Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Ocarina #1426 üzenetére
Ti is nézitek azt az oldalt?
A legjobb Nintendós oldal szerintem. Van ott egy Nintendo történelem c. cikk, sok mindent nem is tudtam (az az Ultrahand érdekesnek néz ki).
Amúgy nem tudom, hogy jó lenne egyidejűleg két Zelda egy platformra. Az mondjuk zsír lenne, hogy az egyik "Hero Successful" ágból átmehetnénk a "Hero Unsuccesful" ágra.
-
ldave
félisten
válasz
Ocarina #1344 üzenetére
Hát nagyon meg vagyok most lőve ilyen szempontból, kéne a 3DS is a Mario bundle kiadás, meg egy PS3-at is tervezek (2 játékom már van is hozzá, de gép még nincs
). Lehet megnézem Saturn-ban ezt a 0% thm-es cuccot és veszek ott egy PS3-at, 576-ból pedig egy Ice White 3DS-t...
-
ldave
félisten
válasz
Ocarina #1328 üzenetére
Spoiler:
Tegnap este eljutottam én is a 3. tüskés csatáig, de már nem volt erőm hozzá, elsőre pedig nem is ment, ráment a palackba zárt tündérkém is pedig. Lehet kéne venni egy sérthetetlenség italt hozzá
Az előtte lévő boss nagyon vicces volt, bár eltartott egy darabig míg rájöttem mit is kéne -
Ocarina
aktív tag
válasz
Ocarina #1328 üzenetére
Spoiler
Mondjuk a lepecsételés nagyon tetszik.
Már akartam kérdezni, nem lehet valahogy egy kistérképet kirakni? Zavar, hogy mindig be kell lépni a térképhez.
Ja, és találtam helyet ahol lehet venni kincseket. Éjszaka Skyloft-ban a barlangban kell hárfázni, ahol a pillangók vannak és ott a szobor árul pár dolgot. -
-
-
ldave
félisten
válasz
Ocarina #1294 üzenetére
Nagyon jó volt ez a boss, mondjuk eddig mindegyik tetszett, egyedül a tüskés volt idegesítő a végén. A skorpióval szívtam sokat, amíg nem jöttem rá, hogy mit is kéne
Ja, ott már voltam, onnan van az egyik szív, de mintha árulna táskát is, az jó lenne plusz egy, mert a szív elfoglal egy helyet.
-
válasz
Ocarina #1285 üzenetére
nem. az nem játék. az művészet konzolon!
csak azért mertem eladni a ps2-es verziókat mert tudtam h jön ps3-ra és én nem vagyok ijen negy gyűjtő fan. nekem elég ha a játék megvan. az mindegy h mijen tokkal mijen kiadás.
a készitője is azt nyilatkozta hogy inkább alkotni akart egy művet mint játékot csinálni. a konzol volt a vászna.
a last guardian is neki lesz a következő játéka. nevezetesen Fumito Ueda.
az ico-t volt aki nem értette meg és nem jött be neki mert igen letisztult. se térkép se itemek se életcsík se semmi. csak a karakter. viszont így még beleélhetőbb sztem.
a colossus már izgalmasabb és jobban koncentrál a nagyobb látványra de az is követi az ico letisztult vonásait még ha már meg is jelenik a térkép és az élet. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ocarina #1262 üzenetére
Szerintem az az Analog...hááát.
Emlékszem én egyszer olyan Joy-al toltam végig az Ocarinat amit 3 percenként ki kellett húzni és megfújkálni.
VOlt amelyik húzott balra...vlt amelyiknél előre nem lehetett menni csak bal+előre vagy jobb+előre és volt olyan is amit úgy kellett nyomni előre hogy a hüvelykujjadon 10perc múlva volt egy kráter
Szerintem toturi is emlékszik valamelyikre -
Weißturul
senior tag
válasz
Ocarina #1198 üzenetére
Hát igen... de a Wind Wakeren és a Time Splitters 2-n kívűl nincs olyan game ami a liláról érdemes lenne áthoznom, a többit mind Wii-sítették.
PS3 mellett pedig 5db God of War és három Resistance szól... franc tudja egyelőre mi lesz, ráérek ezen még elmélkedni majd' egy hónapig. -
ldave
félisten
válasz
Ocarina #1055 üzenetére
Simát veszek, zene cd ahhoz is jár, legalábbis az első szériához.
Gyűjtői csak akkor érdekelne, na Nunchuk is járna ebben az arany színben, sztem hülyén nézne ki, ha beledugnám a feketét vagy a fehért. Meg így is van már 2 kontroller, felesleges egy harmadik. Xenogears-ból gyűjtőit vettem, mert classic controllerem nem volt előtte, mondjuk az piros, de pöpec
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ocarina #1019 üzenetére
Nah ez baba lett!
Egy dolog lenne még. Ha jól gondolom PS-el vagy gimpel csináltad de a lényeg hogy vannak külön rétegek.
Azt még megtudnád csinálni hogy maga a Triforce picit..de csak tényleg picit átlátszó legyen?
Tudod hogy látszanak mögötte a karakterek...nem kell teljesen persze csak hogy mégis -
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest