- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeee01
tag
válasz
Badboys #12218 üzenetére
Nekem is ugyanez a probléma jött elő...Feltettem a navit első pár másodpercre talál műholdat,de mire betöltené a progit ledob és nem talál egyet sem(mármint hogy folyamatosan csak keres)...GPS Státusz nevű progi is csak pár másodpercig látja a műholdakat GPS ON (Zöld jelzés) aztán eldobja és GPS ON (Sárga jelzéssel). Szabad ég alatt próbáltam már több helyen is...Nem tudom mi lehet a probléma de eléggé bosszantó,ilyen még nem fordult elő más romoknál...
Jah plusz egy érdekesség...SPB Mobile Shell-el nem bír 960Mhz-en ketyegni a CPU,folyamatosan hotrebootol(minden más launcherrel tökéletesen üzemelt,most csak 921mhz-en bírja)...Ez bosszantó egy ilyen drága program megvásárlása után,tehát nem ajánlanám senkinek
-
-
Norbeee01
tag
válasz
scyllarus #9799 üzenetére
Ha tényleg tartani fogja a 70.000 alatti árat akkor bestbuy lesz....és senki nemfog Skate-et venni...Személy szerint nekem a design-ja is jobban tetszik az alcatelnek....Dehát Istenem türelmetlen voltam ezért vettem meg a Skate-et pedig már van Huawei X5 és jön ez az alcatel is.Mindkettőről tudtam de mikor volt pénzem,akkor még csak a Skate volt kapható...Szeretem ezt a telefont(elsők közt voltam aki szert tett ilyen telefonra novemberben),de ez az armv6 soc ez bosszantó...Főleg ezek után hogy az összes többi gyártó már-már lassacskán totál elfelejti.
-
Norbeee01
tag
válasz
callvote #9783 üzenetére
De ha az levágós nekik akkor közlöd..."Bocsi,az oldalatokon van a frissítés...Megpróbáltam rendszert frissíteni úgy hátha megszűnik a hiba..De mégse"...Stb,stb duma. Basszus egy átlag ember egy felmérés szerint naponta legalább 20-30szor hazudik,füllent...Nehogymár ezt ne tudja kimagyarázni!
-
Norbeee01
tag
-
Norbeee01
tag
válasz
kelzsoca #9419 üzenetére
Kelzsoca: A Titaniumos hsz-emre válaszolnál kérlek?
(#9418) apeelme : Szerintem Joshi pont arra gondolt hogy ha sikeres volt akkor teljesen mindegy,mert vissza is állítható a készülék gariztatáshoz...Arra utalt hogy a TPT és romcsere nem feltétlenül jelenti azt hogy elvesztetted a garidat,mert teljes mértékben visszaállítható ha sikeresen lefutott(ezt pedig ugyebár pont neked nemkell elmagyaráznom
),de Callvote úgy állította be mintha ez minden esetben garivesztéssel járna....
-
Norbeee01
tag
Szerintem ez memóriakártyafüggő dolog lehet,mindenesetre ilyennel még nem találkoztam...Én a MoDaCo-s Ice Armor I-et használom,Link2SD alkalmazással rengeteg program van már fent a telómon és még mindíg van vagy 100mb-om szabadon.Egy kérdés: Ha Titanium Backupolok és utána Wipe-olok...Akkor a titanium backup hogyhogy fentmarad a telefonomon(ha egyáltalán fent marad)??És az hogy nem felejti el a dolgokat??Ez nekem nagyon magas...Vagy memóriakártyára ment mindent??ext partíciót is??
-
Norbeee01
tag
válasz
apeelme #9407 üzenetére
Jah mindenki rohamosan TPT-zte a telefonját aztán zsinórba kérdezgették hogy mégis hogyan fordítható vissza,mert beparáztak a veszélyessége miatt(bár ha már tpt-ztek totál mindegy,mert ha sikerült akkor valamilyen szinten már elmúlt a veszély,de ez is a hozzá nem értés egyik jele).
-
Norbeee01
tag
válasz
agressor12 #9348 üzenetére
Gondolom azért nem tudod kitenni,mert átvannak helyezve az ext partícióra(memóriakártya)...Ha azon vannak akkor nem fognak működni a widgetek.
-
Norbeee01
tag
válasz
miklos0308 #9324 üzenetére
Én a LauncherPro-t használom és eddíg minden klappolt vele
-
Norbeee01
tag
válasz
mrskatejoe #8649 üzenetére
Nekem 998Mhz-en egészen más(sokkal jobb) eredményeket mutat,érdemes megnéznie mindenkinek mit tud az Ice Armor csinálni a telefonoddal!:
http://kepfeltoltes.hu/120130/screenshot-1327509970117_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/120130/screenshot-1327522953387_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/120130/screenshot-1327524042885_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/120130/screenshot-1327524564443_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/120130/screenshot-1327654070338_www.kepfeltoltes.hu_.png
Zte Skat: Ice Armor+Samsung Class4 4GB MicroSDHC
-
Norbeee01
tag
válasz
mrskatejoe #8238 üzenetére
3D alkalmazások alatt leginkább a 3d játékokat értem amikből elég sok simán megy rajta,de nem erre van kihegyezve ez a telefon erre céloztam,de sokan vannak akik ezt várják el tőle
-
Norbeee01
tag
válasz
Torento #8223 üzenetére
De az alakját már akkor is láthattad,mikor képeken nézted,meg mikor bementé a tréhez megvenni...Egyébként 45.000ft-ért (vagy te már 53.000-ért vetted nemtom) ne várd el egy galaxy sII összeszerelési minőségét és tudását...Amúgy plédnek is meg ennek is megvannak a maga hibái úgy mint az összes többi mobilnak..Ha belegondolsz még az iPhone 4 is hibásan jött ki! Ha eltakartad a kezeddel a hátlapot,nem volt térerőd. Az pedig 2kiló felett volt kapható mikor bejött. Puskás Öcsit idézve: "Kis pénz,kis foci"
-
Norbeee01
tag
válasz
TazLeacher #8214 üzenetére
S-betűs a Koreai
-
Norbeee01
tag
válasz
hunaqua #8210 üzenetére
Összerelési minősége szerintem ugyanolyan lesz mint a Skate-nek...Ugyanis nálam nem recseg a hátlap,nem porosodik a kijelző(3hónapja van meg a telefon és sosem volt tokban,annál többet zsebben),nem lötyögnek a gombok...Szószerint semmi kivetnivaló nincs ebben a készülékben...Szerintem,mint minden más gyártónál,itt is kerülnek bele hibás cuccok(a recsegés konkrétan fröccsöntési hiba lehet szerintem). Az S betűs koreai cégnél dolgoztam ahol LCD és LED TV-ket gyártottunk és ott is jött vissza pl. tavaly decemberben 7000db lcd tv,mert lötyögött a kijelző,mindennap több 100db tv-t nyomtak le rejectre valamilyen gyártási hiba miatt...Szóval ez egy tök természetes dolog ami ellen nem lehet mit tenni,mint írtam Nokiám is volt recsegő hátlappal 75.000ft-ért....
-
Norbeee01
tag
válasz
hunaqua #8207 üzenetére
De a Tania WP7-es amit nem lehet összahasonlítani semmiben sem a Skate-el,meg jóval fejlettebb belülről is (1ghz Snapdragon proci,adreno 205gpu,4gb rom),mindenesetre én annak örülnék ha Tania belsővel rendelkező Skate-em lenne
Külsőre nekem a Skate jobban bejön egyébként,de lehet hogy azért mert nem rajongok a fehér telcsikért(az a típus vagyok akinél 2-3nap alatt a fehér feketévé válik)
Egyébként Hajrá Android,Hajrá Deszka,Várom már a távoli jövőben talán egyszer megérkező CM9-et!
Ja és Tania-t biztos nemfogsz ilyen áron kapni,egyébként az enyém nem recseg,és Taniaból is lesz szerintem szépszámmal hasonló hiba,ez elkerülhetetlen,nekem volt Nokiám is ami recsegett(5800 xpressmusic-soha többet simbyan
)
-
Norbeee01
tag
Légyolyszíves linkeld már be azt a hsz-em ahol én azt írtam ugyanannyit fogyaszt a töltő,mikor levan róla véve a telcsi,mint akkor mikor rajta van...Amit meg linkeltem(idézőjelbe tettem direkt) azt nem én fogalmaztam meg csak bemásoltam hogy higgyenek nekem a töltő igenis fogyaszt és nem azon volt a hangsúlyom hogy mennyit,ezen már ti kezdtetek el vitázni....Remélem végre megértitek mert kb. 5ödjére hangsúlyozom hogy mi a lényeg bakker!
-
Norbeee01
tag
válasz
bagyusz #7852 üzenetére
Ember te meg ne papolj ha azt sem tudod mik az előzmények...Bizonyos oldalakról linkelgettem,ahol azthiszem szakemberek szoktak interjúkat adni stb...Itt nem a kik.rt tv-kről van szó hanem arról hogy a töltő bedugva fogyaszt,EZ A LÉNYEG! és ilyen hülyeségekkel tömik az embereket hogy töltsék 12órát a telefonjukat,mikor 4óra alatt totál fullra van töltve és lekapcsol az akksi védőpanelje...Nektek akarok jót,te meg csak kötekszel,de egy ép magyarázatod nincs azzal kapcsolatban hogy cáfolhasd az állításom amely szerint a töltő fogyasztó...
-
Norbeee01
tag
válasz
szutyis #7829 üzenetére
De ne hasonlítsd össze a töltőt a TV-vel(kötelező unio-s szabvány ez az új standby mode)..És értsétek meg...Én csak azzal kapcsolatban akartam felnyitni a szemeteket hogy tök hülyeség amiről beszéltek hogy 12 óra töltés után tovább bírja az akksi...Ez maximum véletlen egybeesés,de a túltöltés elleni védelem miatt ez teljesen lehetlen hogy igaz legyen.
És ezt a többi részét nem pont neked szántam szutyis.....
-
Norbeee01
tag
Igen,mert a töltőben lévő transzformátor folyamatosan átalakítja azt az áramot amit felvesz...
De tessék ittvan még egy példa:"A töltők azonban standby üzemmódban is fogyasztanak. A Nokia számításai szerint az elektromos hálózathoz csatlakoztatott, de mobilakkumulátor feltöltésére éppen nem használt töltőeszközök számlájára írható a mobiltelefonos kommunikáció során felhasznált villamos energia kétharmada. Ha a világon jelenleg működő több mint hárommilliárd mobiltelefon tulajdonosa beruházna egy négy-, vagy ötcsillagos töltőbe, akkor két közepes méretű atomerőmű teljesítményével felérő energiát lehetne megtakarítani."
-
Norbeee01
tag
Nem is olyan egyszerű meghatározni, hogy mikor nem üzemel egy készülék. Például a tévénézés után távirányítóval kikapcsolt készülék valójában üzemel és energiát fogyaszt. Nem túl sokat, úgy 10-20 wattot, de sok kicsi sokra megy. Ha nem távirányítóval kapcsolják ki a tévét, hanem a készüléken a kikapcsoló gomb segítségével, akkor az előző állapothoz képest csökken az áramfogyasztás, de még így sem lenne nulla a tévé villanyfogyasztása. Ez ugyanis csak akkor érhető el, ha készüléket kihúzzák a konnektorból. Ugyancsak jó példa a mobiltöltő, amelyet ha használat után sem húznak ki a konnektorból, közel ugyanannyi áramot fogyaszt, mintha még töltené a telefont.
Az említett példák a standby (készenléti) és az úgynevezett off (üzemen kívüli) módban történő áramfelhasználás jelentőségére világítanak rá. Egy az Európai Unióban 2005-ben készített felmérésből kiderül, hogy a 25 tagállamban 3,7 milliárd olyan készülék volt használatban, amely standby vagy off állapotban áramot fogyasztott. Ez az áramfogyasztás 20 millió tonna széndioxid-kibocsátással egyenértékű energiafelhasználás, euróban kifejezve pedig 7 milliárd euró (1629 milliárd forint) energiaköltséget tett ki - hívta fel a figyelmet közleményében a CECED (a háztartásigép-gyártók európai szervezete) Magyarország Egyesülés.
Forrás:
http://hvg.hu/Tudomany/20080715_kikapcsolt_keszulek_aramfogyasztas_cecedEleketrotechnikát tanultam
-
Norbeee01
tag
válasz
kelzsoca #7810 üzenetére
Egyébként én úgy tudom hogy a lithium-ionos akkukban van egy bizonyos túltöltöttség ellen védőpanel amely 100%os akku töltöttség érzékelésénél automatikusan lekapcsolja a töltést és onnantól a készüléked tulajdonképp már adapterről megy,addíg míg le nem húzod a töltőt....Tehát teljesen felesleges 10-12órákra töltőn hagyni a készüléket,csak a villanyszámlán érzi meg az ember(nem egy telefon töltéséről beszélek,hanem egy 3gyerekes átlag háztartásban minimum 4 telefon szokott lenni és azért ez már sok). Szóval szerintem hülyeség amiket írnak hogy legyen 12órát töltőn a teló és jó lesz...igen jólesz az áramszolgáltatónak. Amúgy zsocának abban viszont igaza van hogy kikapcsolt állapotban tényleg sokkal jobban feltudja tölteni az akkut,de itt is érvényesül a túltöltöttségvédelmi panel...
-
Norbeee01
tag
válasz
Indiant #7666 üzenetére
Nem nézel másik telefont,nálam sincs probléma az akkuidővel,pedig wifi(market,böngészés),rengeteg játék,960mhz órajel,full fényerő,sőt most még kicsit tesztelgettem a gps-t is...Tegnapelőtt este került fel az Ice Armor(Modaco-s) azóta nemvolt töltőn és még most is 32%os az akksim. Gyorsasággal sincs problémám (LauncherPro-t használok, nemtudom ez számít-e azért megírtam). Samsung 4gb MicroSD Class4 Quadrant@960mhz: 1497pont,@1017mhz:1785pont; Antutu@960mhz: 2113pont,@1017mhz: Hotreboot; Linpack minden esetben olyan 12.300mflops körüli értéket mutat(+-pár század,ezred).
Nálam van olyan gyors,talán még gyorsabb is mint a skaTe v2.
Ja és semmi hiba nem jelentkezett(bár nekem még egy romnál se volt semmi hiba,telepítéssel kapcsolatban sem meg sehogy,pedig egyszer már tpt-ztem is)
Na jó egyszer volt egy pár hiba,de ott a rom volt bugos(AtOmIc)
Lehet hogy kifogtam egy überjó példányt??Ui: proximity sensorhoz se kellett nyúlnom még soha pedig ez kb. már a 6. rom amit feltettem a telóra...
-
Norbeee01
tag
válasz
Indiant #7628 üzenetére
Nekem se SIM hiba,se proximity hiba,se reboot-os recovery hiányom nincs....Sőt szószerint hibátlanul megy eddíg a rom. Mondjuk hozzáteszem hogy én a Modaco-s verziót használom,de tényleg az itt eddíg jelzett hibákból nálam egy sem jeletkezett,pedig amint felkerült az oldalra én már tettem is fel és azóta nyúzom. Teljes értékű ez is mert link2sd-vel kezeli az ext partíciót is....
-
Norbeee01
tag
válasz
Genius007 #7610 üzenetére
próbáld más témával én htc elegance témával(az xda-s oldalról szedtem amit zsoca és apeelme már egy ideje linkelgettek) és LauncherPro HTC sense launcherrel használom,tökéletes
A lakat nekem is akad én megoldottam,lecseréltem a képernyőzár stílusát a régebbi jól beváltra...ha zavar az akadás javaslom neked is ugyanezt(cyanogenmod beállításokban megtalálod)
az ikon problémád szerintem meg egy launcher orvosolja én is cseréltem -
Norbeee01
tag
Hurrá "lelkes újonc" lettem!!!
-
Norbeee01
tag
válasz
scyllarus #7581 üzenetére
Én is szomorú vagyok emiatt,hogy a szeretett deszkámhoz armv6 procit adtak, a Taniához pedig már egy jóval fejlettebbet...Én is útálom a wp-t, a 7est meg a régebbieket is mert minden csak nem felhasználóbarát...Egyébként szerintem hónapok kérdése és lesz rá teljes értékű android oprendszer is csak győzzék kivárni a büszke tulajdonosok...Nekem amúgy tetszik a Tania külcsíne is viszont nálam pár nap alatt megfeketedne a szép fehér burkolata
Szerzek már egy Taniát aztán összehegesztem a kettőt
Nekem kell az a CPU+GPU!!!
-
Norbeee01
tag
Testreszabhatóságban lehet észrevenni leginkább a különbséget,teljesítményben szerintem egálban van a kettő,de ez beállításfüggő...Ha csak teljesítményt szeretnél növelni szerény véleményem szerint nem muszály váltani...Én ugyanúgy megvagyok elégedve az Ice Armorral ahogy a skaTe-el és a Big Brother-el is megvoltam. Ettől többet soha nem fogsz tudni kihozni belőle,ne felejtsd el hogy egy eléggé idejétmúlt procival szerelt készülékről van szó és ez a telcsi nem a hárdkór júzereknek készült....Szerintem már így is sokkal jobb a teljesítménye mint néhány társának.
Neked nem volt elég gyors a skaTe v2?? Mert akkor nem ez a te telefonod,hanem egy Nexus vagy Defy és az efelettiek horror áron
-
Norbeee01
tag
válasz
mrskatejoe #7548 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá hogy fejlettebb processzora van a Taniának...
Idézem: "1 GHz-es Qualcomm MSM8255 (Végre elhagyták az armv6-ot) processzort, Adreno 205(ez is jelentősen komolyabb az adreno 200nál) grafikus gyorsítót kapott"
Meg azért 4GB Rom is van...Szóval valamivel komolyabb gépről van szó...Én keresztezném személy szerint a kettőtMivel inkább android párti vagyok ezért Skate,de hardver szempontból mindenképpen a Tania jeleskedik.
-
Norbeee01
tag
válasz
TazLeacher #7095 üzenetére
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/keszulekek/szoftverfrissites/telefon/zte_skate
-
Norbeee01
tag
Samsunggal az életben nemvolt még bajom...Konkrétan a HTC is samsung memókarival adja ki a telefonjait,és remélhetőleg nemcsak a spórolás végett...én samsung class6 microSDHC 4gb-ot használok már jó ideje és semmi baja nemvolt idáig.rengeteg particionálást és írás,olvasást követően sem...
-
Norbeee01
tag
válasz
skidrowkill #6287 üzenetére
Sorry téves
Mármint eleinte másként lehetett értelmezni a kérdésed,de azóta te is szerkesztetted
-
Norbeee01
tag
válasz
DarknessHope #6275 üzenetére
Szerintem meglepően jó akkuja van neki így is
-
Norbeee01
tag
válasz
krisztian112 #6176 üzenetére
ezt már lassan 1 hete kiveséztük
-
Norbeee01
tag
Kinek a pap kinek a papné...
1: Az hogy lassú nézőpont kérdése és rom kérdése,én pl. Big Brother Rommal használom jelenleg a Deszkámat,de semmi olyan lassulást nem tapasztaltam amire haragudnék(angry birds még 1x sem laggolt be nálam),mert ezt a telefont nem a hárdkórjúzereknek találták ki,mindíg az lobogjon az ember szeme előtt hogy újonnan kártyásan 45.000ft-ért meglehetett venni .Ezzel a jelenlegi 53.000ft-os árral már én is vitába szállnék,de a hasonló árban lévő és általad is említett HTC Wildfire S szerintem sokkal lassabb készülék(zte-hez is meg htc-hez is van szerencsém,mert nekem skate-em van asszonynak meg wildfire s).Szóval ilyen árért ne egy SGSII színvonalát várjuk el....
2: Térerőről nem nyilatkoznék,mert nekem ilyen problémám nem volt,sőt mindíg több térerőt jelzett mint pl. a másik készülékem (LG KU990).
3: Méretről sem tudnék vitatkozni,azt hogy nagy már akkor láthattad mikor megvetted,sőt a legtöbben mint pl. én is pont a kijelző mérete miatt vették meg (sajnos a kijelző méretével nő a telefon mérete is,de szerintem így is a lehető legkisebbre gyártották,mert vastagságra is közel van az 1centis álomvastagsághoz).
4: 2011.12.08.-án vettem a készülékem és egy porszem sincs még a touchpanel és a kijelző közt... -
Norbeee01
tag
válasz
korneliusz6 #6148 üzenetére
Windows alatt Minitool Partition Wizard Home Editionnal is lehet pl. én speciel ezt használtam
-
Norbeee01
tag
válasz
kelzsoca #5999 üzenetére
"Gyanus nekem az, hogy nem fut le a gyári TPT, ez csak abban az esetben lehet, ha megváltozott firmware van a készüléken, ha ez így van, a garancia semmit nem ér, az első percben kiszúrja a szervizes, hogy módosított, idegen firmware üldögél a készüléken.
És ez az összes felhasználóra igaz, aki a TPT-s Atomic verziót rakta fel...."-Cáfolnám,előzőleg AtOmIc 3.0 volt a készülékemen,előtte TPT-ztem és nemrégiben húztam vissza a gyári T-Flash Update-et(simán felment minden gond nélkül) amire pedig a általad készített SkaTe v2-őt persze csak miután ismét feltettem a CWM Recovery-t...Én még mindíg azt mondom hogy olyan ne álljon neki romolni akinek halvány lila gőze sincs az egészről,mert így jár mint a kedves kolléga hogy már 3napja szenved egy gyári rom visszaszerkesztésével...
-
Norbeee01
tag
Ha mindez warezolás akkor én kérek elnézést...
-
Norbeee01
tag
válasz
kelzsoca #5947 üzenetére
De nem linkeltem semmiféle warez-t és az hogy SD cache fájlhoz kérek linket az egyáltalán nem warez...Akkor miért kötekszik??Az apk fájlt kell pénzért megvenni,nem?Sőt tegyük hozzá hogy az elsődleges kérdésem az volt hogy másnál is laggol-e a játék(mert sokan azt írják hogy nem) és akinél nem laggol az segítsen nekem,írja meg a beállításait,ha kérhetem...Plusz rákérdeztem arra hogy a hungariandroid fórumon megírták hogy a gangstar west coast hustle megy a skate-en(de azt egy szóval sem írtam hogy fent van az apk fájl),és nálam az egész egy nagy katyvasz tiszta fehérség minden hiányoznak a textúrák,és ez másnál is előfordult-e vagy az én telefonom a hibás...Erre elkezd velem kötekedni ahelyett hogy a kérdésemre válaszolna...
-
Norbeee01
tag
Kelzsoca!
Big Brother vagy SkaTe v2 nyújt nagyobb teljesítményt a készüléknek??
-
Norbeee01
tag
Még mindíg várnám a segítséget GTA III-al kapcsolatban...Közben előjött még valami...hungariandroidon volt a gangstar west coast hustle játéknak egy verziója ami állítólag fut a skate-en nos,én feltelepítettem a készülékemre és nálam a kép fele textúra nélküli sima fehérség plusz egy összevissza katyvasz...(gyári rom,atomic,SkaTe,mindegyiknél ilyen).Másnál is jelentkezett ez a hiba,vagy az én telefonommal lehet valami gáz???
-
Norbeee01
tag
Üdv!
Egy kérdésem lenne:
Többen is beszélnek más fórumokon hogy nekik milyen jól megy a Skate-jükön GTA III nevű játék...Nos,én Kelzsoca romját használom (v2) 960Mhz-en ketyeg a CPU,Chainfire 3D is van,mégis veszettül szaggat,mások meg azt beszélik hogy csak nagyobb kanyarokban laggol be nekik kicsit 902MHz-en(Ja és még ennyit hozzá fűznék hogy más romokkal is ezt csinálta,sőt atomic alatt teljesen játszhatatlan)...Kérem ha valakinek fent van a Skatején ez a játék,az leírhatná nekem szájbarágósan hogy mit állítsak be a készüléken és hogyan hogy ne laggoljon ennyire (Cpu húzás,chainfire beállítások stb...)! Vagy hallottam már olyanról hogy vannak armv6 proceszorra optimalizált SD fájlok is a játékhoz amit egész egyszerűen csak bekell másolni az eredti SD fájlok helyére,de sehol nem találtam 480x800 felbontásban ilyet csak 320x480ban...Ha valakinek ezek az SD fájlok meglennének azt megköszönném,ha belinkelné. Légyszi segítsetek!! Remélhetőleg ez nem számít wareznek ha az apk jogtiszta
Köszi előre is!
Ja és kelzsoca! Ez az eddígi legjobb rom amit használtam szóval le a kalappal!
Még 1 kérdés... a JIT ezeknél a készülékeknél már fölösleges,vagy az csak CyanogenMod alatt van?? -
Norbeee01
tag
https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&langId=-11&productId=354566&paidType=newPostPaidPrice&loyaltyTime=twoYear&package=&phoneSearchUrl=https%3A%2F%2Fwebshop.t-mobile.hu%2Fwebapp%2Fwcs%2Fstores%2FWSPhoneSearchCmd%3FactPage%3D1%26processMode%3Dsearch%26paidType%3DnewPostPaidPrice%26loyaltyTime%3DtwoYear%26packages%3D%26priceZone%3Dall%26brand%3D2048%26parameter%3Dall%26style%3Dall%26camera_resolution%3D0%26camera%3Dall%26opsys%3Dall
Jelemtem: 53.006ft T-Pontokban a Skate...Tehát aki eddíg nem vett így járt...Ja és legalább már nem lesz teli hardverapro azzal hogy "40ért meglehet venni,szóval 30nál többet nem adok érte"
Jaaa és sorry de nemtudom hogy kell linket beágyazni xD
-
Norbeee01
tag
válasz
#40993792 #5182 üzenetére
A fórumon amit linkeltél azt írják hogy firmware csere után a gariztatás nem lehetséges...Nos a TPT volt a firmware csere nem?? A ZTE oldalán található szoftver az nemcsak maga az operációs rendszer?? Visszaállítja a BIOS-t is?? Recovery-t azt tudom hogy megintcsak külön kell visszacsinálni az menne is...De nekem még mindíg magas hogy ha ez visszaállítja a TPT-t is,akkor miért írják a fórumon hogy firmware csere után hiába teszed fel a gyári romot,már vissza is dobják gari nélkül a telcsid...
Kelzsoca: "Ha nem volt firmware csere, csak szoftvert (Androidot) illetve recovery-t cseréltél, akkor igen."
A gariztatásról volt szó itt....hungariandroid-ról másoltam...
Nos,akkor most mi is van,nem értem? Szóval a ZTE oldalán lévő cucc az teljes visszaállítás??
Lehet hogy csak énvagyok hülye és akkor elnézést,de bekavarodtam!SORRY NEM ÉRTEM MIÉRT 2X DOBTA BE AZ ÜZIM!!!
-
Norbeee01
tag
válasz
#40993792 #5182 üzenetére
A fórumon amit linkeltél azt írják hogy firmware csere után a gariztatás nem lehetséges...Nos a TPT volt a firmware csere nem?? A ZTE oldalán található szoftver az nemcsak maga az operációs rendszer?? Visszaállítja a BIOS-t is?? Recovery-t azt tudom hogy megintcsak külön kell visszacsinálni az menne is...De nekem még mindíg magas hogy ha ez visszaállítja a TPT-t is,akkor miért írják a fórumon hogy firmware csere után hiába teszed fel a gyári romot,már vissza is dobják gari nélkül a telcsid...
Kelzsoca: "Ha nem volt firmware csere, csak szoftvert (Androidot) illetve recovery-t cseréltél, akkor igen."
A gariztatásról volt szó itt....hungariandroid-ról másoltam...
Nos,akkor most mi is van,nem értem? Szóval a ZTE oldalán lévő cucc az teljes visszaállítás??
Lehet hogy csak énvagyok hülye és akkor elnézést,de bekavarodtam! -
Norbeee01
tag
Jaaa és még valami! Nem tudja valaki hogy van-e már gyári TPT visszaállítás a Skate-re??Ha van akkor belinkelné nekem honnan tölthetem le? És valami útmutatás arról hogyan állíthatom egyszer majd vissza? Gariztatás miatt érdekelne,ha esetleg valami problémám adódna a későbbiekben,mert jelenleg nincs baj,de az ördög nem alszik...Egyébként én szabályosan TPT-ztem aszerint jártam el ahogy azt a tapasztaltabb kollégák (Indiant) itt megírták...Innen is töltöttem le hálás köszönet érte...Amúgy nem nagy durranás az ATOMIC V3.0 amint kelzsoca kidobja az új sKaTe-et rögtön visszaállok rá,a 3D-s játékok rohadtul laggolnak atomicon,kelzsoca romjánál nem volt ennyire vészes...Várom a segítségetek! Köszi
-
Norbeee01
tag
Áááhhhh bekavarodtam mindegy a lényeg hogy megvan(láttam az időt és dátumot sorry,de nemrég keltem)...Különben is tudod kinek van kedve átnézni több mint 4000hsz-t
Azért ebből látszik hogy durva nagy sikere lesz ennek a telónak is ha már jobban ismerik majd az emberek...
-
Norbeee01
tag
frozzyZTE Bocs,de miközben írtam a kérdésem,akkor jött a másik személy kérdése és Zsolti_72 válasza...Erről ennyit..
-
Norbeee01
tag
Zsolt_72 Banyek te életmentő vagy! Egyszerre kettőnkön is segítettél
Köszönöm szépen a gyors választ a nem is általam feltett kérdésre
-
Norbeee01
tag
Üdv Mindenkinek!
Segítségetek szeretném kérni! Nos már többen is belinkeltétek a gyári T-Mobile Rom-ot a Skate-hez,de az oldal ami bejön 404 error-t ír ki...Nemcsak nekem,hanem másoknak is...Kelzsoca féle SkaTe Rom-ot használok ami eléggé bevált nálam,csak sajnos akadt egy kis problémám,gariztatni kéne a készüléket,de sehol nem találom a gyári romot...Valaki feltenné nekem egy oldalra és belinkelné?De arra kérlek ne ezt linkeld,mert ez az oldal már a könyökömön jön ki:http://dl.dropbox.com/u/26111727/Gy%C3%A1ri%20Tr%C3%A9%20ROM.zip
Köszi szépen mindenkinek előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged