- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Kicsit felve kerdeznem, de letezik meg olyan uj TV (lehetoleg 4K es min 55'-s meret) amiban van fenyerzekelo? A mostaniban van es szerintem igencsak hasznos, ha a TV-t a nappali kozepere raktuk ahol delutan besut a nap este meg korom sotet van. Igy nem kell allandoan manualisan allitgatni.
-
No.01
addikt
válasz
B-L-A-C-K #13230 üzenetére
Megmondom oszinten ez is megfordult a fejemben
igaz a fater palyazik erre a TV-re de inkabb csak a meret vegett.
Azert gondoltam, h veszek egy ujabbat magamnak mert az eltelt 2 evben gyakorlatilag semmilyen infot nem szereztem be TV fronton az UHD-t es az OLED-et leszamitva.
Ha van olyan amire esetleg megerne cserelni akkro valtok szivesen ha nem akkor meg lehet marad az elobb linkelt 2 TV v.melyike. -
No.01
addikt
válasz
nightshadow #13228 üzenetére
Direkt nem irtam keretet. Minel olcsobba annal jobb, de sajna azzal is tisztaban vagyok, h a minoseget meg kell fizetni. Ezert az 55ES8000-ert 1800EUR-t fizettem 2eve. Akkro az igen jo ar volt... arrol nem is beszelve, h sajnos az itteni es otthoni arazas - nemcsak az AFA vegett, de - meg mindig nincs egy hullamhosszon.
-
No.01
addikt
Ohh koszonom ezek olcsobbak is, mint szamitottam
Azt elfelejtettem irni, h a mostanim egy 55ES8000-es.
Tudom nem egy mai darab azota gondolom volt is kis fejlodes. Ezek hozzak azt a szintet vagy azert meg nem? -
No.01
addikt
Sajnos le "kell" passzolnom a szeretett TV-met az osoknek igy megint keresgelnem kell(ene) de annyi a melom, h nemigazan van erom ill. energiam tesztek utan kutatni, elmenni megnezni, megszagolni, korbejarni…
2 kitetelem van csak: min 55-os meret ill minosegi kepmegjelenites, ha van benne jol mukodod fenyerzekelo ami leveszi a fenyerot estere az csak plusz pont.
(sajnos a nappali nagyon vilagos, sok az ablak igy gyenge fenyereju LCD-k ill a a plazma kizarva)
Medialejatszo, okosTV-s hulyesegek es hasonlo idegorlo extrak nem erdekelnek reven van egy dedikalt medialejatszom amirol a filmeket/sorozatokat nezem. TV csatornat heti ha 2 orat nezunk akkor tan sokat mondtam.FullHD szerintem eleg mert UHD-ra keves a tartalom es nagyon megkerik az arat.
Mit ajanlanatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest