- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
csupa csaki #2006 üzenetére
Amennyire én tudom függetleníteni még csak garanciavesztéssel tudsz. De ezt a témát nem követem túlságosan, modaco-n van róla már pár száz hozzászólás.
System particióra telepíteni nem tudsz alapból, csak valami root képes fájlkezelővel áthelyezgetni a fájljaidat a data-ról. De mivel Indiant megcsinálta már az átparticionáló csomagot, érdemes azt feltenned és máris megnő a data-ád kb. 100 MB-tal. -
atillaahun
veterán
válasz
krisztian112 #2003 üzenetére
Sehogy. ZTE kispórolta. Páran már dolgoznak vagy majd fognak a dolgon modaco-n, meglássuk mire jutnak.
-
atillaahun
veterán
-
atillaahun
veterán
Igen a google chrome tényleg sokat segít ilyen esetekben, mikor kérésre automatába fordítja az egész oldalt ahányszor oda mész. Ezen kívül persze elég fapados böngésző.
Nade visszatérve a Rom-hoz, most vettem csak észre, hogy elméletileg ext meg swap partíció kötelező volna? Azt írja, hogy a swap-tól nő a teljesítmény meg a RAM. Ez mondjuk elég hülyeségnek tűnik így elsőre. Remélem beindul majd azok nélkül is.
(#1893) Kunsztler
Gyári abszolút hulladék, Opera Mini köröket ver mindegyikre, viszont se Flash-t nem tud, se fájlmegosztós letöltéseket. -
atillaahun
veterán
válasz
pacman789 #1885 üzenetére
Igen, nekem is érdekes volt a látszólag jobb OC-zhetőség ellenére a BM elég gány pontszámot dobott Antutu-ban, asszem pont a 3D pontszám húzta le, lehet az valamiért gyengéje a Rom-nak. CM-et mondjuk nem teszteltem, de modaco-n nézegetve a screenshotokat azért az szépen hoz, Elitemóvil meg főként, úgyhogy én már azt várom nagyon, hogy kipróbálhassam. Főként, hogy a magyar kernelre és romra épül.
-
atillaahun
veterán
válasz
#40993792 #1882 üzenetére
Hát pedig nekem határozottan volt benne értesítősáv. Nem valami Launcher toszta meg a dolgot?
(#1867) hunaqua
Nem tudok róla, hogy bármelyik Rom javítana a WiFi-n, ha nagyon rossz esetleg ereszd rá az átparticionáló csomagot, hátha az újabb FW megvarázsolja.
Nekem nem volt vele gondom.(#1884) Zsolt_72
Nem a sima LP van rajta? Esetleg nézd át annak a beállításait, nincs-e valamiért rejtettre állítva, vagy cseréld le mondjuk egy ADW-re. SD-t szintén formáztál nem maradhattak rajta szemetek? -
atillaahun
veterán
válasz
Indiant #1851 üzenetére
Mondjuk pont nem neked szólt az üzenet. De attól még nem baj, hogy magadra vetted.
Azért már az is haladás, hogy engem látnak a túl oldalon, még ha én nem is látom a másik felet, vagy fordítva, hang meg van mellette rendesen. Legalábbis én sokat használtam a Vtok-ot Blade-vel mikor külföldön voltam, de egyébként is jól jöhet helyettesíteni egy webkamerát mondjuk.
Az XDA-s scriptre meg mindjárt adok akkor egy közvetlen linket.
EZ volna asszem. A pdf-et le kell törölni a végéről.
-
atillaahun
veterán
Átparticionálás megvolt?
Elitemóvil-t tesztelted már?
És a RAM és multitasking optimalizáló scriptet amit múltkor linkeltem?Videochattel sem próbálkozik senki? Pedig ott van a vTok, meg XDA-n a gTalk és a Skype tört verziói is ami elméletileg képes lenne rá.
lgcamera-val mi a helyzet? Ki milyen felvételeket tudott kihozni vele? Bluemonte elméletileg tud 640x480-at, ami azért jobb mint az alap.
Flash-ről is alig van tapasztalat.
Lenne még itt bőven mit csinálni, de a legtöbben csak pislognak aztán várják, hogy majd valaki kiteszteli helyettük. -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #1834 üzenetére
Na jólvan egy hozzászóláson belül kétszer vagyok hülye, most látom csak a a SCREENSHOT-okból hogy ő is a Trés FW, kernelt (?), és ROM-ot használja, csak kicsit reszelt rajta.
-
atillaahun
veterán
válasz
hunaqua #1815 üzenetére
Nem még, de szándékomban áll.
Gondolom te se tudod, hogy az Elitemívil szerinti új kernel mitől és mihez képest új, és az honnan van neki.Nemszóltam. Úgy látom 17.-ei, ezek szerint Spanyolba akkor adhatták ki a Skate-t, és ha jól gondolom az UK-s 2.3.4-hez képest nekik is 2.3.5 van rajta ahogy nekünk?
-
atillaahun
veterán
válasz
bagyusz #1807 üzenetére
Nekem is vígan gurult 1GHz-n minden, amíg meg nem próbáltam elmenni pár utcával arrébb.
(#1574) kelzsoca
ui: a telefonom megy vissza kínába, itthon nem tudják éleszteni...Te nem találod egyébként minimum meglepőnek, hogy az országba nincs megfelelő felszereltségük az ilyesmihez? Ebből nem következik az, hogy a téglásított telefonokkal a Tré sem tudna mit kezdeni?
-
-
atillaahun
veterán
Legutóbbi verzió van fent? Nálam az most nem rosszalkodik, bár volt egy idő igaz, amikor elszabadult.
Esetleg még meg lehet próbálni a system/app alól a data/app alá átrakni Root Explor-rel.
Meg átnézni, hogy a Latitude meg egyéb szemetek nincsenek-e véletlenül aktiválva. Mondju a Menü > Hely és biztonság > Vezeték nélküli hálózatok használata > pipát kivenni. Alatta GPS-t kikapcsolni. -
atillaahun
veterán
Elolvastátok AMIT írtam? Az alapRA kell feltenni a fizetőset. Ha úgyse megy, akkor rossz kulcsot loptatok el.
-
atillaahun
veterán
-
atillaahun
veterán
Ti mivel nyitjátok meg a .bin-t? Belenéznék mi van benne, de daemon tools nem viszi, pedig régen mintha azzal nyitogattam volna az ilyen image fájlokat.
(#1578) giigz
Miért előfizettél rá és nem megy? -
atillaahun
veterán
válasz
#40993792 #1571 üzenetére
Hmm, hát csúszás ellen valóban elgondolkodtató, bár ha ez tényleg olyan fehér mint aminek látszik, nem szívesen raknám rá.
Előbb egyébként csak arra gondoltam, hogy amire a telefont ráejthetem a legritkább esetben sima sík felületek, így az a 2 mm valami keveset befolyásol szerintem.(#1572) Depression
Nem tudom a NAND-nál hogy van ez, de a winchestereknél eddig azt tapasztaltam, hogy a bad sectorok szeretnek fertőzés módjára szaporodni, így amelyik rész ma még hibátlan volt, az holnap már lehet olvashatatlan. -
atillaahun
veterán
Nem egészen értem ugyan hogy tudná egy tok vagy fólia megvédeni a kijelzőt a betöréstől/megrepedéstől.
Bár csúszás/kiejtés ellen már én is erősen fontolgatok valamit, de 3-4e, amiket írkáltok nekem kicsit sok. -
atillaahun
veterán
A kérést úgy értettem, hogy vettél-e. Mert nem alapfelszereltség sajnos.
Más.
Valaki kérdezte a Bluetooth-t. Szerintem el kell felejteni az egy ganaj megoldás, nekem se működött soha rendesen, laptopon is 1 óra míg beállítom, aztán minden alkalommal elkúródik.
Szóval a megoldás pl. ES File Explorer Market-ről, WiFi-n rácsatlakozik a LAN-ra, és gyönyörűen megy a vezeték nélküli fájlátvitel. -
atillaahun
veterán
válasz
#40993792 #1421 üzenetére
Hm, ez fura, én aszittem az FW nem tartalmaz Rom-ot.
Vagy az érzékelőidben.
Igen az is lehet hogy túl vastag a szőr a lábamon.
(#1423) Depression
Hát nemtom. Mert alapból ugye kikapcsolt képernyővel van a zsebembe, és csak power-re éled fel, ha bejövő hívás van, akkor meg ott az elhúzó mozdulat, amit épp erre találtak ki.De itt a halálozási okot éppen hogy nem életkor és egészségügy függvényében értettem, hanem kiváltó okok szempontjából, kelet-, és nyugat-európai viszonylatban.
(#1424) Jano_023
Hát én se direktbe gondoltam, hogy holnap feldobom a talpam, hanem hosszútávon közvetett tényezőként.(#1425) Indiant
Hát erre mondjuk én is kíváncsi lennék, gyanúsak is voltak tegnap az értékek, csak nem tudtam miért. De nem lehet többre meghegeszteni a miénket? Mert tuti nem fizikai korlátról van szó.(#1426) SPucu
Én eddig ezt még csak tőled olvastam. -
atillaahun
veterán
válasz
Jano_023 #1419 üzenetére
Én szigorúan a bal farmerzsebemben hordom tok nélkül (Blade se karcolódott sose), de az konkrétan akkora, hogy szerintem még egy tablet is beleférne. Lehet ezért (se) nem érzem ha rezeg. De hát eddig nem gondoltam, hogy a nadrágomba van a hiba.
Meg épp tegnap futottam át a Skate használati útmutatóját, hát van benne pár hülyeség úgy általában, viszont erősen javasolják, hogy a telót (gondolom nem csak ezt) legalább 1,5 cm távolságra hordjuk a testünktől. Azon filóztam, hogy mennyire érdemes ezt komolyan venni.
Mert az alap, hogy éjszakára míg berakom a párna alá (hogy reggel ébresszen) addig repülő módban van, meg mellény zsebben sem tartom, hogy az egyéb belső szerveimet sütögessem, de az gáz-e ha zsebben közvetlenül a lábamnál van.Mert nemrég olvasgattam egészségügyi statisztikákat is, hogy míg kelet-európában jellemzően érrendszeri betegségektől nyiffannak ki az emberek, addig nyugaton inkább a rák tizedeli őket, és látszik a különbség. A cikk írója ugyan nem magyarázza egyértelműen az okokat, de megfordult a fejemben, hogy az elektronikai kütyük is közrejátszhatnak ebben.
-
atillaahun
veterán
Nem nagyon, én épp dicsértem a mikrofonerősséget, mikor megkaptam a Skate-t. A Blade-hez képest legalábbis mindenképpen jobb. Nálad milyen távolról hallani még benne a beszédet? Csinálj egy tesztet mondjuk hangrögzítővel, beszéjjél, miközben egyre távolodsz a mikrofontól.
-
atillaahun
veterán
válasz
VámpírAngyal #1416 üzenetére
Végülis amennyi bőr van a képeden.
De szerintem pixelhibát világosba elég nehéz észrevenni.
(#1412) Zsolt_72
Melyik Rom-ot tetted fel? És a maradék ~25 MB az hova lett? -
atillaahun
veterán
Ja még egy dolog, akinek eddig feltűnt a kijelző alkalmankénti érzéketlensége, és most átparticionál, majd írja már meg változott-e valami. Partícióméreten kívül persze.
-
atillaahun
veterán
válasz
Kevin's #1386 üzenetére
Természetesen feltehető, én is azon használtam.
Ja még annyi, hogy korábban linkeltem ugye az Elitemovíl rom-ot is, ahhoz még nem volt szerencsém, de a ZTE Dialer miatt a következő Skate-re biztos azt teszem fel, és mellette még jókat is írnak róla, bár spanyolul még nem sokat értek.
(#1392) COPA
Ühüm. -
atillaahun
veterán
válasz
bagyusz #1383 üzenetére
ITT vóna az én majd egy hetes értékelésem. Egyébként múlt hét hétfőn adták ki, szóval olyan nagyon sok hetes tapasztalatra ne számíts.
2. CM-ről ugye írtam, Bluemonte szerintem stabil amennyire lehet, igaz csak pár napot használtam, de azalatt semmilyen hibával nem találkoztam, és ha jól tudom a videófelvétel minősége, és a hangzás is jobb mint a CM-ben.
3.Szerintem 960-ig, afelett nálam a navi már kikészítette. Szerintem kb. annyi százalékkal gyorsabb mint amennyit húzol rajta.
-
atillaahun
veterán
válasz
Indiant #1354 üzenetére
Hát szar is, nem kétséges, de a többi meg méginkább.
Csinálsz még más verziókat is publikáció előtt?(#1355) Jano_023
Hát ha elégszer elrontod, elméletileg kérni fogja a google fiók jelszavát, amit majd jól nem fog tudni a boltos, ezért nagyon ideges lesz, hogy flash-elheti újra. -
atillaahun
veterán
ButtonRemapper alkalmazás elméletileg tud ilyesmit. Én nem próbáltam még. Vagy berakod ugye a beállításokban power gombra amit említettek, csak azzal felvenni nem lehet.
(#1348) Indiant
Mármint feltöltés fájlmegosztóra? Dropbox-od, vagy GoogleDocs-od nincs?
Én mindig oda rakom a cuccaim, nem értem, hogy mások miért szeretnek ilyen idióta helyre feltöltögetni. Főleg, hogy mobilról Opera Mobile-on kívül egy böngésző sem kezeli.Ja tényleg, milyen kiosztást csináltál egyébként?
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #1329 üzenetére
Ez egy szakmai fórum, nem kisegítő, arra ott van mondjuk az Android Appz.
Az tiszta egyébként, hogy kockázatos cuccokat nem akarsz publikálni, de nem is erre gondoltam, hanem szimplán az infókra.
Az is rendben van, hogy magadtól nem készítesz 3 oldalas leírást valamiről, amit valszeg a kutya sem olvas el, csak engem az zavar mikor valaki kérdez valami konkrét dolgot és kitérő vagy lekezelő választ adsz neki. Bár a zavaró még nem is ez, hanem hogy nem lehet eldönteni, azért mert te sem tudod, unod már a noob-okat, vagy csak éppen szar kedved van.(#1331) VámpírAngyal
Kivettél egy nap szabadságot a kedvéért, ha nem lenne odatelefonálós hangulatában? -
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #1327 üzenetére
Aham, hát ez a veszély tényleg fennáll.
Egyébként jó lenne ha néha magad is kifejtenéd a dolgokat és nem úgy kellene hat hozzászóláson keresztül kihúzni belőled a lényeget.
Itt most elsősorban nem ez előzőekre gondolok.
Mert még ha ZTE alkalmazott lennél megérteném, hogy vannak dolgok amiről nem szívesen beszélsz, de ha jól tudom egyelőre még nem ez a helyzet, és szerintem sokan vannak, akik sok mindent nem értenek itt. -
atillaahun
veterán
-
-
atillaahun
veterán
-
atillaahun
veterán
válasz
sing1ep1ayer #1286 üzenetére
Szivargyújtós töltőt ezeré vettem a korába, állítható méretű autós tartót meg kétezeré a telenornál. De ha van kedved jobban utánajárni biztos találsz 1000-1500-ért is.
-
atillaahun
veterán
válasz
GabiBlue #1284 üzenetére
Alapból csak némelyiket, ez alkalmazás függő, de van rá külön program amelyikkel bármelyiket átpakolhatod, de most éppen azon folyik a mesterkedés, hogy egy partíciókiosztást hozzanak létre, amin bőven el lehet férni ha nem használsz sok nagy méretű játékot. Épp tegnap beszéltünk róla.
Egyébként az SD (memóriakártya) meg arra való, hogy jól telerakd zenékkel, filmekkel, meg egyéb hasznos dolgokkal. -
atillaahun
veterán
1. Google Maps-et használom elégedetten. Korlátozott mobilnettel is elmegy, de egyébként sem zabál rettentő sokat.
2. Hogy melyiket meg pontosan milyenek vannak, azt még én is most kutatom, eddig az angolról tudok, meg a magyarról, amit nemrég tett ki a ZTE. Hogy vannak-e különbségek arról szerintem még kevés a tapasztalat, bár annyi érdekesség azért van szerintem, hogy érzéketlen képernyőről nem sokat lehet olvasni modaco-n (vagy csak én nem láttam). Garancia már egyébként nem problémás így a kiadott Tré-s FW-vel.
3. Ha már FW cserén gondolkozol, akkor talán érdemes egy custom Rom-ot feltenni, az alapból rootolt, SD-re való telepítéssel meg szerintem nem érdemes foglalkozni (én legalábbis nem szeretem), fentebb linkeltem egy új partíciókiosztást, ahol már bőven elférnek az App-ok. Kivéve persze ha sok nagy játékot akar valaki felrakni, ott tényleg elfér az EXT. -
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #1266 üzenetére
Minta említették volna, hogy Elitemovil már átirányítja a cache-t a RAM-ba, és szerintem CM, BM, meg a többiek is beépítik a következő verzióba, úgyhogy azt lehetne 2 MB-ra hagyni, és mondjuk system-ből csinálni 128-ast, 156-ost, meg 180-ast vagy hogy volt a Blade-n is.
-
atillaahun
veterán
Próbálta már valaki az átparticionálást? Dícsérik egy páran, ad ~100MB extra helyet az App-oknak, annyin már szerintem el lehet férni.
Feltettem a Trés FW-t dropboxra, amit kiadott a ZTE, hogy gyorsabban jöjjön ha kell gariztatáshoz, vagy partíció visszaállításhoz valakinek.
Meg van már Skate-re is Elitemovil Rom, ami ezúttal úgy tűnik egész jól sikerült. Valami ÚJ kernel van benne, csak azt nem tudtam kideríteni, hogy honnan. Egyébként passzol a fenti partíciókiosztásra, meg van benne ZTE dialer is ami részemről nagy előny.
Meg itt van még egy RAM és multitasking optimalizáló script XDA-ról, amit szintén most találtam. Erre is ránézhetne valaki, szintén sokat dicsértek.
Kár hogy épp nincs Skate-em, pedig ezeket most mind jól ráhegeszteném.
-
atillaahun
veterán
Nos így első körben azt mondta a Tré, hogy megkapták a hétfőn feladott Skate-m, nem találtak benne kifogásolni valót, úgyhogy 1 hónapon belül várhatom a pénzem. Gyanítom egyébként, hogy ők szoftveresen nem nézik át a telefont, mint esetleg a szervizbe, csak összeszámolják, hogy minden alkatrész megvan-e, meg gondolom bekapcsolják működik-e még.
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #1164 üzenetére
Kűdhetnének a rezgőmotornak mongyuk +500%-os kakaót, hogy érezni is lehessen. Meg persze valami korrekt particionáló csomagot.
Ja és természetesen egy 32 GB-os SD-t is szeretnék bele.(#1145) Sommi
Bluemonte szerintem stabil, modaco-n elérhető, recovery-re meg asszem már kaptál linket. -
atillaahun
veterán
Hát ha Romot nem is cserélsz rajta, de launchert meg böngészőt mindenképpen érdemes, meg egy CPU tuningoló program sem árthat.
Egyébként annyi, hogy egy kézzel nem foga tudni használni, de gépelni, filmezni, böngészni, navigálni jobb rajta, úgyhogy 40-ért szerintem vállalható kompromisszumok. -
atillaahun
veterán
válasz
Jano_023 #1020 üzenetére
Mert ez az üzletpolitikájuk. Bár részemről ez nem különösebben meglepő.
Egyébként csak annyit kell tenned, hogy kikéred a számodat, meg vissza, és máris van egy új előfizetésed. Bár 10000-ért annyira nem éri meg.(#1024) xtr3m3
Bluemonte nálam már stabilnak tűnt azalatt a pár nap alatt míg használtam, csak hát csöppet fapados ugye.
Rootolás visszaállítható. -
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #954 üzenetére
Én is úgy gondoltam elsőre, mert hát ugyan ki használ már gyári Romot.
Az kb. olyan mint a fóliát rajta hagyni a képernyőn.
Unprofesszionális.
Akkor viszont nem értem miért nem ment nálam ezzel a módszerrel, majd esetleg ránézek még az ES Explorerre, lehet az nem állítja be jól az engedélyeket. -
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #945 üzenetére
Na de ezen a képen még éppen 80 MB hely van a systemen, nem 20 ahogy korábban írtad, az még sok mindenre elég volna. Vagy hogy értetted?
Más.
Hangerő kapcsán meg az enyém ordított mint az állat, agybadugós fülessel meg főleg, nem egészen értem ezt hogy lehet kevesellni, én max hangerőn szerintem már egy hét után halláskárosodást szenvednék.Egyébként akit érdekel a videochat, ezen is kipróbáltam a Vtok-ot, és ugyanùgy megy rendesen mint Bladen, de most valamiért baromi szemcsés képet mutatott mindkét oldalon, régen mintha Bladen jobb lett volna a minőség. Sőt szinte biztosan, mert emlékszem akkor még laptopra kiraktam max képernyőre a Blade kameráját és még ùgyis elviselhető volt.
Valszeg a CM miatt, asszem a későbbi verziòkba már a frankó video driver volt, ami tudott 480p-s felvételt is.
Remélem mire megjön az új Skatem, ebbe is belehegesztik, azt írták elméletileg dolgoznak rajta. -
atillaahun
veterán
Én egyébként arra gondoltam még, hogy elméletileg a /system/app/ alá berakott programoknak is menniük kellene, mert azon a partíciòn ugye van még egy rakat hely, mégsem mennek. Pedig hát konkrétan emlékszem, hogy amíg nem jött be a /data/app-os megoldás, addig oda pakolgattam régen a cuccokat és működtek. Vagy az a baja, hogy csak a telepítés előtt lehet oda másolgatni? Nem hiszem, de igazán emlékszem már rá.
-
atillaahun
veterán
Hát a boltba otthagytam, hogy felküldjék Pestre, de hogy ténylegesen rendben találják-e az majd csak hetek mùlva derül ki, HAmikor küldik vissza az árát.
Kártyát nem használtam.(#874) rizso
Részletes értékelést írtam egy pár oldallal korábban, HD videòt OC-zva is csak diavetítemi tudja, de már a másfél GB-os avikat szépen viszi.
Minden másra megfelelő. -
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #869 üzenetére
Valami leárazott kínai tepsit néztem ki.
Csak addig nem akarom megrendelni a következőt amíg ennek vissza nem adják az árát, mert a végén még valakinek feltűnik, aztán bukom a dolgot. Meg jó vóna már addig akkor a Blade-t is eladni, megyek hegesztek is hozzá egy hirdetést.(#871) kelzsoca
Hát mi más. Ennél jobb nincs.Legalábbis eddig még nem tudtak mondani.
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #858 üzenetére
Mission completed, visszavették
persze azt még azért megkérdezték mérnemteccett
Mégegyszer köszönöm.
Egyébként szerinted miért dob a CWM restore-nál MD5 mismatch-et, ha a gyári ROM-ba belerakom az original recovery-t? Mert arra gondoltam, hogy a fentebb linkelt visszaállítós ROM-ban kicserélném, hogy másoknak könnyebb legyen úgy visszarakni, de nem megyen.(#863) Regiee
Hát visszaállítod rajta a gyári ROM-ot ha megváltoztattad, becsomagolod ahogy kaptad, fogod a papírokat és beviszed bármelyik üzletbe, kitölteted velük a visszárú nyomtatványodat, aminek majd megkapod a másolatát, majd türelmesen várod, hogy 30 napon belül hozza a postás a vételárat. Én tavaly valahogy 2-3 között kaptam vissza még az akkori hibás Blade-em árát.(#850) kelzsoca
A komoly az lenne ha mindezt azért csinálnák, mert egy páran lehúzták a telefont a tesztekbe a hátlap miatt. Bár valahogy én ezt sose gondoltam, hogy a vásárlói vélemények befolyásolnák az értékesítést. Mer az rendben van, hogy az eladók, meg a szervizesek unalmasak perceikben a mobilokról olvasgatnak itt-ott, de a sokszázezreket kaszáló marketingeseket, meg menedzsereket valahogy nehezen tudom elképzelni, amint a mobilarénát böngészik, hogy vajon jól árazták-e be a telefonokat.(#867) tboldi
Na jó, de az nem egy fájl, hanem egy mappa, azért nem értem. -
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #858 üzenetére
Hmm. Azt is néztem, hogy CWM-ből visszaraktam volna a régi recovery-t, de ugye a recovery csere menüpontot kispórolták belőle, restore-s megoldással meg MD5 mismatch-et dob ha belerakom valamelyik mentésbe. Nem értem miért, pedig ilyen ellenőrzés féléket sem lehet kikapcsolni benne.
Zippes megoldást csinálsz vagy hogy?(#858) kelzsoca
Köszönöm szépen az instant segítséget, kitűnően gurul így már. Most pedig megyek rálépek a gázra hátha odaérek még zárás előtt. -
atillaahun
veterán
Kitudnátok segíteni adb-fastboot-driver témában?
Vinném vissza 5-re a boltba a telefont, de már 2 órája baszakodok vele, a ROM-omat már visszaraktam, de a gyári recovery az istennek se akar visszamászni rá, pedig a CWM hibátlanul felment a zsoca féle módszerrel.Most kézzel nyomogatom már egy ideje, ha fut az android rendes rendszerrel, USB debugging be van kapcsolva, és rákötöm gépre, akkor cmd-be mutatja rendesen a készüléket kód szerint az adb devices parancsra. Aztán újraindítom bootloader módban, ott adb devices-re már nem lát semmit.
Feldob közbe egy szimpla Android nevezetű telepítő ablakot, ami a továbbra kattintás után nem talál sehol semmit. Nem biztos, de gyanítom, hogy ez lehet a hibás.
Valami ötlet?(#856) kelzsoca
Te tesztelted egyébként a gyári recovery visszaállítást? Neked működött?Eszközkezelőben is kérdőjeles ez az Android cuccos az Egyéb eszközök alatt. A másik két része, meg az ADB felment rendesen.
-
atillaahun
veterán
Whehehe, akkor ma jól visszaküldöm, aztán megrendelem megint, és azt már meg is tartom.
Ezekszerint nem fogyott eléggé. Mondjuk nem is csoda.
Már csak annyi kéne, hogy a Bladenek feljebb menjen az ára és akkor abszolút jó üzlet lenne a csere. Bár ez nyilván nem fog bekövetkezni. -
-
atillaahun
veterán
De most ez a megosztás csak akkor él, ha be van kapcsolva a géped vagy hogy? És csak olyan láthatja akinek szintén van Dropbox-a? A webes felületen ilyen miért nincs?
Más.
Akadt ma még egy fuvar, úgyhogy ránéztem a Navira, 980 Mhzn 1 perc alatt ferborult, de 960-ra visszavéve már bírta végig a félórás utat. Szóval úgy tűnik az enyémnek ez a vége. Hát nem vagyok éppen elragadtatva. -
atillaahun
veterán
Jah. De én a függetlenséget a pengére értettem, mán mindegy.
(#773) Sommi
Nyilván visszavettem 1+ GHz-ről, mert ott pár percen belül garantáltan fagyott, valamelyik nap 998-on izzasztottam filmezéssel, plusz egy kis sok torrentezéssel a háttérben, de nem zakkant meg tőle. Aztán gondoltam fasza, akkor ránézek már a GPS-re is, a Navi meg még azelőtt lefagyott hogy kiértem volna az utcából. Úgyhogy azzal érdemes tesztelni ezek szerint, de annyi benzinem azért sajna nincs, hogy csak ezért kocsikázzak.
Hazafelé egyébként 900-on stabil volt a Navi, talán olyan 940-et, esetleg 960-at még kibírna.
Hogy alap órajelen meg mit tud fogalmam sincs, amint megjött egyből legyalultam róla a gyári Rom-ot, meg felhúztam a procit, tesztelni kellett sürgősen. -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #769 üzenetére
Egyébként múltkor komolyan kellemetlenül éreztem magam a nagy kijelző miatt mikor elővettem órán (a telefont), mindenkinek olyan kis vacak telefonja van, az enyém meg úgy néz ki mint egy 200-ezres csúcsmodell. Igazán lehetne egy 6 centis kínai felirat a kijelző felett.
Még sznobnak néznek, hogy ilyen drága szarokat veszek.
Sőt minden ötödik embernek be is van törve a kijelző, már lassan az is trendi lesz.(#771) Indiant
Mih? -
atillaahun
veterán
De az enyém független (is tud lenni).
(#770) kelzsoca
Ma jól teljesített, éppen elégedett vagyok vele. Lehet holnap megint nem fogom szeretni.
Egyébként körülnéztem mi jöhetne még szóba helyette, és nem igazán van más választás. Blade-t már így nem akarom megtartani, hogy látom ez milyen szépen megy hozzá képest, más teló ugyanennyire meg csak hangyafasznyi kijelzővel van. -
atillaahun
veterán
válasz
Nyertes480 #765 üzenetére
Az már nem rossz. Főleg ha még érdeklődnek is. én is olyan 30-35 között szeretném majd továbbadni. Bár nekem csak a gyári 2GB-os kártya van benne. Skate-be jó lenne már egy 32-es, de hónapok óta vadászok rá Vaterán és sosincs 10k alatt.
-
atillaahun
veterán
válasz
Nyertes480 #762 üzenetére
Az újabb az lemaradt.
Egyébként erősen korlátozott számban gyártották csak. Nem jön már több.
Te mennyiért passzol-od/tad tovább a Blade-et?(#763) hodostamas
Nah igen, múltkor csak pislogtam Maxthon alatt 2G-n, hogy mért merül félpercenként 1%-ot. Na majd most meglássam Opera-val mit alakít. -
atillaahun
veterán
A zenehallgatást már a Blade is különösen jól bírta, szerintem 1-2%-ot merül csak óránként a fülestől.
Más.
Most olvastam valahol, hogy azért is érdemes Opera-t, abból is főleg Mini-t használni, mert a sűrített adatforgalom miatt nem csak kb. 50-60-70%-ot spórol a mobilnetből, hanem az akksit is észrevehetően kíméli ugyanezen okból. Szvsz van alapja.
Ettől függetlenül még mindig idegesítő, hogy a böngészéssel összefüggő alapfunkciókat egyetlen kurva program sem képes ellátni, ezért legalább 2-őt kell belőlük fenntartani, és adott esetben váltogatni közöttük.(#760) Nyertes480
Hogyne lehetne. Mindössze egy fél oldalnyi hozzászólást kell elolvass ahhoz, hogy rájöjj már használjuk egy páran. -
atillaahun
veterán
válasz
magellaner #734 üzenetére
MoboPlayer nálam HD kivételével mindent visz konvertálatlanul.
(#739) vrsptr
Ha a wizzair-en mutatja a térképet és lehet tapogatni, akkor gurul a Flash. -
atillaahun
veterán
Nekem is azt írta amíg nem volt fent a Flash, biztos jó verziót raktál fel, és települt rendesen? Más működik?
Más.
Ami az akkuidőt illeti írtam feljebb, hogy nálam 2-3 óra filmezést/mobilnetes böngészést bír ki. Aki komolyabban használná annak bizony esélyes hogy napközbe kinyúvad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged