- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
lezso6 #47871 üzenetére
lol ( :
"A 80 Watt csúcsteljesítmény / 40 Watt effektív teljesítmény maximális hangerőt biztosít két magashangsugárzóból és egy nagy mélyhangsugárzóból. Élvezze a részletgazdag, tiszta és lendületes hangzást"
"eljes effektív teljesítmény: 40 WMélyhangsugárzó: 24 W
Magashangsugárzók: 2 x 8 W"
azért okosakügyesek', specben nem tüntetnek fel külön közepet
bár sztem így is lazán be lehetne perelni őket :d
nem írod meg homárra? -
TechN7ne
nagyúr
válasz
lezso6 #47858 üzenetére
Nekem van egy Panasonic SC-AK630 hifim ,aminek minden funkciója mai napig tökéletesen üzemel ,imádom.
Ő volt a csúcs még az idejében ,ezt a minőséget sem kapja meg az ember manapság... -
Chaser
legenda
válasz
lezso6 #47744 üzenetére
én pl nem tennék fel faliszőnyeget meg plédet, ellenben amit még el tudnék képzelni a lakásban, amihez nem kell szétfúrni a lakást, meg csilliárdokat rákölteni, az a parafa, és még mindig nem tudtsam h az a bass killer killer ( : akusztikát viszont mindeképp javít
alphamooncam
bántani nem tudsz max fárasztani...lehet meggyőződésed, nagyon örvendetes, a probléma ott van, h teljesen másól beszélsz mint én, másnak akarod beállítani a mondanivalómat mint ami, lehet ez a hobbid, nem tudom...
értelmes ember a kapott infok birtokában el kezd olvasgatni, és majd eldönti mit vesz, nem vesz, mivel parafából lehet kapni kis kiszerelést, talán senki nem hal bele ha elkölt pár ezer ft-ot és mégsem érzi kívánt hatásúnak, nyilván függ a helyiség egyéb adottágaitól is, egy tipp volt, mekkmesterezést meg a haverjaidnak tartsd meg, köszönöm -
Chaser
legenda
válasz
lezso6 #47735 üzenetére
"legalább annyira legyen tőle, mint amekkora lyuk átmérője." erre azért sztem tudnék ellenpéldát mutatni
jut eszembe, aki küzd "visszacsattanó" mélyekkel, a parafa nagyon jól el tud nyelni hangokat, kifejezetten mélyet nem próbáltam, de a legjobb természetes hő/hangszigetelő anyag, lehet kapni kimondottan falburkolóként, parafa tapéta néven fut így, azok jellemzően 3mm vastagok, a padlóburkolók 4mm-esek, azok jóval strapábbak, hangelnyelésben lehet csak a +mm számít, és gyakorlatilag 30-40mm-ig bezárólag lehet kapni minden vastagságban natúr formában, egyébként pácolható is, lehet vele javítani az akusztikát, nem kell feltétlen szőnyegben gondolkozni
-
Chaser
legenda
válasz
lezso6 #47663 üzenetére
Azt lattam
Minosegre gondolok, hasznalhatatlan tav, felvalo burkolatok, ezt sok helyen olvastam microlabrol
R2000db-rol amazonon pl van 500 velemeny, persze az sem 10e, de sehol nem is emlitenek ilyeneket
Valszeg megrendelem az eclipset, ha nagyon nem jon be a hangja akkor visszamegy -
IO.sys
őstag
válasz
lezso6 #47659 üzenetére
Kicsit pőrén fogalmaztam, csodálom, hogy tudtál bármire válaszolni. Nem játszok, nem filmezek, nem megy elektronikus zene. Halk jazz meg ilyenek mennek. Az R2730DB-t néztem ki, mert hátrányai ellenére a halk basszus működik, míg a mostani R1280DB-n csak nagyobb hangerőn jön meg. Nem az kell, hogy a tüdőmben érezzem, hanem egyáltalán halljam akkor is, ha alszik a gyerek és csak nagyon halkan megy. A kérdésem a Modecom Eclipse 180-ra vonatkozott, mert azt írtad, hogy sokkal jobb a hangminősége, amire felkaptam a fejem.
-
Chaser
legenda
válasz
lezso6 #47656 üzenetére
arról kérdezem h hallottad-e?
designra az tetszik a legjobban, de ha hangzásban is a legjobb, akkor azt fogom venni
múltkor valamiért letettem róla, talán mert semmi érdemi tesztet nem találok, bt ha már van rajta, fontos h stabil is legyen, illetve a cégről sem sokat találni, azt hittem kínaiak, de nem, microlabról elég csúnyákat találtam, azt a vonalat el is vetettem teljesen -
Chaser
legenda
válasz
lezso6 #47653 üzenetére
hallottad?
még mindig vacillálok mit vegyek olcsó mindenesre, maradt az r2000db - de a feketéért nem szívesen adnék 60k-t az 50e-s barna ellenében, és egyelőre maradnék a fekete vonalon, akkor is ha nem az az elsődleges egy hangrendszernél -, r1280db, ez lenne a legolcsóbb, 38-39e, meg az eclipse, 53-4e-ért - egyik boltban épp 53e, ahol már vásároltam, többi helyen azért 3-4e-rel drágább -, designre ez tetszik a legjobban ( : de ha hangzásra is ez a legjobb, akkor nem gondolkozom tovább rajta
-
racskobalazs
senior tag
válasz
lezso6 #47619 üzenetére
Ja értem. Igen eléggé fel volt csavarva, de akkor ezek szerint ez teljesen normális egy ilyen kategóriás szettől.
Köszönöm a kifejtős választ, már akartam szervizbe venni, de akkor így nem szórakozok vele.
Most már jobban értem + megkíméltél egy felesleges körtől. Köszi még egyszer.
Hiphop távol álljon tőlem, de az tény, hogy szeretem a bassboosted dolgokat.
-
racskobalazs
senior tag
válasz
lezso6 #47602 üzenetére
Köszönöm a kifejtést.
Mindenképpen nem szeretnék cserélni, mert alapvetően jó (meg nem alapvetően is, ez a recsegős dolog zavar csak).
Igen a reflexcsőből jön (amennyire meg tudom állapítani), appal tesztelve ilyen 20-40hz közötti tartományban, magasabb hangerőnél. (legjobban ahhoz tudom hasonlítani mintha valami csavar csörögne benne). Ebből kiindulva, lehet, hogy azért "nyomja el" mert lényegében nem is létezik a 40 alatti tartományban, mint írtad, nem tud addig lemenni. Nem tudom, csak próbálom összerakni a dolgokat, nem értek hozzáFelvettem: Hang
Nem tudom mennyire hallani. Remélem hallható.
Így már sokkal tisztábban látom a dolgokat, köszönöm.
-
Chaser
legenda
válasz
lezso6 #47501 üzenetére
de lehet eddig drágább volt, nem tudom, ha azonos áruk volt eddig akkor nyilván valami disznóság van, árgrafikon alapján 2018 végén, 2019 elején kezdett esni az ára - ha valós -, előtte azért nem ötvenpárezerért dobálták, ahogy látom az r2000 azonos időintervallumokban olcsóbb volt, most történt valami, h a feketét speciel olcsóbban is adják a 2730-ból
szerk:
need
lehet kicsapkodta magából a port az erőlködő ( : nem tudom egyébként -
Chaser
legenda
válasz
lezso6 #47478 üzenetére
ezt a krk-t nem hiszem h meghallgatom, tetszik a design, de igazából a tannoy is tetszik designra
és hát nem az az elsődleges egy hangfalnál
6,5" egyébként sztem is elég lenne, ha az s3000 pro-ra nem ráhazudták az adatokat, az kb mindenben elég lenne nekem egyben, de még nem sokat találni róla, meg egyre jobban tetszik az olcsóbb edifier + komolyabb tannoy felállás
I'm Your Pusher (Airscape Mix)
The Pusher
az i'm your pusher az egy szolid változat ami mehet rádióban is ( :
ezekkel is szoktam tesztelni, a cosmic gate csattanós mélyével azért szeretek, mert volt h értelmesebb hangkeltőnek sem sikerült korrektül visszaadnia, pedig mélyebbet is tudott -
Chaser
legenda
válasz
lezso6 #47432 üzenetére
jogos, de nálam ha azt tudja már rendben van, azért elég sok hangtechnika elvérzett rajta, nem tudja úgy visszaadni
jellemzően nem mai zenéket hallgatok, akkor már film érdekesebb, matrixban azért "fülre" úgy véltem van mély rendesen, rezgett is a gyomrom kellő mértékben az s2000 produkciójától :dmindenesetre szűkölt a kör az edifierekre meg tannoyokra első körben, vagy edifier+tannoy kombóra
köszönöm a tanácsokatmeghallgatom amit tudok, aztán majd jelkezek'
-
Chaser
legenda
válasz
lezso6 #47426 üzenetére
a 8" persze birizgálja a fantáziámat ( : most van egy kis prüntyögőm, samsung "micro hihi", szintén attóla sráctól vettem pár éve, akitől nemrég a jbl fülest, valami br 30e volt a bolti ára mikor még lehetett kapni, ahhoz képest meglepően jól szól és elég sokat vissza tud adni bizonyos mély tartományokból
a barátomnak azzal kezdtem, sub kell az s2000 mellé ( :de akkor valami 30% hangerőn volt, meg nem flacet hajtottam vele, aztán emeltünk egy kis hanerőt, meg előkerestem a flac gyűjteményt, akkor már azt mondtam nem kell sub mellé ( : matrix elejébe néztünk bele, azt már kábelről, ott is hozta a kötelezőt mélyek terén
mint mondtam 50-100 óra van benne, valószínűleg 50-hez közelebb, rossz elrendezéssel, ennek ellenére azért "lenyűgözött"
az s3000-ben már 6,5-es hangszórók vannak, mondjuk dárágbb is, de pluszban még van usb is, azt szeretném nagyon megfülelni valaholszerk:
Bodz
küldözgetni nem feltétlen akarom, azért ez nem egy ssdpróbálok levadászni egy helyet ahol meg tudom hallgatni azt is
esetleg van olyan hangfalhoz csatlakoztatható eszköz, ami tud bt-t és távja is van? akkor azért bővülne a kör amiből választani tudok, a tannoy 802-ből 2db 120e, ha van ilyen eszköz 30e körül annak azért valószínűleg jobban örülnék mint az s3000-nek
-
Chaser
legenda
válasz
lezso6 #47424 üzenetére
( :
igen, egy "mindenest" szeretnék, ennél jobban nem tudom körülírni, fő felhasználás elektronikus zene, de van h klasszikust is hallgatok, film, xbox, az átlagnál sokkal jobb a hallásom minden tartományban, ezért is szeretnék valami olyat, ami minél többet visszaad az eredeti hangzásból, tehát leginkább studio vonal, az s2000 pro nem tudom milyen kategória, de tetszett, gyakorlatilag minden stílusban értékelhetőt produkált - sajnos nem volt megfelelően beállítva, ezt letisztáztuk a gazdival gyorsan, egymástól kb 1m-re, a hang útjában "terep tárgyak", így a hangzást erősen megtépázták ezek, de még így is nagyon rendben volt - pár órát hallgattam, azzal lukra biztos nem futnék, de ha lesz időm meghallgatok mást is
az említett tannoy valószínűleg látatlanban is tetszene, de nincs bt és táv, így már nem az igazi - nekem -
ezért mondtam, 150k még mehet felső plafonnak, s3000 pro árszintje
amúgy meglepődtem, h ezek kinn sokkal drágábbak ( : -
capulet75
addikt
válasz
lezso6 #47344 üzenetére
Nincs valami kínai csoda occóé? Biztosan veszek valami rendesebb darabot, de addig is kellene valami. Egyébiránt ez most hogy van? Elég lenne egy profibb pci hangkártya, pl egy ESI ( mert abból találtam fillérekért használtat ), vagy mindenképp javaslott egy külső egység? Tudtok esetleg egy szakmai cikket erről a témáról, vagy kérdezzek bátran ilyen basic dolgokat is?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
lezso6 #47327 üzenetére
Nagyon komoly jeleneten vagyok túl...
Vissza vittem a hangfalat majd közölték velem ,hogy az általam észlelt "felemás" hangfal fizikai lehetetlenség ,majd bezártak egy hangszigetelt szobába 2db hangmérnökkel és 2db bolti eladóval ,majd mikor észlelték hogy igazat mondtam leeset az álluk.
Említették ,hogy nem nagyon láttak még ilyet és elnézést kértek hogy harmadjára mászom meg ,de igazán nem az ő hibájuk.
Általuk ajánlott Mackie MR524 hogy az egyik legjobb 5 colos hangfal ,majd mellé rakva kipróbáltam a LSR305P MkII JBL t is... Valóban a MR jobb volt ,de a kettő közül egyik sem ütötte meg a Tannoy 502 szintet ,nagy filozás után inkább tettem egy harmadik próbát ,elhoztam ismét egy Tannoy t alaposan jól kitesztelve a helyszínen.
Remélem most már végleg kijelenthetem hogy semmi probléma nincs egyikkel sem és kellően meg is szenvedtem értük. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
lezso6 #47325 üzenetére
Biztosan azzal is van gond nagyon is ,lassan egy éve vettünk egy nagy tv t és az miatt át kellett rendezni mindent a szobában ,azóta szól minden szarul.
Viszont a hangfal mindenképp felemás ,épp úton vagyok a boltba ,3x futottam neki de még mindig húz a szívem ezekhez a tannoy okhoz ,kifognék egy normális sercegés mentes párt ,az lenne a legjobb ,de már elegem van. -
olymind1
senior tag
válasz
lezso6 #47071 üzenetére
Csak kicsit elcsábultam a
7044 ezer forintos leértékelt árától.(#47072) Bodz
Jelenleg egy Creative Inspire T5900 zajong/puffog ideiglenesenInnentől csak feljebb van.
Igazából csak az érdekelt, hogy az (eredeti) áruk miatt egy szinten vannak-e hangilag, de ezek szerint felesleges volt reménykednem, mert akkor lehet elég lett volna az akciós Edifier is.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
lezso6 #46793 üzenetére
Esélyes, hogy valami Interface-re fogok majd upgrade-elni, kb. a 30K-s kategóriából (Steinberg, Roland, Focusrite, Tascam, esetleg Mackie vagy Spartan) és bizony ott már ritkábbak az RCA kimenetek. Szóval RCA bemenetes hangfal esetén mindenképp szívás lenne a dolog? Pedig főleg az árak miatt, maradtam volna majd egyelőre egy jobb "PC-s" hangfalnál.
-
Bodz
nagyúr
válasz
lezso6 #46628 üzenetére
Ez így van.
(#46631) coolpet: Dehogy jobb. Sőt, még kompromisszumosabb is bizonyos szempontból, ugye 4" vs 6.25".
(#46647) smiti: Jól látod.
(#46648) AMDFan: Elevate 5 MKII és basszus poti? Nem kevered valamivel? Csak egy kétállású (ki/be) bass boost kapcsoló van rajta.
(#46642) TechN7ne: MKII-ről van szó. Neked nem ez volt. Viszont nyilván a szubbasszus még ennél is hiányos. Ha 15 éve hangmérnök vagy, akkor illene megkülönböztetni ezt, és tartózkodni az általános, semmi mélye kijelentéstől, mert egyszerűen nem igaz.
-
DarkByte
addikt
válasz
lezso6 #46628 üzenetére
Pont ez volt a bajom az R2730DB-vel is, hogy késő délután amikor elsőnek hallgattam és forgalmas volt az utca, fel sem tűnt a búgása. Aztán 10-11 óra magasságában amikor már csak kis hangerőn hallgatnám mert alszik a ház, egy-egy track között igen csak feltűnt hogy nincs teljesen csendben. És ilyenkor beindul az a jelenség, hogy ha egyszer észrevettem akkor akármilyen kicsit zúg, de idegesít.
Edifier-t ezek után skip-elném. Tudom, nem egy darab alapján kellene elítélni, de én egy kicsit most félreteszem.
Elevate 5 MKII-re mintha neten azt írnák hogy lapos hangja van (vagy nevezzük színezetlennek). Egy picit még mindig a V hang felé billennék, csak nem ennyire mint amit az R2730DB művelt. Nem baj ha kicsit öblösebb a mély, és ércesebb a magas, de nem kell ez a tuning-autós szint. Mint írtam inkább elektronikus zenéhez keresek valamit. Még így is beleférhet? Persze értem hogy közel lehetetlen megmondani mi a sok és mi a kevés. Pl. egy Mackie CR4-re ami még ez az árszint azt olvasom, hogy már túl sok a puffogás abban is.
Jobban járok ha inkább utólag EQ-zom az Elevate-et és akkor legalább ha megunom azt a hangzást akkor vissza tudom rakni alaphelyzetbe?(Kár hogy kb. sehol sem tudok ilyesmit kipróbálni a környéken.
)
-
Baliga Tamás
senior tag
válasz
lezso6 #46584 üzenetére
Annyit kiegészítésként hozzátennék hogy Z5500-nál a mélybehúzás szépen javítható, ugyanis gyönyörűen kalibrálható az erőssége - ill. azok az egyutas szatok amikről szó van, olyan széles sávon képesek megnyilvánulni egy értelmesebb hangkártyával, hogy sokan el sem hinnék..! Nálam 5.1-ben vagy 2.1-en olyan szépen betölti hangokkal a nappalit - hogy kiérdemelte a helyét cc.13 éve javítás nélkül a gyűjteményemben..!
Másik nagy kedvencem az S750 megsülése sem törvényszerű - ha nem 0/24-ben csontolod házibuli zajkeltőként..! 2 szettet használok belőle - egyiket ugyancsak több éve javításmentesen, másik pedig épp teljes kondicsere és egyéb upgrade alatt áll - felkészítve egy hosszútávú együttélés lehetőségére..!
Ez a szett még eredeti Cambridge alkatrészeket rejt; a mélye is 3 tekercses; a szatok önálló hangváltókat tartalmaznak - és a hangja véleményem szerint erősebb/pontosabb/teltségben gazdagabb pár fokozattal mint a Logitech..!
Ha filmre/játékra gondolok - inkább az S750; ha zene is akad akkor pedig hatásosabb a Logi..! -
SunMount3r
nagyúr
válasz
lezso6 #46584 üzenetére
De miért csinálták ezt? 1. Logi-nak volt egy "jó" 5.1-es szettje, azt dobta és butította valamire, ami a nyomába sem ér.? Creative dettó (már semmilyen hasonló kategóriás többpontegyest nem gyártanak). Az sanda indok hogy ne lett volna vevőtábora, mert ugye a kb. 100K-s kategóriáról beszélünk és egy mai belépő szintű AVR+passzív hangfaszett is ennek többszöröse ma már.
-
Baliga Tamás
senior tag
válasz
lezso6 #46574 üzenetére
Milyen furcsa - hogy pl. a Z5500 mai napig "hàjpolt" keresett cucc.., az S750-eseket aprón megjelennek - viszik mint a cukrot; az Edifier-nek meg csak ára van - se híre se népszerűsége se hamva..!
Ès nem csak mélyek megjelenítése miatt népszerűek - az össz hangképük/térképzésük is teljesen rendben van 20m2-ig - főként ha egy jó kis hangkàrtyával vannak megtàmogatva..! -
Aaron14
őstag
válasz
lezso6 #46470 üzenetére
Köszönöm a tanácsot! Ma meg is vettem és nagyon szépen szól! Egy dolog, ami kicsit zavar, hogy az egyik hangszóró fényes felülete már karcos volt újonnan, pedig a fóliát én szedtem le róla. Dehát ez része a rohanó XXI. századnak. Ezzel együtt lehet élni.
Lényeg, hogy tényleg szépen szól. Egy 20 éves Sony Hi-Fi-t váltott le és ég és föld. Ez nagyon tiszta és részletgazdag, a Sony nekem már ködös és fátyolos volt.
-
wowaccount
csendes tag
-
proof88
addikt
válasz
lezso6 #46328 üzenetére
Pléden kívül mit lehet még falra rakni? Faliszőnyeg gondolom. Ez egy frissen felújított lakás, és őszintén szólva ebbe a félszobában sok mindent nem akarok rakni a gépen kívül, ide el lehet vonulni magányba is, azért van külön szobában. Bútorokat sem nagyon terveztem pluszba. A fali szőnyeg jó ötlet lehet.
Hangfal azért is jó mert ha úgy akarok zenét hallgatni hogy szobán kívül vagyok, akkor is hallhatom, csak feljebb veszem a hangerőt. Majd valamikor lehet beszerzek fejhallgatót is. -
-
Bodz
nagyúr
válasz
lezso6 #46265 üzenetére
Aham. Ha mondhatunk ilyet hangdoboznál, akkor a 2730 doboz hangú a 180 mellett... Meg hát koherensebb is hangja utóbbinak, valószínűleg itt ütközik ki, hogy olcsó 3 utas a másik.
(#46273) eastsider: Távirányítós rca switcher, több kimenetes dac vagy dac elosztózva az rca kimenetet, másik hangfal, aminél megfelelően izolálva vannak egymástól a bemenetek. Így hirtelen szerintem ennyi lehetőséged van.
-
szabeska
addikt
válasz
lezso6 #46268 üzenetére
A Tannoy 802-esek moge mennyi tavolsagot javasolsz minimum? Erdemes mindketto moge egy egy ilyen piramisos (vagy masmilyen, nem tudom melyik texturaju jo erre) csapdat rakni? Lehet kapni 50*50-est, ha megeri beruhaznek ra, bar tobbfele vastagsagu is van ebben a meretben. (Es meg hangfalak sem ertek ide
)
-
Bodz
nagyúr
-
kezdő laikus
tag
válasz
lezso6 #46257 üzenetére
Néztem az Eclipse-t, tetszik is nagyon. Azért nem mertem azt választani, mert nincs hozzá háló/rács vagy valami védelem a hangszórók elé. Külföldi teszteken egyedül ezt, a fizikai sérülékenységet említik negatívumként ami engem visszatart, mert van macska is :-)
Ezért maradtam eddig az edifier-nél, de úgy látszik van még időm másképp dönteni, még gondolkodom rajta. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
lezso6 #46141 üzenetére
Jaaah, hogy el van zárva a mélytől...... Így mondjuk OK. Meg legalább kezdem érteni miért kerül 52K-ba ez a hangfal.
A 6.5" kompromisszumos már, ez így van, felsőközép kicsit hiányos lesz, mert ezek a selyemdómok nem mennek le addig, a mélyközép meg már ugye ahhoz elég nagy, hogy ebben a tartományban is hozza azt amit lejjebb igen.
Professzionális szinten ezt megoldják úgy, hogy óriási drivereket tesznek be, tölcsérrel. Ott viszont az a bibi, hogy 8Khz fölött gyengusz a cucc. Amit én csináltam hangfalat ugyan ez a szisztéma. Van szépen mélye 45Hz-től, persze 60-80Hz közöt valahol kiemel (ami nem baj), van egy kiemelése 1Khz környékén, utána nagyjából kisebb cikk-cakkban elmegy kemény 10-10,5khz-ig, aztán kifújt.
Ez kb. diszkózni, meg karaokézni jó, de minőségi zenehallgatáshoz nem, pedig meglepően jól lefedi az
50Hz - 10-12Khz-es tartományt. -
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
lezso6 #46138 üzenetére
ezért egy meglévő 2 utas olcsó hangfal (R1280T / R1280DB) mélyközép hangszóróját használták fel középsugárzónak.
Azért ez az én tapasztalatim szerint hagy némi kritikát maga után.... Ami mély-középnek van tervezve annak a TS paraméterei alap esetben nem jók egy középnek. Oda azért nehéz lehet váltót tervezni. A kitérése is problémás lehet, ha hátul nem zárták le.
Szólj ha tévedek..... -
tzsolesz
nagyúr
-
Baliga Tamás
senior tag
válasz
lezso6 #46037 üzenetére
Ha hiszed - ha nem, annyira azért nem; vagyis nem minden esetben..! Filmek alatt és bizonyos zeneszàmok alatt igen - mert itt kell hogy halljam a "teljes" tartomànyt - de valójàban idegesítő és fárasztó volna mindenkor csak a döngetést érzékelni - van igényem a finomabb hangszínek iránt is...ezért is van több rendszerem; vagy divatosabb szóval élve - làncom..!
Hétvégén még megküldöm az MR6-osokat egy kis Battlefield V -tel War Tapes üzemmódban; na ide viszont kellenek majd a mélyek - kíváncsi vagyok egy légvédelmi löveg hangjàra..! -
J97
tag
válasz
lezso6 #46029 üzenetére
Köszi! Valóban, lemértem. Csináltam is egy alaprajzot a jobb szemléltetés végett. Jelenleg leginkább az asszony pajtival tudnék helyet cserélni ha belemegy.
A képen látszik egy szürkével színezett rész, az ott egy fal, pontosabban egy kémény, a szobának azt a részét az osztja fel. Pont mögöttem van, igaz oldalfalon vannak bútorok de az a rész ott valóban 260 cm, illetve a szoba magassága is stimmel. Pontosan nem tudtam lemérni de 25x cm körül van.
Eddig is hallottam de nem foglalkoztam vele, blues/akusztikus zenéknél annyira nem volt vészesen zavaró. Most teszteltem Eric Clapton vs. Emancipator Dusk to Dawn zenékkel. Utóbbinál már jelentősen zavaró, főleg, hogy most már biztosan tudom, hogy ott az a pukli. Szerencsére elektronikus zenét ritkábban hallgatok.
Futok egy kört az asszonypajtinál, az ő helye jobb lenne ilyen szempontból. Mögöttem pont lenne egy könyvespolc, bár van ott egy kis bemélyedés is ahol a beépített szekrény van.
Akusztikus szivacsokkal érdemes lehet kísérletezni? Esetleg mivel a hangfalak mögötti hely is elég "vékonyka", segítene ha raknék mögé hangelnyelő elemet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest