- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz ricsi081 #14379 üzenetére
Sie nicht bekommen
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #14356 üzenetére
Már 1 ideje tudod olyan szarul állok helyügyileg, összevissza pakolok mindent kedvem, és priorítás szerint, igyis csak 2 szobában férnek el a dobozaim, 1be be se tudom zsúfolni, pedig messze nem 2500db-om van.
Albert: + ha jól tudom a mixxd-et azért is nem kapni már drink4you-n mert ugy rémlik kivonták sajnos, mint rockstarnál a fehér xdurance-t is ami meg nekem hiányzik...ezt tudom korábban, beszerválom, így meg majd túrhatom gyűjtőknél üresbe ha egyáltalán lesz majd eladó.
üdv.
-
T-unit
őstag
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #14042 üzenetére
Am megkérdezted te közbe Shaft-tól, hogy tényleg nincs 1db se már? Mondjuk ezt a relentless originalos témát se láttam azóta se boltba, abból pont kimaradtam. Mondjuk nekem nem is baj, ugysincs helyem neki, a nekem új doboz hammer-t se vettem meg végül épp emiatt.
üdv.
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #13594 üzenetére
DJ. Ru$y:
"Fikáztam" is rendesen multkor személyesen érte. Ha ezt a szöveget látná, amit írtál, értékelné.Ricsi: Majd ha lesz egy saját jónagy garázsod, követed a 2500db-os példát mi, vagy mi a terv? Mint Petcsi, aki mára külön szobában dobozol?
Jó tény, sokaknak nincs 100nm-e lakásban rá helye, de akkor is, akkor annyit gyűjtök amennyi még kirakható és kész, nálam ez így megy.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
CoDWaW07
őstag
-
senior tag
válasz ricsi081 #12702 üzenetére
Az milyen ?
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
senior tag
válasz ricsi081 #12590 üzenetére
Igen az nem érted
[ Szerkesztve ]
-
T-unit
őstag
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #12325 üzenetére
Magyarán még baromságot is írtak.
Ráadásul "iszonyat" brutál mennyiség lehetett ha már el is fogyott...kb most tudtam meg van alul magyar felirattal is.És ami a lényeg: ha annyira hivatalos lenne, kb minden tesco/spar/cba-ba kéne kapni...mondjuk.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
werner97
tag
válasz ricsi081 #12305 üzenetére
szerintem eléggé napra készek.főleg a monster most frissített is de amiket hallottam, hogy alig van valami, 5 benzinkútból 3-ba csak red bull van, néha akad egy energia vagy vmi más. De ha találsz x-pressot vagy ab. zerot olaszba akkor gratulálni fogok, de kevés az esélye
http://energytests.blogspot.com/
-
shaft333
csendes tag
válasz ricsi081 #12113 üzenetére
"-limitált, Travis Pastranas Red Bull
-limitált batmenes No Fear"Mindkettő beszerezhető, most kaptam meg a választ.
“No Fear” Ltd Edition Batman Dark Knight Rise 475ml-es visszazárható.
http://www.talkingretail.com/products/product-news/no-fear-energy-joins-with-the-film-the-dark-knight-rises
700 Ft körüli áron jöhetne.limitált, Travis Pastranas Red Bull
http://drink-brands.com/drinks/energy-drink/limited-edition-red-bull-can-available-in-uk/
473ml-es kiszerelés.
1000 Ft körüli áron jöhetne.Van rá igény?
British Store
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #12036 üzenetére
Lévén mi egyet érünk nagynéha... most minek menjen mindenki érte ha ugyis veled is, havi 1x legalább találkozok. Meg veled együtt itt sokan nem is Bp-iek csak pest megye vagy messzebb, azt már macera szállítás is ugye.
Ja hát árra én ugy éreztem le se kell írjam, de nyilván ha a sima 0,25-ös kék/ezüst mint itthoni doboz, csak arab betűkkel, egy korrekt 5-600ból max már csak kijön, Bp-i átvét és mindent konkretizáltunk is asszem.
üdv.
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #11907 üzenetére
Felpörget, de tuti nem mentálisan, 1l fölött azért nekem is pörög tőle szívem meg szépen felviszi vérnyomást...ja és a lényeg ugyanugy alszok én is mind e mellett, és erre csak az edrink képes nálam. Nemtom 1l (2doboz normál monster) után csöppet elvárná az ember fáradtság érzet elmúljon valahogy, azt semmi.
üdv.
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #11862 üzenetére
Hát jöhetne már végre vmi kis alkoholos koktélízű monster ígyencség.
Ace: Tessék, kemény 60k [link] Ha lesz jogsid is meg addigra megveszed rá a magyar okmányokat. Amúgy meg hány és hány ismerősöm él úgy akkor csak áll az autó ha nincs pénz rá, és addig csak gyűjt rá.üdv.
-
CoDWaW07
őstag
válasz ricsi081 #11859 üzenetére
Kár hogy így olcsósítanak rajta Épp néztem hogy milyen "bénán" néz ki a kanadai:S A cuba librés viszont jöhet Honnan szerzed ezeket az infókat? Van még valami egyéb hír?
[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #11117 üzenetére
A "filmes" és a kis city life csak, többi 2-3db-ot meg se vettem, mert mint írtam egy nagy probléma volt, korona hiány, és Ft-ot nem fogadtak el nyilván, meg ha 2x annyiért is de magánkézből megvettem őket 1-2hója.
Csehországba meg kb minden 2. kúton lehet kapni most épp kicsit is, de csak az új sárga 250ml-eseket, többi előző évi szériák és nem is igen kapni őket már tudtommal, én tuti nem láttam hazafele, igaz mi se minden kútnál álltunk meg kisteherautóval.
Ja és ugye náluk van most fémdobozos fél liter körüli nagy RB is, ilyen dizájnos betűkkel, de hát az pláne tárgytalan volt 700Ft-ért átszámolva.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
T-unit
őstag
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #10936 üzenetére
Kb múlt év végén vettem ebből kapásból 2db-ot 800Ft/db áron. Ember nem unatkozik.
De a legvicesebb az egészben: NEM is igazán 100% energy drink doboz ez, ha megnézitek egy szóval nincs rajta az energy szó, ez egy sima guarana-s koffeines ital hibrid, nekem bele se fért emiatt gyűjteményembe hiába a szép doboz, ugyhogy:Ma lett egy hools mojito-m, nagyon igényes, ebből van a tequila-s aromás is.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
CoDWaW07
őstag
válasz ricsi081 #10754 üzenetére
Na az király, jólenne ha tényleg tudnának szerezni. Kíváncsi vagyok mennyire hasonlít az USA Ab. Zerora mert ha szinte ugyanaz akkor nálam nagyon bejövős Nem szeretem a cukormenteseket, de ez az Ab. zero nagyon jó találmány
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #10407 üzenetére
Jó lenen végre egy teás energy a piacra ennyi idő elteltével végre, ugye van már szőlő, alma, minden sok minden más, de a teás+kávés energy-k hiányoznak itthonról nagyon.
Természetes enyém a kép, és mint doboz szerintem cserés is lesz egy teli power drinkkel együtt.Viktor: Jó 3cm-el, komolyabb gyűjtőknek mint mi is iszonyat minőségi az egész, kép sem adja vissza, pláne a csillámporszerű festésével iszonyat szép, egyik nagy kedvencemmé vált hirtelen, be kell szereznem nekem is egész szériáját kövi német rendelésbe.
üdv.
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #10403 üzenetére
Álmodik a nyomor. Hiszem, ha akármelyik bolt polcán is látom év végéig...ma is bementem szomszéd nagy CBA-ba, majdnem elsírom már magam ha a vérszegény energy részlegre tekintek...egyetlen értékelhető darab az az almás hell volt a sok hulladék között...
Itt kezdődik a minőség: [link]
Full merev alu palack, gyöngyház festéssel + egyesével csomagolt a karcok elkerülése végett...hát igen, egyesek gyártók sejtenek valamit. Amúgy eddig első és utolsó a Venom széria nálam ahol egyből "kell!" kategória volt a palack, és állítólag fonom is.
Nitorus-okat meg úgy lehúzza az ember a nagy kupak rész miatt mint a fene, ráadásul van egy csöpp sörös beütése is mert picit habos, és elég tömény is.üdv.
-
-
energy4ever
addikt
válasz ricsi081 #10253 üzenetére
Én már hónapok óta tervezem hogy nekem is ugyan így meg kellene csináljam, hogy egyesével lefényképezni, és feldobni Picassára, de nem tudom magam sehogy se rávenni hogy megcsináljam!
Már csak az hogy lepakolom őket a polcról, meg vissza az vagy 1 óra lenne, nemhogy még levenni, lerakni valami normális háttér mögé, lefényképezni, visszarakni...
Hogy ha egy db-ot 15 másodperc alatt tudnék megcsinálni akkor is több mint 2 óra lenne mire végeznék az egésszel....Csak gratulálni tudok ahhoz hogy ilyen szépen megcsináltad!
Neked mennyi idő volt ez az egész kb? -
CoDWaW07
őstag
válasz ricsi081 #10078 üzenetére
Már énse
Amúgy a Vanilia Light finom?Érződni rajta a vanília?●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
válasz ricsi081 #10076 üzenetére
Azért mert az a 2 Java már nincs gyártásban és nincs máshol. Majd megkérdezem tőlük, amúgy az új oldalon is fent vannak 8as kiszerelésben is
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #8668 üzenetére
Mondom, guglizzatok utána annyira érdekel hajrá. Az fix nem amcsi, mert nem igen van kerek 500ml ott, lévén nem is ml-ben hanem Oz-ban mérik, amik nem ilyen szép kerek összegek milliben. Lényeg ez lesz itt elérhető most.
2-3hét...ismét nem tőlem függ mert kb napra mondanám.
Felírtam akkor azt az egyet![ Szerkesztve ]
üdv.
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #8665 üzenetére
Igen, az ár már tartalmazza az én utazási költségeimet, lévén ennyi pénzt inkább személyesen intézek már, nem 10db-ot hozok fel...és német webshop ez is. Felírlak akkor ha van rá igény.
CoDWaW07: Elvileg az is német, de nem biztos. Az a biztos mikor már kezemben van. Am meg guglizz rá és talán kiderül.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #7967 üzenetére
Nagyon jó kösz, jövőhét épp járok is Corvinnál 1x, és ugy látom mintha pont a mozi mögött lenne egy olyan hely (soha nem járok Müllerbe...lévén alig is van Bp-en).
2 fóliás tatanka nekem is megvan, és én anno cseréltem szintén kb a 10. pesti energy gyűjtő ismerősömmel.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #7831 üzenetére
Nekem 20db tételt tax-okkal (+27euro), ecettel együtt végén 106€-ra hozott ki, az 33333Ft most épp átváltva.
Létezik németből 9k lenne csak posta rá...keveslem, ráadásul már mindent megadtam neki, azt is Hungary, ugyanezt kértem tőle 2x, azaz 40db, az meg ugyanúgy +27€ csak... írtam Budapestre kellene a cucc, de tax ár változatlan.
Másik oldal meg szimplán bug-os, jaj de komplikáltak ezek.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
T-unit
őstag
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #7823 üzenetére
Erre írtam h BETA az oldal, nem végleges verzió...lehet csak meg kellene várni akkor míg jó lesz, mert igen gyakran nekem bugos is maga az oldal, csomó helyen kép nincs, csomóra 0 dollárt ír...ilyenek.
És az is lehet még legalább félév mire kész lesz rendesen oldaluk!ToBeY: Hogyne kellene, lévén ez lesz -ha összejönne a végleges felállás- az első komolyabb költekezésem azon keresztül.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #7812 üzenetére
Vmi olyasmit olvastam itt tőletek h "nem mehet 500ml fölé 1db sem" vagy mi, na azt nem értettem énse mivan. Még jósok üzivel előrébb volt.
Ne aggódj, én se héten gondoltam a dolgot...szépen mind a 7-en félrerakunk, és egyesével irogatjuk ki áll startrakész, pénzt meg kivételesen nem elbszni, mert nyilván annál jobb, mind a 7-en 6k-val indulunk a tuti kaszinóba, minél előbb.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #7810 üzenetére
Van belőle alus is meg hulladék kivitel is.
Igen vannak ott érdekes dolgok... (szvsz az a postázási rendszerük szimplán értelmetlen) Meg miazhogy más a költség ha 500ml felett van cucc, és? Tudtommal minden postán csah az össz gramm számít, ugylátszik itt nem.
Nem véletlen BETA az oldal ha megnézitek!Ja meg egyre inkább azon gondolkodom nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem már legalább 8db kellene...ha már 1x rendelünk.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #7784 üzenetére
Őszinte leszek, van egy junior kártyám, de én spec Steam-es fizetésen kívül az fix nem merek semmi másba belemenni. Bár lehet itt lenne az ideje elkezdeni péjpálozgatást, de fingom nincs egészről finoman szólva sajnos. Meg mi a garancia ideér, nem bízok ilyen számomra ismeretlen boltokban sajnos, ergó felelősséget nem tudok vállalni.
Azt tudom Steam-ről mindig azt kapom -egyből- amit akarok, ott is csak azért + sokkal olcsóbb ha van leárazás ugye.üdv.
-
chris94
tag
válasz ricsi081 #7784 üzenetére
hát igen, sajnos az egekben
De ha többen vagyunk az se rossz, mert akkor hiába esünk át a 120$-os kategóriába, több felé oszlik az egész
Másik lehetőség,h valaki 2 ember részét rendeli vagyis az alap számolás alapján 8db-ot
Mert lehet akad olyan aki kihasználná ezt az egyedülálló lehetőséget
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #7778 üzenetére
Én ezt már az ötlet megemlítése óta tudom. Minél több ember van benne, annál nagyobb a gebasz ha vki pl. azt mondja nem tud fizetni mert nincs pénz mégse...azt a másik 3 meg csak pisloghat, ha miatta sokkal több a szállítás.
Szóval lehet h 3700 volt az usa monster, de ez fix, és senki nem b@sz át, cserébe.
Meg sokkal jobban is kéne már ismerni egymást ehhez, ki mennyire megbízható pl.üdv.
-
CoDWaW07
őstag
válasz ricsi081 #7776 üzenetére
Énsem,de nem bonyolult, és van egy rakás kolléga it az oldalon aki tud segíteni
-
CoDWaW07
őstag
válasz ricsi081 #7760 üzenetére
rendben
chris94: nemhiszem, mostb*sztam el az összes pénzemet●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
chris94
tag
válasz ricsi081 #7640 üzenetére
azt sajna nem
de a tulaj srác telószámát igeneddig nem értesítettek, vmikor szeptemberben hívtam, akkor aztnondták,h egyenlőre csak az alap Monster ek és Rockstarok vannak és lesznek 900ért
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Cybertruck Taipeiben
- OLED TV topic
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- War Thunder - MMO Combat Game
- Crypto Trade