Hirdetés
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #4253 üzenetére
Nekem jó emlékeim vannak a Wii-s verzióról, biztos voltak pillanatok amikor szidtam az irányítást, de alapvetően jól működött szerintem, nem értettem azt a sok erős kritikát, amit sokak már akkor is mondtak.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #4248 üzenetére
Csakis kirándulás közben, hegymenetben.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #4246 üzenetére
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #4243 üzenetére
Én szeretném majd egyszer újrajátszani, a zenéje mai napig kedvenceim között van.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #4241 üzenetére
Hm, szerintem az itt nem tudna működni, mert számít a csapás iránya a legtöbb ellenfélnél, ahhoz pedig kell valami kontroll ezen a téren, legyen az mozgás, vagy analóg kar.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #4239 üzenetére
Úgy tudom van valami nem motion control alapú dolog a Switch-es verzióban, de sosem próbáltam (a játék persze megvan
).
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3775 üzenetére
Szerintem egy MM-szerű (mármint azonos látvány, játékmotor) megoldással lehet hoznak majd mégegy Zeldát a gépre. Vagy lehet valami 3DS méretű kisebb epizódot (Link Between Worlds).
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3697 üzenetére
Jöjjön csak, szerintem valami puzzle játék lesz.
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3582 üzenetére
No, vége
25%-ot ír
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3580 üzenetére
Volt még két fel nem használt orb-om, gondoltam szerzek akkor még kettőt, hogy legyen plusz egy szív, aztán ez lett belőle
Majd talán akkor ma délután. Szeretném a hétvégén befejezni (már amennyire lehet), mert kezdek kicsit besokallni, és a Persona 5 is rám vár.
-
ldave
félisten
Tegnap este úgy ültem le, hogy akkor nekimegyek a végjátéknak. Ebből az lett hogy megtaláltam és megcsináltam 10 db shrine-t.
-
ldave
félisten
No, ma végeztem az utolsó Divine Beast-el, nagyon könnyű volt
, a többi jobban megizzasztott. Még egy emlék van hátra, de az ha minden igaz(Mount Doom) , szóval gondolom majd útba esik.az bent lesz a várban Még a saját ház küldetést gondoltam megcsinálom, aztán nekimegyek a végjátéknak, a héten szeretném befejezni egy időre a játékot, most már kéne valami más is
80 óránál tartok, 75 shrine körül.
Amúgy eddig kétszer kellett netes segítséghez nyúlnom:
,Mount Doom-nál nem jöttem rá, hogy lehet forgatni az ágyúkat, mármint tudtam, hogy azt kellene, csak a mikéntjét nem vettem észre Shrine-ban hagytam már ott ládikát, mert épp nem ment, de később visszatérve most mind teljesen kipucolva, ahol jártam.a másik pedig amit itt is írtam, Lost Woods-ben a fáklya lángjának követése. -
ldave
félisten
Az a bajom nekem a Korok vadászattal, hogy van az a része, ami izgalmas, amikor észrevesz az ember valami furcsát a világban és ott talál egy Korok-ot, de a legtöbb nem ilyen, hanem valami random kő alatt vannak, azok keresése pedig számomra nulla élvezet
-
ldave
félisten
Szerintem teljesen egyedül nem fog tudni boldogolni szövegértés nélkül. A fő küldetések jelölve vannak ugyan, de egyik se olyan egyszerű, hogy csak odamegy az ember és kész is. Viszont nem szükséges folytonon segítség, ha elmondod neki, hogy mit is kéne csinálni, akkor azzal jópár órát úgyis ellesz, mire végghez viszi az adott feladatot.
-
ldave
félisten
Amikor ráérősen haladsz a játékkal
Ha 100 évig bírta egyedül, akkor belefér még pár év. -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3494 üzenetére
Ettől függetlenül azért a homokba lőtt nyílvesszőket nem fogod tudni összeszedni.
-
ldave
félisten
Amúgy a bányák száma véges? Mert ugye nagyjából minden újratermelődik.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3469 üzenetére
Akkor lehet a hangra kell majd figyelni, mert az elején meg a fényekre. Este fülessel megpróbálom akkor újra. Amúgy tegnap próbaltam ki először az Ancient Arrow-t, egy lövésből leszedi az 1500 életerős Guardian-t
-
ldave
félisten
Ma csináltam meg a madár Divine Beast-et és a végén mondta az öreg rito,
Na, most ezt a helyszínt megtaláltam, és ott bent eljutok addig a pontig,hogy a Master Sword a Lost Woods-ben rejlik. Valamit nem veszek észre vagy hiányzik valami információm?amikor is van két fáklya és egy fa, a fényeket követve. Innentől viszont nem látok semmi támpontot. -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3442 üzenetére
Amúgy az a fura, hogy van olyan Shrine Quest ahol csinálni is kell valamit
hogy megjelenjen a Shrine (ezeket nem is jelzi a sensor ha jól láttam), máshol meg csak oda kell menni és kész is a quest.(pl ellőni egy nyilat a Nap felé) -
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3429 üzenetére
Nem megsértődni kell
Értem én hogy örülsz neki, hogy megcsináltad az összes shrine-t és ezt közölni szeretnéd a világgal, de ettől még lehet hogy más nem tart ott és ugyanúgy szeretné a meglepetést érezni, mint te.
Pl múlt héten tele volt minden oldal hírekkel, hogy mi a jutalom az összes Korok megtalálásáért, alig tudtam elkerülni, hogy nem lőjjem le a poént, pedig 99% hogy én magam nem fogom összegyűteni. Majd megnézem mi lenne a jutalom, amikor én úgy döntök.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3426 üzenetére
Igaza van, ha már van spoiler tag, használhatjuk az ilyen dolgokhoz (értsd: nem a játék első 20 órájából tartalom)
-
ldave
félisten
A magok segítségével tudod növelni a nálad lévő fegyverek, pajzsok és íjjak számát. Van erre egy speciális karakter, ha a játék elején követted az ajánlott útvonalat, akkor találkoznod kellett már vele.
A pihenés arra jó, hogy felgyógyítsd magad, ha a drágább ágyat választot, akkor kapsz több extra dolgot is, plusz szívek vagy extra stamina. Ráadásul megadhatod mikor ébredj, szóval ha reggelt vagy estét akarsz, akkor is hasznos.
Tücskök a fűves területen vannak, gugolj le a fűben és várj egy picit, látni fogod, ahogy ugrálnak, aztán ha odalopózol, akkor elkaphatod őket.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3411 üzenetére
Ami a ló szobor mellett van, küldetéshez kell, Zelda lova. -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3409 üzenetére
Két kör staminám van, de nem tudtam betörni a
Lehet rápihenek egy 80-as ágyban, plusz kaja.fehér lovat. -
ldave
félisten
Amúgy lovak elkapáshoz és betöréséhez van valami trükk vagy csak sok stamina kell a kezdeti Soothe-hoz?
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3405 üzenetére
Hehe, nem volt tervben. Fent voltam egy toronyban és néztem körbe, hátha kiszúrok valamit amikor megláttam, hogy valami fénylik a távolban, odarepültem, épp egy tábor mellett volt, ráadásul éjjel, szóval jöttek csontvázak is, ami már sok volt. Visszatöltve a toronybeli játékmentést, már nem volt ott a fénylő tárgy.
-
ldave
félisten
Pro tipp: ha hullócsillagot találtok, azonnal mentsetek, mert game over után már nem lesz ott
-
ldave
félisten
Most csináltam meg második beast-et (Gerudo). Hát ez sokkal jobban megszívatott mint az előző. Lehet hogy csak fáradt voltam így péntek este, de már maga a hely mechanikája keményen megizzasztott. A boss harmadikra ment le, de az inkább csak a saját hülyeségem mint a nehézsége miatt. Amúgy a benti ládákban lehet olyan dolog, ami máshol nem szerezhető meg? Mert körbenéztem és szerintem megvan minden, de shrine-oknál ezt ugye jelzi, itt meg nem csak szól, hogy ha kilépsz, már nem jöhetsz vissza.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3359 üzenetére
Gondolom aki elsőnek összeszedte a 900-at, ő se egyedül csinálta, hanem egy társasággal együtt és megosztották egymással, hogy mi merre. Persze aztán lehet csak egy robot
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3357 üzenetére
Főleg ha magadtól keresed ezeket a seed-eket, de most egy eléd rakott térkép alapján végigrohanni a világon az biztos rohadt nagy élvezet...
-
ldave
félisten
A lovaglás egy lehetőség, nem kötelező használni, nekem bejön, tök jó, ahogy követi az utat a ló, lehet nézelődni közben, hátha észrevesz valamit az ember a távolban. Meg lóról harcolni is poén.
Az időjárás tényleg néha kibabrál az emberrel, volt olyan, hogy fáklyát kellett volna vinnem egy küldetéshez, de pont szakadt az eső, vagy épp másztam felfelé, ráadásul stamina bekajázva, amikor leszakadt az ég és lecsúsztam, De szerintem ez nem ront a játékélmányen (legalábbis nem idegesítem fel magam ezen), inkább növeli a világ valóságérzetét.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3345 üzenetére
Hja, Zora nélkül azt hiszem sokkal több Game Over képernyőt láttam már volna
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3330 üzenetére
Melóban nem jön be az oldal, majd este megnézem.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3325 üzenetére
Arra, csak próbáltam a lehető legspoilermentesebben fogalmazni
-
ldave
félisten
Gerudo Town-ba csak a sok száz rupee kifizetése után lehet bejutni vagy valamit nem veszek észre? -
ldave
félisten
Ma délután 2-kor lesz egy The Making of The Legend of Zelda: Breath of the Wild műsor a Nintendo-tól.
-
ldave
félisten
Vannak olyan shrine-ok, amiket nehezebb megtalálni (pl kell hozzá valami előfeltétel), én kb 25-ben voltam eddig, térkép harmada van meg és mind simán megközelíthető volt. Éjjel menj fel egy magas helyre és nézz körül, ami szabadon van az majd narancssárgán világít már a távolból.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3284 üzenetére
(azért így jelzem még egy darabig) Most jutottam el oda, hogy Robbie bácsi kemencéje komolyabb fegyverzetet és páncélzatot ajánl, elég borsos áron. Ezt érdemes megszerezni? Mert komoly alapanyag gyűjtés kell hozzá ahogy nézem. Ja, még csak egy Divine Beast-en vagyok túl, úton a másodikhoz.Spoiler lehet: -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3282 üzenetére
Amúgy így 10 nappal a megjelenés után beszélhetünk már pár dologról
kiírás nélkül (most nem a komolyabb helyekre gondolok), hanem mondjuk a mi hol van, mire jó vonalon?spoiler -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3280 üzenetére
Pl amikor egy Guardian épp lőni készül,
akkor lefagyasztom és utána lövöm szemen. Mert különben mozog és béna vagyok mozgó célpont eltalálásában. A parry meg ritkán jön össze. -
ldave
félisten
Ez a Stasis+ game changer a komolyabb ellenfelek ellen, végre van esélyem a bénaságommal együtt is -
ldave
félisten
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de eddig volt már nekem 2-3 Shrine, ahol ötletem sincs, hogy miként lehetne esetleg a ládát megszerezni. Még szerencse, hogy a térképen jelzi a játék, hogy maradt még bent kincs.
-
ldave
félisten
Azt próbáltáok már, hogy felgyújtotok egy területet és felette a meleg levegő miatt magasabbra száll a siklóernyő?
Nagyon jó fizika van a játékban, gondolom emiatt izzad a proci.
Meg még pár vicces jelenet amibe belefutotttam:
- ha megtámadsz egy tyúkot, akkor jön a bosszú - a virágágyásos shrine mellett lévő néni is eléggé bepöccen, ha direkt rálépsz a virágokra -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3148 üzenetére
Én is úgy láttam, olcsóbb darabokat akkor eladom, a ritkábbakat megtartom későbbre, hátha.
-
ldave
félisten
Drágaköveket érdemes kapásból eladni vagy találtok helyet ahol többet fizetnek érte?
-
ldave
félisten
Ti mit növeltetek elsőnek? Staminát vagy az életerőt?
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3064 üzenetére
Csak négy évet kellett várni a válaszra
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #2960 üzenetére
Tudod mi olyan még mint a vélemény?
-
ldave
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #2943 üzenetére
49 ember Orlando-ban.
-
ldave
félisten
Megvan az új Wii U-s Zelda második választható karaktere!!44!
-
ldave
félisten
Engem egy ilyen átdolgozás sokkal jobban érdelene, mint ezek az csoda 3D-s megoldások:
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #2631 üzenetére
Mert nem támogatom ezt az amiibo mögé tartalmat rejtünk hozzáállást.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #2588 üzenetére
Ilyen volt a Wind Waker-ben is, nem tudom már hány szinten keresztül kellett lefele menni és egyre nehezebb lett.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #2275 üzenetére
Nem tett jól neki a késés, addigra már lepörgött a Wii láz, alig adtak el szoftvert a gépre.
-
ldave
félisten
Valaki egybegyűjtötte a Zelda játékok eladásai adatait:
1. The Legend of Zelda: Ocarina of Time (N64/3DS) - 11.42 million copies (7.6 million for the N64 version, 3.82 million for the 3DS version)
2. The Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii/GCN) - 8.69 million copies* (7.26 million for the Wii version, 1.43 million for the GC version)
3. The Legend of Zelda: A Link to the Past (SNES/GBA) - 7.47 million copies (4.61 million for SNES version, 2.86 million for the GBA version)
4. The Legend of Zelda (NES) - 6.51 million copies** (NES sales)
5. The Legend of Zelda: Link's Awakening (GB/GBC) - 6.05 million copies (3.83 million for Game Boy version,2.22 million for DX version)
6. The Legend of Zelda: The Wind Waker (GCN/Wii U) - 6.05 million copies**** (4.43 million for the GCN version, 1.62 million for Wii U version)
7. Link's Crossbow Training (Wii)*** - 5.79 million copies (Wii sales)
8. The Legend of Zelda: Majora's Mask (N64/3DS) - 5.39 million copies (3.36 million for N64 version, 2.03 million for 3DS version)
9. The Legend of Zelda: Phantom Hourglass (DS) - 4.76 million copies (DS Sales)
10. Zelda II: The Adventure of Link (NES) - 4.5 million copies***** (NES sales)
11. The Legend of Zelda: Oracle of Ages/Oracle of Seasons (GBC) - 3.99 million (GBC Sales)
12. The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii) - 3.67 million copies (Wii Sales)
13. The Legend of Zelda: Spirit Tracks (DS) - 2.96 million copies (Ds Sales)
14. The Legend of Zelda: A Link Between Worlds (3DS) - 2.9 million copies (3DS Sales)
15. The Legend of Zelda: The Minish Cap (GBA) - 1.76 million copies (GBA Sales)
16. Hyrule Warriors (Wii U) - 1 million copies shipped (Wii U Sales)Szegény Skyward Sword előkelőbb helyet érdemelne.
-
ldave
félisten
Ezt is megértük
-
ldave
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!