- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
cappa72 #3220 üzenetére
ICS-t még nem próbáltam, csak a JB-t pucoltam ki (403 mega helyett nálam 225 mega a telepítő), de egyelőre teljesen elégedett vagyok vele, a már említett apróságoktól eltekintve (amiket gondolom az ICS sem tudna).
-
Moleman
addikt
válasz
cappa72 #3200 üzenetére
Ááááá, eszembe nem jutott volna cwm-en belül keresni a megoldást. Örök hála!
Sokkal gyorsabb lett a backup folyamat is, nem csak a mozgatás, nagyon szuper.Defy-ról átnyergelve fontos kérdésnek érzem a proci alulfeszelését. Ehhez tud valaki iránymutatást adni (mind módosító alkalmazás/átírandó konfig fájl, mind értékek tekintetében), vagy jó úgy, ahogy van? Végül is eddig nagyon elégedett vagyok, hybrid governorral 5 napos üzemidő elé nézek az én használati szokásaim mellett, nem is melegszik, csak gondoltam hátha ezt is lehet fokozni.
-
Novicsok
tag
válasz
cappa72 #3041 üzenetére
Hát, kijött éjjel az első ROM-mal a ZTE V987-re, 4.1, magyar nyelv van:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2246874
Már le is töltöttem..
Annyira figyelek, hogy elsőként gratuláltam a Thread megnyitásához, erről értesítettem az orosz fórumot, maga Bruno 2 órával később jelzett az oroszoknak. Ott már vannak felhasználók, tehát a "Donate" is működhet (Kr. koporsóját sem őrizték ingyen). -
ßrainiac
addikt
válasz
cappa72 #3027 üzenetére
Itt pontosan milyen adatrol lenne szo?
Ha jol ertem akkor kiprobalas elott erdemes megcsinalni, amikor meg nem "laktad be"
Nekem mar "megromolva" jon a telo etotalk altal - nem tudjatok veletlenul hogy az van-e mar alapbol particionalva?
dReFiX: omg miket..?! Azt irtak h leszedik rola a bloatwaret
-
ßrainiac
addikt
válasz
cappa72 #3007 üzenetére
Hat nem vagyok szakertoje a dolognak, sok remenyt nem fektettem amugy sem a dologba. De igy tok logikus amit mondasz ^^
vegyszer: minel gyorsabban kellett mert egyreszt nem tudok varni semmire (
), masreszt pedig arulom asszony telojat es nem akarom hogy anelkul maradjon.
Most hogy belegondolok, nem is emlekszem olcsobb postazasra. Csak jo sok hetes masik valasztasokra. Dhl amugy fasza mert le lehet kovetni a cuccot ^^
Edit: megneztem, EMS vmi 44 dodo es 10-15 munkanap, DHL $34 es 3-7 munkanap.
Moleman: nice :$ honnan rendelted?
-
tlac
nagyúr
válasz
cappa72 #2860 üzenetére
de utálom az ilyet, mindig kell aztán egy csomó idő, mire újra megszokom
többiek:
XPA-t meg jól lehúztátok, hogy mit nem csinált jól, azért ez eléggé nézőpont kérdése
a futáros megoldás biztosabb és gyorsabb megoldás
plusz valószínűleg közel annyi időt sem tökölt el a vásárlással mint mi, több ideje maradt másra
inkább biztatnátok, hogy jó telefont választott -
asturel
őstag
válasz
cappa72 #2817 üzenetére
Visszairtam kozben, hogy megis mire veljem ezt, hogy meg ido kell mikor nem most jelent mar meg a telefon es kulonben is .. erre:
We do not provide the Kernel source as we the manufacturer are not directly into the market.We are on legal contract with the service provider and we provide as per their request. -
Victoryus
addikt
válasz
cappa72 #2727 üzenetére
Igen, a boot logora gondolok. Bladen két módszer volt rá, a fastboot: Fastboot-windows.exe flash splash Splash.bmp illetve volt egy update zip, amiben a képet kellett kicserélni. A GrandX-re is van pl színmélység megszabva? pl a Blade-re ez volt: 16bites, beállítások: R5 G6 B5, egy ilyen kép kb 700kb.
Ami írtál, logo.bin-t azt mivel lehet szerkeszteni? -
N.Balázs
csendes tag
válasz
cappa72 #2627 üzenetére
Köszi, ezzel megspóroltál nekem egy telepítést. Ráengedtem ezt a zipet a régi zipes rendszerre, na annak android.process.media fagyás lett a vége. System restore után telepítve viszont már működött tökéletesen, megvan a 16 GB-os kártyám a JB-ben.
(Természetesen malisonX-nek is jár a köszönet a javított zip elkészítésért. Akinek van jogosultsága, ezt lehet célszerű lenne Brunonak is jelezni, esetleg az első hsz-t egy aktuális leírással kiegészíteni.
-
N.Balázs
csendes tag
válasz
cappa72 #2534 üzenetére
Lehet érdemes nekifutni újra ennek a szállnak...
Partícionálás (telón JB, frissen letöltött extended userdata mod.zip) + data restore + disable_internal_sdcard => Eltűnt external SDcard nálam is.
Nem lehetséges, hogy a JB-ben valahogy máshogy működnek a csatolások mint az ICS-ben, és odavág a külső SD-nek is a disable zip?
Blade-em 2GB-os kártyáját se látja a V970, persze a Blade látja a 16GB-os SD-t gond nélkül. Lemetettem mindent róla, CWM-ből formáztam a kártyát, utána se látszik nyoma sem a JB-ben.
A következő lépés szerintem a friss install lesz, de én maradok a JB-nél, még úgyis csak most kezdenék átköltözni. Csak ehhez előbb le kell csorogjon az install zip, az meg mobilstickkel necces.
-
szucsmatyas
csendes tag
válasz
cappa72 #2596 üzenetére
Megcsináltam a rom-cserét. A particionálásra nem szántam rá magam (talán tele volt a gatyesz). Viszont ICS került vissza rá a JB helyett. Ma valahogyan a reggeli töltés után néhány telefonnal 14:00-ra kipurcant a teló, bekapcsolva maradt a GPS, talán annak a számlájára írhatom, bár műholdat nem találtam sehol.
Most újra belakom és remélem a mai 7 órás üzemidő, minimális használat mellet, csak valami tévedés volt. -
szucsmatyas
csendes tag
válasz
cappa72 #2596 üzenetére
"El kell indítani cwm-ből a telepítőt, és a custom telepítési módot választani.
Ott elsősorban vedd ki a zöld jelölést a format data és format cache-t, így nem fogja legyalulni az adataidat, amit eddig a telefonra feltettél.
Aztán sokféle dolgot tudsz kiválasztani még"Backup elkészítése rendben ment, viszont cwm-ben nem találok sima telepítési menüpontot, se custom se semmi, sem olyat, ahol számtalan pipálási lehetőség vagy app. lenne.
SD-re másoltam az ajánlott email és exchange mod-ot, de nem látja a "telepítés sd kártyáról" a megfelelő fájlt.Hol szúrom el, illetve melyik lépést mulasztottam? Android verzió: 4.1.1, V1.1R2MOD by BM
-
szucsmatyas
csendes tag
válasz
cappa72 #2589 üzenetére
Teendő?
Csak ez a módja, amit már korábban ajánlottak: [MOD] AOSP 4.1 Email with Exchange?
Itt valójában mi történik? Kap a telefonom egy kiegészítést? Minden más működését elszúrhatom ennek az installjával ha bénázom? Egyáltalán mit és hogyan csinálok?"Egy analfabéta vallomása"
Hol találok mod-ok felrakásához valami gyorstalpalót, leírást, amitől tisztább a kép, és nem kérdezek feleslegesen, főleg nem hülyeségeket. De ha néhány mondattal kiokosítható vagyok, azt is megköszönöm, mert jelenlegi tudásommal, csak azért tudom megkülönböztetni a telefon elejét és hátulját, mert tudom, hogy elöl világít a képernyő
-
Maximum1
őstag
válasz
cappa72 #2534 üzenetére
Ezek szerint az új verzióval csináltam 2 telefont.
Mind 2őn 3.0 volt.
Az elsőnél ráengedtem a disabled blabla..t a másodiknál már nem, a rubrikák be voltak pipálva, vagyis ahogy beadta a flashtools úgy ment végig.
Most hétvégén teszem majd fel a JB.-t, remélem gond nélkül felmegy .Tényleg nem vagy jó magyarázó, de legalább segítőkész
-
Maximum1
őstag
válasz
cappa72 #2510 üzenetére
Mint ahogy írja 3.0-tól nem kell a "disable internal sdcard", vagyis a most vásárlóknak nem kell ezt a fájlt telepíteni, megcsinálja az aroma installer.
Vagyis nem kell a 7. pont.UPDATE (17-12-2012): Since the release of ICS V3.0MOD ROM, there's no need to install disable_internal_sdcard.zip file through recovery mode. The new ROM update includes a script to automatically disable internal sdcard if extended userdata partition is detected. All the rest of the procedure is still valid and must done before installing the ROM.
Jól értelmeztem?
-
amdk7
aktív tag
válasz
cappa72 #2516 üzenetére
Majdnem így jártam én is. :
micro SD-re felmásoltam a rom-ot, a gyerek mondott valamit, amire válaszoltam, majd indítottam recovery módban a telefont. Keresem a zip fájlt, de kiírja, hogy nem talál semmit.
Akkor vettem észre, hogy a kártya a laptop kártyaolvasóban maradt. -
GtCaT
tag
válasz
cappa72 #2489 üzenetére
MobileUncleTools -al megcsináltam a CWM frissítést, mondom ki is próbálom.
A BackUp elindul, kiírja, hogy "Backing Up Boot image..." és itt megáll.
Hosszú várakozás, majd akku ki-be és akkor újraindul a teló rendesen.)Feltettem újból, ugyanez a helyzet. Van vmi ötleted, esetleg elérhető egy régebbi verzió, mert akkor kipróbálom azt?
(FlashTool is fent van, de abban nem tudom a telepítés menetét...)
Vagy MTK Droid Tools -szal tegyem vissza csak a CWM -et egy régebbi full mentésemből? -
magicbox
senior tag
válasz
cappa72 #2469 üzenetére
Köszönöm! IMEI nem veszik el? Elvileg mentettem a 3.1-es telepítésénél. Bár, hogy hova, azt nem tudom, de volt ilyen menü pont.
Azt is jó lenne tudni mit rontottam el... A Factory Reseten kívül
Amiért állandóan visszaállt angolra a teló, és mindig eltűntek a kirakott ikonok stb.
-
zcsongor
tag
válasz
cappa72 #2298 üzenetére
2 lehetőséged van: emulátorral próbálod ki az apk-t (piszok lassú, még erős gép esetén is), vagy rádugsz egy telefont a gépre, és ha fent vannak a megfelelő driverek, automatikusan felismeri a telefont, rögtön rátölti az apk-t, majd futtatja. Érdemes letölteni a bundle verziót, amely tartalmaz egy eclipse-t és magát az sdk-t is, így könnyebb a fejlesztés. Amúgy ha manuálisan szeretnéd feltenni az apk-t a telóra, megtalálod a projekt /bin mappájában.
-
tlac
nagyúr
válasz
cappa72 #2276 üzenetére
feladom
Aztán megnéztem, hogy a fájl mikori. Furcsáltam, hogy ugyanaz a létrehozás dátuma, mint az összes többi so-nak a könyvtárban, holott a zip-ben márc. 15. van.
nekem is ugyanaz maradt, de a méret nem
Más: amióta a telefonnal történt formázást megtettem a class10-es kártyán, azóta max olyan sebességet produkál, mint a class2.
nézd meg gépen is, lehet döglődik az a kártya
-
ironbed
aktív tag
válasz
cappa72 #2093 üzenetére
Helló cappa!
Felmerült V970 vásárlása, amit a tmallbox-nál már 4.1-el árulnak. Azzal is ugyanezek a godnok lehetnek?
Ez van a leírásban:"update_JB_V970_V1.1R2MOD.zip
...
"V1.1R2MOD (02-03-2013):
Custom changes:
Added reboot and reboot to recovery options to power menu
Added battery percentage (in steps of 1%) display
Replaced "Press to unlock" by "Slide to unlock" lockscreen
Complete stock Android 4.1 look in terms of app icons and wallpapers
Included Android 4.2 Google Clock and Camera/Gallery apps
Added support for the following languages: Arabic, Bulgarian, Catalan, Czech, Danish, German, Greek, Spanish, Farsi, Finish, French, Hindi, Croatian, Hungarian, Italian, Hebrew, Japanese, Korean, Dutch, Polish, Portuguese (Portugal and Brazil), Slovenian, Serbian, Swedish, Turkish, Ukrainian and Urdu
" -
tlac
nagyúr
válasz
cappa72 #2176 üzenetére
HWComposer dequeueBuffer: wake up to find available buffer
HWComposer dequeueBuffer: cannot find available buffer, wait...
Ilyen nekem is volt, de mint említettem még nem értem mi is ez.akkor valószínűleg nálad is meg van a lag, csak nem vetted észre
egyébként úgy tűnik sikerült javítanom, találtam egy újabb hwcomposer lib-et
most kb. olyan gyors, mint az ics voltvéletlen nem tudtok egy leírást, hogy hogyan kell clockwormod-os zipet csinálni?
szeretném, hogy egyszerű legyen a telepítése -
vlezlee
csendes tag
válasz
cappa72 #2171 üzenetére
Igazából nem létkérdés a frissítés, bár a hibajavításban (JB) van akkuidőre vonatkozó bejegyzés, emiatt akarok frissíteni, azzal nem igazán vagyok megelégedve.
Ma bekapcsolva hagytam egész nap a wifit:, néha facebook, összesen kb 1 óra telefonálás és 15 percenként email letöltés 7:00-től 17:00-ig 100%-ról 15%-ra merült :S -
tlac
nagyúr
válasz
cappa72 #2139 üzenetére
Nem. Először a szoftgombok ledjei kapcsolnak be, majd a képernyő. 10 percig próbálgattam, mind a stock launcher-nél, mind holo launcher-nél.
kezdem azt hinni, hogy lehetnek apróbb különbségek a hardverben és ez okozza, hogy nem egyformán működnek a telefonok
a feloldáshoz van neked beállítva minta, pin kód vagy valami?
és egyébként nekem logban is van bejegyzés, UI "döcögés" mellett
HWComposer dequeueBuffer: wake up to find available buffer
HWComposer dequeueBuffer: cannot find available buffer, wait...(#2143) cappa72:
nem használtam azt a mod-ot, JB-ben be lehet kapcsolni az akku %-os kijelzését
-
Gman999
tag
válasz
cappa72 #2128 üzenetére
Átparticionálást már megcsináltam, minden romolás előtt újra kell azt csinálni? És az új rom előtt valami nem kell CWM ből, mint pl factory reset?
Igazából romolásokat csináltam már X8 on, (ezen csak 1x) de régebben csomó olyan leírás volt h így kell ezt resetelni, kábelt ekkor meg akkor kihúzni stb stb ez zavart meg.
-
tlac
nagyúr
válasz
cappa72 #2093 üzenetére
Erősebb a ledek fényereje, ebben most már teljesen biztos.
hmm, most azt hiszem először nekem is feltűnt, de én ezt előnynek érzem
Én nem érzem , hogy más lenne a sebessége, pedig visszaraktam minden alkalmazást, amit ics-en használtam.
az asztalváltást próbáld meg, főleg fekvőben, ics-en sokkal szebben "csúszik"
képernyőelforgatás is lassabb, bár ez lehet csak beállítás miattmikor kioldod a telefont, nem villan egyet a kép?
(#2092) junkpod:
ha nem célzás volt, akkor ezt szeretném kideríteni
nincs kedved feltenni?
-
Maximum1
őstag
válasz
cappa72 #2057 üzenetére
Köszönöm, akkor várok a bólintásra.
(#2058) hekmi szerintem nincs átparticionálva a telefonod.
Azt hiszem ennél van frissebb megoldás, de azt nem tudom hol van, pedig nekem is jól jönne holnap.Beállítások/Tárhelynél, Teljes kapacitásnál Kb. 2,54GB kell hogy legyen, akkor vagy particionálva.
-
tlac
nagyúr
válasz
cappa72 #2007 üzenetére
Mások panaszkodtak heti újraindulásra, nekem ez szerencsére kimaradt...
ezt múltkor én is tapasztaltam, pont a kezemben volt és láttam, hogy villog valami, a bootanimáció volt az
és anélkül, hogy hozzányúltam volna, simán elindult a rendszer, pin kódot sem kért, de a szolgáltatókhoz kapcsolódott
ha ez a zsebemben történik sosem veszem észre... most kicsik aggódok, hogy akár ilyen máskor is történhetett
mostantól figyelni fogom az uptime-ot -
tlac
nagyúr
válasz
cappa72 #2003 üzenetére
Ha a telenorost kivagyok, akkor sincs.
ezt nem értem
ha van kedved, megpróbálhatod a modem.img-t régebbire kicserélni
[link]
nekem nem segített, bár sokat még nem próbálkoztam velesajnos elég sok a gond a JB-vel, napi használatra nem mertem még fent hagyni, így viszont meg nehéz a hibákat nyomozgatni
-
válasz
cappa72 #1980 üzenetére
Hm.... valami más lesz a csatolási problémáknál...
Levettem a második partíciót az sd kártyáról, és ugyanaz a hiba.
Viszont amit először próbáltam sd kátrya, az 2GB-os, class4-es. A jelenlegi meg 32GB-os class10-es, és ezt nem eszi meg... De azt, ami "csak" 16BG-os, class6-os, ráadásul kétfelé particionált, azt csatolja gond nélkül!Ez már lehet, hogy így megér egy bug-report-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Milyen autót vegyek?
- Villanyszerelés
- 3DMark (2013) eredmények
- Azonnali processzoros kérdések órája
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest