-
Mobilarena
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Kedves Tőled, hogy tőlem kérdezed, de fogalmam sincs
Én még nem szántam rá magam az 5.1-es upgrade-re, de valamivel fentebb sokan azt írják, teljesen rendben van. Új boot image, már más típusú Synology-nak adja ki magát, tehát a rendszer úgy érzi, a HDD-k új hardverbe költöztek, így fullos áttelepítést csinál - legalábbis ez jött le nekem a postokból. Szerintem ha nagy probléma lenne azokkal a pontokkal, amiket felsoroltál, már égnének a vonalak 
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én még nem szántam rá magam az 5.1-es upgrade-re, de valamivel fentebb sokan azt írják, teljesen rendben van. Új boot image, már más típusú Synology-nak adja ki magát, tehát a rendszer úgy érzi, a HDD-k új hardverbe költöztek, így fullos áttelepítést csinál - legalábbis ez jött le nekem a postokból. Szerintem ha nagy probléma lenne azokkal a pontokkal, amiket felsoroltál, már égnének a vonalak 
Essejó