- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
FoBCRaistlin #27595 üzenetére
/data/app/<app.csomag.neve>
-
törölt tag
valami ötlet, hogy lehet reparálni az USB csatit és a hangerő gombot a teljes cserén kívül? kicsit kezdenek kontaktosak lenni. :/
-
törölt tag
válasz
tvse1995 #26801 üzenetére
amik szabadon törölhetők
Apollo.apk - zenelejátszó *
BasicDreams.apk - live/wallpaper
Calculator.apk - számológép *
CMFileManager.apk - fájlkezelő *
DeskClock.apk - óra, ébresztőóra, stopper *
Development.apk - dev eszközök, debugger
DSPManager.apk - EQ
Effem.apk - FM rádió
Email2.apk - email, POP/IMAP/Exchange fiókokhoz
Exchange2.apk - Exchange fiók támogatás
LiveWallpapers.apk - live wallpaper támogatás
QuickSearchBox.apk - keresődoboz
Stk.apk - szolgáltatói shortcutok, pl. lottó
SoundRecorder.apk - hangrögzítő
VoiceDialer.apk - hangtárcsázás
media/audio-n belül a notifications, ringtones, alarms teljes tartalma
bootanim -
törölt tag
válasz
Sutymuruttye #26026 üzenetére
minden CM7-hez jó a 136-os system, sőt, még a 128-as is. gapps belerakása után egy kis pucolás, és lazán elfér. (pl. wallpapers ha nem kell, akkor csak helyet foglal, hasonlóan a témákhoz).
-
törölt tag
válasz
realmadrid92 #25822 üzenetére
hivatalosan a Mugen készít 1400-as akksikat hozzá, csak jó drágán. a többi kínai cucc nem tűnik jónak.
-
törölt tag
válasz
sunahunter #25645 üzenetére
SS-ben is kb. első dolog launchert cserélni, mert a stock launcher lassú is, semmit se tud.
reboot mindegyiknél kell, mert minden ROM-nál vannak firstrun scriptek, amik először elindulnak, dolgoznak, majd dolguk végeztével törlődnek. de érdemes rebootolni egyszer.
SS-t is kell módosítgatni, pl. launchert kidobni.(#25648) x1port: meg van nyírbálva az appok száma is (nem sokkal), kevesebb app, kevesebb service, kevesebb RAM/CPU használat. semmivel se jobb? hát, pedig még mindig több feature van a CM-ben...
-
törölt tag
válasz
sunahunter #25637 üzenetére
"-nekem jobban tetszik a widget kapcsolósor, lehúzom a sávot, és nem kell mást csinálnom, ott van"
CM7-ben is ott van kapásból. CM10.1-ben is, illetve beállíthatod, hogy az óránál lehúzva egyből a kapcsolók jelenjenek meg.
"-tárcsázó, névjegyzék kezelése is jobban bejön"
a ZTE-s tárcsázó, vagy ami alapból benne van? mert ami alapból benne van SS-ben, az egy-az-egyben CM-ből lett átvéve.
"-gyorsabb mint a CM-ek voltak (friss az infó, egy nap 3 rom)
-STABIL
-átláthatóbb, egyszerűbb"érdekes módon, 3D-ben is a CM7 gyorsabb, aztán szintén stabil, és ugyanolyan egyszerű és átlátható.
és se slow-motion, se fc, semmi, csak egy reboot az első boot után. valamit nagyon el kell cseszni ahhoz, hogy a CM7 fc-zzen.
-
törölt tag
válasz
x1port #25634 üzenetére
-fully customisable CM7 look-a-like scrollable notification power widget with 11 toggles (thanks to lidroid)
*wifi, mobile data, GPS, bluetooth, sync, auto-rotate, flight mode, brightness, wifi tethering, network mode and sound/vibrate
-CM7 dialer, contacts & messaging
-CM7 gallery & deskclock
-CM7 DSP Manager
-CM7 keyboard
-volume key music controls. When screen is off and music is playing long press on volume up/down keys changes next/prev music track. (thanks to CyanogenMod)
-statusbar brightness control. Sliding on closed statusbar changes screen brightness (thanks to daryelv)
-lockscreen displays next alarm time from any app
-volume key cursor controls. Volume up/down keys can be used as d-pad left/right when in text fields. (thanks to azuwis)
-long press on back key kills foreground app. I've increased the long press delay to three times normal so this can't be used by accident. Use with caution, only for misbehaving apps! (thanks to CyanogenMod)
-checkbox preference for long press back key kills foreground app. Delay still three times normal.
-checkbox preference for volume key cursor controls
-statusbar software keys. HOME, MENU and BACK softkeys with long press functions. (thanks to CyanogenMod)
-swipe to clear notifications. Individual notifications can be cleared by swiping them to left or right (thanks to CyanogenMod)és driverek is kerültek át CM forrásból ebbe. gyakorlatilag a gyáriból és a CM-ből legózták össze a SS-t.
CM10.1-be meg az Android 4.2.1 nagy csempés kapcsolói kerültek. és én pl. erre vártam már (MIUI) mióta. végre nem csak egy sor kapcsoló van, hanem több.
(#25635) pch: jah, de még így is meg akar szakadni a CPU egy-egy app megnyitásától...
-
törölt tag
válasz
sunahunter #25631 üzenetére
az SS ROM-ba meg egy rakás CM feature került és nem véletlenül.
-
törölt tag
válasz
sunahunter #25627 üzenetére
ha a CM7 bugos, akkor az erősen béta CM10.1 mi?
-
törölt tag
válasz
sunahunter #25623 üzenetére
melyik konstakang? mert van három is.
aztán CM7-en az alap ADW launcher az azonnali kuka. de más launcher ~hasít rajta. illetve első indítás után mindig, minden ROM-nak kell idő, míg összekapja magát. 2398762 service elindul, stb. illetve utána egy reboot kell és akkor lesz csak gyors. -
törölt tag
válasz
sunahunter #25611 üzenetére
tetszőleges CM7 nightly, mondjuk legújabb.
-
törölt tag
válasz
sunahunter #25585 üzenetére
a Cyan pont hogy stabil, no restart, no hülyeségek.
ha nem találkoztál stabil CM7-tel, akkor ott valamit elnéztél, mert nálam a második Bladen is tökéletesen stabil. soha nem rebootolt még. app telepítéskor, meg semmikor se. és amiket írtál, az ugyanúgy meg lehet oldani CM-mel is.
és míg a CM ritkán akad, addig SS-re rossz volt ránézni... ezt nekem ne magyarázza senki. centire ugyanolyan beállítások mellett is akadt a SS (16bpp alpha, dither on, 122/600 MHz smartassV2, stb.).
aztán lehet, hogy a SS gyári, de gyáriból romot építeni eléggé hák történet...
ti nem tudom mit csináltok, de a CM7 teljesen stabil.(#25601) lpburny: szegény LauncherProt az ág is húzza, annyira öreg... eddig akármilyen ROM-on próbáltam, a vége az lett, hogy ronda mód akadt appdrawerbe ki-belépéskor. bár, az összes launchernél ezt tapasztaltam. kivéve JB alatt a Trebuchet-nél, de az meg minden, csak nem kiforrott.
-
törölt tag
-
törölt tag
update: [DEV][ROM][1.1.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.1)
új recovery: ClockWorkMod 6.0.2.7 -
törölt tag
válasz
Speeedfire #24952 üzenetére
nekem a töltő csati kontaktos picit, meg a hangerő le gomb nemakar lenyomódni elsőre...
-
törölt tag
lol [DEV][ROM][21.12.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.1), na most fog sokat gondolkodni a teló.
-
törölt tag
válasz
Speeedfire #24841 üzenetére
ROM / app probléma. lehet CPU igényes dolog fut a háttérben, vagy túl alacsony a min órajel. Mokee ROM-on az alap playerrel nekem is akadt. vanilla CM7-en az alap playerrel semmi probléma.
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #24603 üzenetére
azt menet közben is lehet cserélni. adb-vel csatlakozol a telefonra, /system/app-ba bemásolod a launcher apkját, másikat törlöd. egy reboot és megy is.
(#24604) ReSeTer: általában hasonlóan gyors, időnként gyorsabb a 4.0, néha elgondolkodik... stabilitás rendben van.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
kristofa #24500 üzenetére
"Ez azt irja hogy összesen 162,5 MB memória van összesen az alkalmazásaimnak, amikor állítólag Blade-nek 512 MB belső memóriája van, ennyit foglalna az android rendszer?"
az belső memóriát az Androidos telefonok több, különböző partíciókra osztják. boot, system, data, cache, oem, recovery, ezen kívül is van még. ami most lényeges az a data, aminek igen, 162.5 MB a mérete. ide települnek az appjaid, azok beállításai, stb. illetve a rendszer beállításai is ide kerülnek, a Dalvik-cachek is, és ez már első bekapcsoláskor létrejön, tehát a 162.5 MB-ból már eleve elfoglal az Android nemt'ommennyit.
-
törölt tag
válasz
RECSKA #24479 üzenetére
azért az a MokeeOS nem hasít annyira. "mezei" CM7 2.3.7 megspékelve rakat MIUI featurerel. és elég darabos az alap launcher is, meg úgy a system appok. de szép és praktikus mindenesetre.
JB UI-ja gyorsabb volt annál, viszont annak meg időnként elég nehezére esett indítani bármit is (RAM híján, mert nálam is megette), vagy csak másodjára sikerült a taperolást vennie.(#24488) Lenry: óóó, én azt felraktam 136-osra is, gapps-szal együtt.
(#24487) x1port: szerintem inkább a CM7, stabilitásával nincs gond egyáltalán, cserébe gyorsabb/többet tud.
-
törölt tag
válasz
Kryczek #24245 üzenetére
alapból nincs gond az operációs rendszerrel leszámítva azt, hogy lehetne akár sokkal gyorsabb is. lehet használni, minden funkciója működik. ha nincs szükséged rootra, vagy jobb sebességre, esetleg mégtöbb funkcióra, akkor megfelelő a gyári is. viszont vétek nem kihasználni a lehetőségeket.
a gyári 2.2 és egy CM7 között ~óriási különbség van. megtáltosodik tőle a telefon.
-
törölt tag
válasz
Moleman #24243 üzenetére
a Blade 1 anyagminőségében leginkább az a kérdéses, hogy példányfüggő. az oldalsó króm műanyag csík inkább csak giccses, de rendesen a helyén van, hézag körülötte nincs. az előlap nincs fémből, csak korrekt műanyagból. nekem a hangerőgomb nem nyöszörög, csak a Back gomb. illetve mindenütt bársonyos matt műanyag. na ez az, ami nagyon tetszik.
-
-
törölt tag
véletlenszerűen jön elő. JellyBeanhez is volt ez írva, de ha heti 1-2x találkoztam vele, akkor sokat mondtam. ilyenkor kilép-belép, esetleg reboot. én beállítottam, hogy hosszan nyomva a Back gombot lője le az appot. ilyenekre jól tud jönni. ez nem appszintű, rendszerszintű.
-
törölt tag
értelemszerűen adódik. Size a méret, Free a szabad hely, Used a felhasznált hely.
ICS-hez (ha alaposan/óvatosan ki van pucolva) akkor elég a 136 MB system partíció, különben 160 MB system kell neki. egyedül a system méretére kell figyelni.
CM9 KonstaKANG a jó ICS. CWM-ből asszem jó amid van, ha nem, akkor egy újabbat kell felrakni. ClockWorkMod 6.0.1.2
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest