- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
a faleveles élő háttérképet vki feltudná nekem tölteni vhova? amelyik úszik a vízen. előre is köszi
-
kungzi
veterán
sziasztok
wp7 után visszatértem androidra egy samsung galaxy s2-vel, és kérnék valakitől egy szívességet. Van egy olyan élő háttérkép zte-n, vagyis a legtöbbe benne van, hogy falevelek úsznak a vízen. Valaki betudná nekem linkelni?
előre is köszi
-
kungzi
veterán
válasz
Psychonaut #10437 üzenetére
Gen1-en meg foleg nem fog menni az sd-re pakolas
-
kungzi
veterán
BÚÉK!
-
kungzi
veterán
Boldog, Új Romokban Gazdag Új Évet Kívánok Minden Jelenlegi és Ex Bladesnek!
-
kungzi
veterán
Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
-
kungzi
veterán
válasz
kelzsoca #7130 üzenetére
jó az arcképed
köszönöm minden rom főzőnek a munkáját. le a kalappal előttetek, hogy a saját szabadidőtöket fordítottátok arra, hogy mi mezei userek a lehető legjobbat kaphassuk meg mindig napról-napra, hétről-hétre
csak így tovább, remélem sok embernek fogtok még örömet okozni
-
kungzi
veterán
válasz
dragon1993 #6828 üzenetére
lentebb linkeltem a modacos hozzaszolast. en nem kerestem hozza changelogot
nem tudom ki van benne. de szerintem azok amiket a a rendes cm-be fognak belerakni. de fogalmam sincs
-
kungzi
veterán
update-cm-7.2.0-RC0-Blade-KANG-signed.zip (95.06 MB)
ez se néz ki rosszul
-
kungzi
veterán
- nekem folyamatos használat mellett wifi + mobilnet + játék + zene úgy 1,5 nap, de legtöbbször minden este töltőn van
- játékok nekem simán mentek
- nem ismerek hibákat
- könnyen és gyorsan. root 2 perc(app letöltéssel mindennel együtt) + recovery felrakás szintén 2 perc + rom 5-10 perc
- cm7 nightly romok (2.3.7) stabilak, gyorsak, sok extra kényelmi funkció
- cyanogenmod csapattól majd lesz rá 4.0, gyári 4.0 nem lesz
- más nincs -
kungzi
veterán
cm rommal a teló ugye független lesz?
-
kungzi
veterán
válasz
Psychonaut #6354 üzenetére
most cm7 rom van fent, de a vevőnek ez kell majd, azt mondta. ugye cm rommal független a teló?
-
kungzi
veterán
nem tudjátok mikorra várható az új nightly vagy stable?
de magyar fordítás frissül benne azt látom
(#6241) apeelme
akkor kitudja
-
kungzi
veterán
úgy tűnik én is megválok szeretett blademtől
-
kungzi
veterán
nem csináltam semmit. csak nem a T-s rom van fent, hanem a cm7 kang release, ami az aláírásomban is látszik. tehát semmi függetlenítő cécó nem volt. hülye nem vagyok
de ha ezzel a cm rommal kerülne gariztatásra, akkor mi van? elvileg rootolni se lenne szabad a telót ugye?
szerencsére él és virul a készülék, köszöni szépen.
csak egy lehetséges szituációra kérdeztem rá, mi történne ha?
-
kungzi
veterán
Api29
Gyári T-Mobile frissítő de nem ellenőrzi, hogy gen1 vagy gen2
ez ugye a gyári T-s firmware-t és gyári partíciós táblát állítja vissza. mert én is szeretnék blade-ről váltani és úgy szeretném kiadni kezeim közül a pengét, hogy a garival nem legyen probléma.
akkor mi van pl. ha rendesen a gyári firm van fent, de pl cm7 rom? vmi miatt megfőne a teló és nem tudnám visszarakni a T-s romot vagy az új vevő se boldogulna vele. akkor is ugrik a gari?
-
kungzi
veterán
válasz
dragon1993 #5640 üzenetére
vareran el vannak szállva az árakkal. itt aprón van egy pár jó áron. expresszen meg hülye aki vásárol bármit is
-
kungzi
veterán
válasz
Psychonaut #5467 üzenetére
az exe-t mar lefuttattam, csak visszaraktam a cm7-et. a gyari firm legyen fent a gari miatt ez a lenyeg
-
kungzi
veterán
ha ezt lefuttattam a telon:
Gyári T-Mobile frissítő de nem ellenőrzi, hogy gen1 vagy gen2akkor a gyári firmware került vissza a gyári partíciókkal ugye? szeretném eladni a telot és azt szeretném ha garos lenne. persze most cm7 fut rajta, de ha a vevő a gyári rommal kéri, akkor már csak a romot kell felraknom ugye?
-
kungzi
veterán
válasz
Psychonaut #5456 üzenetére
-
kungzi
veterán
én felraktam és elég jó
-
kungzi
veterán
set cpu-ban a smartass beállítás az mire jó?
-
kungzi
veterán
sziasztok
a teló adatoknál az alapsáv verziója az mi?
-
kungzi
veterán
sziasztok
lehet eladom a telóm. érdemes ugye visszaállítani az alap partíciót? ha úgy alakul, akkor a vevő tudja majd gariztatni
-
kungzi
veterán
kepzeljetek hogy jartam...
felraktam egy full gappsot recoverybol gang legujabb romjara es nem tudtam feloldani a kepernyozarat
nem tudtam fiokot hozzaadni a szinkronizalashoz, nem tudtam belepni marketre, stb.feltettem egy korabbi verziot azzal minden ment. ilyet meg nem csosztem
-
kungzi
veterán
azt tudom, hogyan lehet visszaállítani, ha a teló rendesen gen2-es. de a te romod tpt-vel gen3-ra alakít elvileg. akkor ezen is lehet használni api visszaállító exe-jét? csak ezt nem tudom
mert jó, hogy az nem nézi, hogy gen1 vagy gen2, de ez már gen3 elvileg
-
kungzi
veterán
sziasztok
vki tudna segiteni? cm 257 nightly miert dobalja le nekem a wifit? meg alvas utan nem csatlakozik ujra, hanem el kell rejtenem a wifit es ujra beirni hozza a jelszot, de sokszor meg igy se csatlakozik. a 256-os nightlyt frissitettem ahogy kell (wipe cache partition es wipe dalvik cache). eddig egy rom se csinalt ilyet. mi lehet a gond, vki talalkozott mar ilyennel?
-
kungzi
veterán
szerintetek a cm9 már az ICS-re fog épülni?
-
kungzi
veterán
a 256-os nightly alatt nagyon tuti a wifi
eddig sose volt ilyen cm alatt
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
válasz
Psychonaut #2092 üzenetére
na ez jó hír
-
kungzi
veterán
a legújabb market tényleg sokkal pörgősebb, mint az eggyel korábbi verzió. sokkal gördülékenyebb
-
kungzi
veterán
én majd most tuti nem cserélek skate-re. majd a következő zte telóra talán.
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
nekem most ez a rom van fent: íme
ilyen benne a rádió:
és felteszem a root explorert és ezt írja ki:
ez miért van? minden más progi megkapja a superusertől az engedélyt csak ez nem
-
kungzi
veterán
ha jól tudom, akkor az orange-nál volt olyan verzió, ahol alapból 1GHz-es procival árulták? na azt felrántani 1,2GHz-re már elég kellemes lett volna
-
kungzi
veterán
kelzsoca!
a skate nem tud 720p-ben felvenni? kamera megvan hozzá, de a többi hardver is elég lenne hozzá? képet és videót tudnál vele készíteni, hogy milyen minőségű? köszi előre is
-
kungzi
veterán
sziasztok, jó reggelt
feltettem ezt a romot íme
és a wifi és hang is qva jó lett
wifi
cm7 alatt max 4mbit volt csak
nekem a hang sokkal jobban szól
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Delta Force (2024)
- Bluetooth hangszórók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest