-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
Rigormortiis #4200 üzenetére
nem, azok eldobósak.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #4053 üzenetére
Én anno a PS4-el voltam így. Előtte 4-5 hónappal megrendeltem, vártam minden nap itt a fórumon, majd a péntek helyett valamikor kedden kaptam meg. Nagyon bosszantó volt.
-
boost
veterán
Egyrelőre egy komoly negatívumom van, hogy a BotW farkas companiont nem tették bele a mostani részbe. Meg talán kicsit sok volt az elején a mérnökösdi. Kicsit száraz és üres volt. De aztán beindul a mese. Ennek ellenére a játék kicsit tényleg üresebb, mint amihez szoktunk az előző részben. Kevesebb az NPC.
Különben nagyon élvezem most már, tetszik az új story, és az új shrine-ok is szuperek.
-
boost
veterán
Zeldához már bejelentettek egy Season Pass-t.
Nyáron jön egy folyamatosan nehezedö dungeon
ùj nehéhzség mód, azaz new game +
további térkép funkciókTélen új sztori,
új dungeon,
további kihívásokSzerencsére jön ősszel PS4 árcsökkenés az XBox One Scorpio miatt.
Amit még az idei felhozatalból ajánlok neked:
- Xenoblade 2én magam a következő játékokat vettem / veszem meg:
- Snipperclips, kollégákkal szuper játszani
- Shovel Knight, szeretem nagyon. Nehéz, de jó kis platformer
- Jövö héten MK8D, fiam miatt. Nyilván ez többjátékos játék. De mivel eléggé le van korlátozva a videójátékos ideje, heti 1-2 órára, ezért nyáron kb 10 óra megy bele.
- Super Mario Odyssey, tökéletes, legalább 95%-os játék lesz, érzemAmi még érdekel, de nem veszem meg, mert nincs annyi idő a világon:
- Xenoblade 2,
- Disgaea 5
- Splatoon 2, lesz benne single player kontent, de egyelőre kimarad.
- RimePS4-re
- RDR 2Igazából nyáron keveset játszom, inkább a mozgásé a főszerep. Bicajozom, reggelente elmegyek sétálni (reggeliért a boltba, de gyalog), pingpong a hegyen a barátokkal. Ìgy nem bánom, hogy nyárra nincs nagy durranás. Elég nekem most a Persona 5, amibe 30 óránál tartok, de még 90et bele kellene tenni, meg a Zelda, amiben 90 órám van, és kb 50 shrinenál tartok. De legalább már csillagos a mentésem. Persona-ba is több időm lenne, ha tudnám vinni magammal.
-
boost
veterán
èn komolyan tartottam töle, hogy nem fog neked passzolni ez a játék. Hétvégi COD játékosnak néztelek, és féltem, hogy ha lecseréled a PS4ed Switchre, akkor csalódni fogsz, de örülök, hogy nem így történt. Nyáron jön a hard mode, azaz a nehezített játék DLC, készülj.
Ja, és persze GRATULÀLOK!
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3585 üzenetére
Az igen. visszaütöm én, de mindig másmerre megy a sugár. lehet irányítani valahogy?
-
boost
veterán
Kérdés a kastélyos harcokról:
amikor az egyik Boss
vele mit lehet csinálni?a vége felé a kastélyban sárga páncélt vesz fel a harc végén, -
boost
veterán
Két részből áll, az elsőben
Ha elértél a dupla fáklyához,követni kell a fáklyákat. Általában mindig egyik fáklyától látod a következőt, kivéve az utolsónál, ott pont takarásban van, de azért meg lehet látni, ha kicsit sétálsz ott körbe. ott találsz egy hordozható fáklyát, meg kell gyujtani, és arra kell menni, amerre mutatja a fáklya csóvája az utat. -
boost
veterán
A champions tunicnak van nadrág és sapka része? Ha igen, merre találom?
csab2: Örülök, hogy ennyire tetszik a Zelda. Hétközben is tudod használni, használod a gépet?
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3499 üzenetére
Az hagyján, de szerintem ebben is. Én tegnap vettem az egyik vándorárustól 2x5db nyílvesszőt. Lehet, hogy innen valamelyikünké volt.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3497 üzenetére
Képzelem mennyi lehet már nekik egy szerveren, valahol a főhadiszálláson....
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3488 üzenetére
Gyáva népnek nincs hazája
Különben nekem az a fura, hogy az új outfit után minden zöld link olyan old-school. Nem hittem volna, de nagyon bejött ez a kék ruha. Vagy csak a marketing.
-
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3476 üzenetére
Lehet készíttetni
nál.Robbie -
boost
veterán
Azt én is furcsállom, hgy nem tudsz fotózni. Az alap questeket javaslom azért elvégezni, hogy legala´bb az első
ig éstechlab ig eljuss. Onnan indul a teljes felfedezés. Ha szeretnéd, leírjuk, hogy miket kell ahhoz teljesíteni. Addig vezet pontról pontra a main quest, onnantól elengedi a kezed.Impá -
boost
veterán
Megéri vásárolni a spéci nyilakat, hogy Guardianokat nyirjunk ki?
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3440 üzenetére
De nem, mert ez egy olyan shrine quest volt, ahol a shrine akkor is elerheto volt, mikor még nem teljesítetted a questet. A quest csak segített volna megtalálni. Aki adja a questet nem tud róla, hogy te már megtaláltad, ha nem mondod el neki.
-
boost
veterán
Ùgy már én is jártam, hogy kezdo"dött egy Shrine quest, majd
, majd megjegyezte, hogy habár ezt én már megtaláltam. Szóval teljesítettem is.mutatott egy festményt, és fel kellett ismerni, hogy merre van Szóval a Shrine megvolt, a quest még nem hozzá, egészen addig.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3433 üzenetére
Eddig elkerültem. Èn se azt mondom, hogy törölni kell,hanem az ilyent spoiler tagbe tenni. Szeirntem tedd fel újra, biztos lesz, akit érdekelni fog.
És természesen gratula!
Használtál térképet, leírást a megtalálásukhoz, vagy mindet magadtól,vagy quest segítségével?
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3426 üzenetére
Spoiler tag használata javasolt. Mondjuk nekem most már mindegy.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3385 üzenetére
És azok mire jók?
-
boost
veterán
Köszi a tippeket, végül régi mentésbo"l sikerült visszajutni a beastbe.
De legalább most már megvan a második beast. Most megint megyek vándorolni.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3369 üzenetére
Úgy se enged be
-
boost
veterán
Olyan gondom van, hogy a Van Rudania Beast ajtaja nem nyílik ki. Voltam benn, eljutottam a bossig, de kevés volt a tápszer, ezért elmentem egy tu"zhelyhez a legközelebbi istállónál, feltankoltam, és most mennék vissza, de nem enged be. Ráugrottam, megvolt a cutscene, hogy megérkezem rá, de hiába megyek a Terminálhoz, nem nyitja ki az ajtót, és így nem jutok vissza. Valami tipp?
-
boost
veterán
Van gyakorlati haszna a fotóalbum teljesítésének a fo" történeti szálat tekintve? Valahol kelleni fog?
-
boost
veterán
Az eso" engem sem zavar. Egyetértek a valóságérzettel. Pl mikor a farkassal mászkálok, elered az eso", keresünk valami zugot, és mikor beérünk, a farkas kirázza magából a vizet...
A lovaglás van benne, az értheto", mert hagyomány, de szerintem nem lett igazán kidolgozva. Nekem mindig rossz irányba megy, folyton megáll, nem szeretem, mert macerás. Ahhoz képest, hogy egy éve azzal demózták... Lehetett volna még mit fejleszteni rajt. Itt nincsenek olyan nagy sík területek, ahol érdemben lehetne használni.
Amit úgy gondolom, hogy nem gondoltak át, vagy nem mertek bevállalni, az az, hogy a rúpia rendszert kidobják, vagy átalakítják. Lényegébe már nincs rúpia, de mégis van néha a kövek alatt... Ez nekem kicsit átgondolatlan. Ha már lehet eladnidrágaköveket, akkor minek a ko" alatt egy rúpia.. Vagy minek a ládákban rúpia, néha meg drágako". Ráadásul rúpia kb 5 óránként egyszer..
Különben úgy 50+ óra után még mindig nagyon élvezem, és kb a játék tartalmának a fele még vissza van. Most másztam rá a második Beastre.
-
boost
veterán
1 beast, most érek el a második helyszínre, kb 7-8 szív, 16-18 shrine és 50 óra.
-
boost
veterán
Van jelent"sége a memóriák kioldásának, azon ki"vul, hogy megismered a múltat? Ad valamit, ha X darabot kioldasz?
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3314 üzenetére
Azt olvastam, hogy azért ez késo"bb a komolyabb fegyverek megjelenésével nem lesz annyira jellemzo". Èn pl egy komolyabb 50es karddal egészen sokat és sokáig harcoltam.
-
boost
veterán
Elindultam a második beast felé. Hihetetlen, hogy mennyire változatos az élővilág egy játékhoz képest. Teljesen más állatok vannak pl a térkép északi felén.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3304 üzenetére
Ahogy olvasoma redditen, mindnenkinek volt, aki március harmadikán kapta a gépet, és azóta is használta.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3294 üzenetére
Köszi srácok a tippet, tényleg egy csomót találtam, csak az elején hanyagoltam a Shrineokat, nem tudtam, hogy attól lesz életerő. Most visszatérve tényleg van egy adag a közelben, amit nem aktíváltam.
Éjfélkor ránéztem az órára, "na még egy shrinet megkeresek", "na csak aktíválom", "kicsit benézek", na, ez könnyű, megoldom... be kéne váltani a szíveket.. basszus, hajnali egy óra, reggel korán viszem a srácot Oviba, aztán utazom el.. Na legalább elmegyek a templomhoz,és majd ott mentek... Tiszta abbahagyhatatlan..
Sirandrish: Switch fagyás. Rossz topikba írtam. 20mp-ig kellett nyomni a bekapcsoló gombot. A kijelző kb működött, de valahogy a programok zavarodtak meg.
-
boost
veterán
Tegnap volt egy fagyásom. Kiderült, hogy valszeg mikor azt a funkciót aktívált a gép, ami 10 nap után megmutatta, hogy mivel mennyit játszol. Nem volt eléggé kitesztelve.
Újraindítottam, és azóta minden rendben.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3291 üzenetére
Jó, alaposabb, de ha nem jelez semmit az érzékelő? átmegyek fél megyén és meg sem pippan...
-
boost
veterán
Én egy kicsit elvesztettem a fonalat a nagy open worldben. Rutinosabbak segítségét kérem. Kinyitogattam kb a 2/3 térképet, mégis kb 15 shrine-t találtam meg. Ha nagyon elmegyek balra, akkor lenyomnak simán, ah északra szintén. Tehát gondolom jobbra kell menni, de egyelőre csak két falut találtam (azt a kettőt, amit a main quest is nevén nevez. )Ahol elküldenek a
, abból megvan 4. Pl a Techlabban emlegetik Robbie-t, de fogalmam sincs, merre keressem azt a hegyet, amit emlegetnek.12fotó azonosítására Tényleg ilyen nehéz megtalálni a shrineokat? Pedig már +-os érzékelőm is van. Mondom, továbbra is kb 15nél tartok, abból
, többit megoldottam. Egy beast megvan, ott már csak a boss van vissza.3 nehéz harcos Szóval ha lehet spoilermentesen mit javasoltok, minek álljak neki, merre menjek, minek nézzek utána? El vannak dugva a shrineok, vagy hol bénázok?
Switch topikba is írtam, user profile-nál kiírja az eggyütt töltött órák számát.
-
boost
veterán
Fantasztikus videó: https://www.youtube.com/watch?v=9EvbqxBUG_c
-
boost
veterán
4edik szívnél vagyok, kb 4 órám van a játékban. Kalandoztam erre arra, így belefutottam véletlen egy main-questbe
nál, amibe csak később kellett volna.Zoráék . cEljutottam odáig, hogy már csak a dungeon végi bossharc lenne hátra, de a boss simám lenyom. Próbálgatom még egy keveset, aztán szerintem megyek tovább. Maga a DungeonDivine Beast Vah Ruta Dungeon volt.inkább fejtörős, mintsem harcolós -
boost
veterán
melyik azt a részt? Elég sok rész van benne, ezért nem nézem meg, hogy mi van a spoiler alatt.
Mindenesetre nekem közben megoldódott, vissza kellett menni kb 5 percet. Valszeg átrepültem egy tábor felett, mert találtam egy tábort, tele
, ésgyíkfélékkel , sőt,íjfelszerelésekkel is. Kipucoltam a tábort, és felszereltem magam.spéci ijjal (Spoiler alatt nincs se sztori se egyéb meglepetés)
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3177 üzenetére
Nekem megvannak a nyilak, nekem íjat kell szerezni, mert egy van és az is elkopik közben. Hol találok ott olyan ellenfelet? Vissza kellene mennem
az úton, amin odajutottam? -
boost
veterán
Tippet kérnék tőletek.
"régióban" vagyok, és nem vittem magammal elég íjat aZora legyőzéséhez. Mit javasoltok, hol találnék ott a környéken? vagy mit csináljak. Nem szeretnék más tanácsot kapni, sem megoldási lehetőséget, csak, hogy hol szerezzek íjat. Köszi.mamutféle -
boost
veterán
Javaslom vagy az üveges ásványvíz beszerzését, vagy azt, hogy vidd magaddal a kontrollert.
Sok előzményt ne keress, az összes Zelda játék (legtöbb) arról szól,
Ugyanazok a főbb mellékszereplők is.hogy Link felébred, majd mások szerint ő a kiválasztott, aki megmenti a hercegnőt ugyanattól a gonosz figurától. -
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3106 üzenetére
már csak 6 nap!!
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3097 üzenetére
Anno nyilatkozták, hogy power-up-okat ad, de semmi extra.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #1724 üzenetére
szerintem vagany
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hobby elektronika
- Star Trek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W