- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
cascada
senior tag
válasz
barnam_ #1598 üzenetére
Sajnos akkor a DocsToGo nem jegyzi meg az aktuális állapotot
Ha megnyitom újra a PDF filet, akkor a legelső oldallal nyitja meg. Nem ott ahol abahagytamTehát olyan program kéne, ami betölti a memóriába a teljes programot, mintha még ugyan úgy futna, csak a háttérbe helyezi egy kis időre.
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan progi, amivel bármilyen programot 'kisméretbe' azaz ikonba le tudnék küldeni a tálcára? Azt szeretném elérni, ha olvasok mondjuk egy PDF-et a DocsToGo-val, akkor a tálcára tudjam minimalizálni és látszódjon az ikonja, mondjuk ugy mint itt néhány programnak. Aztán elinditom egy másik programot, majd ha vissza szeretnék térni a DocsToGo-ra akkor a tálcáról meg tudjam nyitni, és mivel a memóriában maradt végig, ugyanannál az oldalnál nyitja meg a PDF filet, ahol előtte volt.
Pl az iGO is kisméretbe küldődik, ha átlépek egy másik progiba, és a tálcán az ikonjára kattintva visszatölti azt az állapotot, ahol az átváltás előtt voltam benne. -
koii
tag
Köszi mindenkinek az infókat!
Megyek aludni ennyi elég mára!
Sziasztok! -
gytallian
tag
És azt tudja a nejed, hogy ezeket az érintőképernyőseket általában elég sűrűn kell tölteni? Nem megy ám el 1 hétig konnektor nélkül...Ezen kívül tud még vki rosszat mondani?
Bocsi hogy nem a szerkesztés gombot nyomtam, fáradt vagyok, elfelejtettem.
(1586) A GPS-ről se feledkezzünk meg...
-
tboldi
nagyúr
válasz
gytallian #1588 üzenetére
A Samsung S5230 rezisztív - egy szigetelő réteget "nyomsz be" és az veszi el az töltést az alatta lévő rétegről. Bármivel be lehet nyomni.
A Blade kapacitív technológiát használ - tulajdonképpen az ujjad veszi el a töltést. Az ujadon kívül itt használhatsz még virslit.A kapacitív pontosabb és támogatja a multitouch-ot (többujjas érzékelés).
-
-
gytallian
tag
A feleségemnek Samsung 5230-a van..... Sírhatnékom van amikor használnom kell. Nekem Blade-m van, attól meg a feleségem sír, ha használnia kell.
Akkor már menjünk végig a családon: mind3 gyerekem az én telefonomat akarja megszerezni, ha van kis várakozó időnk valahol. Lehet több a játék rajt??Egy okos ember mondja már meg nekem, hogy miért nem megy körömmel a Blade-m? Nem mintha bánnám, így békén hagyja a párom.
-
koii
tag
válasz
SilverToM #1584 üzenetére
Köszi a segitséget!
Egyébként teljesen láma és átlag felhasználóként és a lényeget mármint az érintőképernyőt tekintve mi a különbség az operációs rendszer nélkülieknek kikiáltottak között és a blade között?
Például ezt is kinéztem és ócsó!
http://vip-phone.hu/spd/vipphone703209/Samsung_S5230_La_Fleur_Red_MobiltelefonMAGYAR_NYE -
SilverToM
tag
Igen jó teló!
Én imádom!
Azokkal az okosításokkal amiket itt és a zteporal.eu-n olvasol, valamint a hungarodroid oldalon találsz igazán ütős gépet lehet belőle csinálni.....
Ha csak ennyi pénzed van rá akkor tökéletes, ha van még rá, akkor lehet mást is találni pl a mini pro egy elég jó vétel, de ha asszonynak csak egy teló kell, és praktikus hogy van rajta bp menetrend, meg még egy csomó progi (van vibrátor alkalmazás is a marketben).....De ez nem igazán csaj teló.....műszaki területen mozgok....ott nem baj, hogy robosztus mégse hatalmas, és nem vékony és csúszós......és az ára miatt már annyira nem is féltem.....
ui: találtam egy céget teljes test fóliát árul...igaz minden telóra....majdnem minden telóra
-
zszabika
aktív tag
Valaki 1570-re?
Ha így indítom a fastbootot zte logoval akkor azt írja hogy device offline.Nem lehet valahogy rábírni hogy felismerje?
-
törölt tag
-
zszabika
aktív tag
Na elkövettem egy nagy hibát.Ugye a TPT felrakott egy recoveryt,de az nem mountolja az usb-t.Én meg letöröltem az előző recovery update-et az sd-ről és még a telepítendő romot sem raktam rá.Na most ezt hogy oldjam meg leggyorsabban?Jobb lett volna csak holnap nekifogni.
-
zszabika
aktív tag
Azt vettem észre hogy a gombsorhoz nem nyúltak a szervizben.A vissza gomb fölött van egy kis rés és ott látszik a piros led amikor világít.Van még rajtam kívül akinek ugyanilyen?Mintha azon az oldalon kicsit vékonyabb lenne a gomb.Kicsit idegesít.
-
regisztri
csendes tag
válasz
kelzsoca #1550 üzenetére
Próbáltam, de nem jön be csak a zöld robot, és ott megáll. 10 perc után kiszedtem az akkut, rendesen újraindul. Aztán próbáltam, hogy gyári alapbeállítások visszaállítása, de ott is elakad, csak a zöld robotig jut újraindulás után. Mi lehet a gond, miért nem kerül FTM módba?
-
phantom88
tag
A gyári TPT visszaállító csomagok mit raknak fel? Gyári romot + FTM recoveryt is felrakják, vagy a cwr-t raknak fel, ér romot, ftm-et magunknak kell?
-
nLali
őstag
Próbált már valaki pengébe normális hangszórót tenni? Egyszerűen használhatatlan telefonálásra...Mindig próbáltam mindenre fogni, hogy miért nem hallom a másik felet. Unom, hogy vissza kell kérdeznem minden mondat után. Olcsó húsnak híg a leve...Diamondot leporoltam és lássanak csodát, értem a másik mondanivalóját
Recsgés nélkül!
Elnézést, nem offolni akarom a topicot. Szeretem a plédet, de egyre jobban kiábrándulok. -
kelzsoca
félisten
válasz
regisztri #1547 üzenetére
Ahha, igaz, eddig ezt nem mondtad
Rakd össze a telefon, akksi be, és nyomd le a hangerő LE gombot, tartsd nyomva, majd nyomd le a power gombot is, tarts őket ~10mp-ig, ameddig be nem jön az FTM felirat.
(#1549) zszabika
Attól a tapizós recoverytől, maximum magadhoz fogsz nyúlni, miért nem lehet feltenni egy normális recovery-t? (4.0.0.5 vagy 4.0.1.5)
-
zszabika
aktív tag
Valaki belinkelné gyorsba a "tapizós" recoveryt ,azt amelyik tuti jól működik?Megcsinálom a partíciózást.Előtte frissítsem a recoveryt vagy utána is ráér?Bocs ha hülye a kérdés de már 40 napja oda volt a telom és felejtettem egy két dolgot azóta.
#1548 Zsolt_72 : Köszi!Énis ezt favorizálom inkább csak most kicsit zavarban vagyok.Szerintem ez lesz akkor.
#1550 kelzsoca : Csak gondoltam kipróbálnám.De ha te mondod akkor inkább felrakom azt amit te ajánlasz.Köszi!
-
zszabika
aktív tag
Na végre itt van előttem a telo!Azon gondolkodom melyik romot rakjam fel.Godfather vagy Big Daddy lV?Valaki gyorsan segítsen rajtam,mert szinte már remegek.
-
ux1
addikt
Nos ismét túlélt a blade egy exe-t. Kapott egy api-féle vodkát, majd egy libát. Meglessük mi ez a hatalmas gyorsulás
Csak hogy tesztelje egy elfogulatlan ember is
-
gabe96
aktív tag
Libra romnál quadrant 7-800 között van
-
regisztri
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A Vodás frissítést raknám fel, de nem akar FTM módba kerülni sehogy se. A teló gyári Vodás 2.2, zte driver fennt van a laptopon, elindítom a SALES_DL.... programot, kiszedett akkuval, memkarival, és SIM-mel, hangerő - lenyomva, bedugom az USB-t és csak zöld robot, nem megy tovább. Win7 64bit és XP SP3 alatt is próbáltam. XP-nél annyit kiírt USB rádugásakor, hogy android, aztán meghajtó telepítése sikertelen. USB tethering és storage mód megy, most is így netezek.
Mi lehet a baj?
-
Nova96
őstag
Na sikerült api b27 romját feltenni.
GEN2-esítést most fogom elkezdeni vagy holnap. -
gabe96
aktív tag
ilyen esetleg valakinél?
nekem csak áll a zöld robotnál -
atillaahun
veterán
LibrApi-ba OC-s kernel van? Ugye szeretne valaki mutatni (írni) róla tesztértékeket?
Gondolom alvó WiFi meg LED gurúl benne. Úgye? -
Dover
tag
Helló
1. API29 ez a te librásításod ez mennyire veszélyes, csak a te romod jó hozzá? mert a témába nekem gyári gingerbread kéne mindenben (ez jön be)*???2. az új cm (241)az mért nem tölt be a zöld robotnál áll....
136mb os a system
de most nézem van újNYÚZ
[link] -
bprubin
tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy mitől lehet az, hogy a libra-s romodról való visszatérés után Bladre, nem hajlandó a (kelzsoca tpt) recoveryt 3.0..... 5.0.... -ra frissíteni, pontosabban csak addig frissíti míg újra nem indítom a telót, mert utána megint 3.0.... recoveryt mutat?
Próbáltam mindent, a telot vissza tettem teljesen gyári állapotba majd úgy a tpt-s partíció kiosztás stb. és nem hajlandó véglegesnek az újabb recoveryt feltenni.
Csak Rom manager-el feltelepítve sikerült.
Azért kérdem mert mielőtt feltettem a libra-s romot előtte működött jól. -
Brekecs
senior tag
válasz
zszabika #1507 üzenetére
Ne is mond az enyém másfél hónapig volt oda javításon,(Telenor) nem tudom hány telefonba került mire nagy nehezen kaptam egy vadi új készüléket ! de a csattanó az volt hogy mikor át vettem az új telot másnap jött az sms hogy a javításra leadott készülékem elkészült !!
-
zszabika
aktív tag
válasz
#40993792 #1508 üzenetére
Bizony jó érzés,40 nap után, gondolhatod.A lényeg hogy visszakapom és állítólag teljesen hibátlan mostmár.Szóval ma beindulok énis aktívan.
#1513 Brekecs : Szintén Telenor.Remélem az enyémnek nem lesz semmi baja jóideig.Ha valami hibát találok,megy vissza és énis kérek cserét.A falakat meg átfestem szép pirosra az ügyintéző testnedvével.
-
phantom88
tag
Ok, de előtte már visszaraktam gyárira, mert az USB-ről töltést nem ellenőriztem, 2.3-nál meg kikapcsoltam és nem vettem észre, hogy működik. 30%-on volt az akku amikor sűrgősen vissza kellett állítani gyárira...
Viszont azt nem tudtam, hogy akkor a T-nél a gari ellenőrzésnél meg sem nézik a telefont, ha csak a töltő a sz@r? Vagyis a garancia a kettőre külön van... ááá
Mindenesetre a gyári 2.2 úgyis kellett mert át akarok partícionálni TPT-vel...
-
zszabika
aktív tag
Ma visszakapom a Plédemet! Ugye örültök?
-
gabe96
aktív tag
az mitől van, hogy libra firmware--t felraktam, de a librás rendszer nem indul el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest