- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- De mennyi az annyi?
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Fényképen a Poco F7
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bulitt
addikt
Ma vègre megjött a munkahelyemnèl lèvő cba-ba a pussy energia ital. Így meló elött kellemes meglepetès
-
T-unit
őstag
Hihetetlen igénytelenség van azoknál a kórásoknál is energy doboz ügyileg. Ennyi erővel betolhattak volna tényleg egy jó nagy szeméremajkat, na az lenne ám a pussy edrink.
üdv.
-
DJ. Ru$y
félisten
P***y emlékeztek?
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Bulitt
addikt
A mai és a tegnapi nap eredménye : [link] van benne újrakóstolás miatt is
-
T-unit
őstag
Ha majd minden utca sarkon látok ilyen cherry-t ránézek, túl sokat mondjuk nem is várok el tőle ízre, gyűjteményembe meg már nem fér be.
üdv.
-
DJ. Ru$y
félisten
Musz kapott bemutató darabokat ő már tesztelte!
Nekem meg ezek a dobozok nagyon is bejönnek, 1 baja van, hogy fényes... megnéztem volna olyanban mint egy Hell-t, ami nem fényes.
-
werner97
tag
nekem bejönnek ezek a letisztult dobozok aki már ivott ilyet: "íze kb mint valami meggyes 100 forintos ital"
http://energytests.blogspot.com/
-
T-unit
őstag
-
szekra
Topikgazda
válasz werner97 #10779 üzenetére
Hát nem tudom, nekem ezekről az új watt dobozokról nagyon hiányzik valami, nagyon üres az egész... Ilyen vektorgrafikát még én is összedobok. Azokra a nagy üres fehér részeket még ki lehetett volna tölteni, vagy legalább valami alap pattern-t felvinni.. Nagyon amatőr hatást kelt ez a doboz..
[ Szerkesztve ]
-
werner97
tag
-
T-unit
őstag
Lett 1db lengyel normál Tigerem csere, 450Ft.
Illetve maradt még 1-2db utolsó Che-m is, 250Ft.üdv.
-
DJ. Ru$y
félisten
Új dobozos sima Watt beszerezve, Hell Classic Sugarfree beszerezve!
-
Bulitt
addikt
Váci úti tescóban vettem ma hell classic sugerfree-t. nem tudom minek, de ha már megvettem be rakom a gyűjteménybe
-
T-unit
őstag
Am épp ideje volt már azt az ocsmány dobozt is lecserélniük, 3év még sok is volt belőle, nekem még a korábbi 2009 körüli dobozuk is megvolt az se volt egy szépség, de még azok is szebbek voltak. Az meg egyértelmű külsőre az idei széria a legszebb, végre valami modern formavilág, cherry érdekel leginkább ízre.
üdv.
-
werner97
tag
-
DJ. Ru$y
félisten
Előre imádom ezt a kollekciót
-
CoDWaW07
őstag
válasz ricsi081 #10754 üzenetére
Na az király, jólenne ha tényleg tudnának szerezni. Kíváncsi vagyok mennyire hasonlít az USA Ab. Zerora mert ha szinte ugyanaz akkor nálam nagyon bejövős Nem szeretem a cukormenteseket, de ez az Ab. zero nagyon jó találmány
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
ricsi081
tag
Na nem is kell bemenni senkinek a British Storeba, beszéltem velük emailben, kb 3 hét múlva várható Ab. Zero, 800 körüli áron. (rehabot is kérdeztem, de azt nem írták hogy tudnának)
-
T-unit
őstag
válasz DJ. Ru$y #10750 üzenetére
Látom újítottak ultrások is hosszú évek után dizájnt (jobbik az új). Mondjuk amilyen jól néz ki, olyan sallang is az ízük jól emlékszem...
Guarana cranberry-t is ittam az is idén jött ki szerbeknél, eddigi legrondább nálam az a piros doboz Guarana szériához képest.üdv.
-
DJ. Ru$y
félisten
Milyen jól néznek ki ezek a dobozok
-
T-unit
őstag
válasz vwpolopg #10748 üzenetére
Ja amúgy tényleg sokan úgy kezelik mintha kapásból a monster vezérigazgatója irogatna oda unatkozó idejében, közbe ugye meg kb egy 9éves kisgyerek is beírhat wikipedia-ba...én is mindig csak röhögök egyesek úgy kezelik mintha az napra pontosan mjd ugy is lesz....mára minden edrinkkel is részemről csak ugy vagyok hogy hiszem ha látom.
üdv.
-
vwpolopg
őstag
lol.... nehogymár ennyi higgyenek az emberek a wikipediának.... mindjárt beleírom, hogy az übermonster van magyarországon és be fogják vezetni a bfc-t és végigfut a nyáladzás minden oldalon, hogy fűűűűwáááóóóó holvaaaaaan????
-
CoDWaW07
őstag
válasz T-unit #10745 üzenetére
Szerintem a Khaos is elég jó, Assault is, bár nem kóstoltam még a Rehabot:
Valaki tud valamit az új Monsterekről?Elvileg 3 fajta lesz:
Monster Stalker június 9-től
Monster Hearth Breake július 6-tól
Monster Unlimited augusztus 15-től
Staker már mindjárt itt van●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
válasz T-unit #10743 üzenetére
Én aztán nemvagyok telhetetlen, egy Khaossal is beérném csak jöjjön
Csak nemértem hogy miért pont azt hagyták ki●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
SZERK:(sry lejárt az idő) Jól értem hogy azt írják hogy egész Európában,szval hazánkban is lesz?
De pont a legszebbet a Black Ice-t hagyják ki[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
-
Def26
félisten
Beszéltem a britishstore bolt eladójával, mert ma voltam bent dr pepper -ért. Azt mondta, hogy hó végén jön hozzá 600ft -os áron 4 fajta Rockstar. Original, Juiced, Punched, meg még valami. Alternatívának jó lehet. Aki pesten lakik az nézzen majd be hozzájuk, hátha megtetszik valami tőlük. Vannak ám jófajta sörök is. [link]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
CoDWaW07
őstag
válasz energy4ever #10731 üzenetére
Majd körbenézek
Esetleg valami más hely?●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
válasz energy4ever #10729 üzenetére
köszönöm Helyileg tudnál mondani pontosan hogy melyik Roni és Manna, vagy az nem lényeges mert mindegyikben ugyanaz a kínálat? Csak mert láttam már többféle méretben is útközben
-
CoDWaW07
őstag
Bizony
Amúgy tudna valaki mondani beszerzési helyeket ahol sok vagy ritka energiaital fajta van Bp-en? Eléggé megállt a gyűjteményem sajnos:S köszönöm[ Szerkesztve ]
-
T-unit
őstag
Na rockstar reloaded, + akció.
Lorenzo-s Rockstar Juiced, új, rendelhető nálam Bp/11ker. átvéttel.Ár/db 400Ft
Ár/12db (karton) 4000FtAkit érdekel pü.
üdv.
-
CoDWaW07
őstag
-
CoDWaW07
őstag
A fehér az bodzás nekem nagyon bejött A fekete meg asszem sima tutti-frutti de az is finom
-
oriic
HÁZIGAZDA
Rise energiaitalok milyenek? Finomak?
Tegnapelőtt jártam meló miatt a 19. kerületben az Esze Tamás utcában, ott az egyik kis boltban volt 190ft, de inkább Adrenalint vettem.
Live-Die-Respawn
-
CoDWaW07
őstag
válasz energy4ever #10710 üzenetére
Az lehetséges hogy csak átcimkézték hogy átk*rják a hatóságot, közbe meg mégis van benne taurin? Hasonlóan mint a Bomba
-
energy4ever
addikt
válasz CoDWaW07 #10709 üzenetére
Elégé sok energiaital változott a chipsadó miatt, kikerült szinte mindegyikből a taurin!
Jelenlegi taurinmentes lista(mármint amikben volt taurin eddig) =
-RedBull 250ml
-RedbUll 355ml
-RedBull sugar free 250ml
-Monster 500ml
-Monster Ripper ml
-Monster Lo-Carb ml
-Adrenalin 500ml
-Adrenalin 250ml
-Watt 250ml
-Burn 250ml
-Hell (classic) 250ml
- és amit nagyon-nagyon sokan nem tudnak hogy a legelső kiadású Hell New Generation 250ml-ban még volt taurin, de a következő 3ban már nem volt! -
CoDWaW07
őstag
Ma kaptam egy Burn-t , és amiután jobban szemügyre vettem, megláttam hogy matricával van rá ragasztva a minta és feliratok
SZERK: kicsit leszedtem a matricát és alatta is volt szöveg, az összetevőknél a dobozon Taurint említenek, míg a rá ragasztott matricán a "koffeinnel és taurinnal" helyett " koffeinnel és inozitollal"-t[ Szerkesztve ]
-
szekra
Topikgazda
Nem vagyok egy finnyás, mindent megiszok, de ez a Hunter életem második energiaitala a jaguar után amit ki kellett dobnom, mert annyira ihatatlan okádék volt..
-
werner97
tag
ez az arzenál energiaital nagyon undorító 3 fajtája van ha valaki gyűjtene a palackosakat.
-
CoDWaW07
őstag
válasz T-unit #10700 üzenetére
Kíváncsi vagyok hogy a német oldalon mikor jelenik meg a német Rehab
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest