- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Bocsánat, nem ide akartam...
-
csab2
veterán
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
csab2
veterán
válasz
Sirandrish #3667 üzenetére
Én is, de úgy ledobott, mint a szar. 😀 Pedig maximális staminám van. Téged nem dobott le? -
csab2
veterán
Ti találkoztatok a Lord of the Mountain-nel! Elég aranyos kis társaság… -
csab2
veterán
Jól gondoltad, pontosan ettől tartottam én is. Az az igazság, még mindig tartok tőle, mert a Zelda ugyan bejött, de nincs garancia arra, hogy jön még nekem tetsző játék Switch-re. Sajnos FPS egyáltalán nem várható, a Mario Kart a legkevésbé sem érdekel (egyedül játszom, és úgy nem tűnik érdekesnek), a Mario Odyssey sem izgat. A Spaltoon ugyancsak nem tűnik számomra érdekesnek. Más AAA játék meg még nem nagyon látszik a láthatáron. Esetleg 1-2 olyasmit láttam, ami a Zeldára hasonlít. Ott meg ugye elég nagyra nőttek az elvárásaim.
Eladtam a PS4-et, mert számomra a 2 konzol nagy luxusnak tűnik. Nem elsősorban az anyagiak miatt, hanem mert nem vagyok akkora gémer, hogy két platformot is fenntartsak. Egyszerűen nem játszom annyit. Erre bejelentették, hogy a Battlefront 2-nek lesz egyjátékos módja is.Ha ezt előbb tudom, nem biztos, hogy eladom a PS4-et és veszek Switchet.
Milyen DLC-ről van szó? Tudsz erről írni pár sort?
-
csab2
veterán
The Legend of Zelda: Breath of the Wild:
Kész az összes főküldetés, az összes szentélyes küldetés és az összes mellékküldetés.
Kész az összes szentély.
186 korok magot találtam meg eddig.
A térkép 38%-os.
225 óránál tartok.
Most ráállok a megszerzett ruhák kimaxolására. Nem lesz könnyű, mert ki kell hozzá nyírni egy csomó Lyent, ami iszonyú erős.Király ez a játék!
Az a baj, hogy nekem most már ez az alap. Minden hasonló játéktól ezt a szintet fogom elvárni.
-
csab2
veterán
Az a 900 db az nagyon durva!
Egyébként még meg kell keresnem a játékban négy mellék küldetést is. -
csab2
veterán
válasz
fogtunder #3630 üzenetére
Basszuskulcs!!!
Ez eszembe sem jutott…
Lehetséges, hogy valamelyiket aktiváltam, nem tudtam egyből megcsinálni, abbahagytam a játékot és később meg elfelejtettem befejezni.
Ez bizony elképzelhető. Sőt valószínű, hiszen két lista nem lehet rossz.
Hát ez kurvajó… Most állhatok neki, az összes szentélyt újra átjárni… -
csab2
veterán
válasz
Sirandrish #3625 üzenetére
Kerestem egy másik listát. Ezen is 120 db szentély van felsorolva, régiókra bontva. Egyesével megnéztem a játékon az én saját térképemen, mindegyik szentély megvan, beazonosítottam. Mégis nekem csak 119 van. Valószínűsíthető, hogy a listán valamelyik szentély kétszer szerepel.
Én most nem vagyok számítógép közelben. Nagyon hálás lennék, ha valaki megtenné nekem azt a szívességét, hogy kimásolná számítógépen a szentélyek listáját, és beillesztve mondjuk Wordbe, ábécésorrendbe rakva, egyből látszódna, hogy melyik van meg kétszer. Előre is nagyon köszönöm annak, aki ezt megteszi! Hétfőn este én is meg tudom ezt tenni, de addig még szerettem volna kideríteni, hogy melyik szentté nincs meg. -
csab2
veterán
Kezdek kicsit ideges lenni...
Nekem 119 szentély van meg. A 120.-at sehol sem találom.
Ezt a listát egyesével átnéztem, mindet megkerestem a térképen a játékban. Mindet megtaláltam. Egy sem maradt ki. Ezen a listán 120 db szentély van felsorolva. Nekem viszont továbbra is csak 119 van meg.
Az szinte lehetetlen, hogy pont azt hagytam ki véletlenül, ami nincs még meg!!!! -
csab2
veterán
válasz
Sirandrish #3598 üzenetére
Nem tudom. Nem számoltam.
Most végeztem a fő küldetéssel. Ganon kipurcant.
Most egy mentett állást lehet betölteni, ahol Ganon még él. Ez így normális? -
csab2
veterán
Úgy látszik, már csak én zeldázok.
Király ez a játék.
A négy beasten túl vagyok
Még egy szentély meglesz, csak arra várok, hogy vörös Hold legyen. Azon kívül még egy szentély van a kastélyban. Akkor meglesz 119. Egy még hiányzik.
Korok magból még nincs 200.
Eddig 185 óránál tartok és még nem unom.
Most neki fogok Gannonnak. Utána a mellék küldetéseket is meg fogom csinálni.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy segítséget is igénybe vettem, amikor nagyon elakadtam.
Kiváncsi vagyok, hány százaléknál fogok tartani, amikor befejezem a fő küldetést. -
csab2
veterán
válasz
Sirandrish #3595 üzenetére
Sikerült.
-
csab2
veterán
válasz
Sirandrish #3593 üzenetére
Azt már csináltam. Semmi sem történt.
-
csab2
veterán
Megcsináltam és tényleg nem volt nehéz. Könnyen bejutottam a belsejébe, és ott is mindent megtaláltam különösebb gond nélkül.
Egy kis segítségkérés:
a röpködő sárkányoktól hogyan lehet pikkelyt szerezni? -
csab2
veterán
Szerintetek melyik a legkönnyebb Beast?
Azzal kezdeném a sort. -
csab2
veterán
A küldetéseket az emberek adják. Kakarikoban egy kölök mesterien tud főzni nekem köszönhetően, a szobor körül meggyújtottam a fáklyákat és úgy emlékszem megmutattam az utat a Great Fairy Fontain-hez. Impától megkaptam egy ruhadarabot (Champion's Tunic). A tyúkokat összeszedtem. Mi van még? Mindenkihez odamentem beszélgetni már vagy 5x, de senki nem ad küldetést.
Bocs, ha én vagyok nagyon béna! -
csab2
veterán
Kakariko mellett van egy Great Fairy Fountain. A közelében van egy rejtett Shrine, amihez kell egy golyó, amit sehol sem találok. Impa házában van egy. Azt kellene megszerezni? -
csab2
veterán
A Master Sword khúzásához mennyi szív kell?
-
csab2
veterán
Egyébként pont ez a játék a legjobb bizonyíték arra, hogy egy játék nem attól jó, hogy milyen szuper a grafika. Zseniális ez a játék! Ahogy a fizika működik benne...
-
csab2
veterán
válasz
Sirandrish #3563 üzenetére
Nekem most 9 vagy 10 van. Én a staminára mentem rá - abból 3 kör van - mert idegesített, hogy nem bírtam rendesen mászni.
Azt a szigetet megcsináltad délen, ahol 3 bogyót kell összegyűjteni és a helyére rakni úgy, hogy mindent elveszítesz a küldetés elején és nem lehet menteni? Goron City? Az lenn van a délnyugaton ugye? Pont most lett meg az a torony is. -
csab2
veterán
Van külön a hőség ellen védő ruha?
Ugyanis a vulkánon simán porrá égek, hiába főzök a hőség ellen védő kaját/eixírt. -
csab2
veterán
válasz
Sirandrish #3560 üzenetére
Ezt a 900 korokot nagyon durvának találom. Hol az istenben vannak?
A másik. A szentélyeknek több mint a fele megvan. A térképből azt hiszem 1 vagy 2 torony nincs még meg. Hol van még kb. 50 szentély???
Nem értem, hogy egyesek hogyan csinálták meg olyan gyorsan a fő küldetéseket. Én életerő és stamina nélkül nem merek neki menni a szörnyeknek. -
csab2
veterán
Az mekkora már, hogy ha link meztelenül nyit ki egy ládát, belerúg a ládába utána fáj a lába. 😀
-
csab2
veterán
Igen, hétközben is tudok játszani. Ilyenkor kézi konzolként használom.
Hétvégén pedig asztaliként az 50-es LG-men.
Ezért vettem Switchet. Bele mertem ugrani, mert tudtam, hogy ha a Zelda megtetszik, akkor én azzal eltökölök egy ideig. Már több, mint 80 órát raktam bele, és még nincs meg az egész térkép és a szentélyek kb harmada van meg.Egy kérdés:
A Lost Woods (azt hiszem ez a neve) területén van valami trükkje, hogy ne csesszen ki velem mindig az a furcsa köd? Próbáltam a fákon ugrálni, de az sem segített. Próbáltam nagyon óvatosan menni, de akkor is jött a köd. -
csab2
veterán
válasz
Sirandrish #3533 üzenetére
Miért gondoltam én azt, hogy az "L" az a bal analóg kar?
Már azon kívül, mert hülye vagyok...
Köszi! -
csab2
veterán
Az óriás lovat hogy lehet meglovagolni? Majdnem három kör a staminám, és akkor is ledob az a piszok! A bal kart nyomkodni kell, vagy rángatni? Habár akármit csinálok akkor is ledob…
-
csab2
veterán
A hőség ellen hogyan lehet védekezni?
-
-
csab2
veterán
Sziasztok!
Megtaláltam az Akkala Ancient Tech Lab-ot, de Robbie nem akarja elhinni, hogy én vagyok Link, és azt akarja, hogy mutassam meg neki a 100 éves sebeimet (ha jól értem). Mi van??????
Más:
Mount Lanayruban a sárkányt felszabadítottam és megkaptam a Naydra's Scale-t. Ezzel mit kell csinálni?Ezeket a rohadt kentaurokat nem bírom kinyírni. Valakinek volt itt egy jó ötlete, hogy stázissal megdermeszti, és olyankor mos be a pofájába. Azonban a stázisom még csak első szintű és nem bírom lefagyasztani. Kellene még 1 db ancient core, hogy fejleszteni bírjam.
Amúgy király a játék, bejött amire számítottam: én ezzel sokáig elleszek, elszöttyögök. -
csab2
veterán
Ráadásul még nagy területet sem jártam be.
Béna vagyok, de ez van.
A játék nagyon tetszik, el leszek vele egy darabig.
Közben én is rájöttem, hogy a fő küldetéseket favorizálom, hogy tudjak előre haladni. Jelentem a kamera megvan, a ruhák fejlesztését adó lény megvan, Impát meglátogattam.Viszont nem tudom, ez a topic segítség kérésre használható-e?
Két szentélyben elakadtam.
Ez az egyik:
Nem értem, hogy a kőtábla milyen kérdéseket és válaszokat említ. Gondolom egy bizonyos alakzatban kell lepakolni a bogyókat. De milyen kérdések és válaszok vannak???? Nem azt kérem, hogy valaki mondja meg, hogy milyen formációt kell kirakni, csak az elvét jó lenne megérteni...A másik:
Ezt a rohadt faltörő kost ellögdöstem az ajtóig bombákkal, de hogyan tudom vele belökni az ajtót?
Privátban is jöhetne a segítség, nagyon hálás lennék érte.
Ha ez a topic nem való segítségkérésre, akkor szóljatok és befejezem. -
csab2
veterán
válasz
Sirandrish #3455 üzenetére
Nem érted. Én tényleg sehol sem tartok.
Még csak most találkoztam azzal a figurával, aki beváltja a korok magokat. Nem tudok még fényképeket készíteni. Szóval tényleg sehol sem tartok. -
csab2
veterán
Több, mint 40 órám benne van már a Zeldában, de még sehol sem tartok. Szó szerint. Ámulva olvasom itt a hozzászólásokat, hogy milyen ruhákat lehet venni/megszerezni, ezeket még fejleszteni is lehet, 2 sor szív lehet, stb. Nekem ez a játék kitart hónapokig majd.
-
csab2
veterán
Köszönöm a válaszokat!
A tücsökre rájöttem, elárulta egy kislány a faluban. 👍 -
csab2
veterán
Jól sejtem, hogy a korok magok gyűjtése nem visz előbbre, illetve semmi pluszt nem ad?
A pihenésnek, alvásnak van jelentősége? Én eddig nem vettem észre.
A ló egészségi állapota nem számít? Nem fárad, nem éhes?
Látott már valaki tücsköt a játékban? Elég sokféle állattal találkoztam már, de tücsökkel még nem.
Bocs, hogy sokat kérdezek, de nekem ez az első Zeldam, sőt nem is nagydíj játszottam ilyen stílusú játékkal. -
csab2
veterán
Ezekkel a régi alkatrészekkel lehet csinálni valamit az eladáson kívül?
-
csab2
veterán
válasz
Sirandrish #3320 üzenetére
-
csab2
veterán
válasz
Sirandrish #3318 üzenetére
Jesszusom! Ilyen óriási a játék?!
-
csab2
veterán
Egy területen - ami a torony beindításával lesz látható a térképen - mindig 4 db Shrine van, mint a Great Platou-n, vagy ez változó?
-
csab2
veterán
Sziasztok!
Elöljáróban annyit, hogy ez az első Zelda amivel játszottam (Breath of the Wild).
Még nagyon az elején vagyok.
Kérdésem: a fegyverek később is elkopnak? Úgy értem, hogy lehet olyan irányban fejlődni, hogy ne törjenek el egy idő után? Baromira frusztráló szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gitáros topic
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest