Hirdetés
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát lehet ezt az SS-t én hagyom inkább az emlékeimben
Annak idejn végigvittem az Ocarinát 3 szívvel olyan controllerrel amit úgy kellett nyomni hogy 3 perc múlva már nem éreztem a hüvelykujjam, A WW-t is maxos Galeryvel fejeztem be, a TP-be is összeseszedtem még az utolsó utáni bogarat is, meg ugy általában minden Zeldában törekszek a maximumra, de ennyit én még nem szívtam mint itt az első dungeonba. Ez az irányítás megöli az egészet.
A gyrot 5 percenként resetelni kell, mert mikor előveszek egy tárgyar már úgy kezdi hogy az eget nézi. Gondolom ahogy haladok a gyro folyamat megy, aztán mikor kéne addigra már mindenfele néz csak arra nem amerre kéne -
Sirandrish
Topikgazda
Csak nem bírtam magammal, és első dungeonig elmentem az SS-be. Az irányítás valami katasztrófa...mármint értem én hogy mizu, meg nagy feeling így kardozni, de nekem valahogy ez nem jön be.
Emlékszem hogy annak idején Wii-n se nagyon éveztem
Annyi hogy így legalább egy játék van, amit a Joy Conokkal tolok -
Sirandrish
Topikgazda
A Skyward Swordbe van normális controlleres irányítás, vagy csak ez a kiherélt akármi?
Nyomjam az L-t a kamerához, meg a jobb analóggal hadonásszak? Nekem ez nagyon nem fekszik.
Annak idején Wii-n toltam, ott nem volt más, de most nagyon nincs ehhez kedvem -
Sirandrish
Topikgazda
Nah végére értem az Echos of Wisdomnak.
Nagyon kafa kis rész volt ez is -
Sirandrish
Topikgazda
Lassan szerintem az Echoes of Wisdom végére érek...17 szívem van már, szóval nemsokminden hiányozhat
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #4200 üzenetére
Az Octorok "kifényezi" a rusty cuccokat, de annyi
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
sirarcheer #4087 üzenetére
Akkor nincs ok a panaszra
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
sirarcheer #4085 üzenetére
Hát igen...lehetne egy opció amivel kicsit jobban fogná az emberek kezét a játék, néha mutogatná hogy merre lenne érdemes menned, ilyesmi. Egy új Navi mondjuk..
Bár én még nem tartok ott hogy zavarjon a szabadság -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Phobion #4080 üzenetére
Hát még nagyon az elején vagyok.
Az már most kiderült hogy ezeket az építős cuccokat erősen szokni kell, mert aztán minden forog minden felé csak arra nem amerre szeretnémA 3 első Shrine-t csináltam meg hogy ugye tudjak menni az idő templomába, és effektíve elkezdhessem a játékot..
Egyébként itt a pakk
-
Sirandrish
Topikgazda
Jó játékot mindenkinek!
Sajnos az enyém nem érkezett meg.. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #4025 üzenetére
Vagy esetleg 2027 körül kapunk egy Series S erejü Switch 2-t
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #4023 üzenetére
Annyira de annyira sajnálom hogy nem raknak alá egy komolyabb erőforrást.
Ez a játék megérdemelné hogy olyan minőségben pompázzon ahogy azt megálmodták.
Persze a Switchez mértem így is gyönyörű, de azért gondolom már mindenki látott videót arról hogy egy középkategóriás gépen mit kitudnak hozni belőle.. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #4002 üzenetére
Össze lehet hozni pár vicces (és gyakran hasznos) jelenetet
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #4000 üzenetére
De el ám
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #3996 üzenetére
Ki lehet repülni vele a világból kb
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Praetorianus #3973 üzenetére
Nagyon szívesen
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Praetorianus #3971 üzenetére
Az első kérdésre nem tudom a választ, de szerintem nincsen, a DLC aktiválás után pedig a Nintendo Accodhoz fog tartozni.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Praetorianus #3969 üzenetére
Hát ennél sokkal szerényebb tartalmakat szoktak árulni sokkal drágábban
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Praetorianus #3967 üzenetére
Érdemesnek érdemes. Elég sok mindent ad. Új armorokat, új kihívást, új hard módot, új itemek amik segítenek a felfedezésben, etc etc...hja és a motor
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Praetorianus #3965 üzenetére
Heyo.
Tudtommal nincsen -
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah hát csak nem bírtam ki, és végigvittem
Nagyon tetszett ez a rész is -
Sirandrish
Topikgazda
Nah megvan a 8 dungeon nekem is. Hétvégén nekiülök és befejezem..
Meg persze a 20 szívet is megcsinálom..az alap nálam
Aztán viszont eladom...nem olyan hosszú ez, és nemhiszem hogy nagyon hamar ujra elővenném..
Addigra meg majd olcsóbb lesz -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
olbaidhun #3932 üzenetére
Nagyon kevés GC volt annak idején mókolva, így szinte biztos hogy az eladó gépek nagy része olyan ami ugyan régi, de 10 játéknál nem toltak rajta többet. Tapasztalatból mondom.
És hát hja..nyilván egy sok generációval ezelőtti konzol bontatlanúl egy vagyon.Wii-t meg szerintem bátran vehet az ember. Ezek nagyon nagy %ban dobozos példányok (ezeknek a dobozára mindenki vigyázott), persze vannak különbségek. Nekem jelenleg is 2 Wii-m van, mindkettő dobozos.
Amúgy itt inkább az állapotot kell nézni, bár gyakorlatilag elnyűhetetlen masina -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
BOBAKILL #3928 üzenetére
3DS-en van
-Ocarina of Time (all time best Zelda)
-Majora's Mask
-Link Between WorldsEzek a klasszikusan vett Zelda játékok, amik a gépre megjelentek
Aztán van még a
Tri Force Heroes
De Link felbukkan még a Hyrule Warriors 3DS verziójában is, illetve eshopból beszerezhető néhány klasszikus Zelda, mint pl a Link's Awakening eredetije -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
olbaidhun #3921 üzenetére
N64et még csak-csak találni, de a játékok már ritkábbak. Ráadásul a 3DS verzió szebb, olcsóbb, és könyebb is beszerezni, szóval nah.
Ez az emulátor dolog nálam amolyan túlmegy a határon dolog...
Sokan győzködnek hogy de megvan a szoftver, akkor lehet (szerintem nem), de pl még a Breath of the Wildot se merem megnézni PC-n (pedig érdekelne) holott megvan a játék, és még a Switch is, szóval ha azt vesszük már tényleg nem "lopnám" el, de nekem mégsem adja valamiért -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
olbaidhun #3916 üzenetére
Hát ezt rossz embertől kérdezed, mert én mindet imádom!
Én annak idején csak azért vettem 64et, majd GC-t is.
Egyébként ha a Link's Awakening tetszik, akkor érdemes lehet egy próbát tenned a HH címekkel, mint pl a Link to the Past amit már Online előfizetés segítségével Switchen is tudsz játszani.
De mondhatnám a DS-es részeket, mint a Phantom Hourglass, vagy a Spirit Tracks...azért mondom ezeket, mert ezeket egy 10-12K-ért beszerezhető DS-el már játszhatóak.De ha nem zavar a HD kép hiánya, akkor egy Wii-t érdemes lehet beszerezni..12-15K körül már lehet venni, és azon van Twilight Princess és Skyward Sword is. Ha meg sok a della, akkor WiiU, mert azon mind a WW mind a TP kapott egy HD remaket, amik gyönyörűek.
Ezen kívül nyilván a abszolút kedvenc az Ocarina of Time, nálam gyakorlatilag kihagyhatatlan, de bból már inkább a 3DS-es Remaket ajánlom, már csak azért is mert százszor könnyebb beszerezni, és ha már ott vagy, akkor ott a Majora, vagy a Link to the Past újragondolása a Link Beetwen Worlds is..
Lényeg a lényeg...Zelda minden mennyiségben
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
csumpa93 #3887 üzenetére
Az az a játék ami nem igen fogja a kezed. Mész amerre akarsz, felfedezel, küldetéseket csinálsz, ilyesmi.
Rengeteg leírás van neten, de mivel a játék sava borsát pont az adja hogy te magad veszed kezedbe a sorsod, így ezeket én kihagynám.Meleg és hideg ellen legegyszerübben különféle ruhkkal tudsz védekezni, mert az egyik ebben jó, míg a másik abban. Emelett persze főzni is tudsz különböző tulajdonságú ételeket, szóval hajrá
-
Sirandrish
Topikgazda
Egyébként én időközben végeztem a 4. dungeonnal, ami összességében jó volt, de ennél ötlettelenebb, könnyebb, egyszerübb Bosst, Zelda játékban én még nem láttam.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
BOBAKILL #3883 üzenetére
Eddigi tapasztalataim alapján ahova nem kéne eljutnod, oda nem is nagyon tudsz. tehát ha valahova el tudsz jutni akkor azt nagy valószínüséggel meg is tudod csinálni.
Bár belefutottam egy kivételbe (lehet csak nem jöttem rá a trükkre), de az első termen nem jutottam tovább, szóval nem volt vészes a dolog
-
Sirandrish
Topikgazda
Color Dungeon!
Ki, milyen rucit választott? -
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah megvan a 3. hangszer is
Tetszik ez a kis cuccos nekem -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Kvelstadt #3868 üzenetére
Két halat fogtam...egyet a víz felső részén, az volt a 10+os, a másik kicsit lentebb van, az a 20+os. Amit te fogtál, az jobbról jött ki a "barlangból". Én is láttam már, csak nem foglalkoztam vele.
Az üveg egyébként már megvan, de míg kihúztam belekerült vagy 50 pénzbe, mert a genyó halak állandóan rácuppantak -
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Kvelstadt #3845 üzenetére
Az a kard egy vásári gagyi volt..épp ezért nem vettem meg a limitedet.
Ebben viszont az a könyv nagyon ottvan, és bőven megéri azt a néhány plusz ezrest nekem!
A fémtokra például egyáltalán nincsen szükségem, így azt el is adom belőle (már van is vevőm rá), így tényleg csak pár ezresért kapom meg magát a boxot, és azt a csodaszép színes könyvetFémtokhoz még annyit hogy tök jópofa, meg értem én hogy ez a rész eredetileg GB-re jelent meg, de szerintem ha Zeldás lett volna (nem csak belülről) nagyobbat ütött volna...és nem mellesleg el sem adtam volna, így viszont számomra totál érdektelen!
-
Sirandrish
Topikgazda
Aki esetleg lemaradt volna róla!
The Legend of Zelda: Link's Awakening – Overview trailer (Nintendo Switch)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10