- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Ocarina #1426 üzenetére
Ti is nézitek azt az oldalt?
A legjobb Nintendós oldal szerintem. Van ott egy Nintendo történelem c. cikk, sok mindent nem is tudtam (az az Ultrahand érdekesnek néz ki).
Amúgy nem tudom, hogy jó lenne egyidejűleg két Zelda egy platformra. Az mondjuk zsír lenne, hogy az egyik "Hero Successful" ágból átmehetnénk a "Hero Unsuccesful" ágra.
-
Sn[4k3]
senior tag
A Soundtrackeket le lehet tölteni valahonnét? Tudtommal magáncélra szabad, remélem nem warez.
-
Sn[4k3]
senior tag
Srácok, elmagyaráznátok nekem a hivatalos idővonalat, mert én durvára nem igazodok ki rajta
A legnagyobb gond természetesen az Ocarina of Time, nem nagyon vágom, hogy hogyan bomolhatott három ágra a sztori. A Hero Unsuccesfull rész talán érthető: elbultunk, Ganondorf győzött - gondolom én. Eddig oké, mert régebbi Zeldák jönnek utána. A nagyobb gond az Ocarina utániakkal, a Hero Succesful rész után vannak. Az Adult Erában felnőttként legyőztük Ganondorfot az Ocarina of Time-ban, utána jött a hős nélküli korszak, majd az özönvíz, stb. A Child Erát viszont már tényleg nem értem. Nem gyerekként győztük le Ganont, a Majora's Maskban, pedig ez a senkiházi Gerudo egy herceg, tehát fiatalabb, mint az Ocarinában, ekkor a Majorának előrébb kellene lennie és az OoT-nak meg se kellett volna történnie! Csak én érzek egy kis paradoxont az egészben? Kérlek magyarázzátok el nekem, hogy mi hogy van!
Nameg megvettem volna Debrecenből tegnap a Wind Wakert, de már elvitték
Honlapon bezzeg kint maradt...
toturi: ha kézzel hímeznék egy terepzöld pólóra mondjuk fehérrel egy ilyen motívumot akkor vajon lenne majd gazdája?
A Skyward Sword, pedig nagyon tetszik nekem. Most voltam a hétvégén az egyik kolis barátomnál és megmutatta a játékot. Szerelem első látásra. Nameg milyen király lehet ott fent élni Skyloftban, lenne Loftwing madarunk, szállhatnánk szabadon meg minden! Tényleg, Skylofttal mi lett? A többi Zeldában tudtommal nincsen benne.
-
Sn[4k3]
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok, de tudjátok, hogy honnan/kitől lenne érdemes Wind Wakert vennem? Ahol eddig láttam ott aranyárban mérték, nem tudom, hogy tízezer forintot megérne-e.Megnéztem a hivatalos idővonalat és valahogy nem vágom a "Hero Succesful" utáni elágazást
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest