- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorinser
senior tag
Szia,
szerintem kérdezd meg a Philips topicban.
Amúgy pedig szerintem nem rossz készülék (valós 100 Hz, Ambilight). -
Kabel15
aktív tag
Konzol játékon mit értesz? COD BF és hasonló multi FPS ek? Vagy fifa autós játékok.
Csak azért kérdezem mert az INPUT lag se mind1. Multi FPS nél 30-as lag körül kéne maradni de minél kisebb annál jobb. F64/6500 30-36 input lag al dolgozik. Mondjuk ez elfogadható érték. LG ket most nem tudom fejből de ha jól tudom az is hasonló értéken van. Szóval eddig 1-1. 3D az LG nél passiv Samunál aktív.
De mivel te nem akarod 3D re használni ezért 2-2. Ami neked még előny lehet az LG nél hogy van egy külön szemüvege (Nem tartozék) amivel meg tudod azt csinálni, hogyha mondjuk lövöldözős játékkal játszotok konzolon. Akkor mind 2 tök teljes képernyőt lát, nem csak a felét mint általában. Persze ez csalás mivel a felbontás így az egyik oldalon feleződik mint a passiv 3D nél. Adjunk egy pontot az LG nek. 2-3.
A kérdés már csak az, hogy neked melyik készülék tetszik jobban külsőre, és kép megjelenítésben.UI: Én megnézném még a Sony W650 et. Igaz nem valós 100hz csak 50. Viszont Input lagja az csak 6ms.
-
blakey
titán
Miért tetted offba?
Én azt mondanám, hogy Toshiba, de nézd meg őket élőben és személyesen alkoss véleményt. Samu és LG-ből a magasabb számozású jobb, de te fogod használni ezért személyesen tapasztald meg őket. LG javára a méret dönt, az sem mindegy azért az a 2 coll is valami, az LA691-es tv nem rossz. Ezeket milyen áron tudnád beszerezni, mekkora különbség van a modellek között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest