Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• csumpa93

tag

A "megéri" kérdés szerintem nem kérdés :D Én azt szoktam erre mondani, ha valakinek van "lehetősége" egy játék miatt venni egy konzolt, akkor ezt megéri. Amúgy is egy aránylag jó értéktaró konzol meg maga a játék is, max buksz rajta egy AAA játék árát. Úr isten. De szerintem az esetek nagy százalékába úgy is megmarad a gép és jön rá még több játék, mint a esetemben :D A játékok árával nem nagyon vagyok kibékülve, de sajnos ez van, el kell fogadni.

• csumpa93

tag

Sziasztok!

Gondoltam kiadom magamból , hogy mégis milyen érzés volt a BOTW-al játszani, mert ezt nem tudom magamban tartani :D Ez életem első, és egyetlen Zelda játéka amivel játszottam azt hozzá kell tenni. A Switch megjelenésekor hallottam a játékról és mindenki ódákat zengett róla, meg hát 10/10 mindenütt. Egy konzol boltban dolgoztam amikor a főni berendelt egy konzolt a játékkal eladásra. Munka idő leteltével mondom -Főni! had vigyem már haza a gépet meg a gémet kipróbálni! -Persze, vigyed. Az első kipróbálás után persze minden munka után jött velem haza a gép meg a játék :DDD Nem tudtam vele túl sokat játszani, mert a gépet gyorsan megvették :O de amennyit tudtam vele, kb 10-15 órát, teljesen magával ragadott és egyszer azt mondtam, hogy -tuti, csak emiatt a játék miatt fogok gépet venni, No way!

Most adatott meg a lehetőség, hogy egy játék miatt tudjak egy gépet venni, de hála istennek egy olyan munkakörben sikerült elhelyezkednem amibe belefér néha egy kis játék és ezt tudom cipelni magammal.

Maga a játék: Hol is kezdjem. Több mint 85 órát beleraktam és már csak 1-2 shrine, a Trialból két szint és Ganon van hátra. Tényleg nagy élmény, hogy a játék nem fogja a kezed, te fedezed fel a világot ami annyi rejtéllyel, eldugott résszel, felfedezni valóval van tele, hogy egy mai AAA játék azt megirígyelhetné. Semmelyik játék nem kötött le hosszú idők óta, mint ez. Ami le tudott legutóbb kötni, játék, az a Sniper Ghost Warrior 3 volt. :C Persze használtam Guide-okat, mert nem minden dolgott értettem vagy jöttem rá magamtól, de a legtöbb dologra azt lehet mondani, hogy annyira nyílván való volt, hogy erre hogy nem jöttem rá :W :DD , mert a fizika és a természetesség ami benne van, szerintem bámulatos és néha csak a józan paraszti észre volt szükség, semmi másra. Csak kóborolsz, felfedezel, új dolgokra bukkansz és a látvány amivel tálalják, szerintem zseniálisan szép és egyedi. Az elején nehéz a játék, de ahogy fejleszted magad, utána átbillen, és kicsivel könnyebb lesz a játék. Például volt olyan Beast amivel vért izzadtam, meg volt olyam ami GGEZ volt. A Shrine-ok is nagyon tetszettek, szerintem lehettek volna hosszabbak és lehetett volna kevsebb, de így sem volt vele baj. Szóval rendkívül élveztem a játékot, remélem lesz belőle folytatás.

A Fallout mellett végre megtaláltam azt a játékot, amit bármikor elővennék Mármin a Fallout 3 meg a New Vegas után. Mert az a kedvenc szériám. Kár hogy utánuk nem jelent meg több Fallout. :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD

Nem szeretném legyőzni Ganon-t. Nem szeretném, hogy vége legyen a játéknak :))

Egyetlen egy negatívumot tudok neki felhozni, ami nem tetszett, hogy nagyon hamar tönkremennek a fegyverek és javítani sem lehet őket, de tényleg csak ennyi, ja meg lehetett volna egy-két Beast-tel több.

Elnézést, ha egy kicsit összeszedetlen a kis mondókám, de igyekeztem, mert nem hozott ki belőlem játék olyat, hogy leírjam az élményeimet róla.

Azóta potyognak Switchre a játékok, és szintem már csak ezzel játszok. Azért csak szinte, mert nincs rá CSGO meg Siege :DDD

Köszi, hogy elolvastad :)

• csumpa93

tag

Sziasztok!

Most csöppentem bele a ninntendo világába egy switch-el :D és egy BOTW-al. Korábban már próbáltam, de csak futólagosan, de most teljes az élmény. Szóval, maga a gém magával ragadó, nagyon tetszik, de amúgy mi az objective? :D Van egy pár questem, kalandozgatok, fedezem fel a térképek, keresem a shrine-okat, de így ennyi, Van valami line amin haladni érdemes, vagy csak menj amerre "akarsz". Vagy hogyan, mi szerint érdemes haaldni a játékba? Hogy leszenk baszó cuccaim? Volt például olyan hely ahol "meleg" van, az ellen hogyan védekezek. Vannk-e valami tippek-trükkök a játékhoz, egy jóféle magyar leírás vagy segíítség?
    előre köszi a segítségeket :DD :DD

Új hozzászólás Aktív témák