- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Üzemidőben bajnok lesz a Honor Power
- 10 000 mAh-s teleppel készül a Honor Power 2
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #4253 üzenetére
Nekem jó emlékeim vannak a Wii-s verzióról, biztos voltak pillanatok amikor szidtam az irányítást, de alapvetően jól működött szerintem, nem értettem azt a sok erős kritikát, amit sokak már akkor is mondtak.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #4248 üzenetére
Csakis kirándulás közben, hegymenetben.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #4246 üzenetére
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #4243 üzenetére
Én szeretném majd egyszer újrajátszani, a zenéje mai napig kedvenceim között van.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #4241 üzenetére
Hm, szerintem az itt nem tudna működni, mert számít a csapás iránya a legtöbb ellenfélnél, ahhoz pedig kell valami kontroll ezen a téren, legyen az mozgás, vagy analóg kar.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #4239 üzenetére
Úgy tudom van valami nem motion control alapú dolog a Switch-es verzióban, de sosem próbáltam (a játék persze megvan
).
-
válasz
Sirandrish #4190 üzenetére
Ha van Pro-d (mega), le is tudod tölteni... (vagy 5 nap?)
-
rumkola
nagyúr
válasz
Sirandrish #4188 üzenetére
MEGA-s megy!
-
rumkola
nagyúr
válasz
Sirandrish #4184 üzenetére
Nintendo lelőtte.
-
sirarcheer
senior tag
válasz
Sirandrish #4086 üzenetére
Elvileg javasolta játék, hogy merre kéne menni, de ugye az előző részben mutatta is, hogy arra indulj "pahaszt", itt meg semmi.
-
markknight
veterán
válasz
Sirandrish #4081 üzenetére
Én is szívok vele rendesen, főleg mikor átlósan van egy-egy tárgy
-
Phobion
őstag
válasz
Sirandrish #4079 üzenetére
Szuper, akkor várjuk majd a véleményeket!
-
Phobion
őstag
válasz
Sirandrish #4077 üzenetére
Az biztos
Na megjött már a csomag?
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #4053 üzenetére
Én anno a PS4-el voltam így. Előtte 4-5 hónappal megrendeltem, vártam minden nap itt a fórumon, majd a péntek helyett valamikor kedden kaptam meg. Nagyon bosszantó volt.
-
Phobion
őstag
válasz
Sirandrish #4053 üzenetére
Az más, mindenesetre nem maradsz le semmiről, Zelda és Link örök!
-
Phobion
őstag
válasz
Sirandrish #4051 üzenetére
GamePark este 7-ig nyitva van
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Sirandrish #4024 üzenetére
majd lehet jövōre vagy azután
-
draco31
veterán
válasz
Sirandrish #4006 üzenetére
Oké, sikerült.
Az volt a baj, hogy a hegy felé próbáltam lőni, és arra nem akart, meg gyenge fegyverre vertem.
Ez a mehanika pedig már meg volt, mert korábban voltam egy olyan shrine-ban, ahol mondhatni golfozni kellett így. -
draco31
veterán
válasz
Sirandrish #3999 üzenetére
Rendben, akkor ma nekiesek megint.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Sirandrish #4001 üzenetére
kipróbáljuk
eddig úgy voltam a stasisszel,hogy csak annyit használtam,amennyi muszáj volt a durability miatt, de tegnap jártam a korok erdõben szóval már tudok eszetlenül csapkodni
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Sirandrish #3997 üzenetére
ha elvered stasisszal és ráállsz akkor elrepít?
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
Sirandrish #3972 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
Sirandrish #3970 üzenetére
Dobozos változat (akár csak letöltőkóddal) nincs is a DLC-kből? Csak olyan helyeken találtam eladót, ahol egyszerű letöltőkódot küldenek fizetés után. Ez tehát csak egyszer aktiválható, aztán kész? Mihez kötődik? A géphez, vagy a Nintendo accounthoz? Mi van ha mondjuk gépet kell cserélnem valamiért?
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
Sirandrish #3968 üzenetére
Nem hangzik rosszul
Köszi a választ, így már kevésbé tűnik pénzkidobásnak...
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
Sirandrish #3966 üzenetére
Szomorúan hallom
Érdemes külön megvenni? Mit ad hozzá az alapjátékhoz?
-
válasz
Sirandrish #3963 üzenetére
-
válasz
Sirandrish #3961 üzenetére
Zseni persze, de hogy mennyi idejük van másoknak
-
csumpa93
tag
válasz
Sirandrish #3950 üzenetére
Ezt is mondani akartam
-
válasz
Sirandrish #3942 üzenetére
Ez ilyen.
Én is csak egy dingeont akartam megnézni meg pár apróságot felszedni valamelyiknap és végül betoltam vagy 4dungeont zsinórba. -
válasz
Sirandrish #3938 üzenetére
Gratula! A limitált?
-
olbaidhun
őstag
válasz
Sirandrish #3926 üzenetére
"A bontatlan meg horribilis eszmei értékkel bír." Max olyat vennék, ami nincs lerongyolva és átadhatom majd a lányaimnak, amikor eljön az idő. Magyarul a mezei gépek, doboz és gyári kieg nélkül, meg pl a szétbarmolt szoftveresek élből kiestek... Akkor inkább tovább gyűjtöm a címeket és majd beáldozok egy nagyobb összeget. Jó addig az emu is bőven
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Sirandrish #3929 üzenetére
Köszi.
Használtan 30körül vannak gépek, újonnan csak 2ds xl van. 2ds-xl-en is ugyanúgy futnak ezek a játékok?
-
olbaidhun
őstag
válasz
Sirandrish #3924 üzenetére
Rendben, Te tudod. Nekem is van pár konzolom, sok tucat szoftverem, szeretem gyűjteni az igazi értékeket.
Vásárolnék pl gamecube, dreamcast és klasszikusokat is mint a n64 de olyan állapotút nem igazán találok ami megéri a pénzt.. A bontatlan meg horribilis eszmei értékkel bír. Részemről még sokáig elég lesz a ds3 vezérlő, kislányom is ezt favorizálja a mario 3d worldnél. Párom meg belép azzal ami van. Nagy móka ezeket nyomni 4K ban emuval. Talán egyszer kivesézem egy blogban.
-
olbaidhun
őstag
válasz
Sirandrish #3922 üzenetére
Nincs baj ezzel, ha támogathatom napjainkig a fejlesztőket és korrekt az emuláció. DualShock3 joy, megfelelő beállítások és sok kellemes óra vár rád.
-
olbaidhun
őstag
válasz
Sirandrish #3919 üzenetére
Ma már sajnos nem olyan könnyű beszerezni egy korrekt N64-et, meg a többi vasat.. de a játékot szívesen megvásárolom! Sőt tovább megyek, ilyen szempontból az emulatorok használata is legit, hiszen a legjobbakat gyűjteménybe szedem és a HD, FHD, 4K élményt legyen már mindegy, hogy milyen eszközzel érem el.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Sirandrish #3915 üzenetére
Hűűűűű... Az szép lehetett.
Büntető egy játék.
-
olbaidhun
őstag
válasz
Sirandrish #3913 üzenetére
Rendben. Melyik címet ajánlanád még élmény faktort tekintve a zeldákból?
Érdemes lehet egy emus logoutot létre hozni, hogy egy központi topikba gyűjtsem mondjuk a zelda nagyjait? (vagy más hasonló óriásokat, akár a nindendo platformról is) -
BOBAKILL
őstag
válasz
Sirandrish #3909 üzenetére
Ez szomorú, akkor marad a printscreen vagy valami hasonló.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Sirandrish #3907 üzenetére
A játék maxolásáért jár valami trófea vagy bármi? Nintendon még nem vagyok képben az ilyesmivel.
-
válasz
Sirandrish #3905 üzenetére
Az a baj hogy zeldákba mindig van lehalább egy valami ami miatt nem maxolom.
Am visszamegyek még.
A összes kis bábut kiszedtem és a helyére raktam. Valami 17szívvel fejeztem be és egy item hiányzott inventoryból ami szerintem egy 3.üveg.
Ja meg a bal oldalt is hiányzott valami.
Kéne a heavy lure is -
BOBAKILL
őstag
válasz
Sirandrish #3898 üzenetére
Időközben rájöttem.
Még én is harmadikat keresem, sol idő elmegy mászkálással. -
válasz
Sirandrish #3889 üzenetére
Ezért is vadon lélegzete. Menj ki a vadonba ismerd meg fedezd fel.
Hőség ellen a hideg fegyverek is jók. Ki gondolná hogy ilyen is van benne de van. -
BOBAKILL
őstag
válasz
Sirandrish #3884 üzenetére
Rendben, köszi az infót.
Akkor majd később tudok visszajönni ide.
-
válasz
Sirandrish #3878 üzenetére
Az még oké de én kicsit túlgondoltam mielőtt visszamentem elolvasni megint.
Szóval volt olyan verza mikor a csontit becsaltam ahol a nyul volt és próbáltam bezárni,meg okyan is mikor azt próbáltam hogy a nyúl legyen köztünk és majd ledobja a csonti.
Sőt a powedertől megmered a nyúl és felvettem és nekidobtam a csontinak.
Aztán gondoltam majd máskor felveszem a ládát, de aztán kiderült hogy abban van a boss key.
Na ekkor mentem vissza a szoborhoz. -
válasz
Sirandrish #3874 üzenetére
Sejtettem hogy kell. Valakit kihagytam ott. Majd megnézem ha megint lesz rá idő.
-
válasz
Sirandrish #3872 üzenetére
Én ott tartok hogy keresem hol a 3. dungeon vafy inkább melyik de bemenni nem tudok mert pl víz van. Bár még nem merítettem ki minden lehetőségem mert egy tagnak kéne 5 gold leaf amiből megvan négy.
Szóval miközben írtad másik topikba hogy zelda agyé majd rájövök, én úgy voltam hogy "most mi a retkes f..t kell csinálni?" -
válasz
Sirandrish #3869 üzenetére
Legalul volt a nagyhal és nem emlékszem hogy jött e valahonnan. Én egyből kiszurtam hogy van valami a tó fenékén és arra mentem csak köcsög hal lerágta a horogról és akkor döntöttem úgy hogy jó akkor kifogom hogy ne legyen útba. -
válasz
Sirandrish #3867 üzenetére
20+? Én 33pontisat fogtam. Az üveg meg ott van a tó fenekén csak eltakarja a növényzet.
Viszont óvatosan kell kihúzni mert ha a halak meglátják ráharapnak és visszaesik a tó fenekére. -
válasz
Sirandrish #3865 üzenetére
kettőt? Én kifogtam a legalsó nagy halat kétszer de csak egy negyedszív volt meg meglett az üveg -
válasz
Sirandrish #3863 üzenetére
van benne pecázás. Gondol9m emlékszel mennyire érdekelt mindig is.
Viszont ki lehetett volna fogni egy üveget de vokt ott egy saját neméhez vonzódó hal és bekapta mielőtt kihúztam. -
válasz
Sirandrish #3859 üzenetére
Izlések. Nekem eddig bowser a fav de a piranha plant lehet átveszi a helyét.
-
válasz
Sirandrish #3856 üzenetére
Ganon nekem is van. Másik kettő nem adja.
Viszont van toon link, majora, meg majd jön tp és sw link. -
válasz
Sirandrish #3853 üzenetére
Nemtom. Így összejött pár. Szerintem vagy 20 van már.
Majd lövök egy kèpet és bedobom amibo topikba.
Én úgy veszem őket hogy ami tetszik. Van párfélw link de nincs meg mind és nem is lesz.
Ma jön egy snake meg egy ivysaur.
Piranha plant is elő van rendelve mert ő nagy kedvencem. -
válasz
Sirandrish #3851 üzenetére
Ha azt nézem hogy mennyi egy nem amibonértelmes szobor akkor nem olyan drága, plusz itt amúgy sem számít drágának.
Otthon lehet nekem is csak pár db lenne. -
válasz
Sirandrish #3848 üzenetére
Volt pár ilyen artbookom mikor vettem a gyűjtői kiadádokat. Mindet átlapoztam egyszer oszt többet sose. Persze tudom hogy van ezeknek céljözönsége de én már nagyon nem tartozom közéjük.
Nekem elég az amibo. Azok elég szépek is meg annyit megérnek. -
válasz
Sirandrish #3846 üzenetére
Néztem azt a tokot. Nekem se jön át ez a mekkora fun hogy retro. Főleg az után hogy milyen k.vaszép fémtokja van kb bármi más játéknak.
-
válasz
Sirandrish #3844 üzenetére
Én léálltam a limiteddel. Majd akkor veszek legközelebb mikor kiadnak valami tényleg olyat ami végig tetszik.
Botw-ből is akartam mert sose volt még gyűjtői zeldám, de az a kard "szobor" elég rosz vicc volt. -
válasz
Sirandrish #3842 üzenetére
Aki zeldás az tudjon róla!
Én pénteken megyek vadászni mert kazisan akarom, és hiába rendelném mert nem vagyok otthon hogy átvegyem, úgy meg képesek olyan értesítőt hagyni hogy másnap hoo vehetem át. Az meg ugye már pont egy nappal később van az elfogadhatónál. -
válasz
Sirandrish #3824 üzenetére
A wii u lejátsza a wii játékokat? Esetleg a gc-seket?
-
válasz
Sirandrish #3822 üzenetére
És akkor itt jövünk rá hogy mi értelme volt a wii u-s hd kiadásoknak.
-
válasz
Sirandrish #3819 üzenetére
Na igen, mai tv-n az a grafika elég durva még az én 32es tévémen is.
De ez nem is zavar.
Most is boss volt és hát egyszerre élvezem a zeldát és kapok agyvérzést az irányítástól. -
válasz
Sirandrish #3815 üzenetére
Becseréltem a 2ds-t.
Ez a zelda ugye félig kimaradt mert anno nem értünk a végére és gondoltam ideje bepótolni mert most úgyse nagyon van játék ps-en.
Ahogy írtam, a zelda k.vajó, a mozgásérzékelés okádék. -
válasz
Sirandrish #3811 üzenetére
Nem gondolod, hogy kibontom?
Ha megtörtént, megírom. -
PhilBrick
őstag
válasz
Sirandrish #3801 üzenetére
En mondjuk épp ma vettem meg.
-
válasz
Sirandrish #3803 üzenetére
Ez az életem...
-
válasz
Sirandrish #3801 üzenetére
Persze, mindenki... nem azért vannak a játékok, hogy játszunk velük...
-
petymek
senior tag
válasz
Sirandrish #3794 üzenetére
A hsz. írójától, pm-be.
-
petymek
senior tag
válasz
Sirandrish #3753 üzenetére
Rákérdeztem, igazad van, sajnos.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Sirandrish #3787 üzenetére
ez is valami 30-35 körül van.
-
válasz
Sirandrish #3778 üzenetére
A lottó 5ös se jöjjön be, de ez igen!
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3775 üzenetére
Szerintem egy MM-szerű (mármint azonos látvány, játékmotor) megoldással lehet hoznak majd mégegy Zeldát a gépre. Vagy lehet valami 3DS méretű kisebb epizódot (Link Between Worlds).
-
válasz
Sirandrish #3775 üzenetére
N64en volt két zelda, gc-n is a ww meg a tp, wii-n tp meg ss szal én nem zárnám ki.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Sirandrish #3773 üzenetére
Addigra csak kijön az új rész.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Sirandrish #3768 üzenetére
De ha már MM, akkor nem lenne célszerű az OoT-vel kezdenem inkább?
-
válasz
Sirandrish #3765 üzenetére
Esetleg a pecázást? Istenem de örültem hogy kihagyták de közbe tudom hogy te meg ott álltál linkel a vízparton és nézted a halakat és fájt a szíved egy pecabotért.
Adam
És dekurvajó neked! Ott van még a twilight, a wind waker és hatásszünet... ..az Ocarina of Time!
Csiliárdszor végigjátszottuk és mindig kurvajó volt! -
Adam_Shepard
addikt
válasz
Sirandrish #3765 üzenetére
Hááát én most fedezem fel a Zelda részeket. Az már biztos, hogy ha a Majora alapján kellene megítélnem, akkor gyorsan kaszáltam volna. Viszont nagyon tetszik a Skyward is, amire a zöld chuchus kolléga hívta fel a figyelmemet a minap
-
petymek
senior tag
válasz
Sirandrish #3753 üzenetére
Most, hogy megint megnéztem a képet, ez nem készülhetett otthon.
Nézd meg az első ruha felső részének a szélét, a festett simbólummal körben. -
petymek
senior tag
válasz
Sirandrish #3743 üzenetére
Így van, farsangra kellen egy, kb 2 órára, de arra nagyon
.
-
válasz
Sirandrish #3747 üzenetére
Majd ha engedi a játék.
Amúgy nem is rossz ötlet ez a póló? Hol lehez ilyet kapni? -
válasz
Sirandrish #3745 üzenetére
Ja hogy jaaa! Igazából. Azt hittem a játékban.
-
válasz
Sirandrish #3743 üzenetére
Akkor én értettem félre. Szóval mi az a real link cucc?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sirandrish #3710 üzenetére
Ja, úgy gondoltam, mondjuk ahhoz először VC kellene
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sirandrish #3708 üzenetére
nekem mondjuk ez az első Zelda, mert Nintendo konzolom se volt soha, szóval ilyen direkt összehasonlítási alapom nincsen, de videók alapján mondjuk egy Wind Waker HD-t megnéznék Switchen, ha valaha kiadják.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sirandrish #3705 üzenetére
igen, olvastam és teljesen jogos, a shrine-ok jók, csak túl rövidek, nyugodtan elfért volna minden régióban egy divine beast, vagy ha az nem is, valami giga shrine, ami ad egy heart containert/staminát.
de van benne amúgy egy csomó ötletes rész, pl. a villámlós völgy, ahol a rubber armor mellrészét kapod, csak ezek rövidek. anno a Darkseiders-ben hivatkoztak sokat a Zeldákra dungeon témában és ott tényleg nagyon jól meg volt csinálva.
-
Šolaire
veterán
válasz
Sirandrish #3697 üzenetére
Már kezdtem örülni
-
válasz
Sirandrish #3699 üzenetére
Hyrule Candy Crush Saga?
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3697 üzenetére
Jöjjön csak, szerintem valami puzzle játék lesz.
-
Šolaire
veterán
válasz
Sirandrish #3695 üzenetére
Érdekel
köszi.
-
Šolaire
veterán
válasz
Sirandrish #3689 üzenetére
Te játszod az új zeldát?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sirandrish #3683 üzenetére
Ha rá tudom szoktatni az asszonyt, akkor jó lesz az is, kellene valami, amit tudunk ketten játszani.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sirandrish #3681 üzenetére
Azért veszem meg, ennyiért el is tudom adni, miután kitoltam, ha mégis úgy adódik.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sirandrish #3664 üzenetére
Na, végül találtam ma 90-ért Zeldával együtt, szóval lesz Switch, jön rá nyáron a Battle Chasers, amit eredetileg PC-re akartam, de így hordozható lesz. Holnap kukázom a 30 órát, amit beleraktam
-
csab2
veterán
válasz
Sirandrish #3667 üzenetére
Én is, de úgy ledobott, mint a szar. 😀 Pedig maximális staminám van. Téged nem dobott le? -
fogtunder
nagyúr
válasz
Sirandrish #3662 üzenetére
az, hogy nem tudok bárhol Zeldázni
-
grosy
senior tag
válasz
Sirandrish #3639 üzenetére
Mondjuk nekem könnyeket csalt a szemembe az az ajándék
-
csab2
veterán
válasz
Sirandrish #3625 üzenetére
Kerestem egy másik listát. Ezen is 120 db szentély van felsorolva, régiókra bontva. Egyesével megnéztem a játékon az én saját térképemen, mindegyik szentély megvan, beazonosítottam. Mégis nekem csak 119 van. Valószínűsíthető, hogy a listán valamelyik szentély kétszer szerepel.
Én most nem vagyok számítógép közelben. Nagyon hálás lennék, ha valaki megtenné nekem azt a szívességét, hogy kimásolná számítógépen a szentélyek listáját, és beillesztve mondjuk Wordbe, ábécésorrendbe rakva, egyből látszódna, hogy melyik van meg kétszer. Előre is nagyon köszönöm annak, aki ezt megteszi! Hétfőn este én is meg tudom ezt tenni, de addig még szerettem volna kideríteni, hogy melyik szentté nincs meg. -
ViharVadász
őstag
válasz
Sirandrish #3613 üzenetére
Pedig sosem a Divine Beast a fő célpontom, én csak úgy nézelődök a területeken, aztán valahogy odakerülök arra a területre, ahol van éppen az egyik monstrum. De most majd többet fogok mindenképp kalandozni, azért fel akarok készülni a végére a játéknak.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sirandrish #3615 üzenetére
jó, nyilván meg lehet csinálni, gondolom speedrunnerek bőven hamarabb is megoldják, csak egyszerűen annyi dolgot vág hozzám a világ, hogy lehetetlen haladni, mert folyton letérek az útról valamiért.
és számomra pont ez az egyik fő vonzereje a játéknak, hogy ennyi mindent lehet csinálni és kvázi bármit enged a saját szabályrendszerén belül.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sirandrish #3613 üzenetére
én nem is értem, az hogy abszolválható. ha csak megyek, mint a hülye és nem csinálok shrine-okat, amik kellenek, hogy legyen stamina/health akkor is simán 15 óra, mire bejárja az ember a térképet.
-
csab2
veterán
válasz
Sirandrish #3598 üzenetére
Nem tudom. Nem számoltam.
Most végeztem a fő küldetéssel. Ganon kipurcant.
Most egy mentett állást lehet betölteni, ahol Ganon még él. Ez így normális?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53