- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Letiltás - hogy is van ez?
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz basaharc502 #62874 üzenetére
Jaj,de várom azt a szitut,hogy ha vásárolok 10+ edrinket a boltban,és valaki beszólgat nekem (40+ viszonylag sportos testalkattal),hogy nem egészséges
-
ToBeY
nagyúr
válasz Alusky #62867 üzenetére
Sajnos a cukor elég sok sz@rt tud csinálni ha nem figyel rá oda az ember.
Sokszor olyan dolgok is tele vannak b*sz* vele amire nem gondol az ember...
Igazából nekem is mind1 ki mint csinál mert nem dedóban vagyunk,de nem árt rá odafigyelni mert elég sok szart tud csinálni -
ToBeY
nagyúr
válasz Alusky #62864 üzenetére
Az utóbbi 25-30évben annyi kövér és kettes típusú cukorbeteg lett,hogy szerintem pont jó ha ebbe az irányba terelik a népet!Mivel ahogy látszik,önmaguktól erre nem képesek.
Én magam is találkoztam olyannal akinek a "napi adagja" 2-3monster+valamilyen 2L üdítő lehetőleg kóla.ÉS itt nem a rengeteg koffein a legnagyobb baj(bár 14-16éves embernek nem kéne 400-500mg koffeint betolni) egy nap,hanem az a mérhetetlenül sok cukor.
És akkor még az egyéb gyorsétteremi sza@rok-ról nem is beszéltünk amit megesznek egy nap. -
ToBeY
nagyúr
válasz grizlisandor #62843 üzenetére
De akartam majdnem mindennap benéztem a két kisboltba és két dohányboltba is+ha nagy közértbe jártam akkor is megnéztem, és nem volt.
Ignorálják Óbudát -Szemetek -
ToBeY
nagyúr
Végre nekem is sikerült beszerezni az új pezsgős HELL-t
Ennyit arról,hogy BP milyen hamar hozzá lehet jutni az újdonságokhoz -
ToBeY
nagyúr
Hát ez a zöld lemon-lime annyira nem adja nekem.Mondjuk lehet, hogy nem most kellett volna megkóstozni hanem nyáron a 40 fokban..
-
ToBeY
nagyúr
Az auchanban is 500ft az összes Prime, kivéve az új glowberry az több 800huf
Nagyjából az 500huf a reális ára talán.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
OFF de melyik Prime jobb az Ice pop vagy Tropical pounch?
Most nálunk durván leakciózták ezt a kettőt,gondoltam rámegyek valamelyikére,hogy megértsem a hype-ot ami körülötte van. -
ToBeY
nagyúr
A Penny-s almás-körtés Dragster energiás-ba került tutti-frutti is (eddig szerintem nem volt) és hát nem az előnyére változott... -ez is offos lett nálam,pedig ezt csipáltam.
-
ToBeY
nagyúr
Én is megkóstoltam végre ezt az új kiwi-s hell-t ez az első kiwi-s hell ami ízlik.
-
ToBeY
nagyúr
válasz basaharc502 #62676 üzenetére
Jaj csak kiwit ne eddig az összes sz@r poshadt íze volt
Szerintem gyömbér lesz benne. -
ToBeY
nagyúr
válasz grizlisandor #62646 üzenetére
Ezt elvileg nem valami finom...
A régi fekete designos viszont mennyei manna volt! -
ToBeY
nagyúr
válasz grizlisandor #62643 üzenetére
Jó döntés volt!Felőlem is megrohadhatnak a polcon ezek a 0,5l Hell üdítők.
-
ToBeY
nagyúr
válasz basaharc502 #62608 üzenetére
Nem ittam ízesítetetlent én bcaa-t mindig valami egzotikus gyümölcs ízben vettem,úgy jó volt.Majd lehet kipróbálom hátha finomabb mint a barackos volt.
(mondjuk a barackot szeretem,de vérnarancsot annyira nem... ) -
ToBeY
nagyúr
válasz grizlisandor #62582 üzenetére
Nem,az egy ilyen sportital szerűség aminek a nagy része kókusz víz
-
ToBeY
nagyúr
válasz DelArco #62577 üzenetére
Én csak az ilyen edzés előttieket próbálgattam.
Van köztük ami finom,de engem zavart a szénsavmentesség és a brutál koffein(300-400mg/adag)na mindegyik valamilyen édesítőszerrel készült.(ezek között is van normálisabb)
de lebontva ár/érték arányban jobban lehet kijönni mintha mindennap vennél egy energiaitalt[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Nálunk pozitív csalódás,hogy eltűntek az utcáról az eldobált hell-es dobozok,pedig még fél éve rengeteg volt
-
ToBeY
nagyúr
válasz grizlisandor #62539 üzenetére
Én szedek egy multivitamint amiben annyi B komplex van,hogy uv sárgás-zöldeset lehet tőle vizelni
-
ToBeY
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
A visszajelzésekből úgy érzem jól döntöttem,hogy kihagyom ezt a "csoda" új Hell-t
De biztos felmérték,hogy a 12éves kölyköknek ez kell és százával fogják vinni! -
ToBeY
nagyúr
válasz Alusky #62385 üzenetére
Hát én amúgy is csináltatok évente egy nagy labort,hogy tudjam mi szitu,szóval ebből a szempontból gondolom nem lesz nagy változás a dologban
ECHO2235:Én sem kívánom most az energiaital ebben a melegben,inkább espresso-ok ha már van komoly masina...Ebédhez max egy pohár ice tea és ezen kívül 3-4-5L víz.
-
ToBeY
nagyúr
válasz grizlisandor #62320 üzenetére
-
ToBeY
nagyúr
válasz Alusky #62284 üzenetére
Ha bekerül dohányboltba az energiaital,remélem visszakerül bele minden cucc ami külföldön benne van különben rájuk fog rohadni az összes...
Amúgy valamelyest egyetértek a szigorítással,hogy a 12éves Ödönke ne szaladgáljon reggel 7kor egy Monsterrel mert kemény a matekóra 6.-ban.
-
ToBeY
nagyúr
válasz grizlisandor #62255 üzenetére
Köszi a review-t lehet hogy a zéró watermelon-t kipróbálom majd valamikor
-
ToBeY
nagyúr
válasz grizlisandor #62233 üzenetére
Bocsi a nem egyértelmű fogalmazásért mennyivel drágább mint egy Hell?
-
ToBeY
nagyúr
válasz grizlisandor #62231 üzenetére
ÉS mennyivel több mint egy átlag Hell?
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem jobb ez a Bad Apple mint az almás HELL.Jó savanykás,ebben a melegben behűtve tökéletes itóka.
-
ToBeY
nagyúr
Ma visszamentem a Spárba mert fagyit akartam venni.Fagyi nem volt,de Bad apple Monster igen Bsz@rás ez a Spar,soha nincs ami kell nekem.
-
ToBeY
nagyúr
válasz grizlisandor #62193 üzenetére
Én délután 2felé voltam egy Óbudai Sparban,de lóf&sz se volt
-
ToBeY
nagyúr
Voltam ma Sparban új Monstert keresni,de nem volt.
Éppen ott pakolt egy srác és következő párbeszéd játszódott le.
Hello új Monster nincs?
Nem tudod,ha itt a polcon nincs akkor nincs.
tesó,ha te nem tudod én honnan tudjam?!Itt a polcon nincs az biztos!
Akkor szerintem nincsen.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Valaki aki képben van ezzel visszaválthatós dobozokkal segítsen mert van egy 100ft-os kérdésem.
Veszek egy energiaitalt X boltban,Y boltba visszaviszem a dobozt akkor ott tudom levásárolni,vagy odaadhatom anyuknak aki Z boltban szokott vásárolni,hogy vásárolja ott le ahová ő szokott járni -
ToBeY
nagyúr
Valaki próbálta már esetleg ezt?Most akciós az Aldiban.Én rá fogok menni mert ár/érték arányban jónak tűnik. (300huf/330ml no sugar,bcaa,high koffein barackos íz.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest