- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Átparticionálás megvolt?
Elitemóvil-t tesztelted már?
És a RAM és multitasking optimalizáló scriptet amit múltkor linkeltem?Videochattel sem próbálkozik senki? Pedig ott van a vTok, meg XDA-n a gTalk és a Skype tört verziói is ami elméletileg képes lenne rá.
lgcamera-val mi a helyzet? Ki milyen felvételeket tudott kihozni vele? Bluemonte elméletileg tud 640x480-at, ami azért jobb mint az alap.
Flash-ről is alig van tapasztalat.
Lenne még itt bőven mit csinálni, de a legtöbben csak pislognak aztán várják, hogy majd valaki kiteszteli helyettük. -
-
kelzsoca
félisten
Ha lehet ilyet kérni, ne privátban írjatok véleményt a készülékről, hiszen az ide beeső érdeklődők, akkor nem tudnak mi alapján dönteni, és az esetleges vélemények-tapasztalatok nyilván fontosak lennének, természetesen jöhet a negatív-pozitív vélemény.
(#1690) LK
Olvass vissza a topicban, páran már részletesen is véleményt mondtak.
(#1692) frozzyZTE
Köszi, ma biztos viszik, csak ne menj el otthonról
-
hedler
tag
Én is remélem, mert a gyerek erősen hajaz a Blade-ra, és kell valami helyette.
Ráadásul tetszik is nagyon! Viszont még olvasgatom még pár napig a hozzászólásokat, mielőtt bármit is lépnék. Az SG II Plus amit még megnéztem, ahhoz 17e-ért jutnék hozzá.
Az hardveresen lényegesen erősebb. Csak nem ingyen van. :-)Kijavítottam az aláírásomat, most vettem észre mennyire elavult.
-
Jano_023
őstag
Aha, szerintem ugyan az. Nekem a Bladre van ilyen és nagyon bejön. De azt látod, hogy ő is Ebayről rendeli. Ami azt jelenti, hogy te fizetsz neki 1450-et és ő meg 2.99 dollárért ami 700Ft kb. megrendeli az ebayről neked
Szóval nem csinál semmit csak lead egy rendelést és keres vele.
De a tokot csak ajánlani tudom ( és cool a kis android rajta).
Ha akarsz ilyet és nem tudod hogy műkszik az ebay, írj privátban és segítek rendelni. -
Indiant
addikt
Te valami másik képet néztél, mert eddig is ez volt fent. Még gondoltam, hogy lehetne reklamálni, hogy a képen nem az van mint a dobozban.
(#863) Regiee: ma voltam a T-nél, de nem vették el a telót, mert be kell vinnem a megye székhelyre. Szóval holnap megy vissza. Én nem módosítottam rajta semmit, szóval most nem kell izzadnom - hajrá attilaahun!
-
-
atillaahun
veterán
Whehehe, akkor ma jól visszaküldöm, aztán megrendelem megint, és azt már meg is tartom.
Ezekszerint nem fogyott eléggé. Mondjuk nem is csoda.
Már csak annyi kéne, hogy a Bladenek feljebb menjen az ára és akkor abszolút jó üzlet lenne a csere. Bár ez nyilván nem fog bekövetkezni. -
Balázs1621
senior tag
Van, aki még mindig abban a tévhitben él, hogy nagyobb fizikai méretű kijelzőhöz (3,5" -> 4,3") nagyobb teljesítmény kell.
A kijelző felbontása, ami számít, nem pedig a fizikai mérete, a felbontás marad ua. 800x480.
Ugyan az a hardver lesz benne, mint a pengében, csak a kijelző mérete változott, plusz nagyobb kamera + LED segédfény.
szerk.: + a SoC 800 MHz-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged