- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Zeldához már bejelentettek egy Season Pass-t.
Nyáron jön egy folyamatosan nehezedö dungeon
ùj nehéhzség mód, azaz new game +
további térkép funkciókTélen új sztori,
új dungeon,
további kihívásokSzerencsére jön ősszel PS4 árcsökkenés az XBox One Scorpio miatt.
Amit még az idei felhozatalból ajánlok neked:
- Xenoblade 2én magam a következő játékokat vettem / veszem meg:
- Snipperclips, kollégákkal szuper játszani
- Shovel Knight, szeretem nagyon. Nehéz, de jó kis platformer
- Jövö héten MK8D, fiam miatt. Nyilván ez többjátékos játék. De mivel eléggé le van korlátozva a videójátékos ideje, heti 1-2 órára, ezért nyáron kb 10 óra megy bele.
- Super Mario Odyssey, tökéletes, legalább 95%-os játék lesz, érzemAmi még érdekel, de nem veszem meg, mert nincs annyi idő a világon:
- Xenoblade 2,
- Disgaea 5
- Splatoon 2, lesz benne single player kontent, de egyelőre kimarad.
- RimePS4-re
- RDR 2Igazából nyáron keveset játszom, inkább a mozgásé a főszerep. Bicajozom, reggelente elmegyek sétálni (reggeliért a boltba, de gyalog), pingpong a hegyen a barátokkal. Ìgy nem bánom, hogy nyárra nincs nagy durranás. Elég nekem most a Persona 5, amibe 30 óránál tartok, de még 90et bele kellene tenni, meg a Zelda, amiben 90 órám van, és kb 50 shrinenál tartok. De legalább már csillagos a mentésem. Persona-ba is több időm lenne, ha tudnám vinni magammal.
-
boost
veterán
èn komolyan tartottam töle, hogy nem fog neked passzolni ez a játék. Hétvégi COD játékosnak néztelek, és féltem, hogy ha lecseréled a PS4ed Switchre, akkor csalódni fogsz, de örülök, hogy nem így történt. Nyáron jön a hard mode, azaz a nehezített játék DLC, készülj.
Ja, és persze GRATULÀLOK!
-
Sirandrish
Topikgazda
Pedig valami tuti nem stimmel, mert ezek a listák jók.
Én amúgy egy egyszerű térképet használtam, és azok alapján fedeztem fel.
Semmiféle leírás, vagy kép/videó nem volt, szóval volt amelyiket kerestem egy darabig, de nekem működött..
Korábban asszem linkeltem is azt a térképet...próbáld meg azt. -
fogtunder
nagyúr
én is tolom még, de nagyon az elején járok, kb. 20 óra van benne, egyelőre az lenne a cél, hogy teljes legyen a térkép, de annyi minden van út közben, hogy lehetetlen koncentrálni. shrine-ok, mellékküldetések, gyűjtögetés, kiskutyafüle. mondjuk most vagyok a sivatagban, lehet ezt a divine beastet lenyomom, mielőtt tovább megyek északra.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Hunner
senior tag
Igen, de el kell menned a következő faluba, továbbtolni a main questet, és ha azzal kész vagy vissza Kakarikoba és Impa házában az ajtó mellett jobbra van egy napló amiben a falusiak leírják a mellékküldijeiket. Utazonak Fairy Fountaint megmutatni, tyukokat összeszedni, stb) Ha azokat megcsináltad, elviheted a gyolyót. Van olyan mellékküldi amit nem csinálhatsz meg amíg nincs meg a main sztori idáig. -
Sirandrish
Topikgazda
Igen megcsináltam. Poén volt mert engem alternatív megoldásokra kényszerített. Pl Hinoxot a fémládákkal vertem agyon
Én is inkább a Staminát erőltettem..hasznosabbnak éreztem..főleg az elején.
Goron city meg ott van ahol elégszOda kell felmenni a fireproof poti segítségével.. -
boost
veterán
Két részből áll, az elsőben
Ha elértél a dupla fáklyához,követni kell a fáklyákat. Általában mindig egyik fáklyától látod a következőt, kivéve az utolsónál, ott pont takarásban van, de azért meg lehet látni, ha kicsit sétálsz ott körbe. ott találsz egy hordozható fáklyát, meg kell gyujtani, és arra kell menni, amerre mutatja a fáklya csóvája az utat. -
Sirandrish
Topikgazda
Én 80 órával sem tartok sehol.
Brutál hogy csinálom a questeket, veszem a ruhákat, fényképezek stb, de a % meg se moccan
Nem is bánom mondjuk mert szeretek ebben a világban kalandozni.
Bár hozzáteszem hogy szerintem a korokkal kicsit túllőttek a célon...900 ...soha nem lesz meg200 még elmenne, de 900 az nagyon sok -
-
ldave
félisten
A magok segítségével tudod növelni a nálad lévő fegyverek, pajzsok és íjjak számát. Van erre egy speciális karakter, ha a játék elején követted az ajánlott útvonalat, akkor találkoznod kellett már vele.
A pihenés arra jó, hogy felgyógyítsd magad, ha a drágább ágyat választot, akkor kapsz több extra dolgot is, plusz szívek vagy extra stamina. Ráadásul megadhatod mikor ébredj, szóval ha reggelt vagy estét akarsz, akkor is hasznos.
Tücskök a fűves területen vannak, gugolj le a fűben és várj egy picit, látni fogod, ahogy ugrálnak, aztán ha odalopózol, akkor elkaphatod őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest