-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Rigormortiis #4211 üzenetére
ja
én ilyet szoktam [link] valamivel könnyebb vezetni csak több energiát eszik szóval +akku kell hosszabb távra
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Rigormortiis #4209 üzenetére
hoverbike világító virággal
-
hombre[EU]
veterán
válasz
#95712068 #4167 üzenetére
van benne dlc-kkel együtt bōven 100ó felett. persze nem a story szálon, van mellette legalább 100 side quest,plussz 40-50 shrine,korok farmolás stb. nekem talán 150 lett a vége és még volt bōven mit csinálni
én a totk-ot nem tudom befejezni, szerintem legalább 2x annyi content került bele és mindig leköt valami ami miatt nem haladok a storyban -
hombre[EU]
veterán
válasz
#95712068 #4164 üzenetére
nem nehéz egyik boss sem, a puzzle körülötte,ami több idōt igényel
gerudonak (sivatagos) az a storyja,hogy csak nōk lakják,ezért nem engednek be. bejáratnál az npc (shrine melletti) elmondja,hogy látott egy férfit,aki bejutott (nōnek öltözve) és kara kara bazaarnál találod meg. odamész és körbe kell nézni. hint:létra -
hombre[EU]
veterán
válasz
#95712068 #4161 üzenetére
ja bocs,összekevertem a két zeldát
ha meg van az Eldin tower akkor, ha észak fele nézel látsz egy utat (balra megy),ami megkerüli a hegyet, arra lesz a falu.
egyébként érdemes az istállókat alaposan àtnézni, npc-kel beszélni,mert sokat segítenek az utadon. itt egy példa, ami neked most hasznos lehet: link -
hombre[EU]
veterán
válasz
#95712068 #4159 üzenetére
- nem kell youtube-ozni. útba esik,ha "sorban" csinálod a main questeket. egyébként istálló környékén találod màsodszor aztán haza megy
-stash konrétan nincs, de ha fejleszted az inventoryt nem is kell. vehetsz egy faluban házat,amit fejleszthetsz és pár cuccot (3weap+3bow+3shield) tárolhatsz
-gyémántot eladhatod, talán egy armort lehet vele fejleszteni majd. a durabilitynél a gyémánt jel azt jelent,hogy sokat bír (sárga gyémánt még többet), nincs köze a gemhez,amit lootolsz (majd a totk-ban)
-ott lehet venni,ahol viselni kellegyébként skyview towerbōl látod a falut
-dashboardon,fent a fiókod majd a profile alatt megtalálod -
hombre[EU]
veterán
válasz
lanszelot #4140 üzenetére
több tündér van
sidequest lista -
hombre[EU]
veterán
válasz
peternac #4134 üzenetére
azt már megfigyeltem a mapon, de lore/story szinten még nem találkoztam a dologgal.hogy a lightrootok felett mindig shrine van? ha valaki szeretné megosztani a screenshotokat hajrá-> Konzol Screenshot topik . ne csak egyedül spammeljem tele zeldával
-
hombre[EU]
veterán
negyed órát ba**akodtam az Orochium Shrine-nal aztán kigugliztam...ez nettó szivatás volt
-
hombre[EU]
veterán
20+ óra után elindultam a kismadárral bosshoz(?). epic kaland
-
hombre[EU]
veterán
válasz
sirarcheer #4090 üzenetére
ugyanott van,mint az elōzōben volt
berakod a regional phenomenon questet és a bal felsō sàrga
-
hombre[EU]
veterán
válasz
sirarcheer #4087 üzenetére
konkrétan megmondta a csaj,hogy rito fele menj
nem teszem spoilerbe,mert lehet más is rossz irányt választ. egyébként keletre is ott volt
Hestu illetve Impa, légballonnal a "gabonaköröknél"? -
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #4082 üzenetére
pedig egyszerū. elōször horizontálisan állítod be (jobb-bal) és ha helyes pozícióban van akkor a vertikál (fel-le).
egy bal-bal, fel-fel kombóval bármit meg lehet oldani -
hombre[EU]
veterán
nem igazán értem ezt a recallt. trailerben Aonuma felment vele a szigetre, de nekem az összes megáll félúton. toronyból már sikerült alacsonyabbat elkapni.
nem az akksi jelet rakja ki szóval nem hiszem,hogy azt kell upgradelni (egyébként sincs kedvem farmolni 100 charge-ot), esetleg késōbb majd lehet fejleszteni a skillt,mint pl. a stasist a botw-ban?
-
hombre[EU]
veterán
üresebb,mint a botw? neem. lejöttél már az égbōl?
tegnap a kezdō régióból indultamrito felé és jött egy shrine, egy korok akit el kellett vinni (nem lufi meg kavics emelgetés), táblás gyerek, egy rohadt nagy enemy camp, egy barlang (npc-vel,aki quest tippet adott), 2 kút, egy hinox, szekeres disznók loottal és plussz a death strandinges izé a gloom resistance kakijával
fel van ez töltve szépen(#4067) sirarcheer ott van egy nem messze, nyugat fele az úton
-
hombre[EU]
veterán
válasz
sirarcheer #4063 üzenetére
ha van botw mentésed akkor ott lesznek a lovaid az istállóban
nem tudom ez spoiler?szerintem az csak storyra vonatkozik
-
hombre[EU]
veterán
fixed device shrine meg volt? pff nem 2perc rájönni/összerakni
-
hombre[EU]
veterán
most mentem a 3. shrine-hoz és ez egy nagyon szép design,amit kitaláltak. elōtte féltem,hogy nagyon egyszerū lesz a játék (képességek, botw tapasztalatok stb), de már itt a tutorialban (szerintem ebben semmi spoiler) a játék okosan arra tanít,hogy a legegyszerūbb nem mindig a leghatékonyabb.
stamina boosttal simán meg lehet mászni (vagy léghajót építesz), de ha gyalog mész keresztül a bányán akkor hosszabb,komplikáltabb az út viszont tanulsz és tele van nyersanyaggal.
remélem ezt végig tudatosan így építették fel. -
hombre[EU]
veterán
válasz
Sirandrish #4024 üzenetére
majd lehet jövōre vagy azután
-
hombre[EU]
veterán
válasz
cactuar #4022 üzenetére
tegnap néztem ilyen összehasonlító/analysis videókat.
az a ragasztó mechanika elég érdekesnek tūnik, kiváncsi vagyok mennyire korlátozott a használata. jó lenne egy teljesen szabad kraftolás, fegyverek,jármūvek,csapdák stb
amit még észrevettem,hogy a trailerben mintha nagyobb fov-ot használnának,mint a botw-ben (ami nice)
és remélem a motion controlt ki lehet kapcsolni(kiváltani analóggal),mert a hori pad nem támogatja és nincs kedvem gameplay közben cserélgetni joyconokra
egykét shrine-nál még okés, de úgy tūnik az égen a platformokat szintén gyroval kell forgatni
-
hombre[EU]
veterán
ott még nem jártam. most megyek északról nyugatra, talán a madár jön
-
hombre[EU]
veterán
válasz
draco31 #4010 üzenetére
az, csak én a badlands-ek felōl repültem be és nem a bejáraton, ezért kétszer körbejártam mire megtaláltam a küklopszot
az a torony a korok erdō bejárata elōtt? ha nem akarsz harcolni (én se tettem) akkor movement speed + stamina kajával gyorsan fel lehet ugrálni
ruhából én is egy warm doublet találtam az elején egy boltban, de gondolom legalább kettō kell,mint a forrsóság ellen a death mountainnél -
hombre[EU]
veterán
válasz
draco31 #4004 üzenetére
az egy nagyon jó hely volt
pont mikor kezdett laposodni a játék akkor találtam rá és estét elvoltam ott.
nekem a sötét erdō ment az idegeimreegy csomó fát és szenet elpazaroltam.
ma estére beterveztem egykét low level Lynel levadászását,mert eddig csak távolról tiszteltem ōket -
hombre[EU]
veterán
válasz
Sirandrish #4001 üzenetére
kipróbáljuk
eddig úgy voltam a stasisszel,hogy csak annyit használtam,amennyi muszáj volt a durability miatt, de tegnap jártam a korok erdõben szóval már tudok eszetlenül csapkodni
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Sirandrish #3997 üzenetére
ha elvered stasisszal és ráállsz akkor elrepít?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
hombre[EU] #3992 üzenetére
most meg befogtam azt a bazi nagy fekete lovat
-
hombre[EU]
veterán
válasz
draco31 #3991 üzenetére
ja én is azt csináltam,ahol a trópusi falu van
aztán most visszamentem mellette a Hylia tóhoz,mert elōször Stasis skill nélkül jártam ott és nem lett meg a shrine, meg a híd alatt korok magok is vannak...így 30óra után már tudom mit jelentenek a szimmetrikusan elhelyezett kövek vízben vagy talajon
-
hombre[EU]
veterán
válasz
draco31 #3989 üzenetére
mármint Hestu? én elōször az elsō istállónál találkoztam vele,kimaxoltam aztán mondta,hogy tovább áll. késōbb valami shrine mellett,kis erdōben találkoztam vele...onnan is tovább ment. szerintem vannak fix helyek, ha követed a "storyt" akkor gondolom mindig útba esik.
kisebb pause után én is ma kezdtem újra, megtanultam guardiant parryzni
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- E-roller topik
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!