- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerio
őstag
válasz István 67 #8637 üzenetére
Ez jól hangzik. Ezért írtam én is, hogy ki lehet fogni ilyen nagy áruházas akciókat. Én sem akartam elhinni
az Euronicsben, amit láttam. Sőt, akkor éppen nem is akartam venni TV-t. De hát az ára meggyőzött. Na meg az, hogy elég Jan. 7.-ig kifizetnem.
Szóval ki lehet ilyeneket fogni.[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz István 67 #8611 üzenetére
Szia!
A neten elég sok videó van, ahol a Sonyw905-ös és a 8000-es van egymás mellett. Na ott általában a Sony a jobb (kérdés hogyan vannak beállítva). De egyébként nagyon szép, nekem is tetszik a Sony
Nálunk sajnos a 46w905 az ára miatt végképp kiesik, ebben a méretben 8000-ast sem tudunk venni.
Ezért vagy 40w905 vagy samsung ue46f7000 vagy p50gt60.(Az egymás mellett lévő összehasonlítások addig érdekesek, amíg meg nem veszi az ember, utána otthon nem lesz mellette a másik )
Vagy várok még 1 évet, amikor a trilium olcsóbb lesz, de akkor már alig kell várni a OLED-re ....
[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz István 67 #8598 üzenetére
Szia!
Napok óta pont így vagyok. Vagy három éve készülök megvenni "a" plazmát. Erre elbizonytalanodtam.
Nálunk itt vidéken ráadásul nincs is pansonic.
Hétvégén lehet felmegyünk Pestre megnézni.
Mi ráadásul villanyfény mellett nézzük a kereskedelmi adókat, mert mellette email+olvasás megy.Ma megnéztem a Samsung7000.et, a 8000 nem sokkal jobb, igazából nekem nem éri meg. Annyit már sajnálnék kiadni, de ha Neked van annyi pénz, akkor lehet, hogy érdemes a Sony905.
A Samsung egyébként kellemes csalódás volt, itt a prohardveren vannak kalibrált értékek is ráadásul.
dec 11-ig pedig az edigitalban adnak hozzá egy fényképezőt is, amit el lehet adni.Kíváncsi vagyok hogy fogsz dönteni.
Üdv
-
törölt tag
válasz István 67 #7811 üzenetére
Azért drágább, mert LG-nél az LA860 felel meg az F7000-nek, nem pedig a 790, ami eggyel alacsonyabb kategória. Az F7000 és a 860-as LG nagyjából a csúcskategória kezdete. Tavaly és tavalyelőtt biztos az LG-t választottam volna azonos kategórián belül, idén jobb a Samsung. A Samu idén inkább filmnézős lett, az LG pedig egy kiváló színhűséggel bíró családi tévé, amibe beletartozik a smart, kényelmes passzív 3D, stb.
Ezzel nem azt mondom, hogy rossz, csak volt jobb is. De ha már PH, itt volt is róla teszt, ahogy a Samsungról is, talán segít a választásban:
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz István 67 #7811 üzenetére
Én a Samsungot választanám... Legfőképp a fekete szint különbsége miatt... Az LG IPS panelt használ, melynek lényegesen rosszabb a feketéje, cserébe a betekintési szög jobb...
Továbbá lényeges különbség lehet a 3D, ha érdekel: LG passzív (ergonomikusabb de rosszabb képminőség...)
Samsung aktív 3D (valakit zavar, fáraszt, de sokkal jobb képminőség...)
Nagyjából ezeket kell első körben figyelembe venni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Akai LPD8 kompakt MIDI kontroller /// ÚJ // Számla + Garancia
- LG ( OLED65B36LA) 165CM 4K EVO SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- 5 Channel Live Mixer F-5A Számla+Garancia
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest