- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
fogtunder #3706 üzenetére
A Shrine-ok jók, de ezt régen simán megoldották mellékküldikkel.
Csak azok ugye szívdarabot adtak.
Viszont akkor is hiányoznak a Dungeonok. Rendben..kapunk 4et, de szerintem mondjuk egy Ocarinás Water Templehez, vagy WW-s Wind Templehez képest nevetségesen egyszerűek. Persze telepakolták az egész világot tartalommal, azzal nincs is baj, de ezek a másfél-két órás tematikus dungeonok akkor is hiányoznakBennyboy Szerintem jól sejted a választ. A válasz : nem
-
fogtunder
nagyúr
válasz
fogtunder #3692 üzenetére
egy héttel később teljes térkép, 3 divine beast pipa, kb. 60 shrine kész, de azért van még mit csinálni. most side questelek kicsit, még nincs komplett climbing gear, rubber armor, a barbarian setből, ancient setből semmi nincs meg, szóval azért elleszek még egy darabig, de kicsit kevésnek érzem ezt a 4 divine beastet.
ami furcsa, hogy a ganon inkarnációkkal szinte semmi gondom nem adódott, ellenben a Lynelek, na azok pillanatok alatt kicsinálnak, ha nem dodge-olok úgy, mint egy félisten. -
Hunner
senior tag
válasz
fogtunder #3692 üzenetére
Kb egy átjátszott nap megszokni, majd utána vidám lesz, mikor a ps-en vagy az xboxon próbálsz valamit alkotni és akkor meg már a ninti áll a kezedre. Nappaliban néha ps3-on nézünk youtubeot, mert kulturáltabb mint a TV-s beépített app, és el nem tudom mondani hányszor mentem vissza a találatokhoz, ahelyett hogy elindítottam volna a videót.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
csab2
veterán
válasz
fogtunder #3630 üzenetére
Basszuskulcs!!!
Ez eszembe sem jutott…
Lehetséges, hogy valamelyiket aktiváltam, nem tudtam egyből megcsinálni, abbahagytam a játékot és később meg elfelejtettem befejezni.
Ez bizony elképzelhető. Sőt valószínű, hiszen két lista nem lehet rossz.
Hát ez kurvajó… Most állhatok neki, az összes szentélyt újra átjárni… -
-
fogtunder
nagyúr
válasz
fogtunder #3573 üzenetére
köszi a tanácsokat, edukálódtam kicsit zsütűbön, a főzés nagyon sokat segít, illetve kevésbé hack'n'slash módszerrel megyek bele a harcokba, taktikusan közelítek inkább, sunnyogok, bombázok, így jelentősen hatékonyabb lettem.
a játék továbbra is fantasztikus, jó sokáig elleszek vele az eddig látottak alapján.
-
Hunner
senior tag
válasz
fogtunder #3570 üzenetére
Szia!
Ez maga a Zelda élmény, hogy azt csinálsz és úgy próbálsz megoldani mindent ahogy akarsz. Előfordulhat, hogy csirke vagy a harchoz még, Lesz egy shrine ami megtanít harcolni, Van a hanrcrandszerben dogde, és parry. Nézz utána youtube-on
A hideg ellen jó a paprika, de meg kell sütni/főzni, vagy belefőzni más kajába illetve a hegy tetején a legmagasabb ponton lett volna egy ruha, ami jó a hideg ellen. Az öreg faszi adta volna. Már ne menj vissza, a glidert megkaptad, már nem áll a hegytetőn.
Később megveheted egy faluban. Lesznek elixírek is hő és fagy ellen, illetve később ha lesz olyan fegyvered ami tüzes, az is melegít majd ha előveszed.
Denevérraj elől el kell futni, vagy fel kell őket gyújtani esetleg levágni párat kardcsapásokkal és akkor békén hagynak.
Pár szívet mindig veszteni fogsz, a főzés és a kaja csinálás szerves része a játéknak, legyen nálad mindig bőséges kaja, hogy egy egy harcban még a harc alatt is bezabálhass
Teljesen szabadon úgy és azt csinálsz amit akarsz, szóval arccal előre és élvezd a játékot, legyél kreatív
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- PLC programozás
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest