- Kezünkben a Honor Magic V5
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csumpa93
tag
válasz
Sirandrish #3950 üzenetére
Ezt is mondani akartam
-
csumpa93
tag
A "megéri" kérdés szerintem nem kérdés
Én azt szoktam erre mondani, ha valakinek van "lehetősége" egy játék miatt venni egy konzolt, akkor ezt megéri. Amúgy is egy aránylag jó értéktaró konzol meg maga a játék is, max buksz rajta egy AAA játék árát. Úr isten. De szerintem az esetek nagy százalékába úgy is megmarad a gép és jön rá még több játék, mint a esetemben
A játékok árával nem nagyon vagyok kibékülve, de sajnos ez van, el kell fogadni.
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Gondoltam kiadom magamból , hogy mégis milyen érzés volt a BOTW-al játszani, mert ezt nem tudom magamban tartani
Ez életem első, és egyetlen Zelda játéka amivel játszottam azt hozzá kell tenni. A Switch megjelenésekor hallottam a játékról és mindenki ódákat zengett róla, meg hát 10/10 mindenütt. Egy konzol boltban dolgoztam amikor a főni berendelt egy konzolt a játékkal eladásra. Munka idő leteltével mondom -Főni! had vigyem már haza a gépet meg a gémet kipróbálni! -Persze, vigyed. Az első kipróbálás után persze minden munka után jött velem haza a gép meg a játék
Nem tudtam vele túl sokat játszani, mert a gépet gyorsan megvették
de amennyit tudtam vele, kb 10-15 órát, teljesen magával ragadott és egyszer azt mondtam, hogy -tuti, csak emiatt a játék miatt fogok gépet venni, No way!
Most adatott meg a lehetőség, hogy egy játék miatt tudjak egy gépet venni, de hála istennek egy olyan munkakörben sikerült elhelyezkednem amibe belefér néha egy kis játék és ezt tudom cipelni magammal.
Maga a játék: Hol is kezdjem. Több mint 85 órát beleraktam és már csak 1-2 shrine, a Trialból két szint és Ganon van hátra. Tényleg nagy élmény, hogy a játék nem fogja a kezed, te fedezed fel a világot ami annyi rejtéllyel, eldugott résszel, felfedezni valóval van tele, hogy egy mai AAA játék azt megirígyelhetné. Semmelyik játék nem kötött le hosszú idők óta, mint ez. Ami le tudott legutóbb kötni, játék, az a Sniper Ghost Warrior 3 volt.
Persze használtam Guide-okat, mert nem minden dolgott értettem vagy jöttem rá magamtól, de a legtöbb dologra azt lehet mondani, hogy annyira nyílván való volt, hogy erre hogy nem jöttem rá
, mert a fizika és a természetesség ami benne van, szerintem bámulatos és néha csak a józan paraszti észre volt szükség, semmi másra. Csak kóborolsz, felfedezel, új dolgokra bukkansz és a látvány amivel tálalják, szerintem zseniálisan szép és egyedi. Az elején nehéz a játék, de ahogy fejleszted magad, utána átbillen, és kicsivel könnyebb lesz a játék. Például volt olyan Beast amivel vért izzadtam, meg volt olyam ami GGEZ volt. A Shrine-ok is nagyon tetszettek, szerintem lehettek volna hosszabbak és lehetett volna kevsebb, de így sem volt vele baj. Szóval rendkívül élveztem a játékot, remélem lesz belőle folytatás.
A Fallout mellett végre megtaláltam azt a játékot, amit bármikor elővennék Mármin a Fallout 3 meg a New Vegas után. Mert az a kedvenc szériám. Kár hogy utánuk nem jelent meg több Fallout.
Nem szeretném legyőzni Ganon-t. Nem szeretném, hogy vége legyen a játéknak
Egyetlen egy negatívumot tudok neki felhozni, ami nem tetszett, hogy nagyon hamar tönkremennek a fegyverek és javítani sem lehet őket, de tényleg csak ennyi, ja meg lehetett volna egy-két Beast-tel több.
Elnézést, ha egy kicsit összeszedetlen a kis mondókám, de igyekeztem, mert nem hozott ki belőlem játék olyat, hogy leírjam az élményeimet róla.
Azóta potyognak Switchre a játékok, és szintem már csak ezzel játszok. Azért csak szinte, mert nincs rá CSGO meg Siege
Köszi, hogy elolvastad
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Most csöppentem bele a ninntendo világába egy switch-el
és egy BOTW-al. Korábban már próbáltam, de csak futólagosan, de most teljes az élmény. Szóval, maga a gém magával ragadó, nagyon tetszik, de amúgy mi az objective?
Van egy pár questem, kalandozgatok, fedezem fel a térképek, keresem a shrine-okat, de így ennyi, Van valami line amin haladni érdemes, vagy csak menj amerre "akarsz". Vagy hogyan, mi szerint érdemes haaldni a játékba? Hogy leszenk baszó cuccaim? Volt például olyan hely ahol "meleg" van, az ellen hogyan védekezek. Vannk-e valami tippek-trükkök a játékhoz, egy jóféle magyar leírás vagy segíítség?
előre köszi a segítségeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest