-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Biztosan észleltétek már, hogy egyes emberek letöltik a YouTube csatornákról a videókat és feltöltik a sajátjukra. Vannak akik rossz indulatból teszik, de vannak, akik nem. Vannak akik nem értenek igazából az internet világához, idősebb emberek és letöltik és feltöltik a saját csatornájukra, ami igazából nem is csatorna, mert nem úgy használják, csak felöltök azzal a szándékkal, hogy jobban "terjedjen" a videó.
Nekem meg ez azért rossz, mert én a videóval dolgoztam, vágtam, szerkesztettem, stb... és azt szeretném, hogy aki meg akarja nézni az az én csatornámon nézze meg. Inkább linkelgessék a videó címét, de töltség át saját felhasználófiókjuk alá.
Ezt hogyan tudom elérni ?, hogy bejelenteni a videót, vagy valami, hogy töröljék és az én csatornámon nézzék meg ?
köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Trollok komolyan
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
VoidXs