősödésnél gondolom az az ábra túlzó volt, tehát ez egy hibás készülék? Illetve pont ez bizonytalanít el egy kicsit, mert a Sharp és a Samsung is edge technológiát használ, az Lg 575 nem, annál viszont nincs 100mhz-es frissítés.
Persze a vége úgyis az lesz, hogy megnézem élőben amit tudok, de nem vagyok biztos benne, hogy mindet meg fogom tudni nézni, főleg nem ugyanabban a boltban.
-
Hfield22
csendes tag
válasz
nightshadow #12105 üzenetére
Panashop-ban ma voltam (Ferenc krt.) Egész fal van Panasonic tévékből. Teljesen korrektek és szakértők az eladók. Vittem saját tartalmat, lehetett nézni, kérdezni. Sokkal nyugodtabbak a körülmények, mint egy nagy áruházban.
-
Hfield22
csendes tag
válasz
nightshadow #12090 üzenetére
Ez egy valószínű sajtóhiba volt. Ahogy látom, már javították is. Viszont az F5-ös Samsungok a külföldi oldalakon meglepően jó értékeléseket kaptak 2013-ban. Valószínű, az ár-érték arányukat ítélték meg nagyon jónak a szakújságírók.
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #12094 üzenetére
Hülyeség vagy nem, ez van.. 42"W8 Passziv, 50-55" Aktív, ennyi.
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #12082 üzenetére
Tévedés! A 42" W829 is passziv 3D! A 2014-es W8 sorozat 50"-tól aktív 3D!
-
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #12087 üzenetére
Hát ezt eléggé aranyárban mérik. Ez így felejtős
-
viharkabat
aktív tag
válasz
A W605 indulásáról tudsz valamit?
-
kopee1980
tag
válasz
Én úgy gondoltam, hogy pont a VB miatt lesznek nagy akciók június környékén.
A leírásod alapján teljesen más a két tévé.....
-
kopee1980
tag
válasz
nightshadow #12074 üzenetére
Sziasztok!
Sony KDL-42W805 TV-hez tudtok magyar vagy valamilyen jobb tesztet?
-
pzstm
titán
válasz
nightshadow #12019 üzenetére
és a 828 mégis olcsóbb?
-
Kabel15
aktív tag
válasz
nightshadow #11993 üzenetére
W805(2013) dobozán is ott a logó azt hiszem hivatalos támogató felirattal, de a feliratban nem vagyok biztos.
Szóval már a tavalyi modellekre is ezt mondták. -
Dicker
őstag
válasz
nightshadow #12012 üzenetére
Köszönöm a segítséged! Akkor szerintem ezt a két 50'-es modellt megnézem majd közelebbről is, ha lesz rá mód.
Lényegében árban nem sok a különbséget látok a 805, és 828 között. Mindegyik 1000 euróra van becsülve. -
Dicker
őstag
válasz
nightshadow #12010 üzenetére
Köszi, ezzel annyira nem voltam tisztában. Ahogy nézem elég eltérőek is a mérések tesztenként.
Megnézem ezt az 50-est közelebbről is. Nem tűnik sokkal drágábbnak a többihez képest.A 3D-nél mire ügyeljek? Bár annyira nem lesz használatban, nem rajongok érte. 400-800-stb. Hz adatok mekkora eltérést jelentenek egymáshoz képest?
-
Dicker
őstag
válasz
nightshadow #12008 üzenetére
A távolság az 2, és 3,5-4 méter két különböző helyről, amilyen távolságokról nézzük a tv-t. Az analóg adásokhoz viszonyítottam, a full hd-t természetesen tudom közelebbről is nézni. Viszont a szekrénysor csak 120 centis helyet hagy, így pont befér egy 47-es tv mm-re pontosan.
Az input lag mennyire jelentős a többi gyártónál? Nem rég néztem egy LG 47-es 740S-t az néhol húzta a csíkot. Na az nem tetszett.
-
Dicker
őstag
válasz
nightshadow #12006 üzenetére
Ha kifut, akkor a 905 nem esik le erre az árra, 300 körüli összegre? Mi az elmúlt évek üzletpolitikája a Sony-nak? Bár a 42-esük az most is 300 körül van, ha jól emlékszem.
Illetve más márka minőségben hasonló, vagy jobb modelljei? Vagy ennyire nem összevethető két különböző termék? Nem vagyok kizárólagosan Sony rajongó csak épp ezeken akadt meg a szemem, és egész jókat olvastam róla. Samsung, LG, Philips?
Ezenkívül még annyi, hogy hol érdemes vásárolni, és várjam e meg a modellfrissítést (ami nagyjából mikor várható?) akciók, esetleg alacsonyabb ár miatt a jelenlegi típusokra? -
Mr.Rain
senior tag
válasz
nightshadow #12001 üzenetére
Erről a "vitáról" beszéltem feljebb,hogy emiatt vagyok bizonytalan.
Na most akkor kinek higgyek?
LucasGrant: Ha nem nézem a Hz-eket,mert mindenki mást mond,akkor a két tv,a 6130 és a LA620S miben különbözik? Mert én nem jöttem rá.
-
parkr
őstag
válasz
nightshadow #11994 üzenetére
200hz MCI akkor nem 100-nak felel meg? (LA620)
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
nightshadow #11996 üzenetére
Megnézem, bár az ára már igencsak necces...
Közben erről vélemény? Tescoban 130 ezer akcióban. Gari miatt gondoltam rá, mert helyben lenne:
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
nightshadow #11994 üzenetére
Igen,ettől féltem én is.... Az F6500 már kicsi nekem.
Gondolom amúgy simán lehetne olyan tv-t is venni 155 küröl,ami valós 100Hz,117-119 cm,de nem 3D-s és nem Smart,ha a gyártók nem akarnák mindenképpen ránksózni azt,amit sokan ki sem használnak.....
Szerk: mármint jó dolgok ezek,de 3D-t max elvétve néznék,netre meg ott az okosteló meg a szgép... Én így vagyok vele.
Szóval az LGLA620 sem 100Hz. erről olvastam egy vitát,ezért vagyok bizonytalan.
Mondjuk ez az LG elég népszerű,top termék és ahogy nézem nagyon megvan a vevők 90%-a elégedve vele. Szerintem az lesz akkor,a régi után megteszi mindenképpen..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest