- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyas
csendes tag
-
seederking
őstag
Nem tudom mi lehetettt az oka.Eddig én még nem tapasztaltam ilyet.Viszont kb 2 napot ment élesbe a tv mert miután meghozták én elutaztam vidékre,szóval a héten lesz tesztelve igazán.Az esetleg hátrányos lehet neki ha pl a képüzemmód nem a megfelelő használathoz van beállítva.Pl nekem az LG-nél azt mondták hogy ha játszok akkor a játékgép beállítást célszerű használni pont az ilyen "utánhúzások" miatt.
Mkv-t lejátszik...benne van a specifikációban."USB-ről lejátszható formátumok : Divx,XviD,Mpeg,Mkv,JPEG,Mp3,Feliratkezelés"
-
seederking
őstag
Szerintem megfelelő,kb nekem is annyi a távolság.De ha vissza olvasol láthatsz olyat is aki már 1.5m-re a 42"-at ajánlja.Amit elég furcsának vélek de hát biztos én látom rosszul.De engem tuti zavarna,hogy kb forgatnom kellene a fejem hogy lássam a tv bal és jobb oldalát.
Letetted már a voksod valamelyik mellett?Te vagy aki az LG 42"-on vacilláltál igaz?
-
seederking
őstag
Nekem tegnap hozták meg az LG-t.Kibontottam,össze raktam betoltam egy FHD filmet (Tűzgyűrű) és az államat úgy szedtem össze a padlóról.Próbáltam minden funkcióját kipróbálva pl USB-ről divixet toltam vele és simán játszotta.Tekergettem előre hátra és semmi gond nem volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest