- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrmrg
tag
válasz
nightshadow #15234 üzenetére
Tiszta sor.
Esetleg vmi ami szobajohetne meg, erdemes vetel? -
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #15212 üzenetére
Igen minden normálisabb kamera tudja az 50/60p-t, szerintem egy tv-nél is alap kellene hogy legyen USB-ről is.
-
mope
tag
válasz
nightshadow #15181 üzenetére
igen, és ezért nehéz...
plussz érv, hogy falra akarom tenni és akkor a sony talpa adott, nem kell vennem -
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #15173 üzenetére
A HDTVtest meg ezt írja:
As we’ve come to expect from Panasonic, the Viera AS640 handled all types of tri-dimensional content – 50p, 60p or 24p; film or video – flawlessly without exhibiting any judder.
vagy ez más? mit nevezel 50Hz bug-nak?
-
törölt tag
válasz
nightshadow #15155 üzenetére
Elvben ilyen hiba nem lehetne, arra gondolnék, hogy kaptak egy hibás típust, de a másik, HDTV tesztben is említik érintőlegesen. Lehet a Pana azt hiszi még mindig plazmát gyárt és vibráltatja kicsit a képernyőt
Ha valós probléma és az eu vagy ide kerülő modellek is hasonlók, reménykedni kell fw szintű javíthatóságban. Előfurdalhat, hogy csak az induló típusok ilyenek és a később gyártósorról legördülők már nem. -
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #15169 üzenetére
Ez érthető, az a kérdés, hogy a tesztelő mennyire nagyította fel azt, ami egyébként minden LCD-re jellemző. Ha tényleg az átlagnál rosszabb, az gáz.
-
apszi
őstag
válasz
nightshadow #15169 üzenetére
Teljesen egyetértek. Az űrkorszakban éljük a mindennapjainkat, és ilyen alapvető hibákat követnek el. Naneeeeeemááááááá!!!! Legalább az a fostos 50 hz menjen már "zökkenőmentesen" egy nem is túl olcsó tévén!!!
-
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #15155 üzenetére
Viszont a végső minősítések nem ezt támasztják alá.
-
bankjob
tag
válasz
nightshadow #14955 üzenetére
Értem.
Látom, hogy vannak 2014-es modellek is elérhető áron. Jobbak, mint a 2013 modellek?
Pl.: 42LB650V 500hz
Vagy maradjak az LA660S-nél 400hz ? <----- Van ennél jobb vétel, ha egy kicsivel drágább arra is kíváncsi lennék?
(#14956) superg válasza bankjob (#14954) üzenetére
-
gyeniko
őstag
válasz
nightshadow #14955 üzenetére
-
mutyi
senior tag
válasz
nightshadow #14902 üzenetére
Köszi!
-
athomi
veterán
válasz
nightshadow #14824 üzenetére
És ennél olcsóbban mik a lehetőségek? Mint mondtam jöhet az 50Hz-es is, de sima HD ready is, ekkora méretben nem jelent problémát, főleg a nézési távolság miatt (~2m).
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #14815 üzenetére
Az aktív ha nem is full hd de nem csikos a képe mint a passzívnak, annyira nem rontja a felbontást mint a passzív. (Tapasztalatból mondom)
-
Piftuka
veterán
válasz
nightshadow #14612 üzenetére
"Szerintem meg, mivel az F6200 csak 50Hz-es."
Hmmm... ennyire becsapós a számozása a Samsung készülékeknek?
Az F6100 televízió 100 Hz-es, a 6200-as pedig nem?
Esetleg a 6100 sem az? Íme az adatlapja Extreme Digital honlapján! Nézzétek csak meg, amit az "euronics" nevű felhasználó (talán valóban a bolt egyik alkalmazottja/képviselője) írt értékelésként!
-
SG3rg0
őstag
válasz
nightshadow #14707 üzenetére
Egy picivel olcsóbb ami jó is?
-
törölt tag
válasz
nightshadow #14601 üzenetére
Pfff, akkor Eurincs se túl hivatalos bolt
Pénzt meg úgyse adják vissza, szóval onnan kell választanom.Úgy érzem Samu lesz a befutó, ha cserélik
vagy UE46H7000SLXXH vagy UE48HU7500LXXH.Vélemény?Vagy van jobb?Láttam megújítható tv-t beépített kamerával.Az milyen?
Esetleg UE48H8000SLXXH ívelt full hd tv? -
törölt tag
válasz
nightshadow #14598 üzenetére
és még marad pénz egy ps4-re is
Vajon be lehetne-e cserélni egy olcsóbb tv-re +ps4-re... -
törölt tag
válasz
nightshadow #14598 üzenetére
W828 vagy W905 nem jó?Ezekben is quad core proci van?Elég gyors a mostani smart része
-
Piftuka
veterán
válasz
nightshadow #13795 üzenetére
"Ma bedobtak MM-es meg Tesco-s foci VB-s akciós újságokat. Én olyan nagy akciókat nem találtam bennük."
Pedig több gyártó számos modellje nagyon jó áron volt a TESCO-ban. (A 0%-os THM-es akciót figyelmen kívül hagyva is.)
Ráadásul minden TV-hez adtak ajándékba egy 9.000 forint értékű focilabdát. (Némelyik modellhez kettőt is.) Ami persze nem feltétlenül vonzó mindenkinek, de attól még egy jó ajándék.
Tudom, hogy az Árgép keresőbe beírva minden készüléket meg lehet találni ~10.000 forintért egyes webáruházakban, de ezek az értékesító helyek jellemzően sajnos nagyon messze vannak attól is, hogy az alapvető fogyasztói jogokat biztosítsák. (A részletfizetés lehetőségének hiányáról nem is beszélve.)
Summa summarum: Az LN5400 ennyiért, ilyen feltételek mellett nekünk nagyon megérte.
-
Triton_TL
csendes tag
válasz
nightshadow #14223 üzenetére
Köszönöm az ajánlást!
-
Flashget
félisten
válasz
nightshadow #14134 üzenetére
ezeknek a sonyknak mi a samsung megfelelője, hogy eltudjam helyezni őket egy skálán?
-
nubyy
aktív tag
válasz
nightshadow #14134 üzenetére
Koszi
Meg 1 kerdes, 42-tol nagyobb van esetleg meg? A Sony 47-es mar "enyhen" dragabb a keretnel.
Samsung UE46F6400-at nezegettem meg, Game mode-ban 30ms az input lagg ami elfogadhatonak tunik.
Mennyivel lenne ez rosszabb mint a 2 Sony? -
HaZsolt
őstag
válasz
nightshadow #14141 üzenetére
Tulajdonságait tekintve (képfrissítés, processzor, stb.) a w650 megegyezik a W705/706 párossal? Az ezüst is műanyag?
-
HaZsolt
őstag
válasz
nightshadow #14136 üzenetére
Köszönöm! 42W650 2014-es model ha jól látom műanyagból van? 42W705 ha jól látom műanyagból van, de van 42W706-os is (ez mintha fémből lenne) ez miben különbözik a 705-től?
-
Flashget
félisten
válasz
nightshadow #14098 üzenetére
Kérdés a csomagoláson mi szerepel, mert a németek ugye emiatt támadták meg őket..eddig az 1 magos procival szerelt tv-k nem tudták a 3D FHD-t a samsungnál én nem hiszem, hogy ezt szoftveresen megoldották volna. PC-nél is szükség van bizonyos hardver követelményekre 3D FHD esetén úgy itt is.
-
Flashget
félisten
válasz
nightshadow #14096 üzenetére
az E szériától már két magos procit kapott a középkategória így megoldva a 3D FHD-t ergo az F széria is már az.
H széria meg ugye már négy magos lett azért is a horror ár a H6500-nál. -
Flashget
félisten
válasz
nightshadow #14089 üzenetére
meg a 3D FHD-nél is..emlékezz az 1 magos D6500-ra.
-
Batib
őstag
válasz
nightshadow #14089 üzenetére
A 3D megjelenítésben vagy a képjavítóknál nem lehet szerepe? Talán ott is kell számolni. Nem tudom, csak töprengek.
-
giigz
veterán
válasz
nightshadow #14079 üzenetére
Koszi, tehat kulonosebb tendencia nincs, random jelleggel, de viszonylag surun romlanak el...
Nem tudom mi legyen, igazabol jo is lenne egy sajat TV a szobamba, de olyan nagy szuksegem nincs is ra... Meg atgondolom aztan holnap megint benezek a boltba...
-
varane_2
csendes tag
válasz
nightshadow #14070 üzenetére
Sajnos csak ez a kettő játszik, 0 thm miatt
-
válasz
nightshadow #14015 üzenetére
Ezekből a kalibrálós ábrákból ki lehet valahogy olvasni, hogy a szürke hány árnyalatát tudják megjeleníteni?
-
alex devil
senior tag
válasz
nightshadow #14014 üzenetére
Köszönöm a gyors választ
Nem kell smart, 40F5000 lesz a nyerő. -
PuMbA
titán
válasz
nightshadow #13971 üzenetére
Utánanéztem és létezik AU Optronics, Sharp és Samsung paneles UE32F5000 is fórumos bejelentések, panelkódok alapján
Ahogy egy felhasználó mondta: lutri, hogy milyen panelt kapsz
Mindenesetre kontraszt alapján mindegyiknek vernie kéne az LG IPS 700:1-ét, mert a Samsung panelé mérés alapján 4300:1, a többiek meg valamivel rosszabbak lehetnek, még ha fele annyi is az se nagyon rossz. Egy nagyon alsó kategóriás UE32EH4003-at láttam előben és jobb feketéi vannak, mint a hiperszuper Dell IPS monitoromnak, aminek mérés alapján 1100:1 a kontrasztja.
-
tvse1995
senior tag
válasz
nightshadow #13929 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
tvse1995
senior tag
válasz
nightshadow #13925 üzenetére
Köszönöm a választ.
Én közben az UE39F5300-at néztem. Mi a kettő között a különbség? (telefonról nem találtam semmit) -
Kephamos
addikt
válasz
nightshadow #13902 üzenetére
Köszi!
Bamba voltam.
És akkor a 46"-os és 32"-os változat között csak a képernyő mérete a különbség? -
Kephamos
addikt
válasz
nightshadow #13873 üzenetére
Hmmm. Tetszetős. Igaz tesztet még nem nagyon találtam róla, illeteve az input lagra vonatkozó információkat sem.
-
eisento
addikt
válasz
nightshadow #13876 üzenetére
benned biztam
ma kiprobaltam fater ue46es6100-as tv-jet eleg fasza volt a 3d is gondolom ez meg jobb. na akkor mar csak el kell vkinek vinnie az egy tv-met es jol meg is veszem ^^ megegyszer koszi!
-
keegangerike
csendes tag
válasz
nightshadow #13859 üzenetére
Ez egy kicsit cink, de megszokható. Aktívan úgyis csak a PS3-at, és a PC-t használnám rajta.
Köszönöm a helpet!
-
keegangerike
csendes tag
válasz
nightshadow #13857 üzenetére
Értem, köszi
Akkor ha jól értelmezem, semmi érdemi hátránya nincs a W650-esnek, csak öregebb, nemde?
-
Shokkolo
addikt
válasz
nightshadow #13840 üzenetére
nem is feltétlen a lan, csak keresgéltem még alternatívákat.
a keret elég szűkös... de abból szeretném a legjobbat kihozni -
Torry
addikt
válasz
nightshadow #13839 üzenetére
Naggyon király, köszi a segítséget.
Eszembe sem jutott az edigital annyira pici a boltjuk Kecskeméten, azt hittem készletük sincs túl nagy. -
Shokkolo
addikt
válasz
nightshadow #13829 üzenetére
Köszönöm
Néztem esetleg még ilyet is, picit olcsóbb ugyan de pl van rajta LAN is:
LG 39LN5400 -
Torry
addikt
válasz
nightshadow #13834 üzenetére
Most hívtam őket, külsős cég és 165ért adják sajnos
Nem feltétlenül költeném el a keretet, de ha 150ert adták volna már úton is lennék. -
Torry
addikt
válasz
nightshadow #13832 üzenetére
Köszi a választ, ez a tv tényleg kiváló, magamnak is nézegettem, viszont Kecskeméten én csak 165 körül találtam az meg már túlmászik a kereten.
Van Media Markt, Tesco, Auchan, Metro.
Esetleg ajánlanál 2-3 típust? Szétnéznék egyáltalán mi kapható. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
nightshadow #13802 üzenetére
Ja hogy úgy, magyarul hasonló mint az internetnél a ping...
Hát ezt nem is tudtam. Akkor lehet Sony 50W829-as lesz a dologból...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nightshadow #13799 üzenetére
Na még jó hogy nem vettem meg megint akkor...
Amúgy ez mit jelent konkrétan, pl hogy láthatóan húzni fogja maga után a képet FPS játékoknál?
-
Khaosz55
addikt
válasz
nightshadow #13795 üzenetére
Szerintem ilyen bedobott lapokból nem szabad venni. Akcióban drágább mint máshol, annak jó aki nem jár utána. argep-en kell elsőnek körül nézni.
-
SentryGun
aktív tag
válasz
nightshadow #13716 üzenetére
Köszönöm! Igen, számítottam rá, hogy belepakolják őket, de gondoltam hátha van amibe mégsem...
-
Samanbacsii
őstag
válasz
nightshadow #13643 üzenetére
-
Samanbacsii
őstag
válasz
nightshadow #13638 üzenetére
Köszi, megnéztem!
Mint említettem előtte plazmát néztem és először ezt TX-P50GT60 néztem ki. Tudnátok segíteni, hogy a (fogyasztáson vs. "fekete" színen kívül) mi az ami miatt a SONY KDL-50w829B mellett érdemes dönteni?
(Nehogy félre értsetek nem plazma-led vitát akarok. Kifejezetten e két készülék közti különbségre vagyok kiváncsi pusztán a "tévézés" élvezete szempontjából.) -
B-L-A-C-K
titán
válasz
nightshadow #13597 üzenetére
3 méterről végül is 50-es is elég lenne...Közbe úgy döntöttem VB előtti napokban veszek valamit, addig hátha lesznek nagyobb akciók...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nightshadow #13595 üzenetére
Már egy ilyenen is gondolkozok 50-es méretben, vagy ugye az 55-ös panában. Te melyiket vennéd?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
nightshadow #13582 üzenetére
Köszi
Többieknek is.
Egyébként jó ideje ez az elsődleges tévénk, tehát ennek a "tudásából" indulnék ki, ami a képet illeti.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
nightshadow #13575 üzenetére
Akkor magyarul a ma újként a piacon található LED-es tv-k kivétel nélkül mint oldalt megvilágított, esetleg maximum sávos bevilágítást produkáló local dimming-es verziók?
Vagy van ugyan backlit-es, de sima fehér ledmátrix van bennük?
Magyarul a gyártók rámentek a parasztvakítós slim dizájnra, és tojnak arra, hogy van akinek a jobb színhűség, és egészében jobb kép lenne a fontos, nem a papírvékony kijelző?
Amiket linkeltél, azok milyen felépítésűek? Samsung 66xx, 67xx, illetve Sony W805?
Sajnos alapvetően a 32" méret lenne az ideális, mondhatni ragaszkodna hozzá az illető, de ha jól tudom, bizonyos szolgáltatások, paraméterek csak a nagyobb méreteknél elérhetők. Samu 6500 illetve a 66xx és 67xx sorozatok között azon kívül, hogy a frekvencia magasabb, van más alapvető különbség? -
BlacKSouL
addikt
válasz
nightshadow #13538 üzenetére
Ezek RGB-s háttérvilágításúak?
-
Killerlaca
senior tag
válasz
nightshadow #13515 üzenetére
Szia!
Köszönöm.
Ez jónak mondható?Üdv
-
dethroner
veterán
válasz
nightshadow #13486 üzenetére
Hát igen, nagyon látszik az 50Hz-es panel küszködése.
Nekem meg a hülye cetelem nem adja meg a hitelt, és így nem leszek boldog tulajdonosa egy 55F6500-nak
-
humax
senior tag
válasz
nightshadow #13456 üzenetére
aF6500 samsung , nagyon lemarad a 805B, 828B, 829B bol?
-
humax
senior tag
válasz
nightshadow #13453 üzenetére
az ertettem
az egy masik kerdes volt hogy a ips pannelek mibben jobbak mint va.
koszi -
humax
senior tag
válasz
nightshadow #13450 üzenetére
Samsung UE40H6500 vagg=y Samsung UE40F6500 Nagyon nem jo tv
-
humax
senior tag
válasz
nightshadow #13450 üzenetére
ips pannel mibben jobb?
-
humax
senior tag
válasz
nightshadow #13448 üzenetére
akkor inakab nem?
igy akkor nehiz sonyt valaszolni mivel a nem forgato talp az zavar.
sony kivol,?
samsung? a 3d kepe nemfontos
a full hd meg sd fontos
koszi -
humax
senior tag
válasz
nightshadow #13361 üzenetére
szia
megneztem a sonz tveket
sajnos a 50805. 829,805,829,828 ezek mint a hogz megneztem nem forgato a talpa ami nekem hianyzik.megneztem a 47W805 AMI forog a talpa, mit szolsz huza milyan a tv, jobbak a 50W805,829,828?
KOSZI
[link] -
Satan_Claus
őstag
válasz
nightshadow #13271 üzenetére
Na, megrendeltem, még olcsóbb is lett picit
Kiváncsi vagyok, pár nap múlva itt lesz. Köszi mégegyszer.
-
tudesky86
csendes tag
válasz
nightshadow #13398 üzenetére
Köszönöm segítséged akkor még eldöntöm, hogy 6400 vagy 6500 lesz...
További szép napot...
Hali... -
tudesky86
csendes tag
válasz
nightshadow #13396 üzenetére
Samsung jobb mint az LG?
-
tudesky86
csendes tag
válasz
nightshadow #13394 üzenetére
a 40F6500 mennyivel jobb mint a 6400?
-
Joke21
aktív tag
válasz
nightshadow #13375 üzenetére
Mi a különbség a bolit és a hivatalos garancia között?
-
Joke21
aktív tag
válasz
nightshadow #13367 üzenetére
Nincs is olyan ami nem smart?
-
superg
senior tag
válasz
nightshadow #13361 üzenetére
Megtudod mondani hogy a 42-esekben(805,829)ips vagy va panel van?
-
Sokee
aktív tag
válasz
nightshadow #13357 üzenetére
Gondoltam hogy nem egy csúcs tv, csak esti tv-zéshez kellene sd-adásokkal + 1-2 film usb-ről kb ennyire lenne használva, de még átgondolom hogy mi legyen... Szívem szerint egy samsung F6500-at vennék, láttam kiállítva, iszonyú szép képe van az F6400-hoz viszonyítva is, valódi 200Hz panell csak bámultam nagyon bejött de még mindig 150 az alja ennyit meg nem akarok most tv-re kidobni
-
humax
senior tag
válasz
nightshadow #13357 üzenetére
50W805 meg a 200=HZ 50W828 vagy 50W829 ugye valodi 100 MEG 200 HZ?
a 100 hz meg 200hz latszik a kep ben a differencija?Sony Bravia KDL-42W650A rol mi a velemeyned?
-
humax
senior tag
válasz
nightshadow #13346 üzenetére
meg mindig sonyt ajanlasz?
-
Sokee
aktív tag
válasz
nightshadow #13348 üzenetére
Ugy tudom hogy a mostani jvc-ket az orion electronics gyártja, nem tudom milyen minőség lehet...
-
humax
senior tag
válasz
nightshadow #13265 üzenetére
szia
1 eve az elot is segitettel nekem egy tv vasarasnal { SONY KDL-40HX756 .
nagyon szep kepe volt
de sajnos tegnap elloptak lakas betores nal.
azota kiestem a tvek-bol .
nagyon sorgos lenne koszonom
46-50 colos
nem fontos a 3d
szepe kepe legyen, foci miat
letoltot filmeket szoktam vele nezni
pip vagy pap
nem jatszok a tv vel.
elore is koszonom -
rena76
csendes tag
válasz
nightshadow #13341 üzenetére
Köszi a választ és ki fogjuk próbálni, habár nála lehet h a "semmire sem jó kategória" is megfelel....
Köszi! -
dudi6
senior tag
válasz
nightshadow #13334 üzenetére
Köszönöm. Rosszul írtam. Mindenképpen 32" alatt kell, tehát tökéletes egy 24-26" is, és most az Aldiban a Terris 24"-s tv 40.000 Ft. 24"-sben van esetleg ennél jobb választás?
-
BazsiBazsi
aktív tag
válasz
nightshadow #13297 üzenetére
Köszi meglesem, valószínűleg az LGre fog esni a választás a jobb 3D miatt!
-
ktomek
aktív tag
válasz
nightshadow #13294 üzenetére
Köszönöm a választ, nem gondoltam, hogy ez ilyen egyértelmű lehet.
-
BazsiBazsi
aktív tag
válasz
nightshadow #13294 üzenetére
A okosrendszeréről mit kell tudni? Mik a kompromisszumok az LG-vel szemben?
-
lcee79
addikt
válasz
nightshadow #13282 üzenetére
Sony-kat eddig nem is néztem, most akkor beveszem a listába ezt is
Bár én sajna itt Kaposváron egyiket sem tudom megnézni (euronicsban a legnagyobb szám egy 40 colos F7000-es volt...), úgyhogy csak vélemények alapján fogok tudni választani
Gondolom hasonló áron hasonló minőségű termékeket fogok tudni venni, úgyhogy csak a konkrét márkát és típust kell eldöntenem, és rendelni...(edigital esetén 21.-éig, hogy ki ne fussak az időből)
Remélem nem fogok nagyon mellélőni. -
lcee79
addikt
válasz
nightshadow #13280 üzenetére
A 46-ost gondoltam, oda is írtam...
De lényeg, hogy a 4 tv közül melyik lenne a legjobb képű és ár-árték arányú?
Nagyrészt este lenne használva sötétben, hálószobában, film részemről... Feleségem szeret tv-t nézni is
Köszi -
lcee79
addikt
válasz
nightshadow #13278 üzenetére
Közben lecsekkoltam én is, hogy van 0%-ra ez is.
LCD tvkről nem sokat tudok eddig plazmám volt.
És akkor még azt megkérdezem, hogy 7000-es szériás samsung jobb képminőség annyival a 6670-estől amennyivel drágább?(46-ost adják 340-ért) Vagy csak a funkciók, és a több mag emelnek az áron?És LG 740-es széria amit még néztem, az hol helyezkedik el ezek kérdéses tv-k közt?
Köszi!
-
lcee79
addikt
válasz
nightshadow #13276 üzenetére
Köszi a választ!
És milyen téren jobb? Képminőség? (Kontraszt pl...)
Smart? samsung úgy tudom általában elég sok funkciót ad... (bár a 4 mag jobb lenne, de ez csak 2 magos)(Alapból azt vettem előtérbe, amit t-home akciózik, és ez elég jó árnak tűnt más netes árhoz képest)
-
Satan_Claus
őstag
válasz
nightshadow #13271 üzenetére
köszi!
-
Satan_Claus
őstag
válasz
nightshadow #13267 üzenetére
kábel van. najó, leírom bővebben
szóvel TV-t vennék, 46 coll méretben. Kint vagyok Németországban, ahogy nézem, itt elég pici a felár a 40-42-esekhez képest, és a Samsung F sorozat jó áron van (gondolom kifutó modell).
Ezek közül választanék egyelőre:
UE46F5070 450 euro
UE46F6100 480 euro
UE46F5570 470 euro
találtam egy ilyet is, de csak nem tudom milyen gari van [link] -
Satan_Claus
őstag
válasz
nightshadow #13265 üzenetére
És az mire jó?
-
ktomek
aktív tag
válasz
nightshadow #13246 üzenetére
köszi nightshadow, Tegla80
-
ktomek
aktív tag
válasz
nightshadow #13235 üzenetére
Köszi szépen, megfogadom a tanácsot. PC-ről játéknál lehet-e tudni valamit ezen típus input lag-járól esetleg?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nightshadow #13228 üzenetére
Bocs nem neked akart menni hanem No.01-nek!
Mi lenne ha Muteréknak vennél valami gyengébbet, és magaddal vinnéd az ES8000-est?
-
No.01
addikt
válasz
nightshadow #13228 üzenetére
Direkt nem irtam keretet. Minel olcsobba annal jobb, de sajna azzal is tisztaban vagyok, h a minoseget meg kell fizetni. Ezert az 55ES8000-ert 1800EUR-t fizettem 2eve. Akkro az igen jo ar volt... arrol nem is beszelve, h sajnos az itteni es otthoni arazas - nemcsak az AFA vegett, de - meg mindig nincs egy hullamhosszon.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nightshadow #13225 üzenetére
TX-
PL55ET6 -
L!NK->Q3
senior tag
válasz
nightshadow #13086 üzenetére
Tanulmányozom majd, köszi!
-
blakey
titán
válasz
nightshadow #13194 üzenetére
Azért valami hivatalos oldalnak jobban hinnék, félreértés ne essék, nem vonom kétségbe csak szeretném látni, tudni a miérteket.
Amúgy láttam 805B-t XR400-nak is írva, szóval ez így nem frankó.Na de a VA paneles mióta passzív? Ilyet még nem olvastam.
(#13193) szinimini
Akkor ne keresgélj tovább, azok az LG-k a nyomába sem érnek. -
blakey
titán
válasz
nightshadow #13191 üzenetére
Info?
Azért kérdezem, mert az 50"-os 100Hz-es és VA (PSA) paneles, a 42"-os IPS paneles de ettől még logikátlan lenne az 50Hz-es panel, de ha ez így van akkor a Sony nagyon visszafelé halad és követhetetlen. -
Joke21
aktív tag
válasz
nightshadow #13113 üzenetére
Akkor egy ue40f5300 is jó lenne nekem?
-
Joke21
aktív tag
válasz
nightshadow #13111 üzenetére
Köszi,
és mennyire zavaró a valódi 100hz hiánya, ha a tv csak tévénézésre illetve havi 1-2 film megnézésére lenne használva? Gondolok itt arra, hogy ugye a tv adás sem olyan húdejó minőségű, hiába digitális, szóval zavaró ha nem 100hz-s a tv?
-
optimuslg
tag
válasz
nightshadow #13107 üzenetére
Akkor még olvasok utánuk, köszi
-
optimuslg
tag
válasz
nightshadow #13105 üzenetére
Köszi.
Találtam 3 LG-t, a 6ból melyiket érdemes megvenni, melyiknek a legjobb a képe?
42LB561V
42LB620V
42LB5500
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- HP notebook topic
- Crypto Trade
- Vigneau interaktív lokálblogja
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Netfone
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest