- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Nincs elég tér, a párbeszéd nincs kellően leválasztva. Nem lehet kellőképp beállítani a "teret".
Miért lenne rosszabb a hangminőség? A zenénél odafigyelek, fülelek. Kihallom, hogy melyik sorban van a zenész, a részletek, a hangszerek lecsengési ideje.
Egy filmnél rengetek minden van. Pl kedvenc filmes jelenet mikor a sólyom végveszélyben lezuhan a helikopter. Oda szerinted milyen részlet kell? Vagy a kapitány és katonában, mikor egymást lövi a 2 hajó ágyúval? Semmivel lesz több egy méregdrága rendszer. Mivel annyi inger ér, hogy elvesznek szvsz.
Ettől függetlenül beültem már pár HM rendszer elé, vannak nagyon komoly rendszerek, tetszenek is. De ahhoz hely kell.
duo: Válasszuk már szét a sztereot, és az 5.1-et. Nem ugyan arra való a 2. Az egyik filmre, a másik zenére.
Épp ezt írom, hogy kompromisszum.
Engem nem zavar. Kevés olyan film van, ahol tényleg komoly zene van mögötte és élvezetes a soundtrack lista. De azokat meg is veszem LP-re.
Most ha építenék egy sajátot pl valami olcsó denon, hk erővel. Hozzá magnat monitorokkal, olcsónak olcsó lenne, relatív helyből se venne el sokat. De oda is akkor a polcsugárzó miatt állvány kellene, egy jó állvány megint sok lóvé
Szóval vagy végtelen mennyiségű lóvé kellene, nagyobb hely stb stb.
De ekkora a hely, mozi élménynél meg nekem nem szempont a minőség. Szóval maradnak a kisebb dobozok. -
Speeedfire
félisten
Semmi gond a mostani lánccal.
Aki eddig beölt a fotelbe, és meghallgatta elégedett volt. LP, és PC forrásról is.
Van itthon genius 1250 a pc mellé, szerintem teljesen rendben van a hangja.Mi ez a mélynyomó mánia nálatok?
A mostani antalok se olyanok, nincs hiányérzetem. Ha az kell beülök a kocsiba, ott van hangnyomás. -
Speeedfire
félisten
Nincs annyi helyem. Ez a nagy bajom. Van még használatok kívül wharfedale diamond 8.4 is frontnak, meg 2 pici polcsugárzó is. Az antalok előtt azokat fajtottam. De nem tudom hova tenni őket, ezért lenne jó egy kompakt rendszer. Vagy ha lehetne 2 erősítőt használni 1 pár fronttal. Valami kapcsolós megoldás, de nem láttam.
Persze, tud 4 dobozt hajtani a puccini. Viszont akkor is marad a sztereo.
Én szeretnék 5.1 hangzást. Lehet marad valami fadobozos pici hangfal megoldás. Loginak, geniusnak láttak. Sima tda végfokozatú erősítő van bennük.Vagy azt csinálom, hogy a dac-ról leválasztom a bemeneteket.
A frontokat a mostani rendszer szolgálja ki, a többit pedig egy olcsó rendszer. -
Speeedfire
félisten
Taga harmony? Hát az se épp olcsóság.
Sajnos a puccuni elég old school erősítő. Sima sztereó, annyi hogy lehet bikábelezni vele. [link]Hát jelenleg így nézek filmet, a 2 antalon. Nem rossz, de szerintem egy olcsóbb 5.1 is jobb élmény.
Hirtelen megfordult a fejemben, hogy a puccini helyett 5.1 erő. De ami így szól, mint ez....az csilliárdokba lenne.
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok!
Olcsó, belépő kompakt szett érdekelne. Van rendes sztereó rendszer. Így az nem érdekel.
Sony, genius, logitech stb márkákon gondolkoztam. Ha van optikai bemenet az plusz pont.
Esetleg egy külön optikai/usb analóg 5.1 dac is érdekes lehet.De agyaltam esetleg olyan megoldáson is, hogy a mostani dac (lindy), és dobozok (triangle antal 202) mellé venni egy 5.1 erősítőt, 2 háttér, 1 láda, és egy közép. Viszont nem sok kedvem lenne átkábelezni őket.
Inkább vennék a sony, genius, logi stb vonalról valami apró szettet. -
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
elég döglött a topic. Hátha van itt valaki, aki tudna ebben segíteni. [link] -
Speeedfire
félisten
válasz
Ace Ventura #11954 üzenetére
Esetleg ha nem lesz semmi, még a tékozló homárra is rakd fel.
-
Speeedfire
félisten
válasz
AMDFan #11903 üzenetére
De én nem is hallottam amikor visszahallgattam, csak amikor írtátok, hogy van ének belehallgattam fülessel is akkor már hallható volt. Addig a sub elnyomta az éneket.
De érdekes, mert szépen hallom a frontokból az éneket, ezért is írtam, hogy nincs ének a sub-ból.
Na mindegy, igazából nem sokáig lesz meg a rendszer, mert az utód megvan csak nincs bedobozolva. -
Speeedfire
félisten
válasz
AMDFan #11885 üzenetére
Ezt a zenét játszottam le. Első 1 perc, elég sok ének van benne. Sőt szinte megállás nélkül meg a szöveg.
Itt van a vidi a lehúzott frontokkal. Csak a mély hangok vannak benne. De mint írtam a rendszer elég jó, a közepek gyengébbek egyedül benne a frontok 1 csatornája (gondolom szimpla magas lehet, nem hiszem, hogy közép-magas) miatt.
-
Speeedfire
félisten
válasz
dudika10 #11865 üzenetére
Igen van egy kis hupli, de ez a 2.1-ek "jelleme" valahol lennie kell.
Ezt a 7dB-t honnan veszed? A görbe szerint ugyan akkora a jelszint.
Én anno kb 10x pakoltam át a szobában mire normális lett a hangja. Nem mértem, csak érzetre pakoltam.A 2. görbe azért lehet agyonsimított, mert a 70-es 80-as években nem volt digitális mérés.
Amúgy ha már hangminőség meg minden, akkor az erősítőről sem szabad megfeledkezni szerintem...
AMDFan: Akárhogy csűritek csavarjátok ami a ládából kijön az mély, ének NINCS benne.
Ha csak rappet hallgatsz, akkor lehet, hogy jó választás a 2.1. Az viszont tuti, hogy még nem hallottál korrekt sztereó rendszert zenélni, normális szinpadképpel.
Kezdünk eljutni oda, amit én is mondok.
Nem ugyan olyan rendszer kell az OLCSÓ kategóriában, adott zenestílusra.
Nem hallottam rendes sztereo rendszert. Ezt biztos alá is tudod támasztani kémfotókkal.
Hallottam már jópárat, a hájg end még nincs meg. De a jobb marantz, cambridge cuccok megvoltak a konsumer kategóriából.
Ez a mostani DIY (fentebb linkeltem) rendszerem is azért van, hogy jobb hang legyen a szobában. Ezen vagyok már nyár óta.
Tévedés ne essék, nem azt mondom, hogy a logi z-4e a legjobb. De akkoriban a rap-re EZ VOLT a legjobb választás a 20k-s árszegmensben. -
Speeedfire
félisten
válasz
dudika10 #11863 üzenetére
Hát, ha ráeresztem a 20Hz-et és mozog a memrán akkor nem megy le (igaz a doboz szerint nem)?
Én nem kiemelést mondanék, hanem a bandpass miatt 2 pontos is van rendes mélye.
Valószínűleg tényleg nem az lesz, amit a studióban megálmodtak, de egyik hangfallal sem lesz olyan amik ilyen olcsók.
Objektivitás? Akkor miért nem mondod mindenkinek azt, hogy egy normális erősítő+hangfal páros alá ne adja, mert alatta csak zaj van?Anno mikor vettem, nem találtam ebben az árban jobbat...
A videó, csak egy demonstráció volt a készülő erősítőmhöz...
A stereo miért lenne így ismeretlen? A hangok a satokból jönnek nem a dobozból! Ha lecsatolom a satokat és csak a sub szól akkor ott semmi hang nincs.
Így marhaság amit mondasz. Kell a sat, mert ott jönnek a közép és a magas hangok.Nincs kiemelés, miért lenne? Mellesleg Te magad állítod a basszus erejét, így a basszus akkora lesz amekkorát te szeretnél.
A sztereó kép, hangminőség, meg zene. Hát ugyan ez megvan nekem is.
Ez itt a z2300-as, de nem hiszem hogy "sok" különbség lenne közöttük. Hány hz-nél van a keresztezés?
-
Speeedfire
félisten
válasz
dudika10 #11859 üzenetére
Igen, ahogy írod. 12cm a passzív és kb a fele az aktív membrán. Nem, nem megy le sajnos elég mélyre. De ezt már fentebb is írtam. A kis 30l-es doboz meg hiába megy le teljesen. 20Hz-től indul de semmi mélyérzete nincs (nem a hangminőséget kell "nézni"). Kileng a membrán, de ennyi. Itt vége is a dalnak. Ha a földre rakom akkor még van valami, de a földön meg nem lehet használni egy polsugárzót... A z-4 nem megy le eddig, kb 50Hz-től indulhat meg. Nem néztem még meg, de a mélyebb tónusok jobban érződnek. Gondolom neked sem kell elmondani, hogy nem csak a füleddel hallasz. Mint már írtam fentebb 2x is, hogy a közép kevesebb. Ezt te is szépen leírtad vagy 2x ismét. De ezen nem is vitatkozok még most sem!!!
Nem tudom mennyi lehet a keresztezése frekije. A satok inkább magasat és valamennyi közepet írnak.A mondandóm ismét csak annyi, hogy nem mindegy milyen zenét hallgatsz. Én általában rap zenét hallgatom és ha ott nincs megfelelő basszus, akkor felesleges is hallgatni....
Míg lehet, hogy te jazz, vagy más vokál zenét hallgatsz. ODA NEM JÓ ez a rendszer. Oda már megfelelőbb kell. Oda már jó a fent említett 30l-es kis doboz (azért írom ezt, mert ilyenem van)
AMDFan: Ezt írtam fentebb is, hogy nem mélyebb, hanem erősebb basszus.
A 2.1 amúgy sem arra lett kitalálva ebben a kategóriában, hogy minden egyes hangot megmutasson magából. Hanem, hogy a nagyobb basszus érzetet lehozza az alacsonyabb kategóriákba is. Lehet dobálózni Hz-ekkel, de kiváncsi lennék, hogy egy genius 1250x mettől meddig megy el. Illetve milyen a freki görbéje. Mert ha valakinek a teltebb basszus kell akkor egy kis 10l-es dobozból BIZTOS, hogy nem kapja meg.
Sajnos a mélyeknek komoly ára van.
Akkor ezt, hogy is kapja meg a 10k-s fadobozosoktól? -
Speeedfire
félisten
válasz
dudika10 #11857 üzenetére
De mit hoztam fel? A mélyet. Ha a legtöbb pc cuccban nincs mély, akkor nincs mély. Lehet, hogy te épp olyan zenét hallgatsz, ahol nem dominál a mély és nem fontos. De más zenénél meg olyan, mintha csak lenne doboz és szólna valami. Erre gondoltam, de te szépen kiforgattad a szavaimat és a z-4-t oltottad.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Tothgera30 #11841 üzenetére
Jó, de ezt neki nem írtátok le. Csak nekem, mikor rákérdeztem.
Én csak magamból tudok kiindulni, mikor anno vettem a 2.1-et. Akkor agyaltam a genius 1250x-en és a logi z4-e-n. Végül a z-4e lett, de egyáltalán nem bántam meg, mert hozza a genius szintet és mélyből is több van ha kell.
dudika10:
Magyarázd el lécci.
Basszus ahogy írod nem csak 2.1-el van, de nagyobb basszus érhető el vele. Konkrétan nekem azért is jobb a 2.1, mert méretre a frontok akkorák lehetnek, mint a crea. t20, így marad hely.
De, akkor a basszusra egy ellenpélda is.
Most raktam össze egy kisebb rendszert magamnak a logi helyett. Jó erősítő, jó hangfalak (nem csúcs, de normálisan teszik a dolgukat).
30L-esek a dobozok és nincs annyi mély bennük, mint a kis logiban, holott a tányérok már 20hz-től megindulnak. Akkor hogy is van ez?Nem trollkodásnak szánom amit írok, csak van másik oldala is a dolognak.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Tothgera30 #11837 üzenetére
Miért árulnak ennyiért? Igen, akkor?!
dudika10:
"így semmi értelme annak, hogy itt kérdezget."
2.0/2.1 a topic címe vagy sem? Akkor miről beszélünk? Néha 1-2 őshonos topiclakót nem tudok megérteni.... -
Speeedfire
félisten
válasz
Tothgera30 #11821 üzenetére
Miért nem az?
Nálam pl elég messze vannak a frontok. Akkor mindig szaladjak oda ha le akarom némítani....
-
Speeedfire
félisten
válasz
hansolo1106 #11774 üzenetére
Megéri az edi.
-
Speeedfire
félisten
válasz
AMDFan #11734 üzenetére
Azért kilehet fogni 40-ért már jó cuccokat. Nemrég láttam cambridge erősítőt 15-ért. A maradékból meg mondjuk hozzá egy cambridge s30-as és akkor az már elég szépen szól.
A hangkártya része ugy oké, hogy nem 100ezres kártyán legyen egy 5ezres rendszer.
Csak, azért egy jó dac sokat tudni dobni a hangzáson. -
Speeedfire
félisten
válasz
toshiba300 #11664 üzenetére
Elektronikusnál minek a közép?
Edinifereket szokták ilyen árban ajánlani, lásd 1. hsz.
-
Speeedfire
félisten
válasz
ZolikaE46 #11653 üzenetére
Dehogyisnem. 30k centerrel együtt.
De, ha nem akarsz sokat szánni rá akkor magnat, ha igen akkor szerintem ott a mission. -
Speeedfire
félisten
válasz
Visormail #11646 üzenetére
Valóban jók, de nekem már drága lenne.
Én eddig mindent építettem. DAC, erősítő, a hangfalakat meg veszem. 2 kis tesla van most, de majd cserés lesz valami komolyabbra.
ZolikaE46: Jobb a mission.
Olcsóbban, pl mission m30(22-25k). Vagy cambridge s30(30-35k). Ezek akár zenére is. Kis hangszórók vannak bennük, így sok mély nem lesz, de háttérnek meg bőven jó. Sőt! Sok is akár. -
Speeedfire
félisten
válasz
ZolikaE46 #11644 üzenetére
Esetleg mondom nézz körbe vaterán. Bár én 20-25K között lestem a kis dobozokat, de így is a legtöbb az retró volt. Volt 1-2 sony, meg más japán ami már dizájnosabb, de állítólag nem a legjobbak. (Igaz nekem zenére kellene, lehet filmezés alatt nem hallod ki azt a pluszt.)
-
Speeedfire
félisten
válasz
ZolikaE46 #11642 üzenetére
Pedig hiába néz kis szépen azok a műanyag cuccok nagyon sokat rontanak a hangképen.
Nekem is tettszenek a filmekben lévő ilyen cuccok, de ami ér is valami az arany árban van mérve.
De esetleg nézz körbe JBL, harman kardon körökben, lehet van nekik jóárasított hightech feelingű cuccuk.
-
Speeedfire
félisten
válasz
ZolikaE46 #11639 üzenetére
Hmm, mutatós szoba.
De! Szerintem az első szettekhez szinte maximálisan megy bármi. A nemrég linkelt hightech cuccok nagyon is elütnének ezektől.
Szóval...ahogy érzed, de ennyi fa cucc mellé, csak egy másik fa cucc menne.
A fent említett magnatok tökéletesen illeszkednének ide. -
Speeedfire
félisten
válasz
ZolikaE46 #11634 üzenetére
Hmm, egy linket tudsz mutatni róluk? Számomra ezek a szép fa dobozosak jönnek be.
Lehet neked jobban bejönne mondjuk valami mission hangdoboz, talán azok kicsit hightech-esekbbek.Vagy valami ilyesmire gondoltál?
Az a baj, hogy ezek az állók 30k körül mennek/db. A kis polcsugárzók amik occóbbak. De egy kis állványon tökéletes, főleg ha csak háttérnek lenne. Szerintem! -
Speeedfire
félisten
válasz
Diablo18 #11621 üzenetére
Ja, de a tuner és a deck sem fontos szerintem első körben.
Mint írtam amit vettem 3k-ért hangfalakat, azok is szebben szólnak, mint a logim. -
Speeedfire
félisten
válasz
Ace Ventura #11616 üzenetére
Akkor nagyon nagy különbség lesz a 2 szett között.
Pláne ha nem alaplapiról hajtod, hanem mondjuk használtban valami audigy 1-2-4-et kötsz rá. Vagy más normálisabb hangkártyát. -
Speeedfire
félisten
válasz
Ace Ventura #11613 üzenetére
Hangra az egyik legjobb. Felejtsd el a Z2300-at. Nem szól rosszul, de inkább nagyot szól, mintsem szépet. A géniousok is szebben szólnak.
Nekem is egy logi van, de nekem a mély miatt kellett (rap, hip-hop). Ha rockos, jazzes zenét hallgatsz akkor a mélyet nem fogod hiányolni a T20-asból.Szerk.: A másik véglet hogyha veszel egy erősítőt meg hangfalakat, de ugye a kis hely miatt...
Jelenleg én is építésbe kezdtem. Erősítő 4k, retro tesla dobozok 3k. Hangra pedig nem hallottam még szebbet pc dobozokból. -
Speeedfire
félisten
válasz
Ace Ventura #11611 üzenetére
Miért ne lehetne kapni?
[link]
-
Speeedfire
félisten
válasz
Ace Ventura #11609 üzenetére
THX minden földi jó.
Maradjunk annyiban, hogy azt csak ráírták.Főleg alaplapiról hajtva...inkább egy genius szerintem is.
-
-
Speeedfire
félisten
Ide is beírom, hátha...
[link]
-
Speeedfire
félisten
válasz
ricshard444 #4749 üzenetére
a zárt sub szebben szól, a reflex inkább az elektronikus zenénél kedvez csak az meg nem annyira szép, inkább erőteljesebb+
-
Speeedfire
félisten
válasz
dudika10 #4726 üzenetére
nem új hangfalak régiek,de emlékeim szerint jól szóltak
rákötöttem őket, csak nem volt az igazi a hangzása, ezért gondoltam h a 2 hangváltó miatt lehet a bihi
esetleg h a ládában lévő láda túlságosan is levágja a hangokat a satelitek felé, kiiktatni nem szeretném mert még van rá gari -
-
Speeedfire
félisten
erre vki?
-
Speeedfire
félisten
-
Speeedfire
félisten
egy kis off
nemrég vettem fejhallgatót (creativ aurvana live), amivel elég jól lehetett hallani az alaplap zaját ezért vettem hozzá egy audigy 1-et (SB0230) amivel nagyon szépen szól a füles
ez után érkezett meg a z-4 aminél meg azt vettem észre h a z-4 egy bizonyos hangerő után inkább csak a magas meg a közép tartomány erősítette a mély mintha megállt volna.
rákötve az alaplapi zajkeltőre ez a probléma megoldódott
nah most akkor mivan ilyenkor?
nem megfelelő az audigy driver vagy mi? /a legfrisebb driver az oldalról/
ha valakinek van vmi tippje ne tartsa vissza -
Speeedfire
félisten
majd küldök egy otp számlakivonatot neked h mennyi dollárt küld a logi nekem
ha gondolok elfelezem veled
amúgy meg egyes gyártók erre a stílusra jók más gyártók más stílusra jók, ennyi
nem hinném h sok ember hallgat klasszikus zenét jbl-en, de azt sem h rnb-t hallgat vki egy focal rendszeren
nem specifikusan gyártanak, csak törekednek egy bizonyos fajra rétegnek készíteni -
Speeedfire
félisten
válasz
South Velen #4600 üzenetére
sztem Alex91 a lejátszo.hu oldaltól kap egy kis plusz pénzt ha elad 1-2 cuccot
biztos szépen szól az a P1 de nem elektronikus zenére lett kifejlesztve
sztem is inkább a z-2300 vagy vmi sony hifi esetleges vmi jbl hangcucc
-
Speeedfire
félisten
válasz
Kis zöld izé #4555 üzenetére
erről a philipsről csak rosszat hallottam
a z-2300-al kapcsolatban meg lehet h neked van rossz hallásod
nagyon sokan írják h a satelitek nem ehhez a mélyhez vannak kitalálva -
Speeedfire
félisten
válasz
dudika10 #4552 üzenetére
hát én csak a kiírt árat nézted, de tény h nem sok bolt változtatja a listáját
pedig sokak szerint nagyon szép hangja vanRaharin: PH! teszt !
Genius 2.0 fadobozos hangrendszer ph-s fórum
az x-es szériákon elől van, az a-s szériákon meg hátul hangminőségre ugyan az a 2000a mint a 2000x -
Speeedfire
félisten
sztem mindenféleképpen vagy egy mini hifi
bár igaz h erősítő+hangfalakból inkább használtak jönnének ki de sokkal jobbak mint a pc-s megoldások
ennyi pénzért már egész jókat és viszonylag fiatal típusokat árulnak
a z-2300 is jó megoldás de hamar rá fogsz jönni h a satelitek cserére érettek
de ennyiből azis simán megoldható (gianninál 34k a z-2300)
vagy 2.1-ből még ALTEC LANSING MX5021 a fórumosok szerint sokkal szebben szól mint a z-2300
azt is el kell döntened h ha zenére használod milyen stílusút hallgatsz
mint fent írtam is 2.0 inkább klasszikus, rock, jazz míg a 2.1 inkább rap, r'n'b, elektronikus
(mondjuk hallottam már sztereo rendszerből is iszonyatos mélyet)
összegezve először ezeket kell tisztáznod magadbanAlex91: árgép a barátod
-
-
Speeedfire
félisten
-
Speeedfire
félisten
válasz
dudika10 #4515 üzenetére
hát sajnos ez van mindennek megy fel az ára
és persze énis ilyenkor őrülök meg az ilyen dolgok miatt amikor drágábbak
a gép is amit vettem kb 2 hónapja átlagosan 10-18 %al volt olcsóbb alkatrészenként még az ősszel
nem szoktam én (mindig) hülyeségeket beszélni, én nemis tudtam h pár hónapja még csak 16 k volt az ára a z-3nak
nah látod akkor lehet h énis a z-3at vettem volna meg -
Speeedfire
félisten
mind1, most már nemigazán lehet lebeszélni róla
d@minator: remélem is, a régi rendszerek is elég jók voltak kisebb háttérzenélésre
dudika10: ahol aktuálisan a legolcsóbb a házhoz szállítással együtt
árgép.hude amúgy a garizás miatt az ipon a legszimpatikusabb, mivel van garifutár
igaz h kicsivel többe lesz/lenne de annyit nekem megér -
Speeedfire
félisten
válasz
d@minator #4506 üzenetére
jövő héten lesz meg a cucc ha minden igaz
hát a jelenleginél minden jobb(nagyon régi a4tech, sztem mostanában már nemis gyárt hangszórókat)
dudika10: a z-4 jobb mélyben meg magasban, a távirányítóról lehet szabályozni a basszust meg a füles hangerejét is, közepe kicsit gyenge, de nem számít nem hallgatok jazz-t
sztem ha le van véve a pórvédő a z-3-ról nagyon szépen néz ki
árban meg kb 500 ft a különbségAlex91: sztem nem annyira rossz ez a genius hangfalacska és fa design sokat dob egy íróasztalon is
ezért az árért nem hinném h a logi jobb lenne
-
Speeedfire
félisten
válasz
dudika10 #4501 üzenetére
én már kiveséztem ezt a z-3 vs. z-4 dolgot
és mindent egybe vetve jobb vétel a z-4
^Clown: én még ezt tudnám ajánlani neked Genius SP-HF360X
szépen néz ki és jól is szól -
Speeedfire
félisten
-
Speeedfire
félisten
amúgy mi a különbség a z-4 és a z-4e között? azt tudom h az i az mac designeos
-
Speeedfire
félisten
válasz
d@minator #4473 üzenetére
kertes kecó, eddig 1x sem szóltak a szomszédok a bulik miatt pedig a régi kis orion 5.1 settem is szólt rendesen, igaz nem szépen de szólt
(80w r.m.s.)
az fsb 330 környékén kiakad, egyeseknek viszi a 340-360at is, a procit 3.3on hajtom de nem ritka a 3.6-4 ghz is ennél a procinál, a vga sem rossz bár tény h a mostani best buy a 4770 30k-s árával
amúgy miért ilyen mocskos drága a z-2300??? nem értem
nézegettem az árgrafikonokat éstöbbe kerül most mint megjelenésekor
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest