- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
PiszokAlfréd #4027 üzenetére
Eleinte én is úgy voltam vele, hogy csak egy órát játszok, aztán hopp már éjjel óra
e így lassan 80 óra után már sikerül lerakni kb akkor amikor terveztem
-
draco31
veterán
Kezd agyamra menni az eső. Bármikor, ha nagyobbat akarnék mászni, akkor elkezd esni, és lehetetlenné válik, vagy van erre valami megoldás?
-
draco31
veterán
válasz
hombre[EU] #4015 üzenetére
Az mit tud pluszban?
-
draco31
veterán
válasz
hombre[EU] #4013 üzenetére
Akkor arrafelé kell jönnöd, ott repked a madár nagyjából.
-
draco31
veterán
válasz
hombre[EU] #4011 üzenetére
Nem, ez más torony, az erdős ment simán.
Ez a Ridgeland Tover, ha esetleg megnézed egy képen. -
draco31
veterán
válasz
hombre[EU] #4009 üzenetére
Amikor úgy kell menni, hogy ég a tűz? ott én egy szál fáklyával megoldottam
low level Lynel-eket én még hagyom szép kis kerülővel.
a levegőben ugráló idegesítő hangú villám szórós vacakokkal akadtam el egy toronynál, 4 is ugrál rajta körbe, egyenlőre reménytelen, hogy feljussak.
Ja meg valami téli ruhát kellene kukázni még, hogy ne a kajára támaszkodjak ha fagyos részen járok. -
draco31
veterán
válasz
Sirandrish #4006 üzenetére
Oké, sikerült.
Az volt a baj, hogy a hegy felé próbáltam lőni, és arra nem akart, meg gyenge fegyverre vertem.
Ez a mehanika pedig már meg volt, mert korábban voltam egy olyan shrine-ban, ahol mondhatni golfozni kellett így. -
draco31
veterán
válasz
Sirandrish #3999 üzenetére
Rendben, akkor ma nekiesek megint.
-
draco31
veterán
válasz
hombre[EU] #4002 üzenetére
Azon az erdőn kicsit kiégtem elsőre, de aztán rájöttem a dolgokra.
-
draco31
veterán
válasz
hombre[EU] #3996 üzenetére
Akkor valamit elrontok. Azt már próbáltam, nyilaztam is közben, vagy bombát robbantottam a szélén, verve is volt. De akkor gondolom nem lehet bármelyik irányba ellőni.
-
draco31
veterán
válasz
hombre[EU] #3992 üzenetére
Igen, a korokra már nekem is ráállt az agyam. Meg a szélforgók, random kis kövek, vagy amiket gurítani lehet.
-
draco31
veterán
válasz
hombre[EU] #3990 üzenetére
A szöveget annyira nem értelmezem mindig, gyenge az angol.
Akkor keresek hozzá térképet, eleinte 3 helyen voltak ott mindig, akkor ezek szerint vándorolnak.Én 2-3 naponta játszok, de akkor egy akku töltésnyi egyhuzamban
Még mindig csak barangolgatok, most pl egy jó ideje a dél-keleti parton járkálok, meglepően sok cucc akad arrafelé is.
De az állandó eső az lasan kikészít, hogy olyankor nem tudok felmászni a sziklákon. -
draco31
veterán
Az min múlik, hogy az a 3db fa mellett álló cucc, akinél a fegyver slotot lehet venni, mikor jelenik meg?
-
draco31
veterán
Lóból lehet több is?
-
draco31
veterán
válasz
hombre[EU] #3984 üzenetére
Pár halál után cska megtanulom már, hogy az elektromos denevéreket nem jó fém cuccal csápolni
-
draco31
veterán
válasz
hombre[EU] #3984 üzenetére
Én majd ha a Walmart akciózza 11e-re
-
draco31
veterán
válasz
hombre[EU] #3982 üzenetére
Igen, az pont az ellenkezője.
Majd elkezdem úgy én is, most egy ideig még ilyen felfedezősdi lesz -
draco31
veterán
válasz
hombre[EU] #3980 üzenetére
Egyenlőre inkább csak felfedezek mindenfelé, most nem is néztem rá, de olyan 70% környéke már fel van oldva talán a térképnek.
HP már 6 van, stamina meg lett egy teljes kör már pluszban.
Az elefántot meg a tevét már láttam, de nem foglalkozom még velük. Meg a kis izéket próbálom figyelni, hogy tudjak fegyver helyeket pluszban oldani.
Én fél óra után ha nem találom, akkor ránézek egy térképre neten. De olyan is volt már, hogy akkor sem találtam, mert ki kellett robbantani egy sziklát, hogy egy kis barlangba bejussak. -
draco31
veterán
Ez a shrime radar sokszor inkább csak bosszantásra jó. Éjjel a DK-i részen elkezdett csipogni, de fél óra mászkálás után sem találtam meg.
Tudom, hogy vannak már erre térképek, 1-2 megoldást ritkán meg is nézek, de egyenlőre próbálom megoldani plusz segítség nélkül :) -
draco31
veterán
Hello!
Nemrég kezdtem a BOTW-t.
Pár dologra rájöttem már, de hogy lehet a ruhát fejleszteni, vagy van-e annak haszna?
Az inventori mennyit bír, mert eddig kb mindent is összeszedtem. Bár fegyverekből néha jó lenne többet felvenni. Lehet erre jó a jobb ruha?
Illetve a ló milyen távolságról hajlandó hozzám jönni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest