- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
-
grizlisandor
veterán
-
dreta
tag
-
szekra
Topikgazda
válasz
DJ. Ru$y #54408 üzenetére
Egy csesze espresso kb. 40mg koffein (nagy atlag ilyet iszik), tehat 1 energy (250ml = 80mg koffein) inkabb 2 cseszenek felel meg. Attol fugg nyilvan, hogy pl. Robusta (ez akar 100-120mg is lehet) vagy Arabica (gyengebb) fele. Viszont sokszor hallom, hogy 1 energy = 3-4 csesze kavenak felel meg, ezen jot mosolygok mindig. Velemenyem szerint 2-3 csesze kave/nap fogyasztas amugy nem sok, pl. ram abszolut pozitiv hatassal van, termeszetesen edesitoszerrel iszom, ennyi cukrot nem birnek.
Szerk.: bocs, nem valasz akart lenni
-
-
szállitó
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #54339 üzenetére
Én két hete vettem 72 t és akkor volt rá még kedvezmény. Változtatják folyamatosan a Mici tea eddig 12 től volt olcsóbb most 6 és 18 a kedvezmény. a 139.- valóban annyi a 24 db nál. Néha azért rendesen ledöbbennek hogy elírnak árakat vagy éppen mennyi kedvezmény van több darabnál.Egy hónapja 5 tálca volt a tuti kedvezmény még promos cuccokat is adtak ennyinél.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #54317 üzenetére
Néha szoktam ezt a monster szétöntögetős megoldást használni,valóban picit
"suttyó"megoldás,de jobb mint a semmi...Lehet erre állok át majd mivel egyszerűen nem látok értelmes alternatívát 250ml ízesített energiásra 200ft alatti ársávban.szekra: Burn sour twist sajnos nem ízlik más a Burn-től.
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #54135 üzenetére
Valóban most néztem ott ahhol a hell szoktam venni és 199--240ft között megy.Annyit azértnl nem ér meg,mivel 160ft-ért ott a hell active...
De ha látok hell árban bepróbálom kiváncsiságból.kaskader: Fényes a doboza az egresnek és rajta az év terméke 2017 plecsni,ez most jó nekem?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #54125 üzenetére
Úgy hogy ha meglátom van egy új Hell ami más design-al más ízzel van,akkor jogosan feltételezem azt,hogy valami újat kapok a pénzemért.Aztán mindig rájövök,hogy "jah ez már volt két éve nyáron" és még az is benne van rájövök,hogy pont utáltam ezt az ízt régen is.(tehát vehettem volna olyat amit kedvelek ebből a pénzből)
És ezt a hell már évek óta játsza sajnos. -
ToBeY
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #54122 üzenetére
Engem csak az zavar a Hell-el kapcsolatban,hogy fullra hülyének nézi és lehúzza a fogyasztót.
Mert úgy önmagukban se nyári,se a téli Hell nem volt rosz,de ott volt az az érzés végig, hogy ilyen ízt már ittam,rádaásul pont a Hell-től.És ez gondolat felmerülhet egy átlag fogyasztóban is szerintem,akik megveszik mert "új íz" aztán nem.
Watt ebből az szempontból korrektebb volt,mivel ott az új ténylegesen új jelentet.Btw én is csak napi egy energiást iszom,szóval nem belőlem gazdag hell..
-
szekra
Topikgazda
válasz
DJ. Ru$y #54122 üzenetére
Sajnos elég sok cég rosszul értelmezi a "pénz beszél" felfogást, hosszú távon ebbe tönkremehetnek. Sajnos olyan pozícióban van a Hell, hogy ők ezt még is megtehetik, és a Summer/Winter Cool-okkal szépen felteszik a kezüket, hogy ők bizony innovátorok.
Nem függnek senkitől, saját töltő üzemük van stb. Nemhiába az export a sikerük titka (úgy tudom már onnan több az árbevételük, mint a belföldi értékesítésből). Ezen kívül az állami támogatásokról már ne is beszéljünk... (ugye ugye Szikszó)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest