- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeldaológusok.
Mi van akkor ha mégy van egy divine beast ami adni fog egy szivet de én mondjuk shrineokból kihúzom maxra azaz 30ra? Nem engedi felvenni amit a boss ad vagy eleve a szobor nem engedi beváltani? -
válasz
csumpa93 #3946 üzenetére
Én azt mondtam a tesómnak meg úgy altalában mindenkinek aki kérdezte, hogy ha csak a zelda érdekelne switchre akkor azért az egy játékért is megérné megvenni a konzolt.
Nemrég odaadtam tesómnak a a konzolt had zeldázzon ő is. A játék egyharmadánál se járt és azt mondta pont úgy gondolja ő is ahogy mondtam. -
válasz
Sirandrish #3942 üzenetére
Ez ilyen.
Én is csak egy dingeont akartam megnézni meg pár apróságot felszedni valamelyiknap és végül betoltam vagy 4dungeont zsinórba. -
válasz
BOBAKILL #3936 üzenetére
Az a vicc hogy a ritkasága miatt a gc drágább mint a wii.
Itt kint gc van akár 60ért is használtan míg 40fontért két wii-t vettem.
A winwaker egy akkoriban elég fúrcsa új grafika volt mint kövi zeldának de én imádtam.
Az ocarina az meg az ocarina.
Nekünk Sirandrishal minden ott kezdődött. Az volt az első és az ivódott be a legmélyebbre.Örülök amúgy hogy itt is látlak. Nem vagy reménytelen eset.
-
válasz
BOBAKILL #3928 üzenetére
Én gamecubeot ajánlanám ha olcsóbb kell. Azon ott az ocarina, annak a master quest verziója,wind waker, twilight princess.
Én egy wii-t vettem kert arra ott a skyward sword is amit pótolnim kellett, viszont a wii-s mozgásérzékelés miatt arra jutottam mire végigjátszottam hogy az is egy kúrvsjó zelda, és hogy pont a mozgásérzékelés miatt soha többet nem akarom lejátszani.Nameg igen, a ds. Az is egy jó opció ha a kisebb zeldákat akarja játszani az ember.
-
válasz
BOBAKILL #3910 üzenetére
Igazából nem az. Mert velem pl az történt mario oddyssey közben is hogy hiába nem kapok érte semmit és nem is lesz max, mégis azt éreztem hogy szedjek össze amit csak tudok.
Ps-en meg vagy valamit platinázok vagy nem is érdekelnek a trofik.
Sirandrih
Hogy felejthetném el?
Egy bábu 3nap alatt vokt kész és ahhoz 6szor kellett napszak váltás dalt elpálcázni.
Szerintem csapágyas is lett az a dallam.
Főleg mikor végre lekaptunk valamit ami kb egy pillanatra látható és mondta a szobrász hogy nemjó a kép.. -
válasz
Sirandrish #3905 üzenetére
Az a baj hogy zeldákba mindig van lehalább egy valami ami miatt nem maxolom.
Am visszamegyek még.
A összes kis bábut kiszedtem és a helyére raktam. Valami 17szívvel fejeztem be és egy item hiányzott inventoryból ami szerintem egy 3.üveg.
Ja meg a bal oldalt is hiányzott valami.
Kéne a heavy lure is -
Na srácok nekem véget ért.
Teljesen jó volt az egész, hozta a várt zelda élményt.
Most pedig a többi zeldát is kérem ioyen formában de a minish cap-et mindenképp! -
Hatalmasat zeldáztam ma gyerekek. Ugye ott jártam hogy bejussak a 3. dungeonba.
Na most a 6.ban vagyok és megcsináltam sok más feladatot és más egyebet is.
Én azt hittem lesz 4 dungeon és csá.
Na most ehhez képest van nyolc storys meg pár mellékes. -
válasz
Sirandrish #3889 üzenetére
Ezért is vadon lélegzete. Menj ki a vadonba ismerd meg fedezd fel.
Hőség ellen a hideg fegyverek is jók. Ki gondolná hogy ilyen is van benne de van. -
-
válasz
Sirandrish #3878 üzenetére
Az még oké de én kicsit túlgondoltam mielőtt visszamentem elolvasni megint.
Szóval volt olyan verza mikor a csontit becsaltam ahol a nyul volt és próbáltam bezárni,meg okyan is mikor azt próbáltam hogy a nyúl legyen köztünk és majd ledobja a csonti.
Sőt a powedertől megmered a nyúl és felvettem és nekidobtam a csontinak.
Aztán gondoltam majd máskor felveszem a ládát, de aztán kiderült hogy abban van a boss key.
Na ekkor mentem vissza a szoborhoz. -
válasz
Sirandrish #3874 üzenetére
Sejtettem hogy kell. Valakit kihagytam ott. Majd megnézem ha megint lesz rá idő.
-
válasz
Sirandrish #3872 üzenetére
Én ott tartok hogy keresem hol a 3. dungeon vafy inkább melyik de bemenni nem tudok mert pl víz van. Bár még nem merítettem ki minden lehetőségem mert egy tagnak kéne 5 gold leaf amiből megvan négy.
Szóval miközben írtad másik topikba hogy zelda agyé majd rájövök, én úgy voltam hogy "most mi a retkes f..t kell csinálni?" -
válasz
Sirandrish #3869 üzenetére
Legalul volt a nagyhal és nem emlékszem hogy jött e valahonnan. Én egyből kiszurtam hogy van valami a tó fenékén és arra mentem csak köcsög hal lerágta a horogról és akkor döntöttem úgy hogy jó akkor kifogom hogy ne legyen útba. -
válasz
Sirandrish #3867 üzenetére
20+? Én 33pontisat fogtam. Az üveg meg ott van a tó fenekén csak eltakarja a növényzet.
Viszont óvatosan kell kihúzni mert ha a halak meglátják ráharapnak és visszaesik a tó fenekére. -
válasz
Sirandrish #3865 üzenetére
kettőt? Én kifogtam a legalsó nagy halat kétszer de csak egy negyedszív volt meg meglett az üveg -
válasz
Sirandrish #3863 üzenetére
van benne pecázás. Gondol9m emlékszel mennyire érdekelt mindig is.
Viszont ki lehetett volna fogni egy üveget de vokt ott egy saját neméhez vonzódó hal és bekapta mielőtt kihúztam. -
válasz
Sirandrish #3859 üzenetére
Izlések. Nekem eddig bowser a fav de a piranha plant lehet átveszi a helyét.
-
válasz
Sirandrish #3856 üzenetére
Ganon nekem is van. Másik kettő nem adja.
Viszont van toon link, majora, meg majd jön tp és sw link. -
válasz
Sirandrish #3853 üzenetére
Nemtom. Így összejött pár. Szerintem vagy 20 van már.
Majd lövök egy kèpet és bedobom amibo topikba.
Én úgy veszem őket hogy ami tetszik. Van párfélw link de nincs meg mind és nem is lesz.
Ma jön egy snake meg egy ivysaur.
Piranha plant is elő van rendelve mert ő nagy kedvencem. -
válasz
Sirandrish #3851 üzenetére
Ha azt nézem hogy mennyi egy nem amibonértelmes szobor akkor nem olyan drága, plusz itt amúgy sem számít drágának.
Otthon lehet nekem is csak pár db lenne. -
válasz
Sirandrish #3848 üzenetére
Volt pár ilyen artbookom mikor vettem a gyűjtői kiadádokat. Mindet átlapoztam egyszer oszt többet sose. Persze tudom hogy van ezeknek céljözönsége de én már nagyon nem tartozom közéjük.
Nekem elég az amibo. Azok elég szépek is meg annyit megérnek. -
válasz
Sirandrish #3846 üzenetére
Néztem azt a tokot. Nekem se jön át ez a mekkora fun hogy retro. Főleg az után hogy milyen k.vaszép fémtokja van kb bármi más játéknak.
-
válasz
Sirandrish #3844 üzenetére
Én léálltam a limiteddel. Majd akkor veszek legközelebb mikor kiadnak valami tényleg olyat ami végig tetszik.
Botw-ből is akartam mert sose volt még gyűjtői zeldám, de az a kard "szobor" elég rosz vicc volt. -
válasz
Sirandrish #3842 üzenetére
Aki zeldás az tudjon róla!
Én pénteken megyek vadászni mert kazisan akarom, és hiába rendelném mert nem vagyok otthon hogy átvegyem, úgy meg képesek olyan értesítőt hagyni hogy másnap hoo vehetem át. Az meg ugye már pont egy nappal később van az elfogadhatónál. -
Na a végére értem.
A final boss úgy nézett ki mintha valamelyik tekkenből jött volna. Na és mire jöttem rá a végére, na mire? A védekezés jól időzítve nem csak pajzsot ránt hanem konkrétan parry. Ezek után már jóval egyszerűbb volt a boss. Meg lett volna a játék is.
Side questekből az elején vagy kettőt ha megcsinàltam, mert a botrányos irányítás miatt csak meg akartam kapni a storyt és túllenni rajta.
Volt olyan zelda amiben nem sikerült mindent megcsinálni, de ez az első olyan ahol nem is akartam, szintén az irányítás miatt.
Kár érte mert remek játék volt és nagyon megvolt a zelda hangulat. -
válasz
Sirandrish #3824 üzenetére
A wii u lejátsza a wii játékokat? Esetleg a gc-seket?
-
válasz
Sirandrish #3822 üzenetére
És akkor itt jövünk rá hogy mi értelme volt a wii u-s hd kiadásoknak.
-
válasz
Sirandrish #3819 üzenetére
Na igen, mai tv-n az a grafika elég durva még az én 32es tévémen is.
De ez nem is zavar.
Most is boss volt és hát egyszerre élvezem a zeldát és kapok agyvérzést az irányítástól. -
válasz
Sirandrish #3815 üzenetére
Becseréltem a 2ds-t.
Ez a zelda ugye félig kimaradt mert anno nem értünk a végére és gondoltam ideje bepótolni mert most úgyse nagyon van játék ps-en.
Ahogy írtam, a zelda k.vajó, a mozgásérzékelés okádék. -
Skyward swordról pár szó.
Ez a mozgásérzékelős irányítás megöl, katasztrófa.
Majd jön hogy "jaj annyira nem," meg "kalibrálni kell és jó lesz."
Nem nemlesz. Alapból félve vágtam bele ebbe a zeldába pont a mozgásérzékelős irányítás miatt.
Az meg hogy semmit nem lehet kurva nyilakkal vagy a stickel mert mindenre rá kell mutatni, na az instant agyf#sz.
A másik dolog hogy ha felveszek egy itemet, miért lèp be a menübe és mutatja meg hogy hova gyüjtöm mikor már van belőle 31db.?Meg még annyi kis apróság hogy azt hittem a csaje aki a kardban lakik ilyen normális személyiség lesz és nem ilyen "85% esély," mint valami computer.
Ezeket leszámítva vagyis inkább ezek ellenére is egy marhajó zelda ez, akárcsak az előző részek.
Gyűjteménybe megmarad de nem hiszem hogy mégegyszer végig fogom játszani. -
válasz
Adam_Shepard #3786 üzenetére
-
válasz
Sirandrish #3778 üzenetére
A lottó 5ös se jöjjön be, de ez igen!
-
válasz
Sirandrish #3775 üzenetére
N64en volt két zelda, gc-n is a ww meg a tp, wii-n tp meg ss szal én nem zárnám ki.
-
válasz
Adam_Shepard #3769 üzenetére
Amúgy de. De mondjuk párszor mikor szóba került sose mondtam hogy mm-el kezdj. Főleg hogy van ocarina dsre de wiire is.
-
válasz
Sirandrish #3765 üzenetére
Esetleg a pecázást? Istenem de örültem hogy kihagyták de közbe tudom hogy te meg ott álltál linkel a vízparton és nézted a halakat és fájt a szíved egy pecabotért.
Adam
És dekurvajó neked! Ott van még a twilight, a wind waker és hatásszünet... ..az Ocarina of Time!
Csiliárdszor végigjátszottuk és mindig kurvajó volt! -
válasz
Adam_Shepard #3762 üzenetére
Nekem a skyward kell switchre.
-
válasz
Sirandrish #3747 üzenetére
Majd ha engedi a játék.
Amúgy nem is rossz ötlet ez a póló? Hol lehez ilyet kapni? -
válasz
Sirandrish #3745 üzenetére
Ja hogy jaaa! Igazából. Azt hittem a játékban.
-
válasz
Sirandrish #3743 üzenetére
Akkor én értettem félre. Szóval mi az a real link cucc?
-
Valahol írja a játék hogy mennyi orát raktam bele eddig? Mert úgy érzem van már benne sok de persze nem elég.
Egyévként nagyon húz a a játék.
Még két térképrész hiányzik de a meglévőkön is sok még a tennivaló. -
Kösz az infót srácok. Nem tervezek mindent megkérdezni de most még annyira elveszett vagyok ebben az új világban hogy gondoltam pár alapvető dolgot megkérdezek.
-
Na üdv. Beköltözök ide is.
Egyenlőre annyi bajom van az új zeldával hogy túl nagy a világ. Egyszerre mindenhova akarok menni.
Pénzt hogy lehet ebben szerezni? Cswk keteskedéssel? Mert eddig csak materiált kaptam és nem mertem eladni semmit mert még nem tudom mi mire jó és mennyi kellhet majd belőle. -
-
nem olyan durva mint kinéz. nem muszáj pont a csávó mozgásával együtt játszanod a hárfán a lényeg hogy lejátsszd azokat a ritmusokat amiket ő dülöngél. első kettőnél én is próbáltam full követni és beszopatott mindig a végén aztán vagy3-4.jére már csak azt figyeltem hogy rendesen beadjam amiket mutat és így le voltam maraydva egy kicsit de viszont pontosabban játszottam és meglett.
-
hö. megcsináltam ma a zenélős koncertes játékot.
a jobb oldali muksó jobbra balra dülöngélését követtem le hárfán és a végefelé párszor igen hirtelen dülöngél de pár próbálkozás után meglett.de nem fényezem itt magam. Sirandrish meg megcsinálta a zuhanórepüléses játékot és megszerezte a negyedszívet meg a nyíllal töklövöldözőst is betolta.
nemtom elméletileg wiimote-al célozni sokkal egyszerűbb mint sima joy-on analóggal de én nem vagyok profi célzásban így se meg anno joy-al se voltam. -
nekem azt mesélje el valaki hogy mi vagy ki az a nagy behemót pikkelyes dög aminek egy valami kőtüske van a fejébe és már 3szor akart feljutni a gödörből. meg mi az a kőtövis a fejébe? hova zárom azt vissza meg mivan? szal ezt a részt nagyon nem értem.
-
válasz
Sirandrish #1470 üzenetére
meg mit neked pajzs te hardcore-ba toltad
-
válasz
Sirandrish #1468 üzenetére
néztem róla videót mer nem hittem h tényleg olyan szopós. gyereknek ott volt pajzs. blokkolta a nekiszaladós ütését és aztán szétcsápolta az agyát. mikor meg hirtelen mellé teleportált tolt rá egy spin atakkot osz had szokja.
-
.
-
én a link elbukik szálból egy részel sem játszottam. az hogy van hogy elbukik? végigviszed és nem győzöd le a végén a gonosz v mi a rossebb?
-
itt egy ilyen kis szösszenet az idővonalról.
-
meg hányszor megöltem újra azt a boss bikát hogy megtudjam csinálni az utána lévő küldetééseket amik a bika halála utáni dolgok elérésvel lehetséges.
de már alapból az hogy végre kiolvasztom az egész helyet ami kurvajó csak átmeneti mert előbb útóbb újra első napra kell menni és újra minden jeges havas.. szélmalomharc... kellemes -
válasz
Ocarina #1285 üzenetére
nem. az nem játék. az művészet konzolon!
csak azért mertem eladni a ps2-es verziókat mert tudtam h jön ps3-ra és én nem vagyok ijen negy gyűjtő fan. nekem elég ha a játék megvan. az mindegy h mijen tokkal mijen kiadás.
a készitője is azt nyilatkozta hogy inkább alkotni akart egy művet mint játékot csinálni. a konzol volt a vászna.
a last guardian is neki lesz a következő játéka. nevezetesen Fumito Ueda.
az ico-t volt aki nem értette meg és nem jött be neki mert igen letisztult. se térkép se itemek se életcsík se semmi. csak a karakter. viszont így még beleélhetőbb sztem.
a colossus már izgalmasabb és jobban koncentrál a nagyobb látványra de az is követi az ico letisztult vonásait még ha már meg is jelenik a térkép és az élet. -
válasz
Sirandrish #1283 üzenetére
a splinter cellt meg én magamtól vettem és jöttem rá h ez nekem való játék és játéksorozat. dekirályvagyok
-
válasz
Sirandrish #1280 üzenetére
most akkor misi is király ha nála láttad a zeldát?
-
válasz
Weißturul #1276 üzenetére
"PS3 mellett a Resistance"
ilyennel se sokat találkozik az ember hogy valaki nem valami mindenki által ismert és istenitett cím miatt vegyen egy konzolt.
én anno a ps2 melett azért döntöttem mert megláttam rá a Shadow of the Colossus-t ami annyira tetszett hogy nekem kelett egy ps2. aztán erre még rájött az ico ami szintén betalált.
ps3 ra meg majd jön a the Last Guardian ami a fő húzó cím nekem ps3-on. -
válasz
Sirandrish #1270 üzenetére
az meg kb mint az oblivion. feltuningolsz mindent de minek?
-
válasz
Sirandrish #1268 üzenetére
ja értem.
akko lehet medence is.
de egyébként akkor az ac nagyon nem homokozó. hanem sokkal jobb -
de honnan jött egy ilyen kifejezés az ebbe atílusba tartozó játékokra h sandbox?
-
válasz
Sirandrish #1255 üzenetére
assassin ide sorolható? mer amit irtál az alapján sztem igen és ha igen akkor tudom mi az a sandbox
-
mi az a sandbox?
-
válasz
Weißturul #1200 üzenetére
én a helyedben wii-t vennék. van most rá új zelda meg még egy rakás másik.
az most a legolcsóbb konzol is ha meg mindet akarod amit írtál akkor érdemes így kezdeni.
ha valaki akkor én aztán szeretnék ps3-at. de az 5 gow-ból 2 már nem új és még ps2+két gow is majdnem annyi mint a kurva collectors kiadások. a psp-r részekből az egyikkel meg játszottam és rohadt rövid (vagy 5óra úgy hogy azért szétnéztem,bóklásztam) is volt meg nem is volt benne semmi extra se játéktéren meg storyba se sok említésre méltó. plusz ps3-al együtt amiket felsoroltál rá játékokat jó darabig szedheted összefele.
és itt a wii előnye a gép is olcsó és még ha zeldákat veszel is rá akkor is olcsóbban kijösz.
pl ha elég a wii-s TP zelda az olcsóbb mint a gc-s meg stb..
én biztos hogy sose alapozok arra ha gyüjtögetek osz majd kitalálom mert úgyis közbejön valami ami elviszi a pénzt ha akarom ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest